Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
dominy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|||
dominy |
![]()
|
nu promit nimic (pentru cei fara aux) dar maine am o promisiune de la un electrician ca va rezolva problema mea , adica o sa pacaleasca cd playerul ca mp3 meu e o magazie de cd, pe mufa de 8 pini , pumnii stransi
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Ieri am montat la iesirea de AUX, un cablu cu mufa tip jack stereo (3,5 RON de la BAUMAX-la un capat mufa jack 3,5, la celalalt 2 mufe RCA, cu o lungime cablu de 3m). Papucii pentru conectare la Aux RCD i-am luat de la un conector bloc alimentare a unui calculator vechi. Lucrarea am facut-o pentru conectarea la iesirea de casca a unui PNA My Guide 3100. Marcel vorbeste acum tare si clar in difuzoare-o facilitate este ca FM si AUX sunt vecine, incat la o apasare pe satelit, treci din radio pe navigatie. Nivelul reglat pe aux este independent de nivelul pe radio. Ai posibilitatea sa-l lasi sa te indrume cand ai stricta nevoie. Navigatia o am in stanga parbriz, sub ecusonul de asigurare, pentru vizibilitate mai redusa din exterior, iar cablul de AUX este tras prin bord si iese pe la imbinarea capacului de la sigurante (cand pun navigatia, in rest este sub acest capac, nefiind vizibil). Timp de montaj-20 min. inclusiv lipituri.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
salut
am si eu o intrebare Nu s-a interesat nimeni la service renault daca nu exista posibilitatea sa cumperi de la ei , eventual sa il si monteze acest cablu? Am vazut acum 2 zile pe un forum francez acest cablu cumparat din service avea si cod si cel putin in cazul meu avea si un loc expres pentru montaj in torpedou am sa revin diseara cu linkul siteului o zi buna 5 Feb 2008, 23:46: asa cu am spus revin cu siteul pe care am vazut cablul de aux. http://www.forum-auto.com/les-clubs/sectio...et320342-70.htm daca intreba cineva pe la service renault sa puna un post va rog This post has been edited by ovidiu_id: 5 Feb 2008, 23:46 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
bodox2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 January 08 ![]() |
pe o laguna2 2004, pot sa caut alt RCD de la Renault care sa aiba si AUX ...
si sa fie compatibil cu displayul si comenzile de la volan ? |
--------------------
renault
laguna 2
2004
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul am rezolvat problema aceasta dar bine ca ai pus linkul cu referinta cablului asa ma pot interesa ce este cu el pentru a-i ajuta pe viitorii doritori.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
mersi mult
daca ai putea sa te interesezi ar fii minunat totusi spune-mi cum ai rezolvat? |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
bodox2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 January 08 ![]() |
am gasit cateva solutii pe eBay: 360019161864, 350023223779, 350023223797
se conecteaza pe mufa de la cbase, a folosit cineva ? sau poata sa imi spuna cineva daca am vre-o sansa sa improvizez ? |
--------------------
renault
laguna 2
2004
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Cum pot sa stiu daca am aux fara sa dau radio-cd-ul jos. Am apasat lung pe SRC dar nimic, nici un zgomot si nu-mi afiseaza nimic
![]() 10 Feb 2008, 17:33: Gata am reusit am apasat lung pe tasta cu regalrea basului, inaltelor si am gasit acolo, l-am facut on, iar acum sa vad cum fac conectarea ![]() Spuneti-mi si mie va og ce mama draq e aia cu spee sau cum ii ice de la 0..5 ca la mine e setat 1 si as vrea sa stiu ce inseamna. This post has been edited by Wolverine: 10 Feb 2008, 17:33 |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceasta functie creste volumul o data cu acelerarea. La '0' este oprita iar la '5' maxim. Ceea ce poti sa faci este sa testezi sa vezi cum te avantajeaza. Daca setezi o valoare mai mare, la incetinire iti scade volumul destul de mult. Eu unul am lasat la 3 si este ok dar acum depinde si de 'curba de volum' a masinii tale.
