Despre locurile de parcare de langa bloc, ...doar cei fara garaj
![]() ![]() ![]() |
Despre locurile de parcare de langa bloc, ...doar cei fara garaj
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
QUOTE(drati71 @ 17 May 2006, 21:45) De ce mi-a fost frica n-am scapat. Am masina de cateva luni si deja mi-au trasat-o cu ceva intr-o parte, de la aripa fata pana la haion. Nu prea adanc, dar se vede bine. Mama lui de nenorocit(nenorociti). Va spun sincer daca as prinde pe vreunul din asta, cred ca a doua oara nu ar mai face asa ceva, ca nu ar avea cu ce, indiferent daca ar fi la masina mea sau la alta. ![]() ce sa-ti spun ca mie la masina mi-am gasit oglinda langa roata. tot ceva nemernici din astia |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(UXE @ 26 Mar 2008, 13:41) Va salut, am o problema urgenta... la mine la bloc inca nu au venit aia cu parcarile dar cica or sa vina in curand..... 1.administratia blocului a facut o lista cu locurile de parcare 2. la administratia financiara mi s-a spus ca lista e blocata WTF ? ![]() 3. am impresia ca scorojitul de administrator nu m-a trecut pe lista ..si o tot da cotita cu lista.....si mie imi e sa ma trezesc fara loc de parcare...deoarece sunt niste interese la mijloc ..si lista aia o face dupa preferinte..... sunt oameni care au si cate 3 masini si stau bine mersi... ce ma sfatuiti sa fac? cum pot verifica lista aia ...sau cum sa il "fortez" sa mi-o arate? ... la administratia financiara pot sa ma inscriu pe lista individual ? sau trebuie neaparat prin lista facuta de admin blocului? mersi Administratia blocului nare nicio treaba cu "aia cu parcarile", tu dute si fa cerere de loc de parcare. Ei vin, traseaza, numeroteaza si pleaca. Cum ai observat ca sa trasat, fugi cat poti de repede la ei, si cereti dreptul. Important e sa ai cerere depusa dinainte acolo. Acordarea locurilor de parcare functioneaza in sistemul primul venit, primul servit sau spaga(iei loc 100%). |
--------------------
-
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ok dar ce inseamna ca o lista e blocata?
ei nu au cum sa traseze..pur si simplu au venit si au facut parcari.. asa stiu ca era inainte ..te duceai si daca era loc si ptr tine trasau .... cei de la administratie sunt obligati sa imi faca si mie lista de asteptare publica? sau macar sa imi spuna daca sunt pe lista si daca ma incadrez in nr de locuri de parcare disponibil... o sa trec maine dim pe la administratie |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua,
Stie cineva cum pot inchiria/cumpara un loc de parcare? Ce acte am nevoie, unde se depuns, spaga, etc. Multumesc |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
intrebare:cum pot sa parchez si eu dracului masina pe locul pe care l-am platit,dar ocupat de un nemernic cu un jaf de masina care pare parasita???am apelat la nemernicii de la primarie si adp de sector(6) si mi s-a spus ca e de durata,cica 2-3 luni,ca dureaza procedura de anuntare-identificare-asteptare apoi tractare din acel loc???cum e posibil asa ceva???sa-i dau eu foc nu tine ca atunci se sesizeaza organele curului.ce sa fac?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Leag-o si trage-o in alta parte, 50 m mai acana
![]() This post has been edited by adip: 11 Apr 2008, 16:19 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
ADP... e de caca. lor in orice problema le ia luni sau ani sa intervina. De ce dcau o mai exista ADP nu stiu... sa ia niste bani de pomana
din ce am mai citit pe net baietii dadeau telefon la politie. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
vreti sa va spun una tare???am dat numarul de imatriculare la politie in speranta ca imi va spune date despre propietar.cand colo SURPRIZA!!!!!
Numarul era radiat!!!! Credeti ca au luat masuri???NO WAY. Ar fi interesanta varianta cu trasul de pe loc.dar daca i-o rup(masina arata ca si abandonata)??? Ma vede careva si daca apare propietarul vreodata poate spune ca i-am avariat-o...ca asa e in tara asta de caca. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Lideru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
pai sa si-o f.....!
