Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
felixneagu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 19 Jul 2010, 18:02) Da' ce masina te atrage acum? Astfel incat sa o si cumperi...... Niciuna. N-am bani. Totusi, un elicopter... sau un vapor mic, mic... ![]() Sambata ce se arata trag o fuguta pan' la Otopeni si dup-aia spre Tranfagarasan, cu intoarcere duminica. Am vorbit si cu Emil (era planuita demult) si-l bate un gand de duca in aceeasi directie. Fara gratare. Mancam pe drum pe la popasuri. Cazare - zice-se c-ar exista pe-acolo ceva cu milioane de camere si dependinte la 130 lei/noapte. Io din Bucuresti plec pe la 9:00 si ziceam sa ma intalnesc cu "plecatii" din Galati undeva-n Pitesti. Vizitam una-alta, urcam si a 2-a zi coboram pe dincolo. Putin peste 1000 km (conform unui soft de rutare auto). Ce atata Panoramic? ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 21 Jul 2010, 16:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu prezent.
Doar sa stabilim un loc si o ora in Pitesti. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Uite aici locul de cazare. Daca-l alegem pe asta, va fi un adevarat tur de forta traseul, intrucat e de partea cealalta a muntilor (asa cum ne deplasam noi). In plus, ajungand, cred eu, destul de tarziu, n-ar fi exclus sa nu mai gasim camere duble. Apartamentele, in schimb, tre' sa fie libere (sforaie cineva?
![]() ![]() Dar daca ne intalnim pe la 10:00 in Ploiesti? Pe-urma o-ntindem Targoviste-Gaesti-A1 sau Pitesti. Asa e mai usor de apreciat cat dureaza Gl-Bz (cam 1,5 ore) si Bz-Ploiesti (tot cam asa). Iar locul... e un sens giratoriu micut imediat ce intri in oras. Oricum ne auzim. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
De sforait nu sforaie nimeni
![]() Daca estimam ca ajungem tarziu putem da telefon si sa rezervam 2 camere sau un apartament. Eu o sa ma uit sa vedem ce putem vizita pe traseu, arunca si tu un ochi, poate imi scapa mie ceva. ![]() 21 Jul 2010, 19:02: Din ce am vazut asa ca atractie turistica: - Cascada si lacul Balea; - Manastirea Sambata de Sus; - Barajul Vidraru; - Cascada Capra; - Cetatea Poenari. Acum vedem ce putem vizita, daca am scapat eu ceva... astept completari. This post has been edited by Wolverine: 21 Jul 2010, 18:02 |
--------------------
Renault
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Ploiesti ramane, gata. Atractiile turistice nu vor fi o problema de selectat - sper sa se instaleze pana sambata indicatoarele 3D
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
De ce nu mergeti voi GL - BR - Slobozia - A2 - B - A1 - Pitesti - Curtea de Arges. Asta vineri seara. Dormit Curtea de Arges. Cafeaua de dimineata este super in aerul curat de acolo.
Sambata dimineata plecati catre Transfagarasan. Seara dormiti la Moeciu sau Fagaras sau BV sau unde vreti voi. Duminica inapoi GL. Acum 3 ani, cand am fost ultima oara pe Transfagarasan, asa am facut si a fost foarte bine. Am compensat si somnul cu drumul lung si cu gratarul de sambata seara etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Go-to-last-page-pa...1614-s1500.html
poate nu stiati ca este o mini intalnire dacia pe tranfagarasan in acest weekend. dati si voi de veste cand sunteti in zona, o parte din noi sunt cazati la piscul negru drum liber This post has been edited by b76bgaarh: 21 Jul 2010, 21:28 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 21 Jul 2010, 20:29) De ce nu mergeti voi... Din cauza mea: QUOTE(Io_mi_s @ 21 Jul 2010, 16:59) Sambata ce se arata trag o fuguta pan' la Otopeni... Emil, daca-ti surade ideea lui Sorin si esti liber vineri... go 4 it! Altcineva? Stiu, a fost cam din scurt propunerea, dar nici la celelalte "in lung" n-am prea reusit sa ne adunam f. multi. Oricum, trebuie facuta si asta la un moment dat. @b76bgaarh: Intr-adevar, nu stiam. Multumesc de invitatie, dar e putin probabil sa ne gasim... Vom fi numai intr-o fuga. Distractie placuta (desi la ce trupeti v-adunati acolo, urarea suna a... pleonasm ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
Cosmin dupa o zi de munca de 10 ore nu-mi arde sa mai conduc inca 4-5 ore pana la Curtea de Arges. Ramane cum am stabilit sambata la ora 10 la intrarea in Ploiesti.
Legat ca suntem doar noi 2, banuiesc ca a fost din scurt treaba si eu oricum vroiam in acest weekend sa fac traseul asta, deci eram pregatit. b76bgaarh: Multumim de invitatie, dar vb colegului de forum o sa fim in trecere si sunt slabe sansele sa ne cunoastem, dar cine stie... |
--------------------
Renault
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
impresii dupa expeditie?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Salutare...eu nu am reusit sa ajung pe transfagarasan, insa nici acasa nu am stat. Fusei la Soveja o fuga de Duminica sa i-au masa in padure. Cred ca mi-a aparut o problema la masina... la franare imi tremura volanul. Nu la viteze mari, echilibrare roti e facut. Deci numai cand franez undeva pe la 40Km/h.
