Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Termen de livrare

rac
post 13 Oct 2006, 19:51
Post #181

teo

Group: Members
From: Rosiori de Vede

QUOTE(etm @ 13 Oct 2006, 12:45)
Problema cu bicorpurile din Spania este ca nici ei nu stiu sigur cand ajunge masina datorita faptului ca nu e urcata pe transportor in Spania cu destinatia Romania (ca atunci probabil ar putea face o apreciere mai realista). Masina trece prin Grecia !!! (da, ati auzit bine... asta e scris negru pe alb pe DVI) unde stationeaza cateva zile si de acolo e urcata pe transportor / tir pana in RO.
*

A mea a venit prin Germania!

--------------------
Renault Megane 2.2 - TR 78 VIV 2006
Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alin75
post 13 Oct 2006, 20:29
Post #182

Membru

Comanda este făcut la Lazăr Service!!!!!!!!!! sad.gif
inițial am avut o părere destul de bună despre ei, pentru că toate pb. cu dacia la ei la rezolvam, destul de repede și de calitate (mai puțin partea financiară!!!!!!!!) ohmy.gif

--------------------
Renault X - Gj-xx-XXX X
+
Zetu
post 20 Oct 2006, 20:30
Post #183

Membru autentic

Cred ca ma cam plimba cu vorba nenea ala de la s****. Nu inteleg de ce joi imi spune ca asteapta "din clipa in clipa sa soseasca masina" si astazi imi spune ca sunt decalari de transport la fabrica si ca pana marti (24 era termenu de livrare si de la vocea clientului) SPERA sa ajunga si sa mi-o dea saptamana viitoare. Chiar asa poate sa-mi spuna in fiecare saptamana? nu scrie nicaieri termenul de livrare? cat pot sa intarzie fara sa pateasca.. ceva? Ce as putea sa fac?? ca mereu mai am de aspteptat aceeasi ultima saptamana in care esti mai nerabdator.

This post has been edited by Zetu: 20 Oct 2006, 20:30

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
Zetu
post 24 Oct 2006, 20:44
Post #184

Membru autentic

Inca o data firma cu "s" isi dovedeste "competenta". Am aflat astazi dupa indelungi insistente ca la data la care trebuia sa primesc masina a doua oara nici macar nu a ajuns in tara. De ce? pentru ca in mod bizar reno urca masinile pe trailer intr-un mod aleator si nu se mai tine cont de data de comanda. Nici nu stiu sa rad sau sa plang ?? daca nu eram in sitatie cred ca ma prapadeam de ras. Dar la o asa explicatie ce mai poti sa spui ?? Voi ati mai auzit asa ceva? si nici nu stie macar dealeru cand o sa ajunga masina, cica sa mai incerc si eu la VC sa vad ce-mi spun cei de acolo.

--------------------
+
Ovis
post 25 Oct 2006, 09:21
Post #185

Membru autentic

From: Timisoara

Cat e perioada de asteptare din contract? Daca ai depasit-o, mergi direct la protectia consumatorului.

--------------------
Renault Megane II.2 Estate Expression 2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
+
Danezu
post 25 Oct 2006, 09:40
Post #186

un fost proprietar de megan.....

From: Bucuresti

Nu trebuie sa te superi pe dealer,nu este sigur vina lui.Asa am patit si eu cand am luat-o.Am facut scandal la VC si s-a rezolvat imediat!
A mea era in vama,dar cei de la renault nu au trimis factura si nu se putea face vama la masina,dealer-ul s-a tinut de cuvant,cei de la renaul NU.
Cel mai bine faci scandal,asta daca nu vrei sa mai astepti inca 2 saptamani.

PS,eu am cumparat-o cand erau concedii,la tine nu vad motivul intarzierii smile.gif

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
Zetu
post 25 Oct 2006, 10:04
Post #187

Membru autentic

@ovis

Nu am nici un termen pe factura, pot sa mi-o aduca si la anu si asa nu mai e mult.

@danezu

La mine ti-am spus care e motivu intarzierii, nu au urcat-o cei de la reno pe trailer sa o aduca pentru ca nu mai tin cont de ordine. Eu m-am suparat pe dealer pentru ca m-a mintit, l-am sunat intr-o zi si mi-a spus ca "din clipa in clipa tre sa soseasca" si el stia foarte bine ca nici nu a plecat. Acuma astept sa vad ce-mi mai zic de la VC.

