Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
telim4lulu |
![]()
|
||
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
----
----
---- ----
|
|||
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Eu
![]() A fost si mai sus apa cu foarte multi ani inainte, o problema mare e la diguri care nu au mai fost consolidate la baza cu fasini de pe vremea lu'mpuscatu ! Spor la firfirici colegilor! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Se se noteze aceasta data in calendar. Motivul : priviti masina neagra.
<span class='edit'>4 Jul 2010, 13:00:</span> Dunarea la GL. <span class='edit'>4 Jul 2010, 13:02:</span> Siretul la Nanesti. <span class='edit'>4 Jul 2010, 13:04:</span> Dunarea dig. This post has been edited by sorin_f39: 4 Jul 2010, 13:06 Attached thumbnail(s) P1070001.JPG ( Size: 2.36mb ) Number of downloads: 468 P1070002.JPG ( Size: 2.36mb ) Number of downloads: 463 P1070003.JPG ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 429 Dunarea_GL_3.JPG ( Size: 206.69k ) Number of downloads: 404 Dunarea_GL_6.JPG ( Size: 277.38k ) Number of downloads: 398 Siret_Nanesti_1.JPG ( Size: 1.71mb ) Number of downloads: 49 Siret_Nanesti_1.JPG ( Size: 1.71mb ) Number of downloads: 34 Siret_Nanesti_3.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 29 Siret_Nanesti_4.JPG ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 32 Siret_Nanesti_5.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 34 Siret_Sendreni_2.JPG ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 27 Siret_Sendreni_3.JPG ( Size: 1.89mb ) Number of downloads: 27 Dunarea_dig_2.JPG ( Size: 2.1mb ) Number of downloads: 34 Dunarea_dig_3.JPG ( Size: 1.83mb ) Number of downloads: 34 Dunarea_dig_5.JPG ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 31 Dunarea_dig_6.JPG ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 34 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Acum vin si io din zona Port, acolo unde ne intalneam odinioara... Dunarea e tinuta un pic in frau de sacii cu nisip. Daca n-ar fi acestia, strada ar fi inundata. Am scris 'un pic' pt. ca apa se infiltreaza totusi.
Din pozele cu digul Gl-Br presupun ca va fi inchis si acesta cat de curand... Faceti stocuri de conserve! ![]() Scurta intalnirea de azi - putin dupa 11 ne-am despartit. Faptul ca i-am revazut pe Felix si Sorin bine sanatosi, mi-a fost de ajuns. In plus, continuam sa fim acolo! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cica se va construi un dig lung de 4.5 km si inalt de 1.5 m de-a lungul falezei.
Felul cum este insa prezentata stirea la tv, este un pic hilar. Se spune ca acest dig va folosi ca orasul GL sa nu fie inundat. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Prea tare stirea, banuiesc ca ar vrea sa zica caci canalele colectoare vor fi inundate de Dunare, asta dand peste cap canalizarea orasului si de acolo.....
Saptamana viitoare sper sa pot ajunge si eu la intalnire ca nu am mai trecut de mult. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 4 Jul 2010, 18:58) Cica se va construi un dig lung de 4.5 km si inalt de 1.5 m de-a lungul falezei. Felul cum este insa prezentata stirea la tv, este un pic hilar. Se spune ca acest dig va folosi ca orasul GL sa nu fie inundat. ![]() Sorin, nu de-a lungul falezei, ci undeva in valea orasului, "Badalan''. This post has been edited by felixneagu: 5 Jul 2010, 09:08 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Tot ce se poate.
Eu am tras concluzia ca este vorba despre faleza pentru ca stirea a fost prezentata de acolo si spuneau ca digul este folosit impotriva inundatiilor, aratand in acel moment partea dinspre zona Portului in care Dunarea cam a trecut peste sacii pusi acolo. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
http://www.sfin.ro/articol_20294/cele_mai_...bla“.html
asta ca sa incep cu partea buna...unde a avuns renoul? am deja o saptamana in care am ajuns acasa pe franturi , dar rezist ![]() daca vreti detalii cu ce se intampla pe falaza , sendreni ne auzim la telefon , important ca au venit din tara 420 de pompieri in ajutor... nu vroiam sa scriu , dar nesimtirea galateanului a ajuns la cote maxime , asa de exemplu ... lumea se plimba pe falaza in zona capitaniei unde se pun saci si de unde s-a inceput construirea digului , sfidind in cel mai grosolan mod cu putinta , dand la o parte cu o indolenta crasa clasa politica care erau adunati la comitetul de urgenta national si o mana de 100 de pompieri galateni ...care din pacate munceau la lopata si carau sacii ... nici un civil binevol...am ramas fara cuvinte...maine iar la munca si tot asa pana cand ? This post has been edited by telim4lulu: 5 Jul 2010, 14:33 |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Lucian, trece si perioada asta. E in general un echilibru, cu perioade cu activitate redusa iar apoi cu treburi de nu-ti vezi capul. Asa a fost sa fie cu inundatiile astea si cu nepasarea autoritatilor de-a lungul timpului.
