Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
STALEX2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pretul ala e de-a dreptul nesimtit. Pe metafro.ro gasesti in jur de 10 ron mufa cu tot cu fire (sa nu-ti iei fara papucei ca e cam greu sa faci ceva fara ei). Problema e ca au comanda minima 50 ron, deci trebuie ori sa-ti mai comanzi ceva de care ai nevoie, ori sa va 'cuplati' mai multi pentru o comanda.
QUOTE(Hackmikey @ 5 Jun 2008, 13:17) |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am acum mp3 de la un megane2.2 din 2007 si imi trebuie un display de la un megane din 2006 care are Update list.Am vorbit deja cu un electrician bun care sa-mi modifice mufa din display si...sper sa am si eu in curand mp3 complet functional!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
STALEX2004 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
@clr: nu am gasit nici un site metafro.ro
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sal,
Cred ca am inversat doua litere ![]() http://www.metrafo.ro/produse.html?keyword=mini+iso&where=0 Sorry |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
am citit o gramada pe forum si tot nu m-am lamurit.
in cazul meu, radio-cd update list, comenzi analogice pentru satelitul de comanda si display, exista mp3 player care sa se potriveasca cu sau fara adaptor cu satelitul si displayul? Sony GT30-RN nu am gasit nicaieri la noi ![]() |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Dupa lupte seculare...care au tinut de marti pana joi am acum mp3 de fabrica pe megane, merge impecabil!
A trebuit sa inlocuiesc pe langa vechiul aparat (care era si tuner list) si displayul si mufa din display...Am muncit cu un electrician 2 zile si o naveta de bere...dar merge! This post has been edited by meganus_bicorpus: 28 Jun 2008, 13:00 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
clr |
![]()
|
Pai si nu dai si tu mai multe detalii? Un tutorial ceva
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
nu facem cumva sa cumparam mai multe : http://www.metrafo.ro/poza_474386.html , ca din cate imi dau seama dupa conectarea respectiva poti asculta ar trebui sa mearga AUX pe player-ul de la megane2
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
STALEX2004 |
![]() ![]()
|
am gasit o mufa facuta cu 30 lei, dar a intervenit urmatoarea problema.playeru meu are mufa aux am fost la service mi-au pus ei mufa si nu merge dau pe aux conectez cablu la mp3 si nimik.am fost si la cei de la renault in ideea k nu imi merge mufa auxiliara de la player si .... mi-au lansat-o cum k playeru are aux dar nu are legaturile facute chipurile la finali k sa intre semnal in el si sa il scoata pe boxe :|.aveti idee exista asa cv sau mananca ...... pt k din cate am citit aici pe forum cei care au avut optiunea de aux au reusit sa conecteze mufa.HELP
![]() (daca intereseaza pe cineva sa ia mufe mini-iso=>jack sa imi dea un pm) |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
QUOTE(clr @ 18 Jun 2008, 08:29) Sal, Cred ca am inversat doua litere ![]() http://www.metrafo.ro/produse.html?keyword=mini+iso&where=0 Sorry daca cumpar o mufa de asta si o conectez la cd merge fara probleme si comenzile dupa volan.aia e gata facut sau cum e? am gasit un mp4 cu mufa normala si vreau sa il pun pe masina rog sa ma lamuresca si pe mine un om cu suflet am citit toate pag dar vreau sa fiu sigur ![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor!
Ca sa vedeti cat de bine pregatiti sunt angajatii renault...am fost zilele trecute sa-mi montez o mufa aux in service (mentionez ca am preferat sa-mi motez asa ceva in service masina fiind in garantie) si nu am rezolvat nimic.. Cat timp am stat acolo m-am contrazis cu doi angajati deoarece imi tot mentionau ca rcd-ul masinii nu are aux in dotare si dupa ce le-am aratat pana si meniul aparatului...mi-au spus ceva de genu "Pai frate asta e pentru magazia de cd-uri nu pentru ce vrei tu". Nu stiam ce sa le mai spun pt ca pur si simplu nu aveai cu cine discuta, insa au avut grija sa-mi spuna ca , vezi Doamne, orice modificare "homemade" duce la pierderea garantiei... Vreau cu disperare mufa aceea...sunt satul sa tot umblu cu o groaza de cd-uri dupa mine si sa le tot aud lovindu-se cu disperare in cotiera la orice curba! Imi cer scuze pt vorbaria multa...dar trebuie sa recuperez tinand cont ca e primul post ![]() Toate cele bune! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
STALEX2004 |
![]() ![]()
|
Salut.Nu te lua dupa experimentatii nostri electricieni de la renault(serus cel putin).Ei sunt buni numai ce tine de electrica la masina, dar cand vine vorba de audio sunt praf si pulbere.Am fost ieri cu aceeasi problema sa imi puna si mie mufa ca sa nu umblu eu in spate ..... si ei mi-au spus ca nu am functia AUX.L-am luat frumos de mana si i-am aratat ca am functia asta pe player si brusc si-a adus aminte ca unele modele aveau si functia asta de AUX dar numai la megane si laguna.I-am spus ca sunt multi care au pe clio pus asa ceva si mi-a zis cum ca pe clio nu are cum sa mearga k nu sunt conectate firele la iesirea pt boxe ca functia care apare in meniu este practic de forma.Nu i-am mai zis nimik ca ma enervasem rau si am plecat akasa.Am luat 2 cleme ca sa scot playeru si am conectat mufa la player, am dat pe functia aux, am conectat mp3-ul la acel fir si merge perfect.Asa ca nu va mai luati dupa geniile astea de la renault.Primul post al lui cipman este foarte explicit.Multa bafta la montare.Daca aveti intrebari va ajut cu placere.
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
"meganus_bicorpus" felicitari ca ai reusit modificarea. Ti-am trimis un PM.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 2 Jul 2008, 17:11) Salut.Nu te lua dupa experimentatii nostri electricieni de la renault(serus cel putin).Ei sunt buni numai ce tine de electrica la masina, dar cand vine vorba de audio sunt praf si pulbere.Am fost ieri cu aceeasi problema sa imi puna si mie mufa ca sa nu umblu eu in spate ..... si ei mi-au spus ca nu am functia AUX.L-am luat frumos de mana si i-am aratat ca am functia asta pe player si brusc si-a adus aminte ca unele modele aveau si functia asta de AUX dar numai la megane si laguna.I-am spus ca sunt multi care au pe clio pus asa ceva si mi-a