Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
rac |
![]()
|
||
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|||
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
Comanda este făcut la Lazăr Service!!!!!!!!!!
![]() inițial am avut o părere destul de bună despre ei, pentru că toate pb. cu dacia la ei la rezolvam, destul de repede și de calitate (mai puțin partea financiară!!!!!!!!) ![]() |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Cred ca ma cam plimba cu vorba nenea ala de la s****. Nu inteleg de ce joi imi spune ca asteapta "din clipa in clipa sa soseasca masina" si astazi imi spune ca sunt decalari de transport la fabrica si ca pana marti (24 era termenu de livrare si de la vocea clientului) SPERA sa ajunga si sa mi-o dea saptamana viitoare. Chiar asa poate sa-mi spuna in fiecare saptamana? nu scrie nicaieri termenul de livrare? cat pot sa intarzie fara sa pateasca.. ceva? Ce as putea sa fac?? ca mereu mai am de aspteptat aceeasi ultima saptamana in care esti mai nerabdator.
This post has been edited by Zetu: 20 Oct 2006, 20:30 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Zetu |
![]()
|
Inca o data firma cu "s" isi dovedeste "competenta". Am aflat astazi dupa indelungi insistente ca la data la care trebuia sa primesc masina a doua oara nici macar nu a ajuns in tara. De ce? pentru ca in mod bizar reno urca masinile pe trailer intr-un mod aleator si nu se mai tine cont de data de comanda. Nici nu stiu sa rad sau sa plang ?? daca nu eram in sitatie cred ca ma prapadeam de ras. Dar la o asa explicatie ce mai poti sa spui ?? Voi ati mai auzit asa ceva? si nici nu stie macar dealeru cand o sa ajunga masina, cica sa mai incerc si eu la VC sa vad ce-mi spun cei de acolo.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Cat e perioada de asteptare din contract? Daca ai depasit-o, mergi direct la protectia consumatorului.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Estate Expression
2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa te superi pe dealer,nu este sigur vina lui.Asa am patit si eu cand am luat-o.Am facut scandal la VC si s-a rezolvat imediat!
A mea era in vama,dar cei de la renault nu au trimis factura si nu se putea face vama la masina,dealer-ul s-a tinut de cuvant,cei de la renaul NU. Cel mai bine faci scandal,asta daca nu vrei sa mai astepti inca 2 saptamani. PS,eu am cumparat-o cand erau concedii,la tine nu vad motivul intarzierii ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Zetu |
![]()
|
@ovis
Nu am nici un termen pe factura, pot sa mi-o aduca si la anu si asa nu mai e mult. @danezu La mine ti-am spus care e motivu intarzierii, nu au urcat-o cei de la reno pe trailer sa o aduca pentru ca nu mai tin cont de ordine. Eu m-am suparat pe dealer pentru ca m-a mintit, l-am sunat intr-o zi si mi-a spus ca "din clipa in clipa tre sa soseasca" si el stia foarte bine ca nici nu a plecat. Acuma astept sa vad ce-mi mai zic de la VC. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Zetu |
![]()
|
M-au potolit, urmatoru termen de la VC 13-14 nov. Eu nu mai stiu ce sa fac ..decat sa sper ca macar de data asta sa se tina de cuvant.
This post has been edited by Zetu: 25 Oct 2006, 18:36 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
alin75 |
![]()
|
Și eu sunt unul din cei păcăliți!!!!!!!!!
