Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
spagarii... parca ar avea lumea la picioare... in sfarsit s`a gasit cineva sa depinda de ei...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Kata Voiku de ce are ban?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Uraa, are kata_voiku ban
![]() ![]() Pai probabil fiindca deschide topicuri care ii denota apartenenta la grupul fanilor unui anumit gen muzical mult prea popular prin spatiul rumaniei. Simte nevoia sa se exprime, sa fie el insusi. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Sunt ofticat ca inca nu mi-am schimbat calculatoru
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 13 Nov 2007, 14:13) Uraa, are kata_voiku ban ![]() ![]() Pai probabil fiindca deschide topicuri care ii denota apartenenta la grupul fanilor unui anumit gen muzical mult prea popular prin spatiul rumaniei. Simte nevoia sa se exprime, sa fie el insusi. ![]() Domnu' "sofer de autostrada" ![]() Uite, eu recunosc ca ascult manele si consider ipocrit pe cel care se da dupa deget si sare in gura mare "nu ascult aia". Cui nu-i convine, are dreptul sa tina ciocul mic. Si da, imi pare rau ca are kata_voiku ban, desi nu-mi placeau ultimele 2 topicuri deschise de el. |
--------------------
.
.
.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 13 Nov 2007, 13:13) Sa inteleg ca te cam enerva kata? ![]() Eu sunt suparat ca nu am avut net de dimineata si a trebuit sa sun la ei sa le spun si cel de acolo vorbea cu un sictir de imi venea sa bag mana prin telefon si sa-i dau doi pumni in cap. Parca ar fi fost vina mea ca nu mergea netul si cine stie ce favor imi faceau ei. ![]() L.E. De cand e sadi moderatoare??? ![]() This post has been edited by bear_mc: 13 Nov 2007, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.065 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ssssstttt, ca iti da ban.....sssssssstttttt
![]() |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
|
--------------------
fara
masina !
....
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.065 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu i-am zis.......
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Nov 2007, 16:11) Domnu' "sofer de autostrada" ![]() Uite, eu recunosc ca ascult manele si consider ipocrit pe cel care se da dupa deget si sare in gura mare "nu ascult aia". Cui nu-i convine, are dreptul sa tina ciocul mic. Si da, imi pare rau ca are kata_voiku ban, desi nu-mi placeau ultimele 2 topicuri deschise de el. M-ai dat gata... ![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@wolfin : Intrebam si eu.
@O.A.N.A.: De ce? |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Domnilor, nu inteleg dc pierdeti vremea cu acest personaj,nu il slaviti, ca nu este un erou national, este un simplu membru ca toti ceilalti,nu consider ca ar trebui sa fie privilegiat in vreun fel,nu vb din razbunare,chiar eu mi-am luat ban de 1 luna din cauza acestui personaj ,care are maniera de a te face sa te simti ca un gunoi,este tipul smecherului care se face iubit de toata lumea, dar in schimb nu ii pasa de nimeni,face totul in asa fel incat sa ii fie numai lui bine,sa iasa el in evidenta,daca era un barbat pedant intelegea cand moderatoul l-a atentionat ,ca incalca regulamentul, a vrut sa para mai mult decat este.Eu salut aceasta decizie,multumesc moderatorilor ca s-a facut dreptate, libera exprimare trebuie inteleasa ,nu fiecare sa isi faca de cap,sunt de parere in viata trebuie oridine si disciplina.Sper sa nu fie inteles gresit,acest post al meu,inca o data nu o spun din rautate,consider doar ca s-a facut dreptate,respect moderatorilor.Sanatate la toata lumea,unde sanatate nu este ,nimc nu este. Cu stima si respect Cameleon
This post has been edited by cameleon_boy: 13 Nov 2007, 22:00 |
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
bear_mc |
![]()
|
Chiar ma gandeam cand citeam topicul. Unde e cameleon_boy?
![]() ![]() ![]() Tocmai ati castigat respectul meu domnule cameleon_boy pentru postul de mai sus. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
diesel_power |
![]()
|
Daca eram eu moderator pe-aci... ar fi fost mai multa curatenie, si mai putina neghina.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
wolfin |
![]()
|
baietii, incercati sa nu continuati aici.....
alexV a fost clar cand a spus sa ii trimiteti pe PM opiniile/nelamuririle in legatura cu problema... This post has been edited by wolfin: 13 Nov 2007, 22:08 |
--------------------
pegas
3120
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Nov 2007, 15:11) Uite, eu recunosc ca ascult manele si consider ipocrit pe cel care se da dupa deget si sare in gura mare "nu ascult aia" Mai, eu chiar nu ascult jegul ala de zdranganeala si mi-e jena de faptul ca am atatia conationali care au adoptat mizeria asta. Dar nu avem ce face cata vreme in tara asta se promoveaza peste tot nulitatile.Ma rog, nemaivorbind ca nici macar nu ai cum sa ma faci ipocrit din capul locului, intai trebuie sa-mi demonstrezi ca ascult dar neg c-o fac. Dar asta-i alta poveste ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
@adip, Muntenia a fost pașalâc, ce ai vrea sa se uite lumea pe Mezzo? este in gena ritmul
![]() Eu in playlist nu am manele, dar asta nu insemna ca nu am ascultat asa ceva... |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Si eu ascult, evident, dar fortat, din cauza ca ascultatorii de asemenea porcarii au o tendinta tampita de a asculta TAREEEEE, sa vada fraerii ce valoare are ei, manelistii, careeste. De cate ori aud asa ceva imi vine instinctiv sa vars (fiindca nu-i pot impusca in cap pe ascultatori
![]() Nu e vorba de mezzo, mozart sau mozarela aici ![]() L.E. Si da, chiar am postat unde trebuie ![]() This post has been edited by adip: 13 Nov 2007, 22:59 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
toleranta adip....multa toleranta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De unde atata toleranta?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de la decebal incoace am tot tolerat
![]() pe turci pe rusi pe nemti acum nu om pieri din cauza manelistilor fac haz de necaz si eu... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
adip |
![]()
|
FireChief, toleranta exista si se poate aplica pana la un punct. De la acel punct incolo nesimtirea manelistilor e perceputa de mine ca o agresiune. Nu poti tolera agresiunea nesimtirii dupa cum nu poti tolera pe cineva care intra cu sosonii plini de noroi la tine in casa dupa ce tu de-abia ai terminat de dat cu aspiratorul.
