Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
telim4lulu |
![]()
|
||
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
----
----
---- ----
|
|||
atelier_strungarie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 10 August 10 ![]() |
Hai ca vin si eu ...... postati daca se organizeaza ceva, respectiv ora si locul.
|
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
telim4lulu |
![]()
|
eu vin , la 10 in parcare la Panoramic
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
daca ma trezesc si eu.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
si eu vin......
|
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
telim4lulu |
![]()
|
din pacate nu pot sa mai vin
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
atelier_strungarie |
![]()
|
si eu am ratat
![]() |
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
fusei azi si la 10.10 nu era nimeni.asa ca am plecat spre zari mai bune.vazut apoi pe nelu pe langa depozite.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
atelier_strungarie |
![]()
|
imi para tare rau fratele meu, dar am fost sechestrat la Metro. am intrat pentru ceva cumparaturi si am stat la casa peste 30 minute in asteptarea unei blonde sa deblocheze nu stiu de aparat, dupa care am abandonat marfa de pe banda si carutul din dotare si am luat drumul Selgrosului unde am pierdut alte 2 ore. asta-i viata .... unii completeaza formulare casco, ...... altii bolnavi la pat, ........ eu raman cu alergatul .......... Va urez o saptamana minunata!
|
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
buzasparta |
![]()
|
nici o problema mai sunt zile.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
telim4lulu |
![]()
|
http://www.antena1.ro/news/social/video-un...era-119091.html
ma uit la colegii mei si nu imi vine a crede... |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
In primul rand, loc mai jegos decat Pipera nu exista in toata Romania, atat prin oamenii de acolo cat si prin locul in sine. Becali este imaginea Pipera.
Cat timp politistii nu vor avea voie ca sa le puna catusele pe loc si direct la parnaie, asa cum este in Vest, tot vom mai vedea faze de genul asta. PS : Azi a trecut unul pe rosu fara nici o jena. Toti eram opriti la semafor, el a incetinit, apoi a accelerat brusc. Avea nr de IF........... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
telim4lulu |
![]()
|
ehee , are voie sa puna catusele ... s-a gandit ca are copil in masina....
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Au voie, dar nu prea o fac. Le e frica si lor de "smecheri" (toata lumea stie cum functioneaza justitia in Romania).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
atelier_strungarie |
![]()
|
nu exista sofer "smecher" ci politist prost. Nu fiti frustati ...... cate vedete din fotbal, fotbalisti si patroni, au ramas fara pemis de conducere? De ce? au dat peste un politist corect nu peste un iepure fricos, dar clasa de jos interpreteaza dintr-o prisma ... echivalenta pregatirii fiecaruia. Pana una alta va doresc sa sofati fara evenimente!
WARN-ul a fost dat/primit pentru deschidere de topic la Bursa fara pret. Deci pentru nerespectarea regulamentului. Chestia cu cont nou ip etc ... oricum se intampla deja. Multumim, This post has been edited by cmandrei: 14 Sep 2010, 09:09 |
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
buzasparta |
![]()
|
Si pentru postarile sterse aiurea cui trebuie sa multumim?Ca mi-au fost sterse postari in care nu aduceam atingere nimanui , nu injuram pe nimeni si totusi au fost sterse.Daca vreun moderator citeste poate si raspunde.Da concret nu cu ezoterisme de 2 lei.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din cauza modului in care te exprimi ti se sterg posturi ... vezi chiar postul de mai sus, in care ai fi putut cere explcatii frumos, dar nu a trebuit "sa faci ceva" ... E destul de neezoterica ? Mda ... in ultimele 30-40 posturi ale tale cred ca am gasit unul sters, deci nu stiu de ce te enervezi asa rapid ... a da, te rog citeste regulamentul si vei vedea ca nu trebuie sa injuri sau sa dai cu pietre dupa cineva ca postul sa poata fi sters regulamentar. Stiu ca nu va place regulamentul, dar nu uitati ca nu eu l-am facut, eu doar incerc sa-l respect si sa va ajut si pe voi sa-l respectati si asa mai departe. Spor,
This post has been edited by cmandrei: 15 Sep 2010, 08:38 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
va multumim ,,Dumnezeii" forumului nostru, ca vegheati asupra discutiilor noastre care nu va convin voua..........sincer asta e comportament de copii mici cu stersul mesajelor, da' ne-am obisnuit cu voi.
|
--------------------
VW/VW
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si comportamentul de care dai tu dovada prin ceea ce ai scris de care este ?
