logan ruginit in presa :)
![]() ![]() ![]() |
logan ruginit in presa :)
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' loganu a avut vreodata garantie de doi ani, ca asa zic meseriasii in ziar ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Evenimentul Zilei...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Dupa ce s-a stins euforia de a conduce o masina noua, ploiesteanul a avut curiozitatea de a o studia mai atent. Asta e defectul romanilor, cauta defecte ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.336 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Admit ca am luat si eu logan, dar la reprezentanta Poliserv, i-am dat ocol de 5 ori pe exterior am urmat intocmai sfaturile de la
topicul "achizitionarea unui autoturism nou verificari" Oricum masina e perfecta pana acum, am 2000 de km in o luna Rugina nu am deloc, am intors si eu chederele. Omu de ce nu s-a uitat la ea inainte? Trebuia s-o refuze |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce ziceti de lista cu piese de schimb..filtru ulei? placute de frana? la un loc cu bara fata? ce condensator?
![]() Ziaristii astia sunt ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Totusi, povestea omului ramane.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.336 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
totusi niste poze elocvente ar fi fost binevenite.
sa vad si eu rugina sau cum nu se aliniau usile cu aripile si portbagajul ala n-o vazut cand a luat-o ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu mai conteaza daca a semnat ca produsul e ok.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.756 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai, e posibil sa-l fi fraierit dealerul cu o masina reconditionata in urma unui accident. Poate o fi fost masina de drive-test. Dar ala, cand a luat-o, s-a uitat la alinierea elementelor de caroserie? A semnat ca primarul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce belea comentariile din josul articolului..."ce vreai bah...lemn de trandafir in bord"
![]() oricum e si vina aluia ca nu s-a holbat bine la masina cand a luat-o. doar traim in romania si nu tre sa avem incredere nici in rude, d-apoi intr-un dealer auto. a semnat ca e ok....asta e. da' si dealeru' e de tot kktu' daca intr-adevar i-a dat masina aia bietului om.chiar daca ala nu s-a uitat atent la ea, nu poti sa-ti bati joc in halu' asta de-un om. ce poti sa mai zici: ochii mari cand luati masini, ochii mari cand faceti revizii....dulce romanie ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cele mai multe plangeri on-line sunt inregistrate la adresa www.daciaclub.ro... Nici dupa un an si jumatate nu mi-am dat seama ca aici se pot face plangeri. Si eu credeam ca aici e locul de discutie al posesorilor de autoturisme Dacia. Ce soc! Si unde se plange pe aici? Exista vreun topic special? As vrea sa plang si eu putin on-line, ca m-am certat cu nevasta-mea. Si nu vreau sa-mi dau drumul asa, in vazul lumii. Se plange impreuna cu cei de pe Reno, sau separat? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.756 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In mod normal, daca iei o masina noua, cand o ridici te uiti la starea optica. Alinierea usilor, inchiderea/deschiderea lor corecta (fara scartaieli, pocnituri etc.)
Nu cred ca te apuci sa ridici chederele sa vezi daca nu se ascunde ceva rugina sub ele. Oricum, daca dealerul i-a dat masina "rebut" cu buna stiinta, ar trebui scos din circuitul Dacia, retras autorizatia pe o perioada de... iar clientul despagubit (adica masina noua). Daca masina a iesit "stramba si ruginita" din fabrica, e problema celor de la Pitesti. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rog nu mai postati "aiurea". Illusi0n - si-a spus parerea ... buna sau rea corecta sau incorecta este a lui ... sa ramanem la subiectul primului mesaj va rog.
Multumesc, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vijelie |
![]()
|
Trecand peste faza cu starea optica (despre care nu am aflat inca nimic, de unde se vede treaba ca mai avem si lipsuri, tovarasi), Illusi0n are dreptate: ori e resapata ori e proasta din fabrica. Omu' a platit si banii au fost buni.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pot sa confirm si eu ca am vazut Logan ruginit, mai precis muchia capotei intre farul dreapta si grila radiatorului, AVEA VOPSEAUA UMFLATA, semn clar ca avea rugina dedesubt. Si asta nu pe masina vreunui particular, ci chiar IN SHOWROOM la un dealer. Era un Logan dci visiniu. N-aveam aparatul la mine sa fac o poza, muream de ciuda.
Ca iese masina ruginita de pe poarta fabricii, se mai scuza, e dacia, te astepti la orice de la mecanicii de acolo, dar sa pui in showroom masina cu vopsea umflata e chiar strigator la cer. Doar masina aia a fost spalata, stearsa, etc (doar n-au bagat-o in showroom cu praful de pe drumul de la Pitesti) Chiar n-a vazut nimeni? |
--------------------
.
