Megane Estate - impresii si intrebari
![]() ![]() ![]() |
Megane Estate - impresii si intrebari
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
la clio-ul meu se aprind ambele becuri de ceata din fabrica, deci nu ai ce probleme sa iti faci
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
tferenc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 April 05 ![]() |
Nu am luat second hand e nou, nu stiu unde a zacut pana cam
|
-------------------- MII Estate Aut
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ Jun 22 2005, 07:33 PM) Eu la estatele meu i-am legat impreuna cele doua becuri de ceata ca sa se aprinda si al doilea daca tot e pus acolo. Intrebarea este: pot aparea probleme cu "organul" din cauza asta ? Sau la Garantie? sau la granita daca vreau sa ies din tara? Sau alte probleme ? La granita o sa-ti spuna ca ai incalcat directivele 77/538/EEC, 89/518/EEC si 99/14/EC. Nu stiu insa cit e amenda, dar daca-i mult poti sa ceri sa faci citeva luni de puscarie. S-ar putea chiar sa-ti confiste masina. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
dar asta numai daca in momentul respectiv va fi o ceatza de o tai cu cutzitul si TU AI AVEA BECURILE ALEA APRINSE. ca doar nu crezi ca stau vamesii sa controleze: stai dom'le sa vedem/...aha..dada ai 2 becuri nu unu...sau nroma XYZT zice ca tre sa ai becui de semnalizare portocaliu nu transparente...
pe scurt cred ca te poate lega organu strain daca pe ceatza vei avea alea aprinse si el intamplator e in spatele tau pe autostrada... si s-a bronzat de atata lumina |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stii care e faza hilara ? .. ca aceeasi reglementare care spune ca trebuie numai un stop de ceata, pe stanga, spune de asemenea ca trebuie numai un bec de marsarier, pe drepata. Dar, in marsarier se aprind ambele becuri
![]() Deci ... cum e corect? Pana una alta m-am uitat aseara din spatele masinii cum "se vede" cu ambele becuri de ceata si numai cu unul. Orbirea pe vreme fara ceata este asemanatoare .. totul e sa te uiti in bec ![]() |
--------------------
.
.
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare : Atunci de ce la unele masini gen Cielo ... se aprind amandoua , si nu unul ?
Oricum chestia asta e relativa , ori unul , ori doua . Si sa nu mai spunem ca cu doua vezi mult mai bine pe timp de ceata ca e totusi o masina si nu o motoreta ![]() Deci , merge si cu 2 dar au vrut sa faca economie , dar de ce naiba au mai pus soclu si cu bec, de estetica? Si ca sa scapi de stres cand iesi afara din tara punei si tu un mic intrerupator si nu vei mai avea probleme cu nimeni . Off topic: Apropo Liviu , sa o stapanesti sanatos , ca isi merita banii din plin . |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
Liviu |
![]()
|
Multumesc de urari .. sper sa-si merite banii .. ca dupa 3 ani de Supernova ma simt si eu ca intr-o masina adevarata ..
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
@geo.meg
E foarte simplu. Lampile de ceata de pe spate sunt mai mult sa te vada ceilalti pe tine decat tu pe ei. Oricum se presupune ca nu mergi prea mult cu spatele pe ceata ca sa ai nevoie sa vezi foarte bine. De ce e numai pe partea soferului? Foarte simplu, pentru a marca pentru cei care se apropie din spate marginea masinii (in cazul unei depasiri) si pentru a te ajuta si pe tine (in cazul in care dai totusi cu spatele si se presupune ca te uiti in ohlinda retovizoare din stanga) sa vezi ceva. Oricum eficienta unui proiector de ceata in spate amplasat la inaltimea la care este amplasat pe Megane este discutabila. Pentru a fi eficiente este nevoie sa fie foarte aproape de sosea, cum sunt cele din fata. Asa ca mi se pare logica ideea celor de la Renault, mai bine gandita decat cea de la Cielo. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 10:38 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
@lex lutor
....ei pe dracu ai avut bani d`o echipare ca lumea si nu`ti faci timp sa citesti in carte?? vezi ca in usi ai niste lampite mici jumate rosii jumate albe... d`aia aia o singura lampa functionala pe spate...d ciata zic, pt ca daca vrei sa vezi si tu in spate pe ciata, nu numai sa te vada ceilalti pe tine(evident daca o ai aprinsa) trebuie sa deschizi usile.... parte rosie a lampitelor se aprinde simultan cu lampa de ciata iar partea alba odata cu lampile de marsarriere... ai incercat sa mergi cu spatele pe ciata cu usile deschise sa vezi cat de clar si de departe se vede in spate...?? just try this! |
-------------------- |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cielo si alte masini mai vechi au 2 lampi de ceata si marsarier pentru ca sunt proiectate inaintea aparitei acestor norme - ce este intr-adevar un pic ciudat este ca unele masini destul de noi - golfu4 (stiu ca e blasfemie fiind asta forum reno) are doua lampi de ceata si 2 de marsarier...
