Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am demontat si au mutat avionul din intersectie de la Doamna Ghica. l-au tractat cu un tractor dupa ce i-au demontat aripile...... oare l-or mai aduce inapoi? banuiesc ca nu....
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
M-am uitat la art. din Cotidianul si apoi la ceea ce s-a intamplat in Budapesta. De ce se blocheaza circulatia la noi si la ei. E o mare diferenta intre noi si unguri ca popor, ei au atitudine pe cand noi nu suntem decat o gloata de manelisti distrusi.
Mi-e o greata teribila de romani si rrrromania ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
GRUPUL platitorilor de taxe de pe strada Apusului saluta primaria sectorului 6 ...
![]() ![]() ![]() ![]() motiv? nu stiu exact dar au blocat jumatate de strada (lungime de 2-3km) si s`au apucat sa sape... dupa dimensiunea gropilor zici ca ar cauta metroul pierdut... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Soldatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 July 07 ![]() |
mii de multumiri lu nenea cu bemveu albastru cu dungi albe a la NFS care era sa se urce pe mine acu 30 de minute in fatza la monaco ,eu mergand pe banda dreapta el pe stanga ....
desigur am uitat ca oglinzile laterale la bemveu sunt doar ornamente :S |
--------------------
Renault
Megane
2007 Lux Privilege /1.6 16v 110 CP
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
cel mai si cel mai mult ma enerveaza nesimtitii aia care intra in fata ta fara sa-ti acorde prioritate si merg linistiti cu 20 la ora. Nu am obiceiul sa claxonez, dar cred ca trebuie sa mi-l schimb
|
--------------------
renault
megane 1,9dci
- SB06---
2002/clasic
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana si strada de la cimitirul Reinvierea au inchis-o!
Nestiind de ea, m-am luat si eu dupa restul masinilor care o luau pe o straduta! Ca sa vad ca singura iesire de pe straduta era pe niste trepte! Asa ca , astia de pe la Primaria mare...... ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mi-e asa o sila de bucuresti. o enclava imputita, condusa de-un grandoman imbecil. am stat ieri 3 ore in trafic. niste strazi distruse, circulatie blocata, strazi care se repara fara motiv. dezastru, ce sa mai. videanu merita impuscat. serios. e de-o nesimtire si-o grandomanie fara limite.
mai nou cica are in cap nush ce proiecte cu neste bloace uriase.sau ceva de genul asta. si cica ar fi nemultumit de cum a iesit celebra pista ptr biciclisti. mi-e mila de cei care locuiesc in bucale. dupa ce ca au parte numai de mizerie, aglomeratie, poluare, galagie, si-au mai ales si-un primar de "toata isprava". |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
azi mi s-a schimbat mesajul din bord din "service due" in "service due now!!" insotit de semnul cu cheia portocalie
![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristib @ 30 Oct 2007, 10:49) mi-e asa o sila de bucuresti. o enclava imputita, condusa de-un grandoman imbecil. am stat ieri 3 ore in trafic. niste strazi distruse, circulatie blocata, strazi care se repara fara motiv. dezastru, ce sa mai. videanu merita impuscat. serios. e de-o nesimtire si-o grandomanie fara limite. Fiecare natie are conducatorii pe care-i merita. La scara mai mica, fiecare oras are primarul pe care-l merita. Nu vrei sa vezi cum arata de mai bine de o luna strada ma.This post has been edited by adip: 30 Oct 2007, 09:54 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Recunosc, Videanu depaseste orice limita. Peste tot borduri schimbate aiurea, strazi decopertate, cozi imense...Desi toata lumea il critica, aici, la carcotasi, la TV peste tot, la stiri...el nu are nici o treaba. Schimba in continuare borduri in nesimtirea lui...Si pe deasupra e si arogant. Nu va convine, mergeti cu transportul in comun...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
videanu a spus ca trebuie sa trecem prin asta ca sa evitam asfaltarile din fiecare an.. a spus ca face acum ca sa nu mai faca si la anu. face acum sa tina 5-10 ani. se schimba infrastructura orasului care trebuie sa recunoastem e de cenzurat... am mai spus eu.. ceausescu credea ca numai el o sa aiba masina...
e cineva care e de acord sa ii dea o sansa lu vicleanu? daca stau putin sa ma gandesc, mai rau nu poate fi, si chiar daca ne-a mintit tot o sa induram aceste "reparatii"... so... why bother? |
--------------------
Sedan
Negru
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Deci Adip a avut dreptate...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
acu' am citit si io faza cu blocatul strazii de "alaiul funerar". incredibil de cata nesimtire pot da dovada unele specimene. nu puteau sa-l bage p-ala-n groapa, decat daca faceau toata circaraia aia.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
M-a facut praf lama asta noua. Mai bine ma barbieream cu cea veche.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cat e garantia ptr revopsire la IPSO?
