Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de parcarea celor din provincie in Bucuresti!
Acum vreo 2 ani am fost nevoit sa lucrez pana mai tarziu si am decis sa stau timp de o saptamana la matusa mea in Dristor. Eram cu masina, o Solenza cu numere de PH. Pe vremea aia , nu stiam eu care e treaba cu parcarea in Bucuresti, ca fiecare loc e aproape considerat proprietatea privata a cuiva! Si, am parcat unde gaseam si eu loc pe la 10 seara. Dupa 2 zile , imi gasesc masina cu stergatoarele intoarse, zgariata cu cheia pe ambele laterale, cu scrum mult de tigara pe capota, +ca au facut pipi pe ea. (tot pe laterale) si cu un bilet in care scria "aici nu e locul pentru care ai platit". M-am inchinat si in seara aia nu am mai stat la matusa. Am plecat oricat de tarziu era, acasa, la Ploiesti si am parcat acolo unde am gasit loc (cu toate ca si noi plateam la primarie loc de parcare anual- in Ploiesti nu se considera ca ai un loc anume, dar ai dreptul sa parchezi undeva in oras acolo unde gasesti loc). Cand am povestit patania colegilor de servici, mi-au zis ca am fost norocos , ca am scapat fara cauciucuri taiate. Asa am aflat eu cum sta treaba cu parcarea in capitala. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt nebuni si nebuni. dar nu mi se pare normal sa vii cu masina nu stiu de unde si sa o lasi acolo nemiscata zile la rand...
nu sunt nebun. nu fac crize pentru locul ala de parcare. dar nu ma intreb cat de prost poate sa fie individul sa faca ce a facut. Am uitat sa va spun ca el a parcat masina cu usa soferului in gard sa nu se poata da jos bizonul... Sunt unele chestii care nu le inteleg... Nu pot... |
--------------------
Sedan
Negru
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Aproximativ acelasi lucru l-am patit si eu ca si Dumid. Parcasem corect, legal, intre alte 2 masini parcate acolo. Habar n-aveam ca, de fapt, locurile acelea sunt chipurile "proprietate" si nu era vorba de zile ci de cateva ore in care am avut si au treaba pe acolo.
Bizonul care "mi-a facut-o" nici nu si-a batut capul ca s-ar putea sa nu stiu regulile casei, m-a executat cum m-a prins (probabil pe "locul lui"). Atunci, pe moment, m-am gandit ca a actionat in virtutea numarului de "provincie" si aproape jurasem sa "jumulesc" toate masinile cu B pe care le mai prind pe strada mea ![]() Necazul este ca toate astea inseamna pagube, cheltuieli, lipsa de respect fata de munca altuia ... ! Pe de alta parte, eu ma lupt cu puzderia de nesimtiti care imi blocheaza iesirea din curte. La inceput era cate unul, altul, ma crizam, am chemat politia (fix pix !) ... apoi venea altul si tot asa dar tot nu ma lasa inima sa "trasez" grafice pe capote, sa infund portiere, sa smulg oglinzi si ornamente, sa indoi antene ori sa intep cauciucuri. Acum m-am resemnat oarecum si am rugat angajatii unei firme din apropiere sa blocheze ei iesirea la prima ora (macar stiu unde sa ma adresez ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
DrK |
![]()
|
exista totusi o regula a bunului simt... pana acum in incursiunile mele in alte cartiere din bucuresti nu am avut nici o problema cu parcarea. M`am ferit cat am putut de mult si niciodata nu am functionat pe principiul : ma doare-n cur ca e locul altuia. Nu l`a platit...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(dumid @ 16 Nov 2007, 10:11) Apropos de parcarea celor din provincie in Bucuresti! [...] imi gasesc masina cu stergatoarele intoarse, zgariata cu cheia pe ambele laterale, cu scrum mult de tigara pe capota, +ca au facut pipi pe ea. (tot pe laterale) si cu un bilet in care scria "aici nu e locul pentru care ai platit". Din pacate c^c^tul asta de oras se va scufunda sub greutatea enorma a numarului imens de ghertzoi frustrati pe care trebuie sa-i suporte. Toate scursurile au venit in capitala rromanicai sa faca banu', e perfect normal sa se intample asa ceva. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() "eu nu vad nici o deosebire intre Logan si Megane" - © 2007 argon ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Adip, sa inteleg ca doar cei din provincie care s-au stabilit in Bucuresti fac chestii descrise de mine si adi_ar? Sau am inteles eu gresit?
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
DrK: e deja in folclor
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...0entry1125348 16 Nov 2007, 11:37: dumid: imi cer scuze daca am fost inteles gresit. M-am referit la scursurile care au venit in bucuresti, nu la toti. This post has been edited by adip: 16 Nov 2007, 11:37 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dumid |
![]()
|
Ok, adip, no pb.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca aici e locul perfect pt postarea urmatoareai intamplari.
Vin niste clienti noi in firma, discutam una alta, ei ne asigura ca vor mai da si alte comenzi, motiv pentru care ne roaga sa le dam din start discount mare. Normal ca nu se poate intampla acest lucru, insa un mic discount tot li se acorda avand in vedere prestanta pe care o aveau si mai ales clientul pe care ei il aveau si pentru care era de fapt comanda. In fine, uitam de acest aspect, trece vreo sapt., facem comanda, numai ca la final (atentie mare la tigania urmatoare), ne roaga sa-i pasuim cu banii si sa "ne scadem" la urmatoarele comenzi ! ![]() Deci client NOU, firma noua, oameni pe care nu i-am mai vazut in viata mea, nici macar care au mai lucrat pe la firmele cu care colaboram si pe care le stim de ani buni. Cine este mai tigan ? Tiganul ? Sau Romanul ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
dati-le mumu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ii lipseste cuiva un BMW X5 3.0d cu numar de leasing, Bucuresti?
