Despre locurile de parcare de langa bloc, ...doar cei fara garaj
![]() ![]() ![]() |
Despre locurile de parcare de langa bloc, ...doar cei fara garaj
richie |
![]()
|
||
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|||
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
"parcarea loveste din nou"
![]() duminica dimineatza ora 08:00 (19 martie), suna un vecin la usa sa mut masina ca l-am blocat, cobor si vad ca incercase sa scoata masina si se proptise in coltul stang al barii din spate, un idiot!!! ![]() ![]() ![]() ![]() salajan/ozana rulz.....not ![]() abia astept sa ma mut la curte mai repede ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Herbas_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 March 06 ![]() |
Eu am 2 locuri de parcare langa bloc, locuri care de 5 ani sunt libere mereu. Mai sunt ocazii in care mai apare cate un vizitator si-mi ocupa un loc timp de 3-4 ore da se intampla rar. Acum un vecin nou, deci si o masina in plus, si cum eu am vandut recent a 2-a masina am un loc de parcare liber pana imi iau iar ceva, asa k l-am lasat pe el sa parcheze masina. Sa vezi surpriza k omu e spaima shoselelor, si de 2 ori mi-a lovit bara fatza (cum a reusit nu stiu), nu i-am zis nimik pentru k oricum voiam sa o revopsesc da apreciam dak venea atunci la mine sa-mi zik:"Uite nene ti-am zgariat masina, scuze, o platesc(sau nu), rezolvam" El a asteaptat sa il prind eu cu vopsea gri pe bara spate si sa-l intreb de cand se poarta sa-ti vopsesti masina cu vopseaua vecinului
![]() |
--------------------
Ford
Fiesta
2003 Coupe Perpedes Benz S klasee 2.0 carnivor, tractiune bipeda....
fost sofer M1 Coach 1.4 16v 95 cp (SOLD) Ford Fiesta 1.4 tdci (in service) |
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Si mie mi-ar placea sa am o tancheta d'asta si sa-i "raschetez" pe nesimtitii care isi lasa masinile in drum de nu poti sa treci decat daca intri in vreo groapa, te sui pe trotuar sau trebuie sa faci cine stie ce manevre sau, si mai rau, nu poti trece deloc.
Geme tara de nesimtiti, melteni si imbecili. E politica de stat, ce sa mai....! |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
bai ce periculosi sunteti
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Nu zic ca sistemul e bun, dimpotriva, dar asa cum 30 de oameni pot parca fara sa incomodeze circulatia, nu vad de ce trebuie sa se gaseasca doi-trei mai cu mot care sa lase masina acolo unde le vine fara sa le pese nici o secunda ca incomodeaza circulatia care si asa e varza. La genul asta de oameni m-am referit.
|
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Perfect de acord cu nacht, sistemul suge dar sunt si multi dintre noi care fac asta, si inca la greu. Si eu dau zilnic peste situatii de genul asta, dar am invatat ca nu e bine sa ma enervez prea tare si prea des.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
Eu o las pe strada principala chiar in fata unui magazin nonstop din 2 motive. 1) O vad de la mine de la geam si 2) ca mai se uita aia de la magazin la ea.
Attached thumbnail(s) PICT1508.JPG ( Size: 102.05k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
Saint |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 8 June 05 From: Romania Bucuresti ![]() |
Eu m-am dus frumos la primarie si mi-am luat loc de parcare.Anul trecut era 153000lei/an ; anul asta este 600000lei/an.Oricum pentru locul asta de parcare a iesit cu scandal mare ca el parcheaza acolo de 40 ani si cum vin eu sa-i iau locul de parcare.Pana la urma s-a rezolvat cu politia.Daca nici asa nu mergea era faza cu primaria care venea si aplica amenda de la 25 mil in sus.
Acum e bine,se vede si masina de la geam,e linistit,doar copii care mai bat mingea mai o lovesc in rest e bine. Oricum in urma interventiei mele toti si-au platit locul de parcare. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005 1.4 16v Renault Clio II Bicorp, Pack Extreme, 1.4 16V 98cp, 2005
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a facut si la mine in fata blocului parcare in sfarsit ...yeeeeeeeeee..... pot sa ma "ratoiesc" legal la unu care imi ia locul de parcare
![]() ![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
nasoala faza cu dungile...sper ca nu sunt rosii...transverasale...
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
transversale sunt, dar noroc ca sunt pe asfalt si sunt galbene
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Eu am doua posibilitati de parcare, din pacate nu am garaj. Una in fata blocului, unde am o parcare pentru vreo 20 de masini. Aici problema este ca este si o statie de autobuz si daca spal masina, nu tine fara praf decat cateva ore. Aici alta problema este ca nu gasesc liber cand vin seara de la servici, iar cea mai grava este ca este paralela cu o alee si trec pe acolo asa zisi pietoni. Intr-o zi, cred ca niste copii mi-au lipit pe portbagaj doua abtibilde din alea de se lipesc pe piele. Normal ca nu am putut sa o dau jos, poate la spalat.
