MEGANE 2 VERSUS ALTELE....PE SOSEA
![]() ![]() ![]() |
MEGANE 2 VERSUS ALTELE....PE SOSEA
sorin1967 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|||
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
eu nu prea am inteles mare lucru din acest topic ... asa ca l-am mutat la diverse ... si ulterior la cafenea ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am facut vreo trei bmw-uri pana la Sinaia, dar am aflat cu stupoare de la cel din dreapta ca erau parcate.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
si eu am facut un 320d pe dealul negru. Si joaca a fost pe bune. Din treaba asta nu inseamna ca meganul meu e mai bin ca treiarul lui. nu inseamna nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nici nu este, asta asa, ca idee
![]() Eu nu am prea inteles rolul topicului, poate ca sunt eu mai greu de cap. Cand am chef de talpa si ma grabesc nu ma depaseste nimeni, poate asa vreunul care sa fie mai nebun ca mine la ora respectiva sau vreun A6, A8 sau mai stiu eu ce chestii similare care dau peste 180-200. In rest... Desi am momente cand imi place "sa fac nebunii" am observat ca in ultimul timp parca ma intereseaza mai mult sa ajung intreg la destinatie si cu masina in buna stare si sa-i protejez si pe cei din jurul meu. Nu stiu, o fi varsta de vina, dar asta simt. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
QUOTE(padre @ Nov 8 2005, 12:49 PM) Desi am momente cand imi place "sa fac nebunii" am observat ca in ultimul timp parca ma intereseaza mai mult sa ajung intreg la destinatie si cu masina in buna stare si sa-i protejez si pe cei din jurul meu. Nu stiu, o fi varsta de vina, dar asta simt. Sa nu-mi spui ca esti din Bucuresti ca nu pot sa cred asa ceva... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Nu deschideam topicul ,dar la drum e imposibil sa mergi sub "demnitatea "masinii(cel putin mie asa mi se pare).In drum dinspre vatra dornei am vrut sa vad daca trec de un tuareg.Am trecut ,dar ne-a luat radarul pe amandoi(te oprea la vreo 7 km alt echipaj si ...negocieri). Asta e..oricum aveam amandoi peste 170
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, sunt din Bucuresti...
Sorin1967, iarta-ma dar mi se pare fooooooarte aiurea sa gandesti asa. Fara suparare, nu e un atac, dar cum sa gandesti ca nu poti sa conduci sub demnitatea masinii? Adica de ce, daca tu conduci cu renou' si eu te depasesc cu un Logan ce faci? Ca Dacia e sub "demnitatea" Renault. Te apuci sa-ti smulgi parul din cap si faci tot posibilul sa ma depasesti si tu? Si daca nimeresti intr-un sant sau pe camp dupa 4-5-6 rostogoliri de la 170 km/h ce mai faci? Si crede-ma, sunt convins ca sunt in asentimentul multora cand spun ca VW Touareg este muuuuuult peste renou' tau. Eu cred ca trebuie sa mergi conform situatiei si conditiilor de drum. Daca te grabesti si e loc, OK, da-i bice, daca nu, mai bine 15-20 de minute mai tarziu decat o cazare la spital sau si mai rau, la 2 m sub pamant. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(padre @ Nov 8 2005, 04:58 PM) Ba da, sunt din Bucuresti... Sorin1967, iarta-ma dar mi se pare fooooooarte aiurea sa gandesti asa. Fara suparare, nu e un atac, dar cum sa gandesti ca nu poti sa conduci sub demnitatea masinii? Adica de ce, daca tu conduci cu renou' si eu te depasesc cu un Logan ce faci? Ca Dacia e sub "demnitatea" Renault. Te apuci sa-ti smulgi parul din cap si faci tot posibilul sa ma depasesti si tu? Si daca nimeresti intr-un sant sau pe camp dupa 4-5-6 rostogoliri de la 170 km/h ce mai faci? Si crede-ma, sunt convins ca sunt in asentimentul multora cand spun ca VW Touareg este muuuuuult peste renou' tau. Eu cred ca trebuie sa mergi conform situatiei si conditiilor de drum. Daca te grabesti si e loc, OK, da-i bice, daca nu, mai bine 15-20 de minute mai tarziu decat o cazare la spital sau si mai rau, la 2 m sub pamant. mdeah...cam are dreptate padre. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
@padre: tot asa, ca idee, ie clase diferite cele 2...
