Am Megane-ul Meu / Sunt Pionier ...
![]() ![]() ![]() |
Am Megane-ul Meu / Sunt Pionier ...
rombu |
![]()
|
||
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Iar cu cauciucuri de ploaie iarna e ca si cum ai face bunjee-jumping fara coarda de elastic. Stiu ce spun, ca am mers cu rotile de vara (cauciucuri de ploaie, Goodyear Aquatred) pe zapada, nu am avut nici cea mai mica aderenta, nici macar pe ud, datorita temperaturii scazute de afara care practic intarise gumele.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
@rombu: nu stiu cat de mult mergi tu iarna pe zapada, insa aparent conferi o semnificatie alegorica notiunii de "drumuri curatate"
In marea majoritate a cazurilor gumele care echipeaza din fabrica o masina (nu numai megane) sunt gume de ploaie, care se comporta prost sub 5° si foarte prost sub -5°. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Iertat sa-mi fie post-it-ul dragii mei, dar in nonsalanta mea de caine turbat, am avut ocazia sa fac cam 150.000 km cu urmatoarele marci de renume: Floresti, Montana, iar cand am pus resapate ziceam ca sunt cele mai meseriase caucioace ( scuze dar " gume " mi se pare un termen mult prea pretentios pentru nevoile mele ).
Pentru o mai buna acuratete d.p.d.v. al trecerii timpului ordinea a fost: Floresti, resapate, Montana. In aceste conditii eu nu m-am intalnit niciodata cu problemele enumerate de voi in privinta aderentei. Am avut problemele inerente marcilor: galme, dezechilibrari, ovalizari s.a.m.d de ma smucea masina la viteze mici de ziceai ca sint intr-un vibrator. Revenind la problema cauciucurilor, desi vad ca nu are legatura cu topicul, cred totusi ca e o oarecare exgerare in privinta comportamentului pe timp f. rece. E clar ca solutia cu 2 tipuri anvelope pt. fiecare sezon in parte e cea mai buna. Dar cu atentie se poate trece iarna in Bucuresti cu un singur tip de pneu. Intr-adevar, promotia de cauciucuri Pirelli, 4 la 6 mil, e imbatabila. Ar fi o tampenie sa dai pe montana 4-4,5 mil. pt. toate 4. Sper ca n-am ramas in urma cu preturile la Montana, deoarece nu am mai cumparat Montana de vre-o 5 ani cand erau cam 250 de mii bucata. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
luca si matei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 July 05 ![]() |
am acelasi punct de vedere ca razvici in ceea ce priveste circulatia prin bucuresti cu doar un tip de cauciucuri ...
chestia cu 4 pirelli la 6 milioane e pibunni ? undi ? |
--------------------
renault megane
clasic
2002 - 1.9dci
|
|
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Carrefour sau Cora. 3 Pirelli la 2 mil. / buc, iar al 4-lea e gratis. Insa postul meu ref. la aceasta oferta era pus pe 27 sept. Acum nu mai stiu daca mai este de actualitate.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde dracu' ai vazut tu oferta asta!
Eu imi fac saptamanal cumparaturile de acolo si nu am vazut asa ceva. Am vazut doar preturi pe bucata de aprox 5-6 milioane. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:14 |