FUMATUL!, puteti sa va lasati?
![]() ![]() ![]() |
FUMATUL!, puteti sa va lasati?
jack |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
|
||
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|||
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma numesc razvici si am fumat 16 ani, n-am fumat 5 ani, am fumat alti 2 peste toti acestia.
Acum nu mai fumez de pe 12 aprilie 2006. Prima oara m-am lasat de fumat din motive de nou-nascut in familie. Vechea poveste sa nu dau exemplu prost. Dupa 5 ani mi-a pus Aghiuta un trabuc in gura. Deja eram in stadiul in care ma deranja teribil fumul de tigare. Insa Aghiuta m-a fript. Asa ca iata-ma fumator. Dupa alti 2 ani de fumat sper ca a sosit vremea in care " sa-l frig " eu pe Aghiuta. Tot cu un trabuc m-am si lasat. ( E drept Monte Cristo, 400 de mii bucata ). Ce pot sa spun? Prima oara cand m-am lasat am fost bolnav 6 luni. 6 luni in care ma gandeam fiecare secunda la nenorocitele de tigari. Insa a trecut. A doua oara parca a dat damblaua in mine. Tremuram din toate incheieturile. 3 zile am fost " out of order " ; ....... dupa care liniste. Am citit pe undeva ca astia din industria tutunului lucreaza la tigari a.i. sa creasca gradul de dependenta pe care-l da tigarea. Ii cred pe cei care afirma asa ceva deoarece am trecut prin clipe de cosmar. Vreau sa va spun ca in toti acesti ani fiecare , dar absolut fiecare, tigare reprezenta un deliciu pentru mine, o savoare, ooooooooooo pastele ma-sii de treaba ca cei fumeaza inteleg ce vreau sa zic. Insa pot spune cu mina pe inima ca e iarba dracului intr-adevar. Despre cancer stiu destul de multe. ( Cazuri in familie ) Insa nu neaparat cancerul omoara, mai e si emfizemul pe lista si multe alte boli asociate tutunului. Cine e constient - poate, cine nu - nu. Good bye tobacco wherever you are ! |
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Fumez de peste 20 de ani si am ajuns la 2 pachete pe zi, nu stiu cum mama ciorilor sa ma las !
UN SFAT DE LA UN PROFESIONIST: CINE NU FUMEAZA SAU CINE SE POATE LASA SA NU EZITE NICI O SECUNDA SA RENUNTE LA ELE, NU PIERDE NIMIC ! |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
McAlig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 January 06 From: TG.MURES ![]() |
Oameni buni eu trec printr-un moment necajit : din 4 mai nu am mai fumat deloc . Desi e de curand, pentru mine aceste zile sunt o vesnicie . Fumam un pachet (de tigari bune) pe zi insa am inceput de la o vreme sa tusesc, mai ales dimineata iar cand vine vorba de o miscare, nu mai zic . Nu stiu ce sa zic ... Si mie imi placea sa fumez si simt acum foarte tare nevoia de tigara insa incerc din rasputeri sa ma abtin . Am inteles ca singura solutie e ambitia . Pe toti ne influenteaza anturajul si din pacate localurile cu nefumatori sunt rare dar asta e singura cale care o vad : ambitia. Acum ma simt putin mai bine si se simte o schimbare in organism dar ma chinuie un gand care ma face sa cred ca nicicum nu-i bine : cand fumam ma rodea gandul ca fumez prea mult si-mi stric sanatatea iar acum cand incerc sa ma las ma roade faptul ca inebunesc dupa o pipa dar trebe sa ma abtin . Sper sa treaca faza asta ca daca nu ma apuc iar .
|
--------------------
Renault
Megane
1998 Coupe Megane Coupe 1.6 16v 1999
|
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
Ba sa stai linistit si sa nu te apuci iar din cauza asta. Trece cam dupa 2 saptamani dar sa ai grija sa nu prea bei alcool cam 2 luni dupa ce te-ai lasat. Poti sa bei putin dupa 2 saptamani dar sa nu te imbeti ca lasi garda jos si te reapuci de fumat.
