Termen de livrare
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare
kiel |
![]()
|
||
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|||
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
De ce vrei sa platesti toata masina? atunci or sa fie si mai dezinteresati sa-ti aduca masina din moment ce ei au luat banii.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Merge platita oricum maxim valoarea CIP de pe factura. Scrie pe spate daca citesti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
"Va rog sa-mi spuneti daca pot achita masina integral chiar daca nu e venita masina in tara. Cei de la VC au zis ca trebuie sa vorbesc cu dealer-ul."
Kiel@ daca o achiti sau nu,tu banii de avans nu-i mai poti recupera usor,asa ca dupa parerea mea poti plati,cu ocazia asta poti face scandal mai mare ![]() Dar cum spunea si Fuzz ,nu poti plati decat pretul CIP....... |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si eu am dat ~9000 euro avans, nu de alta, dar sa mai scap din griji. O sa incep sa fac scandal mai spre sfarsitul lunii, ca masina e promisa in Decembrie.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
kiel |
![]()
|
Cand am intrebat dealer-ul daca pot plati masina acesta a inceput sa o intoarca (..... ca trebuie sa intre masina in tara si apoi o pot plati....). Asa ca am sa ma duc sa o platesc
![]() |
--------------------
Renault
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ca a dat-o la intors,nici el nu stie o data exacta si se fereste de scandaluri cu OPC-ul
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti plati masina inegral. Pretul final se stabileste dupa ce se se face vama+alte cheltuieli.
Din experienta proprie... |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Fuzz |
![]()
|
Ce alte cheltuieli ?
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Fuzz @ 17 Nov 2006, 12:58) Si eu am dat ~9000 euro avans, nu de alta, dar sa mai scap din griji. O sa incep sa fac scandal mai spre sfarsitul lunii, ca masina e promisa in Decembrie. Nu te supara, dar ce masina ti-ai luat de ai dat asa un avans ? Nu se poate da avans mai mult de 50%, nu ? Deci masina ar trebui sa fie in jur de 18.000 cu tot cu reducere. Ai pus cumva aur pe ea ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fuzz |
![]()
|
Masina vine cam ~16000 si putin, varianta Luxe Privilege + mp3, clima si vopsea metalizata. Mai vin vreo 800 euro garantia extinsa pe 2 ani, deci cam 17000 e tot. Avans poti da oricat pana in valoarea CIP a masinii.
Si revin cu intrebarea, ce alte cheltuieli sa mai apara ? |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta de curs valutar. O sa mai platesti nr provizorii cu autorizatia pe o luna si probabil o sa te oblige sa iei pachetul trusa-triunghi-extinctor. Vezi ca s-a mai discutat problema asta si nu au cum sa te oblige. Le cumperi singur mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Fuzz |
![]()
|
Aaaa, stiam de diferenta de curs valutar. De aia am ales sa platesc atata la inceput, in caz de diferente mari cand vine sa nu fiu asa afectat. Numerele m-am interesat si sunt 62 de ron, tot aici pe forum mi-a spus cineva. Si sa caut acum cu trusa aceea, sa vad cum pot face. Oricum nu era chiar mult nici la ei, si probabil din comoditate de la ei o sa o iau.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
"Numerele m-am interesat si sunt 62 de ron" - Atentie! difera de la concesionar la concesionar. e bine sa ai mai multi bani la tine
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Fuzz |
![]()
|
Cine mi-a spus a fost tot la concesionarul care incepe cu S, hehe. Si oricum o sa am mai multi bani, si pentru un plin de benzina si casco pe o luna si tot asa.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
stie cineva cat ar trebui sa dureze vamuitul masinii(de catre cei de la sxxxx)?????????????????????
stiam ceva de trei zile ,dar, ori au mintit ca a venit masina joi,ori poate sa dureze mai mult ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
Zetu |
![]()
|
Vamuitul nu cred ca dureaza prea mult, problema e cu renault romania care da drumu masinii in minim 3 zile lucratoare de la intrarea banilor in cont. Platesti masina cash sau cu credit? sau cu leasing?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
4000 aport propriu+credit bancar
in banca nu e nici o problema ,asteapta ''saracii'' de pe 3nov. (cand mi-au spus ca vine masina) sa vireze diferenta la renault romania |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(Fuzz @ 20 Nov 2006, 11:19) Aaaa, stiam de diferenta de curs valutar. De aia am ales sa platesc atata la inceput, in caz de diferente mari cand vine sa nu fiu asa afectat. Numerele m-am interesat si sunt 62 de ron, tot aici pe forum mi-a spus cineva. Si sa caut acum cu trusa aceea, sa vad cum pot face. Oricum nu era chiar mult nici la ei, si probabil din comoditate de la ei o sa o iau. Diferente de curs nu cred ca vor fi notabile, asta pt ca s-a stabilizat cursul. Ba poate chiar sa scada deci sa fii pe pierdere. In legatura cu numerele, eu am luat de la aia de incep cu I.. 2 masini: SLZ si Meganu si n-am platit numerele rosii si nici nu le-am dus inapoi. Pe factura nu apare nimic de acest gen. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
kiel |
![]()
|
Veste buna!!! Azi m-a sunat dealer-ul si mi-a zis ca masina a intrat in tara si ca in 2-3
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|
kiel |
![]()
|
Maxim cati km trebuie sa aiba masina in momentul livrarii?
|
--------------------
Renault
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
A mea a avut sase km si la mai multi prieteni tot asa arata. Poate asa o seteaza ei.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Zetu |
![]()
|
Da si a mea tot 6km
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
kiel |
![]()
|
Maine 28.11.2006 ma duc sa-l ridic!!! In sfarsit:). Comanda am dat-o pe 29.09.2006. Duminica am sa va scriu primele impresii pana atunci rabdare cat mai mare ca tot vine:)
|
--------------------
Renault
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|
Fuzz |
![]()
|
Felicitari si tie. Eu mai dau maine un telefon la dealer sa vedem
![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
octav99 |
![]()
|
in sfarsit am luat-o desi VC mi-a spus ca data preconizata de intrare in tara este 27.11 pe 27 eu am ridicat-o.
am ridicat-o pe la 6 pm si nu prea aveam ce sa vad (zgarieturi etc) dar macar era curata si spalata de 5 min. @zetu mersi de incurajari si de acum sa vad ce poate si frantuzoaica mea ![]() @kiel a mea avea aseara cand mi-au predat-o 6km s-o stapanesti sanatos si fara evenimente |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
Fuzz |
![]()
|
Am sunat azi si se pare ca e in Bucuresti masinuta. Mai am de platit restul si pe urma sa o ridic.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
kiel |
![]()
|
Am luat-o astaziiii
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- XX 2X TXX
2006 lux privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:59 |