Cealalta solutie ar fi in spatele blocului, pe o zona verde fara mult praf, dar aici am patit-o in trecut pe cand aveam un Renault 18. Prima intamplare a fost cand tot niste copii mi-au desenat pe capota, nu stiu cu ce, niste stelute, vreo 8 bucati de a trebuit sa vopsesc toata capota. Cea mai tare faza a fost tot cu R18. Intr-o noapte vine un vecin sus ca cineva asa da in masina mea, cand ma uit pe geam prima faza care o vad este ca un tip cu un par in mana, dai si dai si dai... in pijamale am fugit jos repede cu vecinul si l-am prins pe tip care era mort de beat si cica nu s-a dat masina la o parte din drumul lui. Bilant: tipul indreptat un "pic", politie, catuse, indreptat si acolo un "pic", masina... 1 far spart, semnalizator, oglinda retrovizoare, usi si portbagaj(break) infundate de la lovituri cu bocancul, vopsea sarita. Normal ca masina a fost ca noua intr-o saptamana, dar... deci de atunci mi-e cam frica sa las vreo masina acolo. |
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@drati71
da stiu ca se imbata lumea in Sf Gheorghe ![]() nasola faza... |
--------------------
renault
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Da nasoala, dar ce e mai nasol e ca umbla unu sau unii prin cartier, care cu ceva ascutit zgarie masinile dintr-o parte in cealalta. Stiu vreo 5 cazuri. La un coleg in parcarea unde-si lasa el masina intr-o noapte trei masini au fost rezolvate. Adanc pana la tabla, dintro parte in alta. Ce s-ar putea face cu unu deasta daca l-ai prinde. Nici nu ma gandesc. Eu am patit-o, am avut si masina furata, distrusa...
|
--------------------
God Give You Joy!
.
PDA FSC N560 |
|
rttt_gia |
![]()
|
Mie mi-au furat alarma dintr-o Dacia break acum cativa ani in parcarea din fata blocului, ma rog, lu' taica'miu. O alarma intr-atat de performanta incat urla din motive anonime, dari ne-am obisnuit cu ea, si la cateva zile dupa nu a mai sunat... motivul: A FOST FURATA
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Apropo de locurile de parcare, eu o am trasa sub niste pomi. Ideea e ca nu prea ma deplasez asa de mult cu ea in timpul saptamanii si din cauza pasarilor si a altor fenomene naturale (praf, diverse chestii care mai cad din pomi) se murdareste foarte repede. Chestia asta nu prea imi convine si m-a facut sa ma gandesc sa investesc intr-o prelata. Am vazut una la carrefour, e vreo 80Ron. Exista si mai ieftine? Ce ziceti, merita, se fura? Caci din pdv al economiei la spalat cu siguranta merita.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
uncle |
![]() ![]()
|
mie mi-au furat prelata
![]() ![]() |
--------------------
renault
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu se merita prelata. Toceste vopseaua la colturi si la ploaie se imbiba cu apa si nu se simte prea bine caroseria asa.
Mai degraba cauti alt loc de parcare, prelata e doar pentru prezentari de showroom. |
--------------------
.
.
.
|
|
uncle |
![]()
|
era de plastic prelata, nu cred ca se imbiba, dar o luasem ca solutie provizorie la zgarierea masinii
![]() |
--------------------
renault
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Ia uitati-va ce am gasit azi in parbriz.
![]() Evident ca nici un vecin din scara langa care parcam (scara aflata in imediata apropiere de scara unde locuiesc) nu a recunoscut ca a lasat acest bilet in parbriz..... Cea mai tare faza a fost cu unu' care nici nu avea masina si care era f. impotriva faptului sa parchez masina acolo. ![]() Mentionez ca in general mai erau inca 1-2 locuri de paracare langa acea scara, deci nu inteleg care era problema lor. Plus ca locurile de parcare acolo nu sunt platite la primarie (primaria Oradea inca nu ofera aceasta posibilitate)... Mi-am permis sa editez acest post, pt. a introduce o imagine cu fostul loc unde parcam. Se observa ca nu e ocupat ! Chiar ca nu mai inteleg. ![]() Attached thumbnail(s) bilet_amenintare.jpg ( Size: 29.59k ) Number of downloads: 196 loc_parcare_neocupat.jpg ( Size: 18.65k ) Number of downloads: 185 |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
@sagetator
sunt o gramada de distrusi pe lumea asta, din pacate, nu te lua in gura cu ei ca astia nu stiu multe si ti-o fac de comanda si chiar daca ai casco tot pierzi timp cu vopsitul & stuff + ca ramai fara masina o vreme pana o vopsesc aia.... |
--------------------
renault
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Interesant ar fi pasarea motanului. Adica sa iei biletelul si sa pui la cei care parcheaza langa tine.
Este destul de ciudat. Eventual poti sa pui si tu un mic afis ca aceasta masina este monitorizata video si in caz de masuri vor fi anuntate autoritatile/ organele (in)competente. |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
adica ceva de genul asta?
dsc022813hv.jpg PS: later edit..la penultimul rand este o greseala ..este vorba de amenda+varianta agravata ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Excelent. E bine de avut asa ceva in masina. Niciodata nu stii cand iti trebuie.
![]() |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
In parcarea din spatele blocului se intampla ceva ciudat! Cine or fi oamenii aia?...
picture0052zx.th.jpg |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi ajuns si la voi la Timisoara "marea asfaltare".
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
drati71 |
![]()
|
De ce mi-a fost frica n-am scapat. Am masina de cateva luni si deja mi-au trasat-o cu ceva intr-o parte, de la aripa fata pana la haion. Nu prea adanc, dar se vede bine. Mama lui de nenorocit(nenorociti). Va spun sincer daca as prinde pe vreunul din asta, cred ca a doua oara nu ar mai face asa ceva, ca nu ar avea cu ce, indiferent daca ar fi la masina mea sau la alta.
![]() |
--------------------
God Give You Joy!
.
PDA FSC N560 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:34 |