Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

viteza mare+permis auto doar de-o luna (poze dure), ..accident cu logan...si nu numai...

CGB
post 27 Nov 2005, 20:00
Post #1

CGB

Group: Members
From: behind

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
eddie33
post 27 Nov 2005, 21:15
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Ba,da sadic esti cu pozele astea,mai bine dai un click mai sus de pozele cu nenorocirea aia, sa-ti treaca groaza....pe ala cu,,Find Sexi Singles in Bucharest ! ''

--------------------
Renault Clio Extreme 2004-DCI 80C.P.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 27 Nov 2005, 23:04
Post #3

Private Spice

Group: Moderatori

asa e cand prostii cred ca si-au luat BMW....Dumnezeu sa-i ierte.sad.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
zah
post 27 Nov 2005, 23:26
Post #4

Membru incepator

Groaznic!!!
Mai bine nu ma uitam... Desi daca ai zis de ogrish era clar ce ma asteapta..

--------------------
Renault Megane 2000 1.6 16v
M2.2 Coupe
+
CGB
post 27 Nov 2005, 23:30
Post #5

CGB

nu-i vorba de bmw-uri sau sadism (a fost si pe la tv accidentul ala)...

e vorba de prostia, inconstienta si teribilismul unor semeni de-ai nostri. soferul (care a scapat nevatamat dealtfel) avea 18 ani si permis auto doar de o luna. chestia e ca in locul celor 3 fete, putea fi oricine. inclusiv o masina care circula regulamentar si la volanul careia puteam sa fiu eu, sau oricare din voi.
aviz amatorilor, care zambesc cand "batranei" ca mine spun ca merg doar cu 90km/ora maxim indiferent de starea drumului. pe linga faptul ca masina consuma putin wink.gif si timpul de reactie in caz de "Doamne fereste" e altul decat la 160km/ora.

--------------------
semit
post 27 Nov 2005, 23:48
Post #6

Private Spice

ai dreptate Cristib, desi am "doar" 21 de ani, tind din ce in ce mai mult sa merg si eu ca un batranel dupa cate accidente am vazut in ultimele saptamani, nu merita sa mori pentru 5-10 minute in plus sau minus, desi am obesrvat ca daca eu merg constant cu 90-100 ii prind INTOTDEAUNA din urma pe cei care imi dau flashuri si dupa 20 de km ii prind prin ambuteiaje sau mai rau prin santuri sau copaci...Drive safely! PS:cristib ai uitat in prezentarea masinii tale bi-xenonul, se poate asa ceva, doar xenon simplu......???biggrin.gif

This post has been edited by semit: 27 Nov 2005, 23:53

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
ktmbull
post 28 Nov 2005, 00:33
Post #7

Membru autentic

Mereu moare cine nu trebuie. Dumnezeule!!!

RIP

--------------------
Renault Megane Sedan(2.1), 1.6 16v, Confort Expression+Clima, 2005.
+2 roti.
+
sagetator
post 28 Nov 2005, 00:50
Post #8

Membru autentic

From: O R A D E A

Desi inca nu am masina, nu cred ca voi fi un adept al vitezelor mari, prin mari inteleganndu-se 100 sau peste 100 km/ora. Asadar subscriu "batraneilor" de pe acest forum.

Mai vreau sa adaug faptul ca pe vremea cand aveam 18 ani, 100 km/ora mi se parea o viteza "buna"... acum insa, dupa mai bine de 10 ani, mi se pare periculoasa. De aceea ziceam ca nu voi fi un adept al vitezelor de peste 100 km/ora. Eventual pe autostazi, ca in rest eu nu ma voi risca.

P.S.: In peste 2 saptamani dau avansul la un Fidji 80 dCi....