In rest, cu ambitia functioneaza si reusesti. Cel mai bun site de lasat de fumat: www.whyquit.com |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
3xtreme |
![]()
|
Fraier incepator Group: Members Posts: 100 Joined: 31 January 06 ![]() |
M-am lasat de o saptamana. Am fumat de la 14 ani, adica vreo 17. Insa e prima si ultima oara cand ma las, nu m-am mai lasat, iar apucat etc. M-a mai batut nevasta la cap, dar nu a contat. Am mai ascuns tigara de ea cand a nascut, dar tot nu am intentionat niciodata sa ma las.
Acum m-am lasat, zic eu definitiv, si remarc doar ca sunt mult mai nervos ca inainte, dar ma controlez inca... (sau mi se pare mie lool). Bafta noua, fratilor abstinenti! |
--------------------
Renault
Clio Extreme dCi 65 CP/Scenic II 1.5 dCi 85 CP
2004 / 2007 Clio II bicorp Extreme 2004, 1.5 dci 65 cp
|
|
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Desi s-ar putea ca si acest topic sa ajunga sa aiba multe pagini, consider ca e bine ca cei care au mai postat sa continue sa posteze despre starile prin care trec si chiar daca nu au nimic de zis, totusi sa confirme sau sa infirme daca continua munca sau nu. Eu de ex. din 12 apr. 06 n-am mai pus gura pe tigare si tot ma roade inca :-(. Insa keep going.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
Hora_ce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
recomand o lectura
![]() http://www.scribd.com/doc/49762/Allen-Carr-carte-antifumat nu stiu ce e cu cartea asta dar se pare ca sunt foarte multi fumatori care odata ce citesc cartea devin nefumatori. Va invit sa faceti un experiment si eventual sa vedeti rezultatul. This post has been edited by Hora_ce: 10 Jan 2008, 13:50 |
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
M-am uitat si eu la niste poze cu tumori pulmonare... adevarat ca in ziua aia am fumat mai putin, dar a doua zi am recuperat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
never smoked...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si ce bine e
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am fumat. Intr-o zi oarecare m-am lasat. Punct.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
LNG |
![]()
|
In masina nu fumez totusi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
m-am lasat anu trecut fara plasturi si prostii. intre timp, decizia de a inceta activitatea in campul muncii nu mi-a zdruncinat decizia si da, subscriu la cei care spun ca vointa e factorul decisiv.
bafta tuturor! http://atm.seven2.net/default.aspx |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(semit @ 10 Jan 2008, 15:24) never smoked... ![]() Idem! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
LNG |
![]()
|
Nici macar pasiv asa o leaca?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Aia in mod clar, doar din cauza unor cocalari care nu pricep ca libertatea lor se termina unde incepe libertatea altuia.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
n-am fumat never si fac extrem, extrem de urat cand se fumeaza pe langa mine. mai ales in locuri inchise gen restaurant, pizzerie, bar, magazine, tren...etc. si mai ales cand este afisat si semnul cu "fumatul interzis".
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
m-am lasat de 6 luni, brusc dupa 10 ani. bine, mai trag cate una cand imi vin dracii la servici. dar un pachet la juma de an , nu cred ca se mai pune.
de la 72 kg acum am 82. deci 10 kg in jumate de an. ![]() cred ca tigarila au fost pricina, ca de insurat sunt de 1.5 ani This post has been edited by wolfin: 10 Jan 2008, 17:11 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
m-am lasat de fumat.....prin vointa.......
am zis de maine gata...si gata a fost nu am mai pus tigara in gura de vreo 4 ani jumate....... de cateva ori pe an un trabuc cu wiski....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Leoncio y sclava Isaura e Bgaarh al nostru.. avec uiscki et trabuque
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Kilogramele care se pun dupa lasatul de fumat nu-s cauzate de lasatul in sine, ci de faptul ca tinzi ca compensezi lipsa de fumat cu altceva, respectiv mancat tot felul de prostii: chipsuri, alune, floricele, mai stiu eu ce.
Nervozitatea cauzata duce si ea la mancatul mai mult si mai des... Si uite-asa... Tine numai si numai de vointa si de capacitatea de autocontrol. Multa bafta celor ce vor sa renunte de fumat. Este probabil printre cele mai bune lucruri pe care le vor face in viata. ![]() Zise o fosta mare si pasionata fumatoare... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
M-am lasat de fumat acum 2 ani de revelion de la aproape 3 pachete de LM /zi
De la ora 12 nu am mai fumat si gata. Inainte am aruncat direct la ghena tot ce aveam pachete de tigari prin casa. 2XMarlboro 4XKent si un cartus de LM nedesfacut. Asa ca pe 1 ianuarie dimineata nu am mai avut ce fuma si....nu vreti sa stiti ce chin a fost, dar am reusit. Practic de 2 ani nu am mai fumat decat pasiv si zau ca am ajuns sa ma deranjeze cand se fumneaza, dar numai acolo unde este locul meu; ex la birou, acasa, in masina la mine (interesant ca la altii nu). Oricum mare chestie si psihologia lasatului de fumat. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(wolfin @ 10 Jan 2008, 17:09) de la 72 kg acum am 82. deci 10 kg in jumate de an. Idem si la fel in cazul meu, dupa ce m-am lasat am sarit de la 74 la 84, si acolo am ramas deocamdata ![]() ![]() Oricum, avantajele sunt enorme, compenseaza din plin kilele suplimentare. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
daca nu fumez intru in sevraj si imi tre o tigara. Cand conduc, nu fumez, pot sa fac si 800 de km / zi si nu fumez. CUm am oprit motorul la masina, incep sa tremur dupa o tigara
![]() Ingrasatul dupa lasatul de fumat este practic nevoia de a face ceva cu GURA, este nevoia de ai-da stomacului si organismului ceva de facut. Cand fumezi => iti misti 6 grupoe de muschi mari si folosesti, nas plamani, trahee etc etc. Daca nu fumezi, cel mai la indemana e o bomboana ceva, "pui stomacul in miscare" Am citit pe ceva forum austriac. This post has been edited by Mrija: 10 Jan 2008, 23:10 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Mrija @ 10 Jan 2008, 23:07) daca nu fumez intru in sevraj si imi tre o tigara La mine a tinut cam o zi sevrajul, si s-a atenuat gradual asa incat undeva in a treia zi, cred, nu mai resimteam aproape deloc nevoia fiziologica de nicotina. Dupa 10-14 zile, deja, imi mai aduceam aminte de tigari doar dupa ce haleam, sau la cafeaua de dimineata, cand mai duceam din reflex mana dupa tigari. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
nu mai fumati ca-mi dati de lucru !!!!!
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Fumez cam 1 pachet pe zi, dar sevrajul apare cand nu fumez cam 1 zi si ceva, dar ma tine si 3 zile. Ultima data cand am zis ca nu vreau sa mai fumez, nu m-am putut lasa din cauza sevrajului. Mnoh, asta e, 150 ron pe luna se duc pe tigari
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sotia mea este o scumpa! Socrul meu fuma 2 pachete pe zi pana acum 4 zile, cand fata lui i-a zis sa se lase, ca afecteaza sanatatea bebelusului din burtica
![]() De cand i-a spus a mai fumat 2 tigari si apoi gata, s-a lasat! Nu a mai mancat nimeni in familie atatea seminte, alune, fructe, bomboane in 2 luni cat a bagat el zilele astea, insa nu mai fumeaza! ![]() ![]() Sunt sigur ca este definitiva situatia ca si el a recunoscut ca frica i-a fost ca nu va putea dormi, insa in rest nu simte decat nevoia de a face ceva, nu nevoia de nicotina. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adip |
![]()
|
Bebele e un motiv destul de serios
![]() Multa sanatate si bafta! |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:09 |