![]() ![]() Probabil o vă fie cadou pe banii mei de Crăciun! ![]() Mâine sun la VC......... așa nu se mai poate. Chiar nu înțeleg, dai un avans, după care aștepți ......... ![]() ![]() ![]() ![]() După ce îmbătrânim, ne trezim - ca în reclama de la detergent (aia cu moșulică găsit în mină...........!!!) că ne contactează cineva să ne livreze symboala. ![]() |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(Danezu @ 25 Oct 2006, 10:40) Nu trebuie sa te superi pe dealer,nu este sigur vina lui.Asa am patit si eu cand am luat-o.Am facut scandal la VC si s-a rezolvat imediat! A mea era in vama,dar cei de la renault nu au trimis factura si nu se putea face vama la masina,dealer-ul s-a tinut de cuvant,cei de la renaul NU. Cel mai bine faci scandal,asta daca nu vrei sa mai astepti inca 2 saptamani. PS,eu am cumparat-o cand erau concedii,la tine nu vad motivul intarzierii ![]() La fel si eu, am luat-o in august. Facut comanda cam la inceputul lui august si mi-a zis la inceput ca vine la sf septembrie, ca sunt concedii.. Apoi dupa 1 sapt mi-a zis ca a intrat masina in tara si apoi a trebuit sa astept 1 sapt dupa ce m-am grabit sa fac contract la banca, sa platesc CASCO.... Cica REnault nu trimisese facturile.... S-a rezolvat insa cu bine... ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu ascultati sfatul meu? Cautati in stoc o masina similara. Eu asa am gasit dupa ce am asteptat din 15 sept pana in 20 nov. Ca si in cazul vostru, dealerul nu stia nimic iar VC imi tot decala termenul.
Ori aveti rabdare ori aplicati solutia mea. Bafta!!! |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Zetu |
![]()
|
Ce noroc domne sa vina mai devreme cu o luna
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
alin75 |
![]()
|
Cum de au constatat că ai primit mașina??????? Parcă ieri ai primit un alt termen de livrare?!!!!!!!
Poate am și eu norocul tău............!!! ![]() Scrie ceva impresii desprea mașină!! ![]() Să o stăpânești sănător și fără incidente ![]() |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Zetu |
![]()
|
@matematei
Eu din principiu nu vreau sa iau un compromis, daca tot am asteptat atata si nu-mi iau masina in fiecare an, macar sa fie asa cum mi-am dorit (eu am comandat cu bara in ton cu caroseria) @alin75 Cine a primit masina?? ziceam de swatkat, el a primit masina mai devreme cu o luna, eu o primesc mai tarziu cu o luna probabil. Eu inca ma lupt cu ei ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Blanca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am platit avansul inca din iulie si mi-au promis ca vine la inceputul lunii august!! Masina venea apoi din doua in doua saptamini prin vocea clientului!! Concesionarul a fost mai "decent" a inceput sa faca misto!! PS:masina a fost comandata in iunie de dealer si mi-a placut ca era exact masina pe care as fi comandat-o eu!! Nu cred ca vine mai repede de 60 zile decat daca o au pe stoc in tara
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006 1.6 16v
|
|
alin75 |
![]()
|
Trebuie să-mi sosească mașina zilele astea la dealer!
![]() ![]() Am fost sunat de cei de la VC și au spus că mașina este în țară totul depinde de transport!!!!!!!! ![]() Abia aștept să văd cum este, cu ce dotare a venit.......... ![]() |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Zetu |
![]()
|
@alin75
Bravo sa o stapanesti sanatos ![]() @blanca ti-a venit masina pana la urma? in cat timp? Mie mi se pare ciudat ca nu obisnuiesc sa treaca termenul de livrare pe bonul de comanda. M-am gandit sa apelez la OPC dar nu stiu daca o sa se rezolve mai repede... |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Zetu |
![]()
|
Am primit si eu telefonul magic
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Sa-ti fie cu noroc!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Zetu |
![]()
|
@ovis
Mersi pentru urari! Am primit si eu masina ![]() ![]() This post has been edited by Zetu: 8 Nov 2006, 22:13 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Termen de livrare beton: bicorp 1.9 dci.Comandat pe 15 octombrie.Cica vine pe la sfarsitul lui decembrie.Era sa pic pe jos.Si la intrebarea fireasca de ce asa mult ca cica dureaza o luna sa o faca si o luna sa vina din Spania.Nu mai avea rost sa le zic ca ma duc eu dupa ea si in trei zile sunt inapoi si stau si vreo saptamana prin Mallorca.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Ovis |
