RENAULT vs MARCI GERMANE, oare numai noi avem probleme ?
![]() ![]() ![]() |
RENAULT vs MARCI GERMANE, oare numai noi avem probleme ?
cristirenault |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O urmare a politicii execrabile facuta de Reno Romania.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
In sfarsit suntem si noi de acord cu ceva, tinand cont ca Megane e model vechi , asta in ciuda recentului face lift , Laguna nu mai e cazul sa spun , Vel Satis oricum nu conteaza in Ro si nu numai , noroc de Clio care sigur de vinde in draci in principal pentru ca e model nou si este foarte reusit iar Simbol e ca si decedat , Modus nu prinde la romani iar Twingo idem. In concluzie noroc de Clio 3 , cam subtire nu credeti ?
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
E normal sa sacda vanzarile, fiind modele imbatranite. Plus de asta, Logan-ul mananca serios din piata Symbolului.
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Unde vedeti voi fratilor scadere. Au cele mai mari vanzari pe lua iulie iara daca mai adaugi si camioanele domina de departe piata. Asta pe luna iulue pt ca vanzarile se pare ca s-au majorat pe luna august din cauza megane face lift, maturizarii clioIII si aparitia lui simbol faza 4 precum si politicii de scadere a preturilor.
Fata de acum un an scaderea vanzarilor este normala din cauza masinilor invechite moral pe care le comercializeza precum si a aparitiei de noi modele de la concurenta. Oricum incepand cu anul viitor cred ca situatia o sa se remedieze pt ca saa cum se lauda or sa incepa o campanie agreseiva de lansare a unor modele noi campane care incepe cu lansarea noii laguna si continuata cu noul megane la inceputul lui 2008 o sa para si un suv o noua limuzina de lux (inlociutoul lui vel satis) etc. http://www.apia.ro/date/2006-07-SitMake.pdf This post has been edited by ncristi: 1 Sep 2006, 14:18 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cristirenault |
![]()
|
Pai eu am in fata un alt clasament si scaderea este foarte mare , crestere are VAG , mai ales Skoda si mai sunt si altii , din luna mai a inceput scaderea asta suparata a vanzarilor la Renault, nu te contrazic insa si APIA e o sursa destul de corecta insa sa fie clar la APIA sunt mari interese , mai ales legate de LOgan si Renault.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Da al tau clasament de cine e facut? De Porsche Romania?
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Cecaut stirea lui Heron:http://www.reno.ro/index.php?showtopic=53177&hl=
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Renault a avut o scadere de 5%. Skoda a crescut 36% iar VW cu 41%. Iar in conditiile in care piata a crescut mult, vanzari in scadere nu sunt o veste tocmai buna. Detalii complete gasiti in analizele APIA: www.apia.ro/date/2006-07-Analize.pdf.
Renault nu prea are ce sa faca, e numai o problema de timp pana cand Symbol va iesi din topul vanzarilor si atunci va trebui sa apara o schimbare structurala. Daca Megane va avea 4000 euro reducere tot nu va lua din piata VW si Skoda, care oricum sunt mult mai scumpe. Sa speram ca schimbarea va incepe cu atitudinea fata de clientii existenti, in special legat de service&co. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Dar care este volumul de vanzari al lui Renault si care este al VAG+Skoda?
Eu zic ca Renault are de unde sa scada.Priviti toate fatetele! |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cristirenault |
![]()
|
QUOTE(r&d @ 1 Sep 2006, 16:29) Nu , l-am vazut prin AMS... ![]() sorin , VAG +Skoda nu prea e , e doar grupul VAG iar in acel tabel cu vanzarile era socotit numai VW + Skoda si nu tot grupul VAG. This post has been edited by cristirenault: 1 Sep 2006, 21:44 |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Da,am uitat ca si skoditele fac parte din VAG
![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Skoda are o problema mult mai mare decat sigla. Siguranta, modul in care isi protejeaza pasagerii si soferul in caz de accident. La testul EuroNCAP din 2004 are acelasi scor ca si in 2001, adica 4 stele din 5.
Sunt masini mai fiabile decat Renault, OK. Dar au motoare mai proaste si in plus, eu unul prefer sa stau prin service-uri (desi nu prea am stat pana acum) decat sa stau pe marginea drumului, imprastiat pe 10 mp. Nu sunt fan VAG. Admir grupul Mazda/Ford, si daca este sa vorbim in ansamblu de fiabilitate+siguranta+motorizari, cred ca ei sunt mult deasupra VAG. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
Nu am scris in profil pentru ca nu e a mea , e a maicamii , taicamiu are altceva , mai am si 4 Renault Master din 2005 si 2006 , am si Meganeul meu , care este in semnatura , daca mintea voastra atat va duce va las in pace, la anii care ii am eu nu mai depind de vreo 15 ani de mamica si taticu, de altfel ca si varsta multi dintre voi sunteti niste mucosi ( nu este injurie) pe langa mine , daca am o parere diferita de a vostra e si din cauza ca suntem din generatii diferite si avem altfel de cultura auto , eu am crezut cu AUTOTURISM ca revista iar voi nici nu ati auzit de asa ceva , nu sunt Goca Contra cu nimeni si nu am nimic cu nimeni , cum spuneam si alta data cine nu are aceeasi parere cu voi inseamna ca e contra voastra , v-am mai spus eu ca unii dintre voi habar nu au pe ce lume traiesc si iii judeca pe altii , ar fi bine sa aveti BUN SIMT si sa va vedeti de treaba voastra, cand eu o sa va zic voua ceva de personalitatile voastre atunci sa vorbiti si voi de mine, prin modul scurt , aiuristic si anapoda in care va exprimati nu dovediti decat ca imaginatia voastra este restransa , restransa la ultimii vostri ani de la pubertate pana la prima masina. Ceea ce faceti voi nu are nici o legatura cu forumul Renault si cu marca asta.
Pentru unii dintre voi le comunic ca la mine treaba sta altfel , nu parintii mi-au cumparat mie masina ci eu lor asa ca nu mai bateti campii ca nu reusiti decat sa fiti penibili. Sunt constient ca in viata intalnesti tot felul de oameni , cj98czh ai sa zisi ca termini cu circul , vad ca ai terminat , esti de prost gust sincer sa fiu si ma repet , ti-am ridicat niste probleme la fileu si cu Loganul si cu altele ai fost incapabil sa raspunzi asa ca mai bine daca in probleme tehnice nu te-ai pronuntat in cele personale sa TACI, sau poate te doare ca sunt roman... o sa emigrez sa iti las loc tie. Am zis-o de mai multe ori , toti avem de invatat de la toti , se pare ca voi le stiti pe toate.... Pentru cei ce nu au inteles , comentariul meu despre Octavia era in contextul acestui topic , chiar daca Octavia nu este o masina germana voi ati bagat-o in discutie , am zis de mai multe ori ca imi doresc si la Dacia ceea ce s-a facut la Skoda , asta era esenta , voi ati inteles sa faceti caterinca , sunteti buni ![]() Cand o sa am vreo 20 de masini am sa le trec in semnatura sa va vad atunci cat mancati la adresa mea... Pentru moderatori e asta , daca tolerati in continuare asemenea atacuri personale nu o sa se ajunga decat la limbaj suburban si nu cred ca e cazul pe un asemenea forum , daca e ca sa fiu ironic fara sa jignesc nu o sa ii tina curele pe unii tovarasi de forum si o sa ma jigneasca ei si atunci o sa iasa frumos..... QUOTE(modulsys @ 2 Sep 2006, 10:07) Skoda are o problema mult mai mare decat sigla. Siguranta, modul in care isi protejeaza pasagerii si soferul in caz de accident. La testul EuroNCAP din 2004 are acelasi scor ca si in 2001, adica 4 stele din 5. Sunt masini mai fiabile decat Renault, OK. Dar au motoare mai proaste si in plus, eu unul prefer sa stau prin service-uri (desi nu prea am stat pana acum) decat sa stau pe marginea drumului, imprastiat pe 10 mp. Nu sunt fan VAG. Admir grupul Mazda/Ford, si daca este sa vorbim in ansamblu de fiabilitate+siguranta+motorizari, cred ca ei sunt mult deasupra VAG. Ai dreptate dar in comentariul meu era vorba de un aspect pur estetic , la asta se uita cineva intr-un sondaj , eventual la modul de asamblare , materiale etc. motoarele mai vechi Skoda e adevarat ca nu sunt prea reusite de la cele noi ce poti sa zici?... Iti impartasesc opinia in ceea ce priveste Ford fata de VAG insa fara Audi ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
[ti-am ridicat niste probleme la fileu si cu Loganul si cu altele ai fost incapabil sa raspunzi asa ca mai bine daca in probleme tehnice nu te-ai pronuntat in cele personale sa TACI, sau poate te doare ca sunt roman... o sa emigrez sa iti las loc
[/quote] Spui ca ma doare ca esti roman...nu vad de unde pana unde...sau poate crezi ca eu sunt de alta nationalitate...... Nu ai ridicat nici o problema tehnica ...ai tot batut campii cu trenul de rulare de Logan dar nimic concret, ca de obicei,.....asta se poate vedea in topicul respectiv... In rest despre masinile germane ai tot batut din gura despre finisarile interioare in rest 0..... si sincer din ce am citit nu este numai parerea mea...ai mai fost criticat si de destui forumisti nu numai de mine....cand o sa vi cu exemple concrete ... linkuri etc,etc si nu cu ceea ce visezi noaptea mai povestim pana atunci faci zgomot degeaba si umplii paginile cu aiureli pe care dupa cum ti-am mai spus ma tot obligi sa le trec...cam atat... Imi cer scuze moderatorilor pt. off topic. This post has been edited by cj98czh: 2 Sep 2006, 12:11 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@cristirenault: nu te mai consuma cu parerile lor, si eu mi-am racit gura de pomana mai demult, eu oboseam iar altii tot cu mintea odihnita ramaneau.
Asa ca am renuntat, eu am ramas cu parerile mele, pareri din ceea ce am vazut si am experimentat. Poate la altii Renault s-a intiparit prea mult in creier. Mie mi s-a intiparit drept un lucru prost. La Daewoo ma duceam cu Matizul la revizii, o bagam intr-o hala (ENA Traian) cu cateva elevatoare, Nea Sica venea sa vada ce are, si intr-un colt o maghernita cu o gagica bruneta care facea factura si plateai. Si mergea masina bine, pentru banii ei nu observam ca agata treapta a 2-a, in rest toate erau la locul lor si mergeau ok. Acum, la Renault, las masina la receptie, N-AM VOIE sa stau in hala, ma duc in showroom, la mese si beau o cafea, privind imagini linistitoare la ecran cu plasma, apoi cobor, las suma dubla fata de Daewoo, imi iau masina si contemplu plasticele din bord, zdranganitul rulmentului de presiune, scartaitul stergatorului de pe stanga, noile zgarieturi aparute ca ciupercile dupa ploaie in tabla, strang iar scaunul care s-a lasat, dau sa plec de pe loc, ambreiajul nu decupleaza cursiv, imi moare motorul si dau iar la cheie, si apoi plec. Multa lume radea de mine ca voiam sa-mi pastrez matizul si nu iau "bunatate" de Renault. Oameni buni, la Renault n-am intalnit decat MARKETING, afurisit de MARKETING, vrajeli bagate pe gat clientului cu respectul firmei si alte chestii, incep sa inteleg de ce toata lumea lauda Renault. Sincer, fac ceva pe el. De la Matiz la Renault, n-am facut nici o evolutie, exceptand spatiul interior si preturile pieselor. Si cand mai vad comparatii penibile Logan vs Cielo, in care Cielo e la baie, si asta doar pentru ca Loganul e cam la acelasi nivel, desi are vreo 15 ani mai putin in conceptie. M-am saturat de Dacia, m-am saturat de Renault, m-am saturat de vrajelile cu stelele euroNCAP, de care aud numai la Renault, la marci mai serioase le gasesc doar la coada pliantelor, m-am saturat de francezi si de mintile lor inguste si spiritul delasator. Nu ma intereseaza ce fac ei in Formula 1, ca eu nu conduc masina de Formula 1, eu conduc masina pentru toata lumea. P.S: ce am scris eu mai sus nu se adreseaza celor care si-au cumparat un Renault deoarece era optiunea cea mai buna pentru bugetul si necesitatile lor, ci celor care considera si afirma sus si tare ca Renault este cea mai buna masina. La fel si pentru Logan. |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
si sincer din ce am citit nu este numai parerea mea...ai mai fost criticat si de destui forumisti nu numai de mine....
Stii care este problema: chestia asta pe care o spui tu chiar nu sta in picioare, pentru ca se observa din prima, chiar si de catre cineva care este, ca mine, de citeva saptamani membru pe acest forum, ca unii va stiti mai demult si va aparati asa intre voi, doar din spirit de solidaritate, sau eu stiu de ce, fara macar sa fiti o secunda atenti la ceea ce spune cel peste care "va aruncati". Imi pare rau, dar am senzatia ca frustrarea incepe sa fie sentimentul din ce in ce mai dominant pe acest forum, frustrarea unora care au o masina criticabila si perfectibila. |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
- B....
2006 dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ce frustrare sa fie? Asta e adevarul, ma asteptam mult mai mult de la firma cu Rombu', probleme pe care nu le aveam la masinuta coreeana. Cine nu ma crede este invitatul meu sa i le arat.
La cea veche un filtru de aer, benzina ma costau 15 lei. La asta ma costa 40. Nu era normal sa am si calitate mai buna? De unde, se pare ca e mai slaba. |
--------------------
.
.
.
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 2 Sep 2006, 12:44) Iti impartasesc opinia in ceea ce priveste Ford fata de VAG insa fara Audi ![]() ![]() 100% corect. Sa nu uitam insa ca Audi face parte din clasa premium, si sa ne oprim aici ca sa nu fim total offtopic. Desi, printr-o analogie de sambata seara, putem considera Renault peste VAG la segmentul premium. Prin regula de trei simpla, daca facem o legatura intre Skoda si Audi, am putea face o legatura si intre Renault si Infiniti. Si uite asa Renault face masini mai bune decat Audi. ![]() |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 05:43 |