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
daciaclub-diana
post 28 Nov 2005, 14:18
Post #9

Membru incepator

Group: Banned

sunt socata! mare idiot si cel mai probabil si teribilist soferul. dc va uitati mai bine in poze, pe marginea soselei unde e loganul e o cruce. semn ca acolo si-a mai pirdut cineva viata. o fi vreo curba lipsita de vizibilitate, sau cine stie!? bine, asta nu e o scuza!
loganu' a ajuns celebru si pe ogrish.com>>> mai bine un cretin roman a ajuns celebru pe orgish.com (masina este implicata indirect, putea sa fie si bmw....)
R.I.P

--------------------
renault megane II 2005 1.6 16V
Renault Megane IIcc, 1.6 16V
+
daciaclub-diana
post 28 Nov 2005, 14:20
Post #10

Membru incepator

QUOTE(cristib @ Nov 27 2005, 11:30 PM)
nu-i vorba de bmw-uri sau sadism (a fost si pe la tv accidentul ala)...

e vorba de prostia, inconstienta si teribilismul unor semeni de-ai nostri. soferul (care a scapat nevatamat dealtfel) avea 18 ani si permis auto doar de o luna. chestia e ca in locul celor 3 fete, putea fi oricine. inclusiv o masina care circula regulamentar si la volanul careia puteam sa fiu eu, sau oricare din voi.
aviz amatorilor, care zambesc cand "batranei" ca mine spun ca merg doar cu 90km/ora maxim indiferent de starea drumului. pe linga faptul ca masina consuma putin  wink.gif  si timpul de reactie in caz de "Doamne fereste" e altul decat la 160km/ora.

MULTI INAINTE IN PUSCARIE! cred ca minim 20 de ani

--------------------
+
RCS
post 28 Nov 2005, 14:23
Post #11

The Gotfather

From: Romania

Urat accidentul...!!!!! RIP

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
cipman
post 28 Nov 2005, 14:45
Post #12

Membru autentic

--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
+
alx
post 28 Nov 2005, 15:00
Post #13

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

bai cristi chestia asta e chiar tragica... nu e locul sa faci tu misto de logan... ce dracu mai, nu aveti pic de decenta?

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
CGB
post 28 Nov 2005, 15:20
Post #14

CGB

nu face nimeni misto. mai ales de chestii d-astea. masina putea sa fie foarte bine si trabant si maybach. daca soferu e inconstient rezulatul e acelasi.
ti se pare c-a facut cineva misto? eu nu cred.

--------------------
b06fcn
post 28 Nov 2005, 15:42
Post #15

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

problema nu e iun a face misto de logan, da' la cat merg eu cu masina, am putut constata aparitia pe sosele a unei noi categorii de soferi nervosi, recte cei cu logan! Nu e banc, e pe bune ! Pune asta la faptul ca soferul avea 18 ani si carnet de o luna si voila! Pacat de fetele alea trei, ca nu aveaiu nici o vina. Iar pe boul ala, il vor scoate pe liber, cu suspendare...

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
enageM
post 28 Nov 2005, 17:22
Post #16

Membru autentic

From: cand la BV cand la München

Pai si pe aici pe forum se lauda cineva ca el baga 160km/h cu Solentza lui si cand l-am facut inconstient ("idiot" mai exact) mi-am luat 10% warn.... pai ziceti si voi n-am dreptate?

--------------------
Renault Megane II Sedan 2004, 1.6 16V
Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
+
vladus
post 28 Nov 2005, 19:36
Post #17

Membru autentic

ai si foarte bine ai facut ca te-ai luat de el... asemenea inconstienti ar trebui bagati direct in puscarie...

--------------------
Renault Megane2 2004 Dinamique
Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
+
RCS
post 28 Nov 2005, 20:41
Post #18

The Gotfather

QUOTE(enageM @ Nov 28 2005, 06:22 PM)
Pai si pe aici pe forum se lauda cineva ca el baga 160km/h cu Solentza lui si cand l-am facut inconstient ("idiot" mai exact) mi-am luat 10% warn.... pai ziceti si voi n-am dreptate?

Pai daca l-ai facut idiot nici nu ma mir ca ai luat ,,ban'' !!! dry.gif Si de ce sa fie idiot daca merge cu 160 la ora ??? Care este rationamentul in cele spuse de tine. Poate avea 160 pe autostrada...ca doar nu vrei sa merga cu 90 la ora pe autostrada ??? Si daca este stapan pe masina, are si experienta in arta sofatului, stie cand sa reduca si cand sa accelereze samd...nu vad unde este problema. Cel care a facut acest accident (cel cu Loganul) era incepator, adica experienta ZERO ( 0 ), si probabil in inconstienta lui dorind sa arate fetelor din masina ce poate masina dar si el, s-a ajuns la nenorocirea asta. Nu zic ca viteza este buna dar sunt soferi care la 90 de km/h sunt de 10 ori mai periculosi decat unul care conduce cu 160km/h.