Modul de manifestare, in special tendinta de a baga decibeli de manele faranumar faranumar faranumar denota clar nesimtire si lipsa de masura. Nu mai discut de civilizatie, mai bine zis de lipsa ei. Cata frustrare trebuie sa stranga un popor in el de-au ajuns mainstream toate versurile alea microcefalice? L.E. Chiar nu sesizeaza nimeni esentialul? In loc ca noi sa-i civilizam pe tigani (fiindca-s ai nostri, nu?) se intampla exact invers ![]() This post has been edited by adip: 13 Nov 2007, 23:15 |
--------------------
*
*
|
FireChief |
![]()
|
de acord
dar nu uita ca asa s-a format si poporul roman...dintr-o intrepatrundere de-asta dubioasa ![]() pina una alta pe mine nu ma mai supara nimic cred ca o sa devin yoghin ![]() This post has been edited by FireChief: 13 Nov 2007, 23:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea mea. Numai ca manelistii si multi altii nu pricep asta..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
diesel_power |
![]()
|
Da, cel mai neplacut la manelisti este modul lor de a fi, de a se exprima. Nu ma deranjeaza ca sunt inculti si deseori nu prea luminati la minte, cel mai mult ma deranjeaza ca trebuie sa iasa in evidenta, sa asculte la telefon in tramvai manele pe speaker. Si eu ascult diverse genuri muzicale dar nu ma dau in vant dupa afisarea acestui lucru. Ar putea fii facut un intreg topic despre manelisti
![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adip @ 13 Nov 2007, 23:27) Mai, eu chiar nu ascult jegul ala de zdranganeala si mi-e jena de faptul ca am atatia conationali care au adoptat mizeria asta. Dar nu avem ce face cata vreme in tara asta se promoveaza peste tot nulitatile. Ma rog, nemaivorbind ca nici macar nu ai cum sa ma faci ipocrit din capul locului, intai trebuie sa-mi demonstrezi ca ascult dar neg c-o fac. Dar asta-i alta poveste ![]() Stai linistit, am zis ca fiecare asculta ce-i place, nu-mi place ca in viata de zi cu zi toata lumea se leaga de manele, desi e un gen de muzica ca oricare alta, eu de exemplu prefer o manea in locul popularei, nu ma poate nimeni convinge de asta, pentru ca fiecare are urechea lui muzicala. Pentru cei care dau cu manele in sus si in jos: spuneti fratilor ca va deranjeaza tiganii, ca va e frica noaptea pe strazi, ca va e sila de cum merg ei pe sosele, etc, etc, lasati genul de muzica, e muzica si atat. Credeti ca, daca se interzic manelele, scapati de tigani? |
--------------------
.
.
.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
@Laurentziu83, nu e vorba numai de rromi, pentru ca nu numai ei asculta, ci de manifestarea multora care asculta manele, cu volumul la maxim in masina si geamurile lasate, pe strada (in mijloacele de transport) la telefon, asculta omule ce vrei, dar incearca sa il respecti si pe cel de langa tine.
Daca asculti in masina la maxim, inchide geamurile, daca asculti la telefon - s-au inventat castile. Din punctul meu de vedere totul se reduce la bun simt, respect, la cei 7 ani de acasa, iar daca unii au mai chiulit si din 7 ani au facut mai putini... |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
deci vad ca lumea e suparata pe OAMENI nu pe manele
nu suntem mai prosti ca avem manele si nu o sa fim mai destepti daca scapam de ele manelistii nostrii nici macar nu se chinuie sa "creeze" ceva nou ci traduc de multe ori cuvant cu cuvant melodii sarbesti turcesti sau bulgaresti au murit toti astia ca au manele? fac campanii impotriva lor? nu ca ar fi astia de mai sus popoare super dezvoltate sau pe care sa avem invidie din privinta nivelului de trai ascult manele asa cum ascult si pasarea colibri, compact, take that si lepa brena ![]() ma deranjeaza mai mult tara, coruptia si conducatorii decat manelele ![]() L.E. coltul suparatilor deci suparat pe viata fratilor, pe muncitorii care nu imi termina apartamentul, pe gunoiul care mi-a taiat calea in trafic, pe aia cu termopanele care le-au montat stramb cu 3 saptamani intarziere, pe sefu care nu imi da concediu cand m-am saturat de toate, pe viata in general. suparat azi ca maine s-ar putea mai rau ![]() This post has been edited by catalin_tm81mis: 14 Nov 2007, 09:45 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca e lipsa de bun simt daca asculti la telefon manele. Dar daca asculti Beatles cum e? Eu cred ca nu are nici o legatura bunul simt ci doar faptul ca suntem liberi sa facem,sa ascultam ce vrem , cum vrem in limitele permise sau sa ignoram atunci cand nu ne convine.
Este simplu. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 22:11 |