Am Megane-ul Meu / Sunt Pionier ...
![]() ![]() ![]() |
Am Megane-ul Meu / Sunt Pionier ...
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ Sep 2 2005, 10:13 AM) Am vazut niste preturi decente in Carrefour la cauciucuri Pirelli, Bridgestone, Continental aprox 6 mil +/- 1 milion. Si banuiesc ca ar fi frumos sa imi iau si jenti din aliaj sau poate de tabla ca iarna se cam zgarie,nu? ![]() 6 mil pentru 1 bucata cauciuc ti se pare un pret decent???? Sau e vorba de 1 set de 4 cauciucuri (desi ma indoiesc tare rau). Inseamna ca eu sunt sarac rau, mie mi se pare f mult sa dau 24-25 mil. pe un set de gume de iarna... Si am sa caut o oferta mai buna, pentru ca la iarna vreau si eu sa ma dau cu cauciucuri de sezon. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Stie cineva ceva despre "Malatesta"? Asta referitor la cauciucuri...
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E o marca de cauciucuri?
Cred ca ti-am raspuns la intrebare... ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
QUOTE(Nicotine @ Sep 2 2005, 09:07 AM) Bine inteles ca sunt made in Turkey by Ataturk. Si fac galme io am made in france. sper sa nu faca... Malatesta sunt resapate... Cine ar cumpara prastii d-astea? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@alx: Pe modus nu ? Da si masina e made in France, nu ?
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
grizzly |
![]()
|
Eu mi-as lua o pereche pentru zapada si eventual cu niste jante SH.
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Zilele aseta am bagat vro 500km. Meganu s-a comportat exceptional....nu greierasi, consumul super (6.7%) cu 3 persoane in masina, clima OK...sunt super multumit
![]() Meganu este ce-a mai tare masina ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Padre, am zis decent pentru ca am auzit ca daca te duci la Renault la reprezentanta si ceri-in cazul cauciucurilor mele-Goodyear Nct 5 ti se cer vreo 20 milioane.Intelegi?
Sigur si 6 milioane mi se pare aberant dar fata da jepcarii aia e o diferenta. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ Sep 5 2005, 08:38 AM) Zilele aseta am bagat vro 500km. Meganu s-a comportat exceptional....nu greierasi, consumul super (6.7%) cu 3 persoane in masina, clima OK...sunt super multumit ![]() Meganu este ce-a mai tare masina ![]() Meganu este ce-a mai tare masina ...(din punctul meu de vedere vorbesc f serios) Si mie mi se pare la fel. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE(grizzly @ Sep 3 2005, 10:18 PM) Eu mi-as lua o pereche pentru zapada si eventual cu niste jante SH. Din pacate nu prea gasesti jante SH pt Megan II, io am cautat fara succes. Daca gasesti ceva undeva sa-mi spui si mie. |
-------------------- Megane II Sedan 1.5 dCi 80 CP, Gris platine
Confort Expression + clima automata, jante aliaj Iulie 2005 |
|
Solon |
![]()
|
Ce sunt jentile SH?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
another_brick_in_the_wall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 30 August 05 ![]() |
Probabil "Second Hand"....
|
--------------------
Renault
Megane II
2005/Dynamique Megane II Bicorp
1,5dCi - Dynamique |
|
Solon |
![]()
|
A, nu din alea.Iei si una indoita de pun aia la vulcanizare un kil de plumb pe ele.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Oare jantele de Logan se potrivesc la Megane I? Stie cineva?
|
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
Solon |
![]()
|
Din ce stiu ce Megane I are jenti pe 14".Si Loganul are la fel.Nu vad de ce nu s-ar potrivi.Dar depinde in cate prezoane se prind de masina.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
vrei sa zici 15"...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Solon |
![]()
|
Vreau sa zic 14" la Megane I.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Jantele de Logan sunt R15 cu 100 mm distanta intre prezoane.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
grizzly |
![]()
|
Am pe cineva care a zis ca poate aduce din Turcia f ieftine, eventual si niste jante de figuri
![]() |
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ Sep 5 2005, 12:55 PM) Jantele de Logan sunt R15 cu 100 mm distanta intre prezoane. E vorba de cate : 4 sau 5. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ah, sorry! 4 prezoane
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Al meu Megane I are jante de 15", cu 4 prezoane, cu pneuri 185 60 R15. Ma intereseaza un set de 4 jante pentru cauciucuri de iarna, si daca cele de Logan se potrivesc, sigur scap mai ieftin (acum sper sa nu fie naspa ca alea folosite in testul ADAC...)
|
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
Manuel |
![]()
|
Se potrivesc sigur. Eu am cauciucuri 185/65 R15
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
padre |
![]()
|
QUOTE(Solon @ Sep 5 2005, 10:22 AM) Padre, am zis decent pentru ca am auzit ca daca te duci la Renault la reprezentanta si ceri-in cazul cauciucurilor mele-Goodyear Nct 5 ti se cer vreo 20 milioane.Intelegi? Sigur si 6 milioane mi se pare aberant dar fata da jepcarii aia e o diferenta. Hmmm... 20 milioane pentru 1 cauciuc....aberant. Poate daca aveam un Ferrari F430 sau mai stiu eu ce super car sa mi se ceara asemenea pret. Sunt aproape 600 euro... ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Solon |
![]()
|
Nu ai super car dar ai super porci la reprezentante.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
padre.. cred ca ai inteles gresit.. n-are cum sa fie un(o bucata) nct5 20 de milioane.. nu costa atat un pirelli p zerro rosso/corsa si tot asa... mai ales pe dimensiunile voastre
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
padre |
![]()
|
Pai da, claus, asa ziceam si eu... ca e aiurea sa coste atat un cauciuc, si mai ales ceva care sa nu fie nici varf de gama. A fost o usoara neintelegere a enuntului lui Solon, care zicea ca daca ceri NCT5 la dealer iti cere vreo 20 de mil... fara sa specifice daca iti cere atat pentru 1 sau 4 cauciucuri. Acum nu m-ar mira sa ceara atat chiar si pentru 1 bucata, fiind vorba de un dealer Renault... astia sunt carpanosi rau si au niste preturi aiuristice rau de tot.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Solon |
![]()
|
Da,vedeti, nu m-am gandit daca 1 sau 4.Greseala mea.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
luca si matei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 July 05 ![]() |
avand in vedere ca iarna merg mai mult pe sosele si strazi curatate de zapada (cu mici exceptii) as face o economie si nu mi-as cumpara gume de iarna ci unele de ploaie care sa le pot folosi si vara si iarna ...
desigur nu este recomandabil dar la un buget mai redus e o solutie ... ![]() |
--------------------
renault megane
clasic
2002 - 1.9dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |