Service-uri autorizate Renault, bune si rele
![]() ![]() ![]() |
Service-uri autorizate Renault, bune si rele
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cu Serus-ul am rupt-o definitiv!*******
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
zi si motivul
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine,pentru inceput nu stiu cine mi-a editat mesajul!
In fine, nu ma intereseaza. Am avut o zgarietura si o mica infundatura.Am dus-o la serus facuta dupa 2 sapt si de vreo 2 luni mi-a sarit vopseaua si se vede chitul alb pe dedesupt. I-am intrebat cat costa sa vopseasca o aripa-dat fiind faptul ca mi-a zburat o mare halca de vopsea de pe aripa-. Raspuns 6.5 milioane.Nu se poate sa fie chiar asa de nehaliti! Mai ales ca retusul pe care mi l-au facut a fost mizerabil. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la vopsire facuta la ei ar trebui sa ai garantie deci revopsire GRATIS..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
Deja mi-e sila de ei!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Incep sa cred ca-s norocos! Mie dupa ce mi-au vopsit bara fata in cluj-feleac, vopseaua sta bine! E drept ca-i cam alta nuanta decit restul masinii, da acuma, chiar asa pretentios nu cred ca pot fi cind e vorba de renault, nu?
![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Daca nu erai in garantie mai bine gaseai un service generalist bun, unde sa iti combine vopseaua pe computer, si iesea treaba faina... In Valea Jiului Allianz-ul lucreaza cu un astfel de service, unde am fost si eu client, si lucrarea de vopsitorie a fost excelenta, nu se observa nici o diferenta, au facut treaba foarte buna... intr-un singur punct am avut o impuritate, dar au dat-o baietii jos cu polish in doua minute... Practic daca nu stii nu observi ca a fost ceva revopsit la masina...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Sa-i ia dracu, sint din pacate in garantie inca vreun an si ceva. Ce ma linisteste, e ca la circulatia din Cluj sigur mi-o mai gasesc in curind troznita sau zgiriata cam prin aceleasi locuri si poate la a doua incercare iese si culoarea. Asa macar mi-o recunosc fara sa ma uit la numar...
![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Galateni, ce service mai meserias stiti la noi in oras? vreau sa schimb kitul de distributie.....
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
Adam |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 June 06 ![]() |
Va salut si bine v-am gasit. Am citit ce s-a postat pe aceasta tema dar nici un thread nu a ajuns la o concluzie sau macar un "top" al service-urilor bune. Mi-a iesit masina din garantie de ceva vreme timp in care a fost reparata doar la Serus. Nu am fost niciodata complet multumit de ei (reparatii simple care durau cateva saptamani, preturi duble la piese fata de ce luai de la magazinele de piese de import, preturi piperate la manopera, neglijenta crasa, vopsitorie de proasta calitate, etc). Acum am doua mici probleme (un pivot si un rulment de schimbat) si as vrea sa schimb si service-ul.
Intrebarea mea: ce service recomandati? Nu astept "cel mai tare service e X" ci cateva sugestii si impresii generale. Cu multumiri, Adam |
--------------------
Renault
Megane 1.6
- B-01-ABC
2001 - Cabrio
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
A mea e numai azi in service la http://www.reparatii-auto.ro/.
Lucreaza destul de bine (eu am avut de inlocuit ceva piese tren rulare) si la preturi rezon (exceptie o tractare de la distanta de 7-8 km la sarma care au taxat-o la 1 milion si mi s-a parut cam exagerat). N-au putut sa imi faca geometria directie fiinca aveau programul neactualizat. O s-o fac in alta parte (stie cineva ce preturi se solicita pt. asa ceva? am cautat si nu am gasit). Si destul de neaglomerati. Locatie - Bucuresti, langa parcarea de la Sfera - Razoare > Trafic Greu. In ceea ce priveste vopsitoria, recomand DAB Service, de care am ramas f. multumit, arata mai bine decat originalul, si la preturi bune. Dar mi-au tinut masina vreo 4 zile. This post has been edited by meganedeux: 7 Jun 2006, 09:34 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Io am vopsit la Serus bara spate. Vopsitorie impecabila, nu se vede diferenta de culoare, lucrat curat, masina spalata interior exterior - gratis!
Mers cu pila + spaga si a durat 3 zile (ziua 1 - telefon, ziua 2 - adus masina in service, ziua 3 - ridicat masina) Deci se poate!; oricum nu mai calc pe acolo ca au niste preturi de reprezentanta Mercedes! |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
Adam |
![]()
|
QUOTE(uncle @ 7 Jun 2006, 09:57) Mea culpa, am cautat doar in forumul asta. ![]() Se poate inchide si pune link spre thread-ul ala sau alipi amandoua? ![]() LE: nu stiu daca e exact ce cautam, acolo se cauta service autorizat Renault (nu ma intereseaza, e iesita din garantie). In plus, se vaita si acolo de Serus de nu se poate dar nu vad sugestii mai bune. ![]() This post has been edited by Adam: 7 Jun 2006, 15:35 |
--------------------
Renault
Megane 1.6
- B-01-ABC
2001 - Cabrio
|
|
Adam |
![]()
|
Ca sa nu repet tot ce am spus la http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=74&t...t=0#entry600551 despre Serus (reparatii simple care durau cateva saptamani, preturi duble la piese fata de ce luai de la magazinele de piese de import, preturi piperate la manopera, neglijenta crasa, vopsitorie de proasta calitate, etc) va relatez un incident care m-a facut sa le spun adio: acum cateva luni am avut probleme cu computerul de bord, bipaia si afisa aiurea. Masina a dus-o taicamiu in service, eu am luat-o pe a lui si mi-am facut drumurile zilnice prin oras, dupa program l-am luat pe taicamiu de la servici si l-am dus la Serus sa ridice masina cu reparatia facuta. L-am asteptat putin mai in spate de Serus, dupa OMV, cu masina lui, parcarea Serus e aproape mereu full. La un moment dat imi iese masina din service si pleaca spre Valea Cascadelor, credeam ca a luat-o taicamiu si se indreapta spre casa si a uitat de mine. In loc sa faca dreapta pe Valea Cascadelor, o ia inainte pe drumul ala distrus de la Vama, o calca la 140-160 si merge pana in capatul B-dului Timisoara. Imi dau seama ca nu e taicamiu la volan, nu ar conduce cu viteza aia prin gropile alea sau pe sina de tramvai taiata, pastrez distanta sa vad ce se intampla (la un moment dat credeam ca l-am pierdut, eu nu indrazneam sa merg cu viteza aia cu masina). La capatul soselei iese un mecanic din masina, se uita 5 minute in portbagaj (plin cu lucruri personale, nu am apucat sa le las acasa, aveam incredere) si cu aceasi viteza nebuneasca prin gropi o duce inapoi la Serus. Dupa alte 15 minute iese taicamiu si-mi spune ca avea impresia ca mecanicul astepta ceva dar ca nu i-a lasat nimic pentru ca oricum factura a avut un pret nesimtit la manopera si a mai si durat doua saptamani reparatia. I-am zis ca s-a intamplat, socat mi-a spus ca mecanicul trebuia doar sa o scoata pana in parcare cat facea el actele. Am verificat in portbagaj, aparent nu lipsea nimic. Cand am cerut explicatii pentru toata treaba mecanicul disparuse iar un director (de la vanzari cred) ne vrajea ca uneori ei mai testeaza masinile in afara service-ului sa se asigure ca totul e ok. Habar nu am ce dracu poti testa la un computer de bord cu 140kmph prin gropi.
Alte probleme: - spoiler lovit in parcare, vopsit la ei, iese alta nuanta de culoare si cu fire de par in vopsea, dupa 2 luni incepe sa se cojeasca pe toate partile (nu doar in fata). O ducem inapoi si baga placa "nu domne, e de la criblura aruncata". Pe dracu, nu-ti arunca nimeni criblura pe lateral. - injector stricat, schimbat la ei. Dupa o saptamana se strica si "noul" injector. Nu merge pe garantie, "e benzina de vina". De data asta stau langa ei cat il schimba din nou, cel vechi era mai prafuit si mai plin de ulei decat celelalte trei. "Eram murdari pe maini cand l-am pus". Cel nou era chiar nou (din cutie) si nu mai are nici pe dracu de la "benzina". Cost injectoare: dublu fata de unele identice gasite la un magazin de piese auto. Deci Serus adio, caut orice alt service. Unul bun si cu preturi decente. Exista? Sau adio si Renault? This post has been edited by Adam: 7 Jun 2006, 16:00 |
--------------------
Renault
Megane 1.6
- B-01-ABC
2001 - Cabrio
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Eu recomand Augsburg. Acolo merg de fiecare data, acolo am fost si acum, pt revizia de 60.000 km, cu schimbare distributie. Preturile sunt o idee mai mici (depinde de piese-daca exista si alternative la cele originale), iar oamenii par a fi destul de profesionisti.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
La AMAT Pitesti astept de 2 saptamani un amortizor. Nu se poate asa ceva. De la orice magazin de piese il luam in max 2 zile. E ultima data cand mai calc in service Renault. M-am saturat de ei.
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
- AGxxAMP
120CP Dec.2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:17 |