![]() Si mie mi se pare aiurea notiunea de "demnitatea masinii". Masina e un pachet de fiare. Nu are demnitate. Soferul, in schimb, are orgoliu, care de multe ori il impinge la tampenii. O data mergeam pe A1 in Ro cu 160 si m-a depasit un clio simbol dci cu 5 persoane + copil mic, care circula cu vreo 175 (clio, nu copilul)... Daca omul e inconstient, nu prea am cum sa-i schimb parerea. Insa mi se pare frumos sa te joci cu un alt sofer, neaparat cu capul pe umeri, pe un drum virajat, traseu montan putin circulat, in limitele bunului simt. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ Nov 8 2005, 05:15 PM) Insa mi se pare frumos sa te joci cu un alt sofer, neaparat cu capul pe umeri, pe un drum virajat, traseu montan putin circulat, in limitele bunului simt. si daca pe drumul ala montan si plin de curbe sint si eu, iar tu imi apari de dupa o curba drept in fata, in timp ce te "joci" cu altul, nu merita sa va strang de gat pe amandoi???? a fost doar o intrebare sper ca nu te superi:) daca vrem sa ne testam masinile, o putem face pe autostrada. io pe o banda tu pe alta si ii dam talpa. desi nici acolo nu e indicat. d-poi pe un drum de munte, virajat... singurele momente cand i-am dat talpa au fost atunci cand drumu era liber. nu se vedea nici dracu nici in spate nici in fata. in rest...nu ma joc cu viata mea si mai ales a celorlati. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
MII versus altele....depinde de sofer...eu cu cei 80 de caluti ma tin constant cam la 130 pe unde pot, in rest cam 110, victime....cam orice masina am intalnit si nu era foarte grabit(cum si eu am fost depasit cam de aproape orice masina, chiar si de Dacia 1310 si nu m-am simtit sub "demnitatea masinii"cum zicea cineva mai sus, dar cea mai tare a fost a unui prieten, o vectra 2000cmc-DTI cu chip, avea 115 caluti... de la Unirea pana la Piata Alba iulia pe Decebal l-am rupt::
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
sandman_ a accentuat foarte bine. Celalalt sofer trebuie sa fie cu capul pe umeri. Altfel risti ca mica distractie sa se transforme in altceva.
Nu de putine ori mi s-a intimplat ca celalalt sofer sa ma sicaneze in momentul in care a vazut ca-l depasesc, fie prin frinari bruste, fie prin viraje bruste in fata mea cind am vrut sa-l depasesc pe alta banda ( autostrada ). Cred ca "micile jocuri" isi au rostul intre 2 persoane fair-play, care suporta infringerea la fel de bine ca si victoria, care se gindeste nu numai la cum sa-l depaseasca pe celalalt, ci si celalat sofer, ca sa nu mai zic de ceilalti conducatori auto intilniti pe drum. |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
QUOTE(cristib @ Nov 8 2005, 05:23 PM) singurele momente cand i-am dat talpa au fost atunci cand drumu era liber. nu se vedea nici dracu nici in spate nici in fata. in rest...nu ma joc cu viata mea si mai ales a celorlati. Exact asa gandeam si eu.....pana am ajuns intr-un sant acum vreun an, cu o solenta. Si de atunci nu mai gandesc asa, deja imi este frica de viteza. Dar sa spui ca e sub demnitatea masinii sa fii depasit de masini mai slabe mi se pare de-a dreptul stupid si pueril. In fine, fiecare are dreptul la o parere, dar eu sper sa nu ma intalnesc pe drum cu astfel de soferi. Mai ramane ca varianta extrema sa vedem care o are mai mare.... ![]() In fine, fiecare cu treaba lui. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Interesante topicuri pe aici: eu eram pe punctul de a face un M3..dar nu am putut..si stiti de ce: aveam frana de mana trasa si nu mi-am dat seama decat acasa.Ma miram eu de ce nu pot sa trec de 240 km/h....
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu unul nu sunt orgolios sa ma apuc sa-l fugaresc pe unul daca m-a depasit desi are o masina mai slaba ca mine.Merg pe principiul daca are cu ce sa ma depaseasca,dar sa nu ma oblige sa reduc eu viteza de dragu lui pentru ca el are chef sa faca o depasire.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce ma amuza astia de se chinuie sa te depaseasca crezand ca te intreci cu ei.
