Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
radari |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|||
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Turkish a mai spus de cateva ori ca angajatii respectivei firme isi ingrijesc masinile ca si cum ar fi ale lor... Ar fi cazul sa citesti mai atent forumul
![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(AND @ 17 Nov 2006, 20:17) Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, Corolla are cel mai bun raport intre sasiu si motor din clasa ei. In fine, am decis sa ma retrag de pe topicul asta...si sa va dau dreptate. Altfel, chiar n-are sens. Sunt poate 2-3 pers aici care au inteles ceea ce-am spus pana acum. Richie, Turkish...si nu mai stiu...in fine, am vazut ca ei reusesc sa fie obiectivi si sa recunoasca o insuficienta sau doua la propria lor masina...i ![]() ![]() lasand nuantele la o parte. ce raport faci tu intre sasiu si motor? Intre masele acestora? intre coeficientul aerodinamic al sasiului si turatia maxima a motorului? Ce parametri/indici/coeficienti folosesti in acest "raport intre sasiu si motor". In alta ordine de idei, am facut ce ai zis tu (demaraj 0-100 cat mai aproape de optim) fara sa tin mainile pe volan si nu s-a miscat volanul. Sa fi avut eu noroc de un Megane mai special? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
un scaun de-a lui Turkish...
![]() ![]() ![]() im002292hv5.jpg |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Mama in ce hal arata...pare ars cu tigara.
O singura tapitarie de MII am mai vazut in halul asta o masina a firmei INSPET Ploiesti, masina care avea vro 200000kM si tot la fel de "intretinuta" era ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(semit @ 18 Nov 2006, 10:18) un scaun de-a lui Turkish... ![]() ![]() ![]() Am sa-i scriu un mail lui Ghosn sa-i spun sa nu mai produca scaune atat de pamantii ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cat jeg poate sa fie pe scaunele alea. Nici daca lucrai la Rebu nu le murdareai in halul asta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da pana la urma alea sunt scaune de Megane ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e scaun de la o masina de-a lui Turkish...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu prea arata a Megane, doar daca le-a imbracat el dupa.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Nu este fiabil domnule Megan si materialele sunt de proasta calitate uite scaunele nu au autospalare contra jegului nasol nu mai cumpar Renault
![]() ![]() ![]() Nici scaunul soferului de la Rebu nu este asa murdar,daca asa a si condus masina parerile lui referitoare la masina sunt total irelevante. Pot sa pun pariu ca mai sunt si altii pe aici care au la fel de multa grija de masina si apoi arunca cu noroi in firma constructoare. Renault nu o fi o firma de top dar produce masini acceptabile din toate punctele de vedere. This post has been edited by s_j_teo: 18 Nov 2006, 16:27 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(richie @ 17 Nov 2006, 17:39) Si de ce o masina dintr-o clasa inferioara? Se poate lua o masina din aceeasi clasa, eventual cu mai putine gadgeturi.... Ma gandeam cu banii pe care-i lua pe Megane sa-si cumpere una noua fara sa mai dea ceva in plus. Si daca masinile lui Turkish au fost in leasing, so what, nu se pot vinde cu tot cu leasing? Acum sincer vorbind dupa ce am vazut acea poza cu scaunul de la una dintre masini, inteleg de ce varianta mea nu este viabila, o sa fie cam complicat sa o vinzi fie ca este in leasing sau nu (sa vezi apoi ce posturi or sa apara ca Megane este o masina proasta la revanzare ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
A l e x |
![]()
|
Asta am observat si eu, dintre echipa celor impotriva Reno si impotriva masinilor lor ca sunt "proaste", de pe acest forum, incetul cu incetul cam toti dovedesc ca, macar partial, si-o fac cu mana lor. Daca n-ai grija de masina e imposibil sa iti fie fidela.. Cam la fel ca la prietene
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-a strecurat o greseala! La Turkish in semnatura scrie pack autentique iar ce arata semit este o tapiserie bej...mixta!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Iulian Cernat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 November 06 ![]() |
Felicitari posesorilor de m2! muulta sanatate invidiosilor!
