Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
puf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 March 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
clr: 680 RON
puf: incearca la orice concesionar renault, eu l-am comandat la focsani. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
joeEstate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 May 07 From: bucuresti / slatina ![]() |
Wolverine: cu ce intentionezi sa-l folosesti? ipod, usb stick? sau iphone
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5 dci 85 cp
Lux Privilege - august 2007
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
momentan USB si Ipod, si daca merge treaba poate si un I-phone da asta pe anul viitor
![]() Eu am vrut sa-l pun pe masina ptr ca pastraaza comenzile pe volan, asta mi se pare super, eu avand pe masina doar CD-player. This post has been edited by Wolverine: 15 Apr 2008, 14:37 |
--------------------
Renault
|
|
nkusor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 January 07 ![]() |
Salut.
Hai sa va spun cum am facut eu. Am cumparat de la: marisgroup.ro urmatoarele: mufa albastra cu 8 pini si doua rca = 30 leiMy Webpage un set cu tri mufe mini-iso = 12 leiMy Webpage un set de chei de scoatere rcd = 4 lei My Webpage si un cablu de 1,5 m cu 1.5 lei, de la alt mag., cu doua rca tata si in partea cealalta em am luat cu jack pt a conecta sistemul de navigatie. Apoi am taiat cu un cutter mufa albastra nu si firele, fara sa stric cei trei pini pe care i-am bagat apoi in mufa verde asa cum ne-a invatat cipman, si asa am obtinut o mufa curata fara improvizatii ca si cum ar fii originala. Apoi am scos cutiuta de sub rcd, dupa care folosindu-ma de chei am scos rcd-ul si am introdus mufa nou facuta la locul ei. In sfarsit am strecurat cablul de 1,5 m prin interiorul bordului dupa ce in prealabil am scos masca de plastic (acopera mufa pt. tester), pe care am tras-o cu grija de un colt pana a iesit (are doua picioruse in partea de sus), si am scos cablul pe langa mufa de tester si apoi pe sub partea de bord care atinge mocheta. Apoi am bagat totul la loc. Atunci cand nu folosesc acest cablu, il pitesc in gaura care exista intre mocheta si suportul de pahare cu bricheta. Atentie cand bagati pinii in mufa verde care trebuiesc bagati in asa fel incat sa poata intra in mufa de la rcd. Hei ce ziceti ![]() This post has been edited by nkusor: 15 Apr 2008, 18:21 |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Luxe Privilege 1.5 dCI
- B ** * * * Clima, scaune, trapa, xenon, tuxedo, parktr., etc.
|
|
Bitu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 29 July 05 From: Deva ![]() |
zicem sa ne pui si poze la ce ne-ai explicat. sa te tina improvizatiile si folosinta indelungata!
|
--------------------
Renault
Megane 1 benzina 1.4 16V Break (2003);
Megane 2.2 diesel 1,5 dci Sedan (2007)
|
|
puf |
![]()
|
Wolverine : poti sa-mi dai un link ca m-am uitat pe la concesionari si nu am gasit asa ceva te rog mult. thx
also cand iti montezi bijuteria sa ne zici cum merge ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
puf: puf la concesionari in cataloage nu prea gasesti ca sunt alea vechi, daca te uiti si la noua laguna poti pune asa ceva, deci sigur aduc, cel mai bine vb la un concesionar.
Eu cel putin asa am afcut. This post has been edited by Wolverine: 16 Apr 2008, 11:20 |
--------------------
Renault
|
|
puf |
![]()
|
ok thx
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
in cele din urma am reusit sa-mi conectez gps-ul la auxiliarul mp3-ului..se aude mai bine decat ma asteptam
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
joeEstate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 May 07 From: bucuresti / slatina ![]() |
Cateva pareri despre Audio Connection Box:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=511...ndpost&p=945269 |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5 dci 85 cp
Lux Privilege - august 2007
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
sal!
La meganul din semnatura am cd stock si vreau sa il inlocuiesc cu un mp3 tot stock.Am facut miscarea asta dar nu functioneaza comenzile sub volan si nu imi afiseaza nimic pe display, in afara de data si temperatura.Ma poate ajuta cineva? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Iti trebuie alt display, ca sa iti afiseze
Mai exact cel de pe megane 2.2 dar care are mp3. Incearca pe la dezmembrari poate ai noroc |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am si displayul..dar e mai mare si are alta mufa...Alta solutie nu e?
