Despre locurile de parcare de langa bloc, ...doar cei fara garaj
![]() ![]() ![]() |
Despre locurile de parcare de langa bloc, ...doar cei fara garaj
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(semit @ 18 Apr 2008, 07:11) da ce .. odc-u nu merge si acolo? Ba cum sa nu, da' la cat de prost si scump e netul aici, mai bine te lipsesti si le aduci cu vaporu'![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Aveti idee daca ESTE LEGAL sa fie pus T in parcare???daca nu este legal poate sa-mi spuna cineva unde pot sa reclam asa ceva?
|
--------------------
------
------
------
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
nu este legal. Parcarea, chiar platita, este a ta de la ora 18.00 pana la 6.00 parca. In restul timpului poate parca oricine acolo daca e liber. Nu am citit ceva oficial dar am auzit asta in mai multe locuri.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
la fel stiu si eu ca si zax.. dar nu stiu unde se poate face reclamatie, anpc-ul nu stiu daca se baga la asa ceva
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Chestia cu 18-6 e veche, s-a mai schimbat si raschimbat si depinde si de sector.
Oricum, Tul nu este legal, din pacate. Din pacate pentru ca e greu sa te lupti cu lipsa de civilizatie altfel... |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Din pacate,pana nu va avea cineva o initiativa legislativa pentru a clarifica situatia locurilor de parcare de langa blocuri ,implicit a proteja drepturile celor care le inchiriaza nu prea vad solutii viabile...Bun ,ai inchiriat locul.Cine si cum iti garanteaza ca il poti folosi asa cum trebuie si ca oricare altul nu-ti va ocupa locul,pur si simplu ca ...asa vor muschii lui? Ce-i faci? Reclami politiei ,primariei et c . Nu vad ca ar rezolva ceva.astfel.Poate daca ar fi niste sanctiuni mult mai dure,inclusiv pana la ridicarea masinii (poate chiar confiscarea masinii parcate aiurea,ca de exemplu blocand o strada) ar pune ceva ordine,evident si cu necesitatea ca institutiile respective sa-si faca treaba
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
la sectorul 6 (cel putin locul meu de parcare) parcarea platita e a ta 24/7 ... far' de orele alea vehiculate
totusi, e posibil sa existe astfel de locuri in preajma unor obiective "de interes" (langa piete, institutii etc.) unde e posibil (chiar in sectorul 6) sa existe regula orelor T-ul, R-ul, lantul etc. nu "e" legale ... iar unii colegi ai mei nu le-au reclamat ci taiat, smuls etc pe ascuns ... succes si voua nu indemn la violenta ci la un smuls/taiat in liniste, cu calm culmea operatiunii: primul T smuls se pastreaza; vechiul proprietar incisiv si perseverent pune altul iar tu i-l lasi pe ala vechi alaturi sau i-l legi de cel nou cu un lacat/lant .... dupa o perioada se "extrage" si al doilea ... perseverenta isi are limitele ei toata treaba necesita rabdare si perseverenta dar credeti-ma ca fun-ul face toti banii This post has been edited by crisolro: 23 Apr 2008, 12:38 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
apropo de locurile de parcare, s-au apucat pe la favorit sa faca locrui speciale de parcare.... in militari nici nu ma gandesc ca o sa ajunga nesimtitu ala de primar...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 07:52 |