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Cui ii plac beculete multe aprinse pe bord are mai multe variante de a se satisface, fara sa deranjeze pe cei din jurul lui (al masinii mai exact) M-am saturat de cate becuri de ceata iau in ochi numai pt. ca in capul unora este ceata perpetua!!!
![]() Pt. mai multe beculete aprinse pe bord poti sa mergi: - cu frana de mana trasa - cu rezervorul aproape gol - fara centura de siguranta etc. Se pot face si alte jocuri de lumini din led-uri care sa se aprinda cand pui frana, bagi in viteze, apesi ambreiaj ... |
-------------------- |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
aici nu era vorba de lampile EXTERIOARE ??? ce treaba au becurile de la bord...?
si luminile de ceata mi se par foarte utile - in nici un caz deranjante This post has been edited by madkat: 24 Jun 2005, 10:37 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
meganescu |
![]()
|
"UTILE TARE"!!!!
|
-------------------- |
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
pe ceata(ploaie torentiala) da sunt utile...
in rest eu zic ca pozitiile ajung |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
Liviu |
![]()
|
Meganescu, spui ca te-ai saturat de lampile de ceata aprinse cand nu e ceata .. ei bine, exact de asta am vrut eu ambele becuri. Mi-as pune in ele si becuri de 100W daca s-ar putea
![]() De acum, can ma orbeste unu' cu lampile de ceata, il depasesc frumos si am sa ii aplic si eu un bronz instant de vreo 2-3 minte .. poate asa mai invata si eu cate ceva . This post has been edited by Liviu: 24 Jun 2005, 12:58 |
--------------------
.
.
|
|
meganescu |
![]()
|
Aaaaaa ....
![]() ![]() Ma intreb totusi cum il depasesti pe ala care vine spre tine ... |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
La post-ul anterior era vorba ca : poate asa mai invata si el cate ceva ...
Si eu vorbeam de stopurile de ceata ... Alora care merg cu proiectoarele aprinse nu ai ce sa le faci ! This post has been edited by Liviu: 24 Jun 2005, 13:25 |
--------------------
.
.
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
de ce iti faci inima rea?? ... iti dau io solutia
![]() ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nush cum te orbeste cu alea de ceatza care sunt in partea de jos si bat tot in jos...cu alea de faza lunga snt de acord
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
Liviu |
![]()
|
rombu .. nu ai inteles !
Am spus ca ma deranjeaza STOPURILE DE CEATA de la Cielo (adica becurile alea rosii DIN SPATE si care la cielo in special au o putere de iti baga efecte psihedelice cand ti le aprinde unu care e in fata ta). This post has been edited by Liviu: 24 Jun 2005, 19:44 |
--------------------
.
.
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Sunt si eu curios - ce legatura au stopurile de la Cielo cu "Probleme Estate"?
|
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
Liviu |
![]()
|
Daca ai fi citit mai sus, ai fi vazut in mod cert care e legatura !
|
--------------------
.
.
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Nu stiu cum de nu mi-am dat seama?