26 Apr 2008, 07:04: Clio Symbol nu ae mp3?E la fel cu cel de pe Megane sau poate fi adaptat pt megane?Din cate stiu eu displayul e la fel si ar trebui sa mearga, nu? This post has been edited by meganus_bicorpus: 26 Apr 2008, 07:04 |
--------------------
renault
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Azi am mai verificat la un bicorp din 2005 care are display ca al meu si merge perfect mp3-ul de pe sedanul 2007...singura diferenta e ca pe cd-playerul meu nu scrie update list..in rest e acceasi mufa, acelasi display..TOT!E ceva schimbat in aparat, nu in conectica...sa vad daca mai pot face ceva acum...
|
--------------------
renault
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
ma plimb cu mp3-ul in portbagaj si nu resesc sa-l conectez...stie cineva ce mai e de facut la cd-playerele Tuner List ca sa mearga si mp3-ul de uzina?
|
--------------------
renault
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
meganus_bicorpus treaba sta in felul urmator, cei care au aparate pe care scrie TunerList, comunicarea intre comenzile aflate sub volan si aparat cat si comunicarea intre display si aparat se face analogic. Incepand cu anul 2005 Renault a schimbat aceasta comunicare pe digital. De aceea si aparatele incepand din 2005 sunt UpdateList.
Din cauza aceasta nu merge un aparat UpdateList pus pe o masina din 2004, e alta interfata. Si din cate imi mai aduc eu aminte din ce am mai citit pe net, comunicarea digitala aparat - dispaly, se face parca si prin computerul masinii (a nu se intelege aici computer de bord). |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
In display cred ca se intampla multe,dar nu stiu daca este identic displayul de la o masina cu tuner list fata de cea cu update list.As mai cauta sa fac rost si de un astfel de display dar nu stiu daca se potriveste la mufa.Eu am facut proba la un bicorp 2005 cu update list si mergea perfect mp3-ul iar displayul era portocaliu, exact cum am si eu.
|
--------------------
renault
|
|
Wolverine |
![]()
|
Am pus si eu Audio Connection Box, e meserie rau jucaria, am avut pus pe stick 2GB de muzica si cand am comutat pe AUX aproape instantaneu a inceput sa redea(obisnuit cu modulator am ramas surprins. de obicei la modulator stateam un pic pana sa inceapa sa cante).
De redat reda frumos, zici ca e pe CD, numai ca la gropi nu sare CD-ul. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Poze
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
augustinel64 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 5 February 07 From: la mal de mare ![]() |
Apare si numele melodiei pe display?
|
--------------------
renault
laguna 3
2013 facelift gris platine 1,5 dci 110cp
- ct 64 ela renault clio symbol phase 4 1,4 8v 2007
|
|
Wolverine |
![]()
|
Fuzz: poze maine.
augustinel64: nu apare numele melodiei, apare track 01, 02.... Da asta nu ma deraneaza, cat timp eu fca compilatia pe stick, stiu ce pun acolo ![]() |
--------------------
Renault
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
si daca am mp3,atasez "minunea" asta....banuiesc ca o sa imi arate si numele melodiei....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Wolverine |
![]()
|
rcosmin - in mod normal da, eu trebuia sa schimb CD-ul cu un mp3 si afisajul, prea multe operatii si prea scumpe doar pentru afisarea numelui.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si pozele? Unde-s pozele!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
puf |
![]()
|
poze poze poze
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Pentru posesorii de RCD cu "tuner list", chiar nu exista nici o varianta de a obtine functia de AUX la fel ca la RCD cu "update list"? Eu citind topicul acesta de mai multe ori, am vazut ca multi intreaba daca a reusit cineva dar nici un raspuns , la fel intreb si eu, dar spret totusi la un raspuns pozitiv
![]() Din tot topicul am gasit cateva siteuri cu niste variante si intreb, a incercat cineva una din ele? http://xcarlink.manufacturer.globalsources...r-Interface.htm http://www.connects2.com/c2search.aspx?cat...D=225&modID=582 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...bayphotohosting Asteptam raspunsuri ![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pentru posesorii de RCD cu "tuner list" - singura varianta de a avea functia AUX este doar cu Car PC care sa simuleze pe mufa de control a magaziei de CD - pinii cu SPDIF.
In rest nimeni nu a reusit inca sa citeasca programul PIC-ului din montajul celor de la connect2, e protejat la citire. Program care face interfata intre unitati. Eu zic ca nu o sa mai dureze pana apare si acest program. Si eu eram innebunit dupa aceasta functie la tunerlist-ul din Scenicul meu din 2004. Dar pana la urma am vandut masina iar acum pe Megane 2008 exista spre fericirea mea ![]() This post has been edited by dan22y: 31 May 2008, 13:28 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor.Dupa cum vedetzi sunt un user nou, am tot citit forumul reno, iar acum m-am hotarat sa imi fac un cont si sa va pun o intrebare.Imi puteti spune de unde pot face rost de o mufa iso k sa pot conecta un mp3 la RCD?Merci
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:09 |