15 Sep 2010, 15:38: QUOTE(nebunu' @ 15 Sep 2010, 14:23) va multumim ,,Dumnezeii" forumului nostru, ca vegheati asupra discutiilor noastre care nu va convin voua..........sincer asta e comportament de copii mici cu stersul mesajelor, da' ne-am obisnuit cu voi. ? This post has been edited by cmandrei: 15 Sep 2010, 14:38 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(atelier_strungarie @ 15 Sep 2010, 23:11) Domnu' nelu, stiu ca va place sa aveti mereu ultimul cuvant si sa intretineti scandalul cu orice pret (dovada e mai sus si in numeroasele mesaje sterse), insa rugamintea mea e sa asimilati un pic de gramatica inainte de a "sari calu'". |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
buzasparta |
![]()
|
colegule vezi ca nu mi-a fost sters doar un post ci mai multe in care chiar nu injuram pe nimeni ci doar ii spuneam lui sorin unde poate gasi niste gume pentru masina.si a mai fost si postul lui lucian cu emoticonul.ala chiar e ofensa adusa mai marilor forumului cred.atunci scoateti emoticoanele din panoul de control pentru add reply.si din nou va doresc sa ramaneti voi intre voi ca la curtea frantei.si nici asta nu e injuratura dar puteti sterge sau edita dupa cum va place acest post.cred ca ar trebui sa mai luati ceva exemple de la alti moderatori de pe alte forumuri cum se face moderarea.si nici asta nu e injuratuta ci doar un sfat.
explicatia este chiar foarte exoterica din moment ce niciodata nu am primit motivarea concreta: am sters postul referitor la sfatul pentru cauciucuri din cauza ca..... . asa era neezoteric in rest e asa vrea muschii mei de moderator si ma ascund dupa regulament. drumuri buna fara cuie.nici asta nu e injuratura.e o urare folosita in cb de tir-isti,daca folosesti statia stii continuarea. This post has been edited by buzasparta: 16 Sep 2010, 10:36 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bre, pe voi chiar va afecteaza posturile sterse pe un amarat de forum de pe net? Pai astea-s copilarii comparativ cu stress-ul zilnic de la munci, cu pretentiile aberante pe care le are conducerea si cate si mai cate.
Poate pentru unii n-a venit criza, n-au dosare penale, permise suspendate, joburi de tot rahat-ul (si eventuale interviuri pentru altceva mai bun si relocare in alt oras) si nu stiu ca sunt lucruri mult mai grele pe lumea asta decat stergerea unui anumit post, un amarat de warn sau mai stiu eu ce. Daca ma plictisesc de reno.ro, intru pe gmclub, daca si aici la fel, intru pe sinapse, daca nici aici, viajoa, imperatortravel, etc, nu ma cramponez de un singur loc. Eu intram aici sa vad daca se mai fac intalniri (ca sa stiu cum imi planific duminicile), nu sa citesc aberatiile astea. This post has been edited by Laurentziu83: 16 Sep 2010, 19:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
buzasparta |
![]()
|
cand stii ca ti-au fost sterse sau editate postarile desi nu aduceai nici o ofensa nimanui te cam superi si cand se repeta te cam ia cu lehamite.si nici eu nu ma cramponez aici pe reno.pentru mine netul nu se rezuma la reno.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
cmandrei |
![]()
|
Doua lucruri:
1. Asa cum spuneti voi e ok si eu Imi cer scuze public pentru rautatile de care am dat dovada si pentru toate neplacerile pe care le-am cauzat. 2. buzasparta ai spus: "ma ascund dupa regulament" ... sincer nu stiu ce ai vrut sa spui dar nu sunt de acord cu aceasta mentiune. Regulamentul exista, cum e asa e nu noi l-am inventat, noi doar incercam sa-l respectam. Concluzie: Avand in vedere punctul 1 eu nu voi mai raspunde si nu voi mai modera acest topic, puteti face orice doriti. Multumesc pentru intelegere ![]() cmandrei |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
nebunu' |
![]()
|
cmandrei......daca te tii de cuvant si numai intervii, indirect, alaturi de restul colegilor tai, stergand posturile noastre, nici nu vei mai avea parte de reprosuri sau alte ,,intepaturi'', noi toti, cei de pe forum.renoGalati, ne cunoastem si avand in vedere ca avem ceva timp de cand suntem pe acest forum as dorii sa avem o libera exprimare, da' in limita bunului simt sunt deacord si cu voi cei care moderati, cel putin intre noi .....stersul posturilor instiga membrii la ,,rautati".....
P.s.: Va doresc o zi buna si salutari baietilor, as dorii sa mai facem o mica ,,gaseala" ..... |
--------------------
VW/VW
|
|
telim4lulu |
![]()
|
cred ca ne mai intalnim cand o sa mai dea frigul...
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Frigul de care aminteste colegul va stresa plaiurile tarii noastre cca 5 luni de zile, deja s-a transmis atentionare meteo ptr iarna asta la armatorii de nave de pe Dunare!!!
Si in alta ordine, azi am vazut primul caine care s-a usurat pe roata unui reno (al meu)asta insemnand ca trotinetele cu romb prind un loc in randul autoturismelor ![]() ![]() Spor la firifirici colegilor! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
atelier_strungarie |
![]()
|
Propun aplauze pentru cmandrei
![]() ![]() 19 Sep 2010, 22:10: In ceea ce priveste frigul ![]() ![]() This post has been edited by atelier_strungarie: 19 Sep 2010, 21:10 |
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
atelier_strungarie |
![]()
|
Pentru duminica asta invit pe toata lumea la mine la service pentru o cana de must si nu numai.
|
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
telim4lulu |
![]()
|
LA MULTI ANI , IONEL !
26 Sep 2010, 18:44: BRAVOOOOOOO! FORTZA OTELU'!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by telim4lulu: 26 Sep 2010, 17:44 |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:59 |