Am constatat ca vopseaua aplicata in Iulie a inceput sa se faca fisiute fisiute ![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sigur nu e de la peria turceasca........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
3 luni garantie la vopsea
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Numai 3 luni
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma enerveaza concetatenii (albi si colorati) care se simt obligati sa te claxoneze si sa-ti dea flashuri cind treci pe linga ei pe autostrada in Ungaria si Austria si vad ca esti 'roman d'al nostru'.
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(cristib @ 30 Oct 2007, 15:45) acu' am citit si io faza cu blocatul strazii de "alaiul funerar". incredibil de cata nesimtire pot da dovada unele specimene. nu puteau sa-l bage p-ala-n groapa, decat daca faceau toata circaraia aia. Si eu care ma gandeam ca Bucurestiul e un oras scutit de placerea "Plimbatului hoitului" prin trafic, cum e prin alte orase, de jeneaza traficul, blocheaza intersectiile, si asta doar pentru a pastra o traditie ce nu-si mai are locul in mileniul 3. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Oct 2007, 23:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fratilor io nu inteleg cine proiecteaza masinile astea.....
la ipso mi-au cerut 616 fara tva...la ausburg 2135 cu tva sa schimb cacacacacacacaccac astea doua....ca cica vin cu toata fata de clima......... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=905...0entry1105095 daca are vreunul dintre voi o ideii ...platesc desigur..... This post has been edited by b76bgaarh: 31 Oct 2007, 16:03 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
b76bgaarh, incearca sa dai un telefon aici: http://www.reno.ro/Piese-noi-si-second-han...ult-t89695.html
Pe forum nu raspunde vad, si nici eu nu am avut timp sa sun sa intreb ce ma interesa. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
de draci nici nu mai deschid alt topic (oricum nu cred ca merita), dar ma adresez celor cu experienta in constructii: De ce 'uii mei cand se repara o bucata de drum intotdeauna se lasa atat unde a inceput reparatia, cat si unde s-a terminat denivelari de ordinul centimetrilor?
Noaptea trecuta le-am luat pe cele de pe dn1 si astazi am reusit si in Bucuresti sa iau 1. NU inteleg, se incalca vreo norma de nu face macar o mica panta intre ce a fost si unde s-a ajuns cu inaltimea drumului? Macar in Bucuresti sa zici ca e ok ca oricum se circula incet, le mai vezi. Dar dupa romanesti parca e exact intre localitati, drum european limita 100 de km si bum. Asta una la mana ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
2001 Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
un..... de libanez sau palestinian s-a gindit sa faca stinga imprejur de pe banda unu in timp ce stationa taind doua benzi perpendicular si ajungind brusc la 5 metri in fata mea
rezultatul....boticul un pic jumulit farul stinga nu mai merge un bec,numarul contorsionat. el...noroc ca ai frinat bine si ai frine bune ca altfel... ![]() acum am de alergat ![]() This post has been edited by FireChief: 6 Nov 2007, 06:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Mi-au furat detectorul si au spart geamul de la sofer ca sa ajunga la el. Ieri toata ziua pierduta la politie, constatare Casco, service. Si n-avea nici o luna Whistler-ul...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DrK |
![]()
|
ca tot am vazut aseara un reportaj cu furturi de jepese la teve...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Solon @ 6 Nov 2007, 10:07) Pai de ce l-ai lasat in masina? ![]() Fiindca era agatat cu arici sus, langa plafoniera. Nu se vedea daca stateai langa masina, trebuia sa te apleci sa te uiti sub plafon. Marlanii au fost chititi, s-au benoclat bine prin toate coltisoarele masinii de l-au vazut. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 18:16 |