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
Vanzatorul de Iluzii
post 28 Nov 2005, 20:42
Post #19

Membru autentic

Chiar acum. Feriti-va de VW Passat nou IFxxWTS. Este unul smecher care crede ca daca are masina 2.0TDI poate forta, trece pe rosu etc. Nu va speriati de numar, este doar mimetism (SPP are numere cu B si in plus are BMW-uri). Si chiar va rog sa incepem o campanie de eliminare a acestor imbecili cu muschi la creier. Hai sa gasim solutii (semnalizare, filmare etc.) in speranta ca cineva va lua o masura.
Hai sa deschidem un topic cu "Lista rusinii si inconstientei" in care sa mentionam numarul, tipul masinii si tampenia pe care a facut-o. Va rog sa fiti critici si sa discerneti intre greseala fara intentie (se poate intampla oricui) si nesocotirea si punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic (na ca vorbesc ca un...). Si daca cineva se recunoate sau cunoaste personajul il asigur ca daca va deveni "normal" nu va mai avea nimeni nimic cu el.

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
+
zah
post 28 Nov 2005, 20:45
Post #20

Membru incepator

QUOTE(RCS @ Nov 28 2005, 08:41 PM)
Pai daca l-ai facut idiot nici nu ma mir ca ai luat ,,ban'' !!! dry.gif  Si de ce sa fie idiot daca merge cu 160 la ora ??? Care este rationamentul in cele spuse de tine. Poate avea 160 pe autostrada...ca doar nu vrei sa merga cu 90 la ora pe autostrada ??? Si daca este stapan pe masina, are si experienta in arta sofatului, stie cand sa reduca si cand sa accelereze samd...nu vad unde este problema. Cel care a facut acest accident (cel cu Loganul) era incepator, adica experienta ZERO ( 0 ), si probabil in inconstienta lui dorind sa arate fetelor din masina ce poate masina dar si el, s-a ajuns la nenorocirea asta. Nu zic ca viteza este buna dar sunt soferi care la 90 de km/h sunt de 10 ori mai periculosi decat unul care conduce cu 160km/h.

Subscriu si eu la ce spune RCS!

--------------------
Renault Megane 2000 1.6 16v
M2.2 Coupe
+
Matei
post 28 Nov 2005, 23:09
Post #21

--M!--

From: Bucharest

Doamne fereste...
am vazut si eu la tv accidentul, e ceva mai vechi, cred ca de anul trecut. oricum e foarte tragic si chiar te face sa te gandesti daca merita teribilismul asta care predomina la noi in tara, de la soferii de Dacia 1300 la cei cu X5 sau altele......

--------------------
Renault Megane Sedan II 2005, 1398 cmc
Fericit sau roman ?
+
daciaclub-diana
post 28 Nov 2005, 23:20
Post #22

Membru incepator

QUOTE(Vanzatorul de Iluzii @ Nov 28 2005, 08:42 PM)
Chiar acum. Feriti-va de VW Passat nou IFxxWTS. Este unul smecher care crede ca daca are masina 2.0TDI poate forta, trece pe rosu etc. Nu va speriati de numar, este doar mimetism (SPP are numere cu B si in plus are BMW-uri). Si chiar va rog sa incepem o campanie de eliminare a acestor imbecili cu muschi la creier. Hai sa gasim solutii (semnalizare, filmare etc.) in speranta ca cineva va lua o masura.
Hai sa deschidem un topic cu "Lista rusinii si inconstientei" in care sa mentionam numarul, tipul masinii si tampenia pe care a facut-o. Va rog sa fiti critici si sa discerneti intre greseala fara intentie (se poate intampla oricui) si nesocotirea si punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic (na ca vorbesc ca un...). Si daca cineva se recunoate sau cunoaste personajul il asigur ca daca va deveni "normal" nu va mai avea nimeni nimic cu el.

si chiar daca ar fi de la SPP, ce?
iar faza cu mentionarea nr de la masina cred ca e atac la persoana, ceea ce nu este prea frumos!

--------------------
+
laur_dci
post 28 Nov 2005, 23:26
Post #23

Membru

cred ca ar fi bine sa se dea permis la o varsta mai mare (minim 21 de ani) si sa se faca ore de conducere preventiva ca pe vremuri

ala ar trebui sa faca puscarie pe viata...