Concluzie: testeaza si vei vedea care te multumeste. |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
QUOTE(Wolverine @ 10 Feb 2008, 15:40) Cum pot sa stiu daca am aux fara sa dau radio-cd-ul jos. Am apasat lung pe SRC dar nimic, nici un zgomot si nu-mi afiseaza nimic ![]() <span class='edit'>10 Feb 2008, 17:33:</span> Gata am reusit am apasat lung pe tasta cu regalrea basului, inaltelor si am gasit acolo, l-am facut on, iar acum sa vad cum fac conectarea ![]() Spuneti-mi si mie va og ce mama draq e aia cu spee sau cum ii ice de la 0..5 ca la mine e setat 1 si as vrea sa stiu ce inseamna. Ai tinut pe nota aia muzicala si pe urma ce dreaq mai trebuie sa faci ca nu reusesc ![]() ![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
- gr-63-dog
2008
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
red_dog deci tii apasat pe tasta cu nota muzicala pana se aude un sunet si apoi pe display-ul RCD-ului iti apar niste referinte noi. acolo umbli cu tastele de la >> si << dupa RCD si cu + si - sa schimbi optiunile.
|
--------------------
Renault
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
Gata am gasit multumesc frumos eu nu tineam apasat suficient
![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
- gr-63-dog
2008
|
|
Himnosiss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 13 November 05 From: Craiova ![]() |
uitati aici un pdf ce sa va ajute.
Bottom line: numai aparatele care au pe le scrise "update list" au aux celelalte au SPDIF. Cam greu de facut din analogic spdif daca aca vreti se gasesc pe net scheme... Mufe se gasesc cu 10-15 lei si sunt verzi de culoare nu tre sa folositi clestisori (eu nu prea accept chestii legate cu sarma, la primul hop clestisorul ala zboara si atinge 2 pini si ce ai facut?! Numai bine! Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- B 75 HFH
decembrie 2007 diesel 85 CP 1.5L ~full
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
spune-mi te rog de unde cumperi mufele cu 10-15 lei.
Dca deranjul nu e prea mare te rog poate imi cumperi si mie una si iti trimit bani in sistem ramburs sau cum vrei, ca pe la noi prin zona nu se gasesc mersi de raspuns |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
Wolverine |
![]()
|
Daca e vb de mufa vreau si eu, zi-mi si mie unde pot gasi, maine trag o fuga la Bucuresti si poate gasesc acolo
![]() |
--------------------
Renault
|
|
dominy |
![]()
|
sal imi poti face rost de schemele cu spdif ? te rog mult de tot
![]() 15 Feb 2008, 20:45: electricianul meu s-a lasat pagubas .... am gasit alta varianta cred ca e cea mai ieftina si buna .. leg firele direct pe placa de baza a rcd ! va tin la curent ![]() This post has been edited by dominy: 15 Feb 2008, 19:45 |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
0sAND1s |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 May 07 ![]() |
Salut,
O solutie "do-it-yourself" de conectare a unei surse externe audio la Head Unit "Tuner List" e prezentata aici: http://tlcdcemu.sourceforge.net/ . Exista 2 variante: 1) un PC legat de HU prin seriala(pt comenzi) si SPDIF (pt audio) 2) un microcontroler (PIC) legat prin seriala si SPDIF |
--------------------
Renault
Clio II Phase 2
2002/Hatchback/Authentique/1.4 16V
|
|
joeEstate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 May 07 From: bucuresti / slatina ![]() |
Pe mine ma intereseaza sa pot asculta de pe USB. Modulator nu vreau, nu sunt multumit de calitate. Si in plus as vrea si pastrarea comenzilor de la volan.