--------------------
+
Zetu
post 25 Oct 2006, 13:43
Post #188

Membru autentic

M-au potolit, urmatoru termen de la VC 13-14 nov. Eu nu mai stiu ce sa fac ..decat sa sper ca macar de data asta sa se tina de cuvant.

This post has been edited by Zetu: 25 Oct 2006, 18:36

--------------------
+
alin75
post 25 Oct 2006, 17:38
Post #189

Membru

Și eu sunt unul din cei păcăliți!!!!!!!!! 251.gif 251.gif
Probabil o vă fie cadou pe banii mei de Crăciun! mad.gif
Mâine sun la VC......... așa nu se mai poate. Chiar nu înțeleg, dai un avans, după care aștepți ......... smile.gif și iar aștepți............. sad.gif și iar aștepți.............. mad.gif mad.gif oricum în contract nu este specificat nimik despre teremnul de livrare.
După ce îmbătrânim, ne trezim - ca în reclama de la detergent (aia cu moșulică găsit în mină...........!!!) că ne contactează cineva să ne livreze symboala. post-336-1110552439.gif

--------------------
Renault X - Gj-xx-XXX X
+
SwatKat
post 26 Oct 2006, 08:47
Post #190

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

QUOTE(Danezu @ 25 Oct 2006, 10:40)
Nu trebuie sa te superi pe dealer,nu este sigur vina lui.Asa am patit si eu cand am luat-o.Am facut scandal la VC si s-a rezolvat imediat!
A mea era in vama,dar cei de la renault nu au trimis factura si nu se putea face vama la masina,dealer-ul s-a tinut de cuvant,cei de la renaul NU.
Cel mai bine faci scandal,asta daca nu vrei sa mai astepti inca 2 saptamani.

PS,eu am cumparat-o cand erau concedii,la tine nu vad motivul intarzierii smile.gif
*

La fel si eu, am luat-o in august. Facut comanda cam la inceputul lui august si mi-a zis la inceput ca vine la sf septembrie, ca sunt concedii.. Apoi dupa 1 sapt mi-a zis ca a intrat masina in tara si apoi a trebuit sa astept 1 sapt dupa ce m-am grabit sa fac contract la banca, sa platesc CASCO.... Cica REnault nu trimisese facturile.... S-a rezolvat insa cu bine... biggrin.gif

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
mateimatei
post 26 Oct 2006, 09:06
Post #191

Membru autentic

De ce nu ascultati sfatul meu? Cautati in stoc o masina similara. Eu asa am gasit dupa ce am asteptat din 15 sept pana in 20 nov. Ca si in cazul vostru, dealerul nu stia nimic iar VC imi tot decala termenul.
Ori aveti rabdare ori aplicati solutia mea.
Bafta!!!

--------------------
Renault Megane Estate dCi-1.5-80 CP/2005
+
Zetu
post 26 Oct 2006, 09:10
Post #192

Membru autentic

Ce noroc domne sa vina mai devreme cu o luna smile.gif eu nu m-am intalnit cu sansa asta. Vad ca acuma dupa ce si-a inceput fabrica activitatea s-au aglomerat foarte tare si alea 2 trailere sau cate or fi nu pre fac fata.

--------------------
+
alin75
post 26 Oct 2006, 09:40
Post #193

Membru

Cum de au constatat că ai primit mașina??????? Parcă ieri ai primit un alt termen de livrare?!!!!!!!
Poate am și eu norocul tău............!!! smile.gif
Scrie ceva impresii desprea mașină!! smile.gif Ce configurație ai avut și dacă au onorat în totalitate comanda........ (reglare scaun pe înălțime!!!!!!!)
Să o stăpânești sănător și fără incidente biggrin.gif

--------------------
Renault X - Gj-xx-XXX X
+
Zetu
post 26 Oct 2006, 11:13
Post #194

Membru autentic

@matematei
Eu din principiu nu vreau sa iau un compromis, daca tot am asteptat atata si nu-mi iau masina in fiecare an, macar sa fie asa cum mi-am dorit (eu am comandat cu bara in ton cu caroseria)

@alin75
Cine a primit masina?? ziceam de swatkat, el a primit masina mai devreme cu o luna, eu o primesc mai tarziu cu o luna probabil.

Eu inca ma lupt cu ei smile.gif urmatorul pas este sa-mi dea o foaie scrisa cu termenu de livrare ca sa nu mai ma amane asa la nesfarsit fara sa suporte consecintele.