--------------------
Clio Bicorp 1.5dci 80cp extreme 2005
clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
+
christig
post 29 Nov 2005, 02:57
Post #24

Membru incepator

QUOTE(vladus @ Nov 28 2005, 07:36 PM)
ai si foarte bine ai facut ca te-ai luat de el... asemenea inconstienti ar trebui bagati direct in puscarie...

-heh...ar trebui sa bagi jumate din soferi la mititica...
-la noi..in soferie nu exista bun simtz...nici macar simtzul masurii; toti injura toti merg pe linia de tramvai...toti se grabesc sa ti se bage'n fatza...fac cu farurule ("da te bah papagalule la o parte...")
-daca vezi pe cineva in vest ca depaseste coloana si-l opresti..sunt sanse bune sa fie roman;

inconstienta tupeismul si nesimtire sunt sechele ale trecutului; sa speram ca ne vom mai civiliza intre timp...

--------------------
Clio Symbol martie 2001 1.4
Clio Symbol, 1.4 8v, 2001
+
rttt_gia
post 29 Nov 2005, 06:32
Post #25

ExRenoAR

Doare cand vezi asa ceva si doare si mai tare cand vezi/auzi ca a fost implicat un prieten intr-un asemenea accident soldat cu vieti omenesti. Acum 2 ani mi-a murit si mie un amic intr-un accident de masina pe dn1. viteza mare etc. sad.gif Fiecare dintre noi e putin inconstient cand merge cu viteza - analizand la rece: nu poti sa fi stapan 100% pe masina, nu poti sa stii ce se va intampla in secunda 2.
sa fim feritit de evenimente neplacute si sa avem parte de toate bune
bafta

--------------------
Kia Cee'd 1.6 L
+
CGB
post 29 Nov 2005, 08:57
Post #26

CGB

tragic e ca mor oameni nevinovati. idiotu' ala de la volan putea sa crape, dar de ce trebuie sa plateasca cei nevinovati pentru prostia altora.
mai tineti minte accidentul dintr-o statie de autobuz in bucuresti (anu' asta parca), cand un imbecil care se intrecea cu alt imbecil a pierdut controlul si a urcat pe trotuar lovind 2 femei parca.
sau tot asa (anu trecut parca) alt imbecil s-a urcat cu masina pe trotuar din cauza vitezei si a omorat 2 batrani care se plimbau.

P.S azi dimineata la stiri : un tanar de 18 ani ,care nu avea permis, a luat masina lu tat-su si a plecat la plimbare cu inca 2 tovarasi. din cauza vitezei a lovit un microbuz oprit regulamentar in statie, chiar in momentul in care cobora lume din el. rezultatul tragic...
soferu' si tovarasii lui au scapat neatinsi.

--------------------
RCS
post 29 Nov 2005, 09:01
Post #27

The Gotfather

cristib ..mai respira frate...respira.... wink.gif ....si incearca sa te calmezi !! smile.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
CGB
post 29 Nov 2005, 09:06
Post #28

CGB

pai n-am dreptate. atunci cand sant pieton nu e suficient ca sint atent la masinile de pe strada.acu' tre' sa fiu atent si la alea care mai urca pe trotuar. ca se mai trezeste cate un imbecil ca nu-i ajunge strada si o ia pe trotuar.... mad.gif

--------------------
nacht
post 29 Nov 2005, 10:07
Post #29

F U H R E R

QUOTE(ktmbull @ Nov 28 2005, 12:33 AM)
Mereu moare cine nu trebuie.  Dumnezeule!!!

RIP

Subscriu!

Asta este inca un motiv pentru care ar trebui reinstituita pedeapsa cu moartea.

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
enageM
post 29 Nov 2005, 10:28
Post #30

Membru autentic

From: cand la BV cand la München

QUOTE(zah @ Nov 28 2005, 08:45 PM)
Subscriu si eu la ce  spune RCS!

Cuvintele cheie sunt Solenza si 160km/h care in opinia mea nu sunt compatibile... asa ca lasati-ma sa-mi mentin parerea ca trebuie sa fii inconstient sa mergi cu Solenza cu 160km/h. Una este cand mergi cu un Megane sau mai stiu eu ce la care am 6 airbag-uri, ABS, etc... si alta e cand mergi cu un sicriu pe 4 roti!!!

--------------------
Renault Megane II Sedan 2004, 1.6 16V
Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
+
6 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 22:31
Dacia