Dau eu Meganul meu pe un 320 sau un Tuareg si dupa puteti sa ma faceti de cate ori vreti. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(padre @ Nov 8 2005, 01:49 PM) Desi am momente cand imi place "sa fac nebunii" am observat ca in ultimul timp parca ma intereseaza mai mult sa ajung intreg la destinatie si cu masina in buna stare si sa-i protejez si pe cei din jurul meu. Nu stiu, o fi varsta de vina, dar asta simt. Cred ca asta e motivul. Acum cativa ani si eu eram "zmeu" iar daca mai mergeam si in "gasca" era prapad. Acum parca nu mai e asa. Merg tare dar parca mai prudent, rar cand merg cu 170km/h si am observat ca daca o tin constant 110-130km/h cam tot ala e timpul pe care il fac. Si eu m-am intrebat sa fie din cauza varstei, a experientei la volan....? |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Nov 8 2005, 05:23 PM) si daca pe drumul ala montan si plin de curbe sint si eu, iar tu imi apari de dupa o curba drept in fata, in timp ce te "joci" cu altul, nu merita sa va strang de gat pe amandoi???? a fost doar o intrebare sper ca nu te superi:) Stiu ca e doar o ipteza si nu ma supar (evident). Partea cu "capul pe umeri" exclude depasiri care conduc la situatii de genul selei prezentate de tine. Mica mea povestire cu 320 se petrecea intr-o zona de urcare de pe Dealu Negru, cu 2 benzi pe sensul nostru (iar daca eu ti-as fi iesit in cale, ar fi insemnat ca tu ai facut o depasire aiurea ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
unde se poate merge tare merg, unde nu se poate nu merg
ceea ce m-a impresionat pentru Romania in ultimul timp este ca pe autostrada in mai mult de 50% din cazuri oamenii se dau la o parte, iar cei care nu se dau daca le pui semnalizare cam tot in 50% din cazuri se dau. Restul sunt tarani care cred ca sunt pe mosia lor si pot sa faca ce vor muschii lor. Pe autostrada m-am luat la "tranta" cu o Skoda Octavia veche si cu un Megane dci de 80CP. Ala cu Skoda desi vedea ca vin mai tare tot o tinea pe a lui, in final s-a dat la o parte la 170 gesticuland ceva in genul: cu cat vrei frate sa merg? de parca il pusesem eu sa stea pe banda a doua si sa accelereze pana nu mai poate (a fost chiar funny). Meganu-l s-a tinut ceva mai bine dupa mine, dar a abandonat la 180. In final am fost depasit de amandoua pentru ca am intrat pe portiunea proasta de pe A1 unde mai mult de 110 nu merg, reducand in zonele proaste si la 60 viteza. Putin OFF-TOPIC: multi dintre posesorii de Dacii vechi nu isi dau seama ca tu vii cu viteza mare (cateodata mai mult de dublu viteza lor) crezand ca au destul timp sa faca depasirea. Rezultatul este o franzare brusca, stai in fundul lor 20-30 secunde dupa care iarasi accelerezi. Destul de fustrant dar din pacate de cateva ori am facut-o si eu cand aveam Dacie si nu din rea-vointa. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(RCS @ Nov 8 2005, 06:01 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De ce? Nu teleg. What's the point? cmandrei are aprox 1.500 posts so it must be an expert. I'm glad he's part of the moderating team ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(Markos @ Nov 9 2005, 01:19 AM) De ce? Nu teleg. What's the point? cmandrei are aprox 1.500 posts so it must be an expert. I'm glad he's part of the moderating team ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
CGB |
![]()
|
mai mai. numai pui de shumahari si alonshi p-acilea.
hai sa va zic cum am facut io un nissan skyline si-un mustang. apoi am pus "pauza", m-am dus sa beu un pahar de apa si cand am revenit am mai facut un subaru impreza si doua hyundai tiburon. si toate erau tunnate. si totul se petrecea in NFSU2 ![]() de ce-oti vrea sa mergeti numai cu peste 150km/ora. dupa ce ca viata-i scurta mai treceti si cu viteza prin ea. luati-o si voi incet, babeste...cu 60km/ora ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
mda....si eu m-am mai calmat, tot asa, cum spunea google, si dupa niste patanii, dar si daca gasesc vreo masina de teapa mea, nu prea ezit; oricum, in general, am inceput "sa merg la consum" . E mai safe, mai ieftin si nici nu stau stresat de radare. Cand am chef de excese majore, bag un Gran Turismo 4, imi aleg al meu Clio V6 si le arat eu lor
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Ghinionul eventualilor "concurenti" e ca la Renaulturi motorizarea e inscrisa pe bandoul lateral nu in spate.
Am mai patit si eu niste "challenge"uri.Unele chiar amuzante ... Logan 1,4 vs Clio 1,5 dCi 80CP.Ma depaseste Loganistul cu un zimbet ironic dar ceea ce nu stia el era ca eu mergeam pe tempomat.Dupa ce l-am deconectat i-am pierdut urma (depasit Logan in curba cu vizibilitate de fapt am taiat curba si adio) |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sorin1967 |
![]()
|
In general depasesc toate femeile, pentru ca nu am incredere in modul in care conduc(scaun lipit de volan si privirea la 5 metrii in fata).Cu toate astea nu am reusit sa trec de una cu golf 5(dar nici nu m-am turat prea tare ca era dupa faza cu radarul si mai eram si cenzurat din dreapta.....)
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
|
sandman_ |
![]()
|
uneori asemenea soferi (scaun lipit de volan si privirea la 5m) e mai bine sa-i ai in fatzÀ decat in spate.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ceva vreme am lasat-o si eu mai moale... Si oricum pe DN1 ne-a ajutat pe toti Politia.
Pe vremuri cand eram student, aveam si eu o Dacie. Am rupt-o, dadeam in ea, de-i sareau capacele. Ce batut in cap eram !!! Mergeam cu 150 (asa arata indicatorul) si eram fericit ca tzine... Noroc ca n-aveam nevoie de frane bruste... Dar oricum, incercam sa nu incomodez pe nimeni. Urasc depasirile facute aiurea. Cat despre prostia cu demnitatea... No comment ! Eu eram fericit cu Dacia mea si daca vroia vreunul sa o ia inainte, go well go shell... adica Mol ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 12:44 |