.
.
|
|
Adielec |
![]()
|
go Clio Group: Members Posts: 96 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai poveste! Din ciclul povesti cu Dacia Logan, e jaf, mai bun un SH de 10 ani.
Eu unul m-am saturat de atitudinea asta de cautare de nod in papura, de aratare a gunoiului din ochii altora fara a te uita in ochii tai. Referitor la daciaclub.ro, ehe au descoperit si ei ce e aia forum si gata. Sa se uite la "plangerile" de pe alte site-uri de "profil" si apoi mai vorbim. Bine ca i-a amendat OPC-ul sunt curios cu cat. |
--------------------
Renault
Clio
- BZ-06-MHR
2001 1.2 16V
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io cred ca loganu ala cu vopsea umflata, urma sa-si schimbe "pielea" ca sarpele. d-aia se umflase vopseaua pe el. cadea aia veche si ramanea noua culoare...un mov metalizat perlat cameleonat
![]() zici dacia...si apoi poti sa tragi apa. un amic are un logan nou (nici 3000km n-are) si i s-a frecat placuta de frana de disc asa de tare ca i s-a deformat capacu de la roata de la caldura degajata. s-a dus cu ea in service si ii cautau aia nod in papura tot lui. ca n-a mers nush cum, ca n-a franat nush cum. This post has been edited by cristib: 9 Jun 2006, 09:45 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
PAna una alta, nu aveti nici o dovada ca masina individului din ziar e "stramba" sau alte caracteristici de genul asta, fara un set de poze clare cu elementele caroseriei, nu mai are rost nici o supozitie si afirmatie, doar pe baza unor incopetenti de ziaristi, care fac din țînțar armasar, sau un prorietar cu niste impuritati pe vopsea, si un cheder ruginit(nu ar fi singurul) dornic de razbunare si popularitate !
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
marksman |
![]()
|
argon are dreptate; deocamdata e articol de ziar, n-am vazut poze. Mai ridic inca o data problema: daca vopseaua a avut impuritati, cum
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
ba are poze, dar nu cu proprietarul ci cu fii-su.
Ca-n bancurile de la Radio Erevan. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Poze in care sa vedem: vopseaua patata, rugina de la chedere (ma duc si eu repede sa vad ce am sub chederele alea
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(cristib @ 9 Jun 2006, 11:42) un amic are un logan nou (nici 3000km n-are) si i s-a frecat placuta de frana de disc asa de tare ca i s-a deformat capacu de la roata de la caldura degajata. s-a dus cu ea in service si ii cautau aia nod in papura tot lui. ca n-a mers nush cum, ca n-a franat nush cum. Intrebarea care se pune in acest caz este daca masina are ABS sau nu. Oricum problema este destul de grava la o masina asa de noua ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 9 Jun 2006, 11:00) Corect, daca ma duc la ziar cu Volvo lu' tata cu faru cu apa in el (nu mai e in garantie de 1 an, dar nu conteaza), ma dau afara aia in suturi ca e marfa buna, ba, golane... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Cele mai multe plangeri on-line sunt inregistrate la adresa www.daciaclub.ro... Contrar asteptarilor, domnul ziarist are mare dreptate! In mod normal, plingerile referitoare la autoturismul dacia Logan ar fi trebuit exprimate pe www.911turbo.com si pe www.astonmartin.com. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Chiar daca s-a intamplat acest lucru, el trebuia remediat prin garantie asa cum se face in cazul oricarei frime, producator sau dealer care se respecta. Este o nota proasta pentru firma si pentru dealerul ce vandut masina. Teoretic nu prea ai de ce sa te uiti la o masina noua si chiar daca se descopera ceva ulterior ar trebui sa se rezolve foarte usor pentru client. dar..." traim romania si asta ne ocupa tot timpul"
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
vijelie |
![]()
|
Depinde ce se intelege prin plangere. Unii vin si ne baga o soparla cum ca lu nea' vecinu' i-a anulat garantia verbal, altii cum ca le-a zis cineva ca altcineva a vazut s.a.m.d. Sunt insa destui care vin si cu poze si cu scanuri dupa documente care atesta prostie. AIA sunt adevaratii pagubiti.
LE: ba ai la ce sa te uiti, nea sorin.aldea, ca si dealeru iti numara banii foaie cu foaie! This post has been edited by vijelie: 9 Jun 2006, 10:49 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu nu inteleg o chestie: cum adica sa-mi dea masina cu defecte si sa mi le remedieze dealer-ul pe garantie? Bai frate, eu le dau banii rupti si-i trimit pe ei la BNR ca sa schimbe bancnotele ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 16:35 |