In ceea ce priveste nesimtirea romanului (galateanului), nu te-ai obisnuit? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Antimanele104 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 July 10 ![]() |
Stau si ma intreb daca mai cresc apele Dunarii,oare drumul spre Braila(Soseaua Digului)va mai fi practicabil?Nu de alta,dar ieri in jurul orei 1 noaptea ma intorceam de la Braila si zaream niste ochiuri de apa pe langa sosea.O clipa m-am gandit ca gata-gata,se inunda si soseaua spre Muntenia,ca si-asa spre Tecuci e facut praf DN 25...
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
- GL-08-DUC
Best 2009 1.4 16V
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Cred ca la momentul in care va veni viitura digul va fi inchis circulatiei.
Eu ieri am facut un drum de Bucuresti si m-am uitat cred ca pana la cel mai inalt punct al digului mai sunt maxim 1m si apa trece peste. Legat de inundatii, ma uitam ieri seara la tv si constatarile erau ca Ceasescu e de vina ca a indiguid Dunarea, nu cei 20de ani in care nu s-a facut nimic in tara asta si pentru care trag acum mii de pompieri, jandarmi etc. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
telim4lulu |
![]()
|
am ajuns pe la ora 23 la braila si ploua , pe dig iesea abur ,se vedea cum se usuca soseaua, nu cred ca inchide digul... vestea buna este ca se circula pe la sendreni spre tecuci.
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
ruta normala gl-movileni-sendreni...
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Si-n zona locului nostru de intalnire a fost lume...
![]() 11072010884.jpg ( Size: 897.01k ) Number of downloads: 61 11072010885.jpg ( Size: 897.11k ) Number of downloads: 72 This post has been edited by Io_mi_s: 11 Jul 2010, 17:03 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
singurel?
am incercat astazi sa fac o vizita , dar am cazut mort de oboseala... |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Cum singurel? Masina lui Mihai era la hotel, iar io am avut parte de o dim. de duminica tata-fiu.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
asa se pastreaza traditia intalnirilor din tata in fiu
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Era buna la ceva si lista care se facea inainte de intalniri.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
vad ca nu mai scrie nimeni pe aici...deci:
asta mi-a zgariat unul masina in parcare la magazin avariind aripa dreapta spate si un pic stopul.am constatat amiabil la omniasig...astept sa ma sune de la APAN sa ma prezint pe la ei... cu ocazia asta vad si eu reprezentanta dupa 3ani.. spor |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
telim4lulu |
![]()
|
naspa
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
S-a tinut intalnirea azi?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
vineri seara ?
ne intalnim? |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Desigur! Cronica nu mai, gata, doar n-o sa-mi descriu stilul original de legumeala pe forum... Poze, nici atat, nu ma mai atrage deloc masina...
![]() ![]() Ce-i drept, am plecat dimineata pe la 6 intr-o plimbarica spre Barlad prin Cuca si m-am intors pe linia Murgeniului, a. i. la 10 eram cam ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Da' ce masina te atrage acum? Astfel incat sa o si cumperi......
Vezi sa nu te auda Megane -ul tau cand zici ca nu are personalitate. Poate iti arata ce poate si te va tine prin service -uri. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
rionut_gl |
![]()
|
la ce ora vineri?
eu pot dupa 7... |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
|
telim4lulu |
![]()
|
da , pe la 19.30
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
rionut_gl |
![]()
|
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention
BMW : Brings Me Women FIAT : Failure In Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... SUBARU : Screwed Up Beyond All Repair Usually VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything DACIA : Daca Ai Cap, Ia-ti Alta : ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:45 |