Hai ca pun si niste poze. Attached thumbnail(s) 25072010458.jpg ( Size: 896.61k ) Number of downloads: 386 25072010459.jpg ( Size: 863.99k ) Number of downloads: 340 25072010461.jpg ( Size: 853.37k ) Number of downloads: 318 25072010467.jpg ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 310 25072010470.jpg ( Size: 921.55k ) Number of downloads: 296 25072010472.jpg ( Size: 452.96k ) Number of downloads: 57 25072010473.jpg ( Size: 744.71k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Felix, cum mai este drumul pana la Soveja? Eu nu am mai fost de ani buni pe acolo, insa acum aproximativ 3 ani cand am ajuns pe la Lepsa, drumul era execrabil.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
felixneagu |
![]()
|
Nu Sorin, nu prin Lepsa, prin Panciu. Drumul este foarte bun pe aceasta ruta. Stiu ca prin Lepsa drumul e rau tare.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Io ma duc la udemere
![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Wolverine |
![]()
|
Desi cam tarziu din cauza lipsei timpului, legat de iesirea pe Transfagarasan o super iesire, pacat ca a trebuit sa fi asa scurta. Desi drumul nu a fost cel mai bun pana la Balea, la coborare a fost aproape impecabil. O sa revin si cu poze, nu de alta dar trebuie sa le fac un resize sa le pot urca pe site.
This post has been edited by Wolverine: 31 Jul 2010, 10:50 |
--------------------
Renault
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Ce mai este pe la GL? Mai scrieti pe aici, ca sa fiu si eu la curent cu ce mai faceti voi pe la intalniri. Eu cred ca tocmai prin septembrie voi mai ajunge acasa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
cam asta este in GL...
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
Luci, genial clip-ul, multimim pentru filmulet....
![]() |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
telim4lulu |
![]()
|
nimic astazi?
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Doua poze de la o neacordare de proritate la Duisburg!!!
Havarie_sgms_Carmel_2.jpg ( Size: 82.11k ) Number of downloads: 68 Havarie_sgms_Carmel.jpg ( Size: 161.58k ) Number of downloads: 77 Spor la firfirici colegilor! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu am facut anul trecut transfagarasanul, dinspre sibiu. In afara de tronsonul ala periculos, care era perfect, restul... mai bine mergeam pe un drum de tara pietruit. Dar nu regret ca am fost. Intalniri in Galati mai faceti? Ca stiu ca am promis ca vin, dar a trebuit sa plec in vizita la parinti undeva mai departe si o luna am fost tinut departe de masina (m-am simtit fara vlaga fara masina). De acum, mai mult de 4-5 zile nu mai stau fara (mai bine fara altceva decat fara masina).
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
rionut_gl |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
la multi ani emil !
|
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Nimic despre intalniri ... se mai tine ceva?
De vineri seara (06.08.2010), sunt tatic!!!!!! Am inceput sa ma dezmeticesc despre cum e treaba acum, insa indiferent cat de dificil este, bucuria pe care ne-o face bebe inlatura orice oboseala, dificultate etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
@sorin=Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.
|
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
telim4lulu |
![]()
|
Cea mai mare bucurie pe care poti sa o ai ... Felicitarile mele, sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi !
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Cand am citit asta:
QUOTE(sorin_f39 @ 4 Aug 2010, 20:05) Eu cred ca tocmai prin septembrie voi mai ajunge acasa. am intrat la banuieli (m-am gandit ca evenimentul avusese loc deja). Totodata, barfindu-te cu a mea consoarta, apreciam ca vechea-ti semnatura nu mai e de actualitate pt. ca nu-ti mai apartii... Si mi-am adus aminte de versurile unei melodii pe care le consider "asortate" cu "traitul intens" etc: Dar... te-ai ocupat de toate. Fiti fericiti si sanatosi cu totii! In ceea ce ma priveste, "pas" la intalniri o perioada. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(iulianvasile67 @ 12 Aug 2010, 11:04) @sorin=Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata. QUOTE(telim4lulu @ 12 Aug 2010, 16:27) Cea mai mare bucurie pe care poti sa o ai ... Felicitarile mele, sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi ! QUOTE(Io_mi_s @ 12 Aug 2010, 19:00) Multumesc mult. Numai bine va doresc si voua. Este intr-adevar cea mai mare bucurie si implinire pe care am avut-o pana acum. QUOTE(Io_mi_s @ 12 Aug 2010, 19:00) Totodata, barfindu-te cu a mea consoarta, apreciam ca vechea-ti semnatura nu mai e de actualitate pt. ca nu-ti mai apartii... Si mi-am adus aminte de versurile unei melodii pe care le consider "asortate" cu "traitul intens" Acum traiesc si mai intens. Voi, cei "mai in varsta", o stiti mai bine decat mine. ![]() ![]() Semnaturile mele, cea veche si cea noua, au amprenta The Doors. Ei sunt favoritii mei. Ziceam ca s-ar putea sa mai ajung in septembrie in ideea ca atunci s-ar putea sa fie botezul. Si atunci vreau sa-mi iau o saptamana liber ca sa stam acasa. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Wolverine |
![]()
|
Sorin: Felicitari! Sa aveti grija de voi, sa fiti sanatosi.
Ionut: Multumesc de urare. |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 07:03 |