Am cumparat un m2, 2003, 1.5 dci de 80cp, 115.000km din Franta. Va pot spune ca merge incredibil de bine, am schimbat 2 bielete de directie care costa 60 Ron bucata, uleiul si filtrele.Este silentioasa, motor mic, alearga bine,frane super bune, directie electrica. Suntem in 2006 si o masina trebuie sa fie moderna, am luat-o pentru design si performante, daca aveam bani de una noua imi luam un C4 coupe. Da ceata la orice compacta. Cat despre plastice: toate masinile au interiorul din plastic! Luati-va una cu interior din tabla ca sa mergeti voi prin oras cu 30km la ora sa nu se auda nimik. Sfatul meu: uitati dacia berlina, luati-va masini moderne, deocheate, nu clasicisme. Cu salutari, Iulian. |
--------------------
Renault
Megane 2
2003, 1.5 dci
|
|
semit |
![]()
|
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=44195&st=60 ... pentru @sylvester...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
Acum, daca ar fi sa devenim si mai carcotashi, este destul de probabil ca mr. Turkish sa fi folosit un produs necorespunzator pentru curatarea pielii in zona respectiva, lucru care se incadreaza tot la ceea ce spune semit: intretinere precara.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Dupa textura tocita a materialului din jurul gaurii, pare mai degraba o zona supusa unor continue frecari. Cat despre mr. Turkish, cred mai degraba ca NU a folosit NICIODATA vreun produs de curatare si intretinere a pielii
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Cauza cred ca e alta...Eu, in 2 ani, NU am spalat niciodata tapiteria, cu atat mai putin am tratat "pielea". Textila e super jegoasa, dar pielea de pe margini n-are absolut nimic.... Cine stie ce s-o fi intamplat la Turkish? Oricum, aia nu e problema de material folosit. E altceva.
L.E. Mai mult, la Nissan am tapiteria integral din "pielea" respectiva. Am spalat intr-un an si ceva, doar bancheta spate, dupa ce in prealabil a fost tratata cu o super diaree provenita in cele aproape 60 de kile de catzel ![]() ![]() This post has been edited by richie: 19 Nov 2006, 23:16 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
AND, sanatate maxima ! Sa ne scrii cand iti iei acel Audi...
Cum spuneam, titlul topicului este "Sunteti multumiti de M2?"... Am mai spus, in chestiile astea gen "fiabilitate, etc", ar trebui excluse din start masinile de firma...adica masinile pe care n-ai dat 1EURO din buzunarul, din salariul tau, din munca ta... Care "abereaza" cu chestii d'alea ca are grija... ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Pentru toti cei care se reped cu acuzatii stupide: "pielea" din jur arata asa pentru ca din momentul in care am vazut ca apare acea gaura mi-a fost teama sa folosesc solutii de curatat ca sa nu cumva sa amplific stricaciunea.
Inainte de incident am incercat o singura data sa curat cu apa calda cu putin sapun. Atat. Ganditi-va ca masinile au trei ani si de utilizare zilnica in Bucuresti!!! Masinile au fost utilizate de oameni care au tratat masinile respective ca fiind ale lor. Asa si erau de vreme ce erau asociati in companie. Adica masinile sunt in leasing pe firma dar ele au fost masini personale: nu s-a caract cartofi cu ele. Drumuri zilnice in Buc, 10 drumuri in tara si vreo 5 afara pe an. DECI DUPA CUM AM MAI SPUS-O NU dati vina pe intretinere ca nu e cazul. Stiu ca va bucurati la o explicatie facila si la o ocazie de a arunca cu rautati inutile. Teo umorul de REBU te prinde bine. Da-i bataie. Toate defectele sunt de rahat. Nu numai cel cu fulia. E adevarat ca fulia impbilizeaza masina. Dar si bobinele au acelasi efect. Legat de gaura din tapiterie. Tot ce am facut a fost sa ma sui si dau jos din masina de 5-8 ori pe zi. Atat. Am o munca "blue collar" deci ma spal destul de frecvent ![]() Dar pe bune nu inteleg de unde atata rautate inutila. Legat de semnatura. Cred ca am gresit eu cand am pus datele in ea. Cand am luat masinile in sept 2003 am luat dotarea de top, cu piele, draq mai stie cum se chema. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Nu sunt rautati man (cel putin din partea mea) dar arata jalnic tapitaria acolo....pare o masina cu 100-150k la bord nicdecum una la 35-40k. Intamplator am vazut cum arara un megane la aproape 200k si fara nici o rautate spun ca parca arata mai bine de cat ce se vede in poza aia.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(ncristi @ 20 Nov 2006, 17:36) pare o masina cu 150k la bord Ai uitat un zero. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi...daca-ti luai autentique erai fericit...ma rog..aproape fericit
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Stiu ca arata aiurea da dupa ce am vazut ce se intampla acolo am renuntat la orice fel de curatari. Da mi se pare aiurea sa sara totzi de toarte in sus in conditiile in care curat masina exterior si interior o data pe saptamana.