--------------------
+
Blanca
post 26 Oct 2006, 16:29
Post #195

Membru incepator

Eu am platit avansul inca din iulie si mi-au promis ca vine la inceputul lunii august!! Masina venea apoi din doua in doua saptamini prin vocea clientului!! Concesionarul a fost mai "decent" a inceput sa faca misto!! PS:masina a fost comandata in iunie de dealer si mi-a placut ca era exact masina pe care as fi comandat-o eu!! Nu cred ca vine mai repede de 60 zile decat daca o au pe stoc in tara

--------------------
Renault Megane Estate 2006 1.6 16v
+
alin75
post 26 Oct 2006, 17:54
Post #196

Membru

Trebuie să-mi sosească mașina zilele astea la dealer! laugh.gif laugh.gif
Am fost sunat de cei de la VC și au spus că mașina este în țară totul depinde de transport!!!!!!!! sad.gif
Abia aștept să văd cum este, cu ce dotare a venit.......... wink.gif

--------------------
Renault X - Gj-xx-XXX X
+
Zetu
post 26 Oct 2006, 20:15
Post #197

Membru autentic

@alin75
Bravo sa o stapanesti sanatos smile.gif te-au mai plimbat o luna peste ce ti-au spus initial.

@blanca
ti-a venit masina pana la urma? in cat timp?

Mie mi se pare ciudat ca nu obisnuiesc sa treaca termenul de livrare pe bonul de comanda. M-am gandit sa apelez la OPC dar nu stiu daca o sa se rezolve mai repede...

--------------------
+
Zetu
post 7 Nov 2006, 19:45
Post #198

Membru autentic

Am primit si eu telefonul magic smile.gif maine ma duc sa o iau la plimbare sa ne imprietenim...

--------------------
+
Ovis
post 7 Nov 2006, 21:23
Post #199

Membru autentic

Sa-ti fie cu noroc! smile.gif

--------------------
+
Zetu
post 8 Nov 2006, 22:12
Post #200

Membru autentic

@ovis
Mersi pentru urari!

Am primit si eu masina biggrin.gif a fost foarte bine la livrare, s-au straduit sa uit neajunsurile intarzierii cu 20 de zile. Am primit cadou alarma automate cu senzor si presuri de cauciuc pe care scrie megane smile.gif (am primit si factura 450ron alarma+70ron senzor+130 presuri) un cadou destul de consistent. Inca o chestie care m-a surprins sunt cauciucurile Michelin Pilot Primacy, o fi de bine ? (fata de GY)

This post has been edited by Zetu: 8 Nov 2006, 22:13

--------------------
+
Solon
post 9 Nov 2006, 09:53
Post #201

Membru autentic

Termen de livrare beton: bicorp 1.9 dci.Comandat pe 15 octombrie.Cica vine pe la sfarsitul lui decembrie.Era sa pic pe jos.Si la intrebarea fireasca de ce asa mult ca cica dureaza o luna sa o faca si o luna sa vina din Spania.Nu mai avea rost sa le zic ca ma duc eu dupa ea si in trei zile sunt inapoi si stau si vreo saptamana prin Mallorca.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Ovis
post 9 Nov 2006, 10:11
Post #202

Membru autentic

o chestie care m-a surprins sunt cauciucurile Michelin Pilot Primacy, o fi de bine ?

Cred ca da. Eu am Michelin Energy si se comporta bine pana acuma. Sunt curios pe zapada si gheatza cum or sa fie (evident ca nu ma astept sa merg cu 120 la ora).

This post has been edited by Ovis: 9 Nov 2006, 10:12

--------------------
+
Fuzz
post 9 Nov 2006, 13:17
Post #203

gHIdusul

From: RFG

QUOTE(Solon)
Termen de livrare beton: bicorp 1.9 dci.Comandat pe 15 octombrie.Cica vine pe la sfarsitul lui decembrie.Era sa pic pe jos.Si la intrebarea fireasca de ce asa mult ca cica dureaza o luna sa o faca si o luna sa vina din Spania.Nu mai avea rost sa le zic ca ma duc eu dupa ea si in trei zile sunt inapoi si stau si vreo saptamana prin Mallorca.