![]()
|
QUOTE o chestie care m-a surprins sunt cauciucurile Michelin Pilot Primacy, o fi de bine ? Cred ca da. Eu am Michelin Energy si se comporta bine pana acuma. Sunt curios pe zapada si gheatza cum or sa fie (evident ca nu ma astept sa merg cu 120 la ora). This post has been edited by Ovis: 9 Nov 2006, 10:12 |
--------------------
Renault
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
QUOTE(Solon) Termen de livrare beton: bicorp 1.9 dci.Comandat pe 15 octombrie.Cica vine pe la sfarsitul lui decembrie.Era sa pic pe jos.Si la intrebarea fireasca de ce asa mult ca cica dureaza o luna sa o faca si o luna sa vina din Spania.Nu mai avea rost sa le zic ca ma duc eu dupa ea si in trei zile sunt inapoi si stau si vreo saptamana prin Mallorca. Si eu tot cam prin decembrie o astept. Am mai auzit de la un prieten care e mana in mana cu directorul de la Cardinal, ca si la ei e cam la fel. Ajunge mai repede oricum la granita cu Romania, si de acolo dureaza vreo 10 zile, care e mai mult decat din Germania pana la granita...ce sa ii faci acum, asteptam ![]() This post has been edited by Fuzz: 9 Nov 2006, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Zetu@
"Singura solutie viabila ar fi sa le solicitati date despre stocul din depozit. Astfel am gasit o masina mai bine echipata la o diferenta f mica de pret dar am mai stat o saptamana pentru a obtine acceptul RENAULT pentru schimbarea comenzii pe acelasi avans ." Dragule, cum sa ma fac inteles? Masina luata de mine din stoc a fost mult mai dotata decat cea aleasa initial de mine. Asa ca am lasat compromisul intuit de tine si am ales varianta a doua chiar daca avea aceeasi culoare, motorizare si in plus, asa cum am mentionat, dotari suplimentare. Dar cititi domnilor replicile cu atentie ca imi pierd timpul scriind acelasi lucru. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
o saptamana ? mie pentru a-mi schimba comada de la un clio la megane a durat cam 10 minute
![]() LE: meganeu era pe stoc. This post has been edited by casper: 9 Nov 2006, 14:34 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
mateimatei |
![]()
|
Hehe, la mine cica au cerut aprobarea de la marele Renault ca sa schimbe avansul pe noua comanda. Pacalici.
Din ceea ce am citit se pare ca atitudinea generala este aceeasi peste tot: hai ca vine repede si dupa ce dai avansul nu se stie pe unde umbla masina asta. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Am asteptat pentru un Clio Symbol aprox. 2 luni .
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(RenaultMeganeCC @ 9 Nov 2006, 18:37) Salut! De ce,,, care a fost justificarea pentru perioada asta asa de lunga de timp? Unui prieten din Bucuresti i-a venit masina fix intr-o sapamana. Eu am incheiat contractul de leasing pentru clio symbol pe 19 octombrie si mi s-a spus (la acea data) ca masina va ajunge intr-o saptamana... Am sunat dupa o saptamana si mi-au zis sa mai incerc un telefon urmatoarea saptamana, ca trebuie sa vina alt lot, ca cele de pe stoc sunt deja date. Bun! Am sunat miercuri care a trecut si mi s-a spus ca masina mea inca nu a intrat in tara, cam pe sambata sau luni ajunge in vama, dupa care mai dureaza vreo 3-4 zile vama si inca vreo cateva pana ajunge in Iasi. Acum, ma tem sa mai sun inca o data caci ar putea sa-mi zica ca masina comandata se afla inca pe bancul de probe in fabrica ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Zetu |
![]()
|
Cica ar fi fost ceva probleme cu transporturile, daia sunt ceva intarzieri in perioada asta, poate gasiti o metoda sa-i strangeti cu usa..sa vina mai repede. La mine au intarziat de pe 18 oct pe 24 si dupaia pentru 14 nov. Iar pe 31 am facut o reclamatie la opc si a venit masina mai repede pe 8, nu stiu daca a fost o coincidenta (pentru ca nu am primit nici un semn de la opc, dar poate au lucrat din umbra:P )
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Inseamna ca e nou-nouta
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:11 |