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
rombu |
![]()
|
ok! asa e...teoretic au tot 21W si la cielo..da...o fi ca are oglinda aia fatzetata in interior...acu am intzeles credeam ca zici de alea din fatza
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
tferenc |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 April 05 ![]() |
Hello again
Din nou am aparut si eu, aveti mult de vorbit despre un bec, dar cred ca a aparut ceva mai tare la 1,5k km, cand scot din parcare masina se aude un trancaneala parca se rupe ceva, eu cred ca de la servo voi?????? |
-------------------- MII Estate Aut
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat comanda la un Estate Privilege, cu vopsea rosie metal + clima
Acum, dat fiind ca am inteles de la concesionar ca respectivul fileu de bagaje (nu cel de retinere, cel de separare) este mai mult un accesoriu, care oricum se monteaza cand ajunge masina in RO (in 5 minute se monteaza), si mai costa si 35 EURO. Stiti cumva, este ceva standardizat, adica as putea sa il gasesc de cumparat (eventual manufacturizat, cunosc pe cineva in "domeniu") sau trebuie sa dau mai bine de 100 RON pe un grilaj de fier? A, si mai e o problema - am vazut si poze in care barele longitudinale erau crom-satinate - avand in vedere unele discrepante dintre pozele din pliante, de pe site-uri si realitate, voi ce bare ati avut? P.S. era sa uit - policioara din spatele scaunelor din spate e destul de rigida sa tina un caine de ~20kg? ca pe piele nu il las! |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
VladK2K |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Actual posesor de Cielo Executive, va marturisesc ca niciodata nu am aprins proiectoarele de ceata din spate - nici macar pe ceata (mi se par mult prea puternice, si fac o aura rosie de jur imprejurul masinii)
Proiectoarele pe fata nu au cum sa faca vreun rau, intrucat au o raza destul de limitata (la masina mea) si nici nu sunt foarte puternice (faza scurta e mai puternica decat proiectoarele de ceata) A, si am fost de doua ori cu ea la reglat farurile - sa mai ziceti ca sunt astia cu Cielo nasparlii Legat de Estate (trebuie sa imi vina si mie unul) declar ca nu imi place asimetria masinilor, de genul 1 bec proiector ceata spate, 1 bec marsarier. Daca vroiau sa faca proiector de ceata, sa il fi pus central, ca la masinile de Formula 1. Daca va vine sa credeti, si mie mi-ar fi placut un estate negru, dar ai mei nu l-au luat, pe motiv ca prea arata a dric (in mintea mea, am zis ca nu-i nici o problema - "Calare pe dric, transmit" ![]() tferenc, vezi ca pack authentique nici nu are manerele alea de crom satinat, nici macar in culoarea caroseriei (sunt negre - dar din plastic, nu sunt acoperite cu vopsea neagra) - pot sa spun ca pentru un pack authentique, culoarea neagra e binevenita Mie mi-a placut culoarea aia greige (bej de fapt) pentru interior, dupa atata gri inchis in Cielo, parca dadea o nuanta de spatiu mai mult interiorului This post has been edited by VladK2K: 3 Sep 2005, 12:07 |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Grilajul de separare e special pt. Estate. E mai lat si mai putin inalt decat la alte masini. Poti sa pui unul in genul celor de retinere bagaje pe care il iei din magazinele de accesorii. Depinde de cat e de "fioros" patrupedul tau si de cat de tare ii place sa roada ate. Iti sugerez ceea ce am vazut la altii: monteaza o lesa fixa in porbagaj, prinsa de undeva din stanga sau dreapta, cat mai in spate (din colt), cu lungimea potrivita a.i. cainele sa nu poata sari parleazul pe locurile din spate. O lasi acolo tot timpul si doar o prinzi de zgarda. Asta o s-o faci un timp, pana se obisnuieste cainele cu locatia. Daca e ascultator, dupa o vreme n-o sa mai nevoie de ea.
Daca te referi la barele longitudinale de pe acoperis, eu nu le-am vazut altfel decat negre. Care "policioara"? Acolo ai o jaluzea orizontala din panza. La fel ca plasa contra insectelor tip rulou de la fereastra. Aia nu tine nimic cu masa de ordinul kilogramelor. Daca vrei sa pui cainele, rulezi jaluzica (o strangi - ii dai drumul in rulou) si pui cainele in porbagaj. 58746ak.th.jpg50089xa.th.jpg |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
Vlad, "Posedez" suna cam naspa, n-ar fi mai bine "Posed"?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:35 |