As putea sa schimb HU cu asha ceva SONY CDX-GT410 U http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...ONY/CDX-GT410U/ care are USB si apare intr-un catalog al RENAULT http://www.renault.be/fr/boutique/pdf/Rena..._telephonie.pdf Insa cea mai ok solutie mi se pare (tot din catalog): AUDIO Connexion box Placé dans la boîte à gants de votre véhicule, ce boîtier vous permet d’écouter toutes vos musiques favorites via le système audio et les haut-parleurs d’origine de votre véhicule et ainsi de profiter en toutes circonstances de votre audiothèque personnelle. En utilisant les télécommandes sous volant de votre voiture, vous naviguerez dans votre univers MP3 personnel, qu’il soit sur clé USB, baladeur MP3 ou i-pod. Non compatible Cabasse et système Carminat. Compatible poste radio numérique tuner liste et update list si prise changeur CD libre (sinon perte du changeur CD) et si afficheur séparé. Référence : 77 11 419 487 à partir de 220 E Cam scumpa dar eleganta si practica. Putem aduce asha ceva in romania? Am mai cautat informatii si am gasit: http://www.cabriault.com/meganecc/tips/audiobox/index_uk.htm http://www.renault.co.uk/HubAssets/files/O...es/q4_promo.pdf http://www.dension.com/icelinkgateway300.php This post has been edited by joeEstate: 5 Mar 2008, 17:57 |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5 dci 85 cp
Lux Privilege - august 2007
|
|
Wolverine |
![]()
|
Legat de acest connection box ei zic ceva de genu:
Please note: this Audio Connection Box is not compatible with the Radio Cabasse system or cars equipped with Carminat navigation. Spuneti-mi si mie Radio Cabasse este radio-cd-ul dupa megane ala stoc, ca eu am radio-cd cu aux si as vrea sa stiu daca se potriveste. Eu zic ca e CD cu magazie de CD-uri. This post has been edited by Wolverine: 7 Mar 2008, 14:44 |
--------------------
Renault
|
|
joeEstate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 May 07 From: bucuresti / slatina ![]() |
am fost astazi la magazinele de electronice de la maica domnului.
am intrebat in 6-7 magazine de "cablu auto mini-iso cu 6 pini" si n-am gasit... |
--------------------
Renault
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu ajutorul lui Doc172 (multumesc inca o data) am intrat in posesia unei magazii (cea standard, nu cu mp3), dar fara cablu (ma rog partea dinspre magazie o am). Rugamintea mea ar fi: cine poate sa-mi dea si mie schema pinilor pentru a-mi construi singur cablul respectiv (de preferat), sau macar o locatie de unde pot lua un cablu complet.
Multumesc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
puf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 March 08 ![]() |
salut,
In curand o sa achizitionez un renault megane sedan versiunea privilege, intrebarea mea e urmatoare cd-playeru cu care vine masina mea are aux? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Da.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
joeEstate |
![]()
|
Si-a montat cineva Audio Connection Box?
|
--------------------
Renault
|
|
Wolverine |
![]()
|
Luna viitoare ma duc la revizie si ma gandesc sa-mi pun un Connection Box. Daca mai asteptati peste o luna va spun primele impresii.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
steele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 March 08 ![]() |
salutare.
am gasit un tutorial interesant legat de topicul initiat de cipman. apropos, a mai incercat cineva asa ceva? http://www.instructables.com/id/SF08K4TFBGW8FEC/ |
--------------------
Renault
Megane Estate
2003 1.9 dci
|
|
puf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 March 08 ![]() |
intrebarea mea e urmatoarea, stiu ca s-a mai discutat dar poate a gasit cineva solutia, pe aux ma int sa pun jack exista vreun cablu (din comert) care poate satisface cerintele mele, cel cu rca nu pierde din semnal pe drum ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege
|
|
joeEstate |
![]()
|
Wolverine, daca iti pui , astept cu interes opinia ta!
|
--------------------
Renault
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care n-au gasit mufe mini iso, am pus un anunt la bursa:
http://forum.reno.ro/-VAND-Mufe-mini-iso-6-pini-t107311.html |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:23 |