Si eu tot cam prin decembrie o astept. Am mai auzit de la un prieten care e mana in mana cu directorul de la Cardinal, ca si la ei e cam la fel. Ajunge mai repede oricum la granita cu Romania, si de acolo dureaza vreo 10 zile, care e mai mult decat din Germania pana la granita...ce sa ii faci acum, asteptam biggrin.gif

This post has been edited by Fuzz: 9 Nov 2006, 13:18

--------------------
Renault Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp - B-XX-FUZ Decembrie 2006
+
mateimatei
post 9 Nov 2006, 14:21
Post #204

Membru autentic

Zetu@
"Singura solutie viabila ar fi sa le solicitati date despre stocul din depozit. Astfel am gasit o masina mai bine echipata la o diferenta f mica de pret dar am mai stat o saptamana pentru a obtine acceptul RENAULT pentru schimbarea comenzii pe acelasi avans ."

Dragule, cum sa ma fac inteles?
Masina luata de mine din stoc a fost mult mai dotata decat cea aleasa initial de mine.
Asa ca am lasat compromisul intuit de tine si am ales varianta a doua chiar daca avea aceeasi culoare, motorizare si in plus, asa cum am mentionat, dotari suplimentare.
Dar cititi domnilor replicile cu atentie ca imi pierd timpul scriind acelasi lucru.

--------------------
+
casper
post 9 Nov 2006, 14:33
Post #205

Membru autentic

From: militari pe stanga

o saptamana ? mie pentru a-mi schimba comada de la un clio la megane a durat cam 10 minute biggrin.gif, trecut avansu de la clio la megane si apoi dupa 3 zile am ridicat meganeul, asta dupa ce am asteptat clio 4 saptamani, nu 2 cum mi-au zis, dar tot raul spre bine.

LE: meganeu era pe stoc.

This post has been edited by casper: 9 Nov 2006, 14:34

--------------------
MEGANE SEDANE 2005
megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
+
mateimatei
post 9 Nov 2006, 15:15
Post #206

Membru autentic

Hehe, la mine cica au cerut aprobarea de la marele Renault ca sa schimbe avansul pe noua comanda. Pacalici.
Din ceea ce am citit se pare ca atitudinea generala este aceeasi peste tot: hai ca vine repede si dupa ce dai avansul nu se stie pe unde umbla masina asta.

--------------------
+
RenaultMeganeCC
post 9 Nov 2006, 17:37
Post #207

Membru

Am asteptat pentru un Clio Symbol aprox. 2 luni .

--------------------
renault renault 2006
+
Paul-Iasi
post 9 Nov 2006, 18:08
Post #208

Membru

From: Iasi

QUOTE(RenaultMeganeCC @ 9 Nov 2006, 18:37)
Am asteptat pentru un Clio Symbol aprox. 2 luni .
*

Salut!
De ce,,, care a fost justificarea pentru perioada asta asa de lunga de timp?
Unui prieten din Bucuresti i-a venit masina fix intr-o sapamana.
Eu am incheiat contractul de leasing pentru clio symbol pe 19 octombrie si mi s-a spus (la acea data) ca masina va ajunge intr-o saptamana... Am sunat dupa o saptamana si mi-au zis sa mai incerc un telefon urmatoarea saptamana, ca trebuie sa vina alt lot, ca cele de pe stoc sunt deja date. Bun! Am sunat miercuri care a trecut si mi s-a spus ca masina mea inca nu a intrat in tara, cam pe sambata sau luni ajunge in vama, dupa care mai dureaza vreo 3-4 zile vama si inca vreo cateva pana ajunge in Iasi.
Acum, ma tem sa mai sun inca o data caci ar putea sa-mi zica ca masina comandata se afla inca pe bancul de probe in fabrica biggrin.gif

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
Zetu
post 9 Nov 2006, 22:00
Post #209

Membru autentic

Cica ar fi fost ceva probleme cu transporturile, daia sunt ceva intarzieri in perioada asta, poate gasiti o metoda sa-i strangeti cu usa..sa vina mai repede. La mine au intarziat de pe 18 oct pe 24 si dupaia pentru 14 nov. Iar pe 31 am facut o reclamatie la opc si a venit masina mai repede pe 8, nu stiu daca a fost o coincidenta (pentru ca nu am primit nici un semn de la opc, dar poate au lucrat din umbra:P )

--------------------
+
Paul-Iasi
post 10 Nov 2006, 07:56
Post #210

Membru

From: Iasi

Inseamna ca e nou-nouta smile.gif S-o stapanesti sanatos si fara probleme...

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
19 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 10:11
Dacia