|
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
sandman_ |
![]()
|
noi te credem...
dar parca ai magnet la praf in zona aia... ai frecat prea tare, s-a produs gaura, iar materialul din jur s-a electrizat atat de tare incat atrage tot ce misca in jur... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE vezi...daca-ti luai autentique erai fericit...ma rog..aproape fericit .Am 23k km si merge inca bine! Am avut problema cu distributia care ma aferctat putin, dar atat!Nici macar flansele nu le-am schimbat si nici nu dau semne de oboseala. Fara nici un fel de biza, man, am impresia ca ai dreptate! Nu prea am vazut pe aici e forum authentique-uri cu probleme! La al meu abia la 49.000 i-am schimbat flansele, si faceau doar foarte putin zgomot... in rest, merge bine. |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(Turkish @ 20 Nov 2006, 18:26) Stiu ca arata aiurea da dupa ce am vazut ce se intampla acolo am renuntat la orice fel de curatari. Da mi se pare aiurea sa sara totzi de toarte in sus in conditiile in care curat masina exterior si interior o data pe saptamana. pai si tu cum poti sa stai zilnic in mizeria aia, nu ti se murdaresc hainele? macar pune si tu niste huse ceva... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
liviu2k2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 November 06 ![]() |
Salutare,
sunt detinatorul unui Megane II Sedan 1,5 dci Privilege si inca de la 2000 Km sunt cu ea in service: - prima data in service pentru strans susurburile de la directie ?! trosnea foarte tare in directie la frana sau acceleratie - schimbat coloana de directie la 7000 Km - la 12000 km schimbat iarasi coloana de directie - la 14000 km schimbat caseta de directie - la 21000 km schimbat coloana de directie - la 22000 km schimbat pinion cutia de viteze la vit 5 - la 30000 km schimbat coloana de directie - la 32000 km schimbat bieleta dreapta caseta de directie - si acum la 37500 km trebuie schimbata din nou coloana de directie si Renault Romania m-au instiintat prin cei de la IPSO Otopeni ca nu-mi mai schimba nimic, GATA !!! ( cu toate ca mai am 5 luni de garantie ) , ce sa mai vorbim niste escroci internationali astia de la Renault Romania. Ma chinui de un an de zile sa obtin o audienta la Dir Tehnic sau cineva cu capacitate de decizie si nu am obtinut, ma plimba pe la Vocea Clientului Renault, iar aia de acolo n-au nici un raspuns cu privire la schimbarea masinii ( pana acum s-au inlocuit piese in valoare de 16400 Euro !!! deci s-a depasit si valoarea masinii intr-un an si jumatate. Voi ce ziceti este normal ? Am toate convorbirile inregistrate cu cei de la Renault de la femeie de servici pana la seful Vocea Clientului si toate documentele care atesta ceea ce v-am spus eu aici. O sa deschid si eu siteul http://www.renault-megane-sedan.nu/ unde putem sa spunem discutam cu voi toti de aici despre marea porcarie ce se intampla in Romania. Toate rahaturile de masini si toate loturile cu probleme ajung la noi, la TARANI as acum bine a spus un forumist, asa ne trateaza. Sper ca o sa mai rezolvam din probleme. Intentionez sa-mi inscriptionez cu autocolant masina Megane 2 cu http://www.renault-megane-sedan.nu/ ce va fi activat in cateva zile. Poate cei nemultumiti pot spune mai multe si sa putem concluziona obiectiv datele problemelor. |
--------------------
Renault
Megane sedan 2
- b44wan
2004
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
semit |
![]()
|
mai liviu.. te clonasi tati?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 11:20 |