viteza mare+permis auto doar de-o luna (poze dure), ..accident cu logan...si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
viteza mare+permis auto doar de-o luna (poze dure), ..accident cu logan...si nu numai...
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
nukeblast |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 October 06 ![]() |
QUOTE(enageM @ 29 Nov 2005, 12:19) Inca nu s-au inventat masini cu airbag-uri exterioare... si nu e adevarat ca nu-mi pasa ci doar ca vorbeam in particular de accidentul in care au murit 3 ocupanti ai masinii si nu pietoni!!! chill out. ai sa fii uimit... nu zic ca e ceva care te salveaza 100% dar macar e ceva ... uitete la honda si la sistemu lor patentat de protectie ptru pietoni Numa bine si sa speram ca nu o sa avem parte de asa ceva in viata noastra(subiectu topicului) Be SAFE |
--------------------
Daewoo
Mariz
- B-23-JzJ
2000 SE Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti?
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(razu @ 29 Aug 2006, 12:17) VITEZA UCIDE! Nu conteaza cate zeci sau sute de mii de km. ai, de catia ani ai carnetul sau ca ai nr de X; ajunge o clipa de neatentie din partea ta sau a altui participant in trafic si totul se poate termina! E foarte dureros ca suntem un popor de inconstienti care au inteles gresit ce am dobandit in 89'! parerea mea! Peste tot sunt multi inconstienti la volan si accidente grave se intampla in orice tara. Noi avem drumuri proaste, cu doua benzi, europene care trec prin orase si sate in loc de autostrazi extra-urbane, pietoni necivilizati si inconstienti care nu stiu de semafoare, de treceri de pietoni sau sa se asigure, etc.., de asta se intampla mai multe la noi, dar in legatura cu soferii propriu-zisi, asa sunt peste tot, chiar nu cred ca noi suntem mult mai rai, avem doar alte circumstante. Nu stiu unde am vazut ca odata la cateva minute, sau ceva de genul asta, un american moare lovit de tren din cauza ca nu a stat la bariera cu masina. Exemple sunt o multime. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:07 |