![]() ce, daca numaru`i radiat, si masina trb. depozitata intr-un loc sigur, gen garaj... nu in spatele blocului. ( la fel e unu' la mine-n spate, o are radiata de 3 ani si n-o misca de acolo! ) |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
- 04588992247896
2008
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Cristi39 @ 13 Apr 2008, 04:28) am dat numarul de imatriculare la politie in speranta ca imi va spune date despre propietar.cand colo SURPRIZA!!!!! Pai nici nu au de ce sa se lege la cap cand nu-i doare Numarul era radiat!!!! Credeti ca au luat masuri???NO WAY. ![]() ![]() Desi, eu vad ca mai mult iti arde sa te lamentezi decat sa-ti recuperezi locul de parcare |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca e dacie... o dechizi cu orice cheie si o dai la tigani.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cristi39 |
![]()
|
nu e lamentare ci e vb ca am vrut sa procedez legal.tu in locul meu ce ai fi facut?i-ai fi "tras"masina ??? ca de gura suntem buni...dar pune-te in locul meu si gandeste-te ca daca te-ar vedea un vecin binevoitor si i-ar spune proprietarului? si acesta reclama la politie?? ca i-am distrus masina?? ce ai face??
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
atunci parcheaza unde apuci si las-o acolo, ia domne problema in mana si rezolv-o
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Adica cum ? O masina radiata inseamna ca e orfana ? Orice masina radiata trebuie sa aiba un proprietar. Ca a fost radiata, inseamna ca a fost scoasa din circulatie, nu ca devine masina nimanui.
Sau daca politistii spun ca devine masina nimanui...atunci tu ai putea sa-i dai foc, ca este un bun al nimanui, pe locul tau. Fa cumva ca sa ii strangi de oo pe militieni, ca lor le e lene sa te ajute. Hai sa iti mai dau un sfat, ca in tara asta toti vor salarii mari, dar fara sa munceasca. Presupun ca ai un act doveditor ca tu platesti parcarea acolo. Suna la Politie sa vina ca ai gasit o masina pe locul tau de parcare. Dupa ora 18 sau 19 parca... Ii suni pana vin. Ei trebuie doar sa constate si sa faca un proces verbal sau ce m***ii lor fac ei, ca sa ai ceva la mana, ca locul tau e ocupat de alta masina. Cu chestia aia te duci la Politie si le soliciti sa verifice proprietarul si ei o sa iti spuna ca e radiata. Le soliciti ceva la mana ca masina de pe locul tau e radiata. Cu hartia aia te duci la ADP sa vina in m***ii lor sa ia masina de pe locul tau, ca n-are ce sa caute o masina radiata pe locul tau. ![]() Eventual suna in fiecare seara la Politie sa le spui ca ai gasit o masina pe locul tau. Tu le spui ca era si ieri si alalteieri... si presupui ca masina a fost plecata in timpul zilei, cat ai plecat tu la munca, dar a venit si iar ti-a ocupat locul inainte sa ajungi acasa. Lor trebuie sa le dai mura-n-gura, ca la prosti, altfel nu-si fac meseria. This post has been edited by andu911: 14 Apr 2008, 00:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
ADP NU VA FACE NIMIC. Solutia cea mai buna e sa o tarasca el de acolo.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Cristi39 @ 14 Apr 2008, 03:24) nu e lamentare ci e vb ca am vrut sa procedez legal.tu in locul meu ce ai fi facut?i-ai fi "tras"masina ??? ca de gura suntem buni...dar pune-te in locul meu si gandeste-te ca daca te-ar vedea un vecin binevoitor si i-ar spune proprietarului? si acesta reclama la politie?? ca i-am distrus masina?? ce ai face?? Eu i-as fi tras masina, putin ma intereseaza cat de legal e. Oricum nu are sens sa te gandesti ca te da ala in judecata, ca nu-i arde nimanui cu ceva in cap s-o arda prin tribunalele romanesti.Ala isi tine masina pe locul tau, ia masuri. Fa-o si zi-ne ce s-a intamplat. Sau plateste pe altii, daca tu ai asemenea scrupule This post has been edited by adip: 14 Apr 2008, 11:58 |
--------------------
*
*
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine pe straduta a aparut intr-o zi o dacie... veche si cu cauciucurile taiate ( nu stiu cum a adus-o pana acolo, dar... a aparut ). dupa o saptamana i-au spart si geamurile au dat-o cu grafity... si dupa o alta saptamana a disparut de tot.
This post has been edited by blak2oo8: 14 Apr 2008, 18:04 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
si vrei sa spui ca Cristi39 sa astepte sa dispara epava de pe locul lui dupa ce va fi fost umpluta de graffitti?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bre.. mai e un loc la tine acolo.. ca deja mi s-a acrit si mie de teritoriul in care traim
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rtBK |
![]()
|
nu...dar o sa se simta tiganii singuri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
pai nu e mai simplu sa puna direct un bilet pe ea, pe care sa scrie "FURA-MA!!!!"?