Nu de alta, dar e unul parasit in fata blocului meu de mai bine de 1 luna.... a inceput sa arate jalnic, se aduna frunzele uscate pe el, o anvelopa dezumflata, etc... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Interesant. N-are cumva si vreo cheie in contact si un chinez in portbagaj ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
padre zi unde stai
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe banu manta
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
vecine, ce faci vecine?
![]() nu de alta, dar trec pe langa el si ma gandesc ce bine m-as simti la volanul lui... si cineva l-a abandonat acolo, pur si simplu... ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
@ adip
Ca o provinciala ce ma aflu (si moldoveanca pe deasupra), vreau sa-ti spun ca gasesc afirmatia ta mai mult decat jignitoare. Bucurestenii sunt toti numai unul si unul, oameni rafinati de vita nobila si au venit "scursurile" astea din provincie sa le porcaiasca neamul. Asa m-am saturat de atitudinea asta a bucurestenilor frustrati ca astia din provincie le fura job-urile, casele, nevestele, locurile de parcare de nu mai pot!! Si a propos care-i diferenta intre afirmatia ta si scandalul Italia - Romania? Iti spun eu: Niciuna!! This post has been edited by saddie: 16 Nov 2007, 16:43 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() pai.. cine stie ce-o fi cu el?.. ![]() moldoveanca ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
l-a abandonat sau l-a abandonat.......
padre facem o intalnire adhoc in jurul lui....... poate vine politia si aflam al cui e...... This post has been edited by b76bgaarh: 16 Nov 2007, 16:44 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
padre |
![]()
|
ma gandeam sa sun la politie sa le zic dar mi-e asa o scarba de lehamitea lor....
@ saddie: stai linistita, mie imi plac moldovencele (si oamenii din Moldova, in general). Totusi adip nu cred ca s-a referit la toti cei care au venit in Bucuresti ca ar fi scursuri, ci doar ca printre ei sunt si scursuri, care se adauga la cei deja existenti in Bucuresti... |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
cam urat s-a exprimat adip, chiar daca ulterior si-a nuantat declaratia. poftim dovada - cafeneaua e permisiva
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
@ padre: si mie imi plac bucurestenii ca de-aia m-am mutat aici din 2002, majoritatea prietenilor mei sunt bucuresteni sadea si la fel si boifrendu'
![]() Ce m-a deranjat a fost faptul ca din postul lui adip s-a inteles ca masina lui dumid a fost neaparat vandalizata de un "ghertzoi" din provincie "venit la Bucuresti sa faca banu' " , un bucurestean fiind desigur incapabil de asa ceva. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stimati colegi aici tin sa va reamintesc.......
ca majoritatea ghertoilor...sunt cei adusi cu japca de nea nicu din provincie pt marile fabrici bucurestene.........care au fost aduci de la tara si bagati la bloc....sa imi fie cu iertare dar "adevarati" bucuresteni sunt f putini in aceste timpuri........ si eu sunt doar la prima generatie de bucurestean....recunosc..... claus.....intradevar ....moldoveancaaaaaaaaaaaaaaaaaaa This post has been edited by b76bgaarh: 16 Nov 2007, 17:52 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
unii au norocul sa stea printre ele
![]() LE (nevasta, daca-mi vezi postu asta sterge-l sau muta-l la coltul bucurosilor ![]() This post has been edited by manucu01: 16 Nov 2007, 17:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am vrut sa las si io odata masina in fata blocului (in buwkale). ma dusesem la un tovaras cu gandul sa raman la el ptr un chef. undeva prin zona grozavesti. cand a auzit asta ca am lasat masina in parcare a sarit ca ars: "ba du-o la carrefour, ca-ti taie astia caucioacele sau ti-o zgarie. ca-s locurile de parcare arvunite". cica se intampla frecvent s-o pateasca cate unu necunoscator. gaseste capota facuta x si 0.
ce sa zic. au un simt al proprietatii destul de pronuntat bucurestenii astia. ce-i al lor e al lor. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
d`aia e asa scumpa chiria in capitala ma...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Trecand peste faptul ca n-au niciun drept sa-ti vandalizeze masina si ar trebui sa raspunda penal pentru lucrul acesta, mi se pare tampenie sa faca asa ceva la masinile care le vede ca nu au nr. de B. Pei de unde sa stie cristib de exemplu care vine din "behind" ca locul x e al proprietarului y ? Sau dumid sau cine a mai patit-o ? Adica daca vrei sa faci astfel de gesturi de prost gust arde marlanii, nu nevinovatii...
Daca parcheaza cineva in randuri repetate pe locul tau, ii lasi un bilet si abia dupa treci la actiuni, dar asa pe oricine prinzi sa arzi mi se pare absurd, mai ales ca nu e proprietatea ta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 16 Nov 2007, 16:11) Ii lipseste cuiva un BMW X5 3.0d cu numar de leasing, Bucuresti? Nu de alta, dar e unul parasit in fata blocului meu de mai bine de 1 luna.... a inceput sa arate jalnic, se aduna frunzele uscate pe el, o anvelopa dezumflata, etc... E al meu. Il cautam de ceva timp. Uitasem unde l-am parcat. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 21:35 |