@semit: e loc cacalau aici, atat ca tre' sa lasi cd-urile cu manele la astia in carantina 6 luni ![]() |
--------------------
*
*
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@ Cristi39: daca masina e radiata insemna ca nu se platesc nici taxe deci poate fi ridicata de primarie de pe domeniul public. Nu stiu unde trebuie sa faci cerere dar poate www.rabla.info te ajuta cumva. Oricum, mi se pare ciudat ca politia sau primaria nu fac nimic sa ia masina de pe locul tau daca zici ca e platit.
This post has been edited by zax: 16 Apr 2008, 16:50 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Cristi39 |
![]()
|
da,asa este,cine aude asa zice"e ciudat"dar asa se intampla in scumpul nostru oras.problema e pe cale de a fi rezolvata dar nu legal,cu sprijinul autoritatilor ci cum se poarta pe la noi...cu niste baieti care lucreaza pe un santier din zona...o s-o tracteze ei "in middle of nowhere",nu stiu si nu ma intereseaza.deja am batut palma si ii astept sambata dimineata.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cristi39: nu de la politie trebuie sa te astepti sa ia masuri ci tot de la aia la care platesti parcarea, adica de la primarie. Daca ti-au zis ca dureaza 2-3 luni, e un mare minus pentru cei de la sectorul 6, care vor doar sa ia niste bani, dar sa nu faca nimic. Sectorul 3 sta mult mai bine din punctul asta de vedere, in ultimii doi ani, s-au amenajat multe locuri suplimentare de parcare, s-au asfaltat si marcat. Eu de exemplu, am cerut acum vre-o 4 ani un loc in parcarea din fata blocului si functionara mi-a dat un loc care nu fusese platit nici-o data de cand sa construit parcarea si blocurile din imprejurimi, dar care era ocupat de o masina, nu abandonata, dar care se misca asa, odata la o saptamana. I-am spus tipei si mi-a cerut numarul de inmatriculare, i l-am dat si mi-a zis ca dureaza cateva zile, adica afla telefonic de la politie a cui e masina si ii trimite proprietarului somatie prin posta sa elibereze locul. Cert e ca dupa cateva zile, tipul si-a mutat masina vizavi de locul pe care l-am primit eu si acolo parcheaza si acum.
Apropo de masinile abandonate, azi (de fapt ieri), venind de la servici, am vazut doua masini de pe strada mea, cu somatii de la primarie lipite pe parbriz, conform nu stiu carei legi, sa elibereze domeniul public, in caz contrar va fi amendat proprietarul cu 1000-2000 de lei si masina va fi ridicata, una din ele nici nu mai are numere de inmatriculare si cred ca e radiata, le-am facut si poze cu telefonul. Insa cred ca asociatia de proprietari are un amestec aici, pentru ca pe o strada adiacenta, mai sunt doua masini in aceeasi stare, una din ele la 25 de metri de primele si alea nu aveau somatii, iar pe somatiile alea, scrie printre altele, acolo unde e completat cu pixul, ca masina nu a mai circulat de peste un an, ori nu cred ca urmaresc aia de la primarie fiecare masina, cineva trebuie sa-i fi informat. Masini_abandonate_1.jpg ( Size: 58.61k ) Number of downloads: 93 Masini_abandonate_2.jpg ( Size: 52.74k ) Number of downloads: 107 Masini_abandonate_3.jpg ( Size: 58.18k ) Number of downloads: 100 This post has been edited by 19vik: 17 Apr 2008, 01:28 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Cristi39 @ 17 Apr 2008, 01:40) niste baieti care lucreaza pe un santier din zona...o s-o tracteze ei "in middle of nowhere",nu stiu si nu ma intereseaza.deja am batut palma si ii astept sambata dimineata. Excelent, felicitari pentru decizie si asteptam poze ![]() Asta se cheama atitudine, daca aia platiti nu isi fac treaba te apuci tu de ea. |
--------------------
*
*
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Astazi, cele doua masini abandonate despre care scriam mai sus, au... disparut... in 24 de ore. Nu ca nu ar merita metode mai non-ortodoxe, dar iata ca se poate si pe cai mai... oficiale
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mariman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 January 08 ![]() |
votati cu totii desfintarea de garaje!!!
aia care au garaje parcheaza pe locul meu si cat de curand ma apuc de geamuri nevinovate!! dac spui ceva te intreaba cu nonsalantaL<da ce ba ai platit>>?? JOS GARAJELE!! pe un log ocupat de un garaj incap doua masini!! uitati*va pe geam socotiti si apio mai vb!! ![]() |
--------------------
megane
bicorp
2003
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
pai garajele sunt cam toate jos ....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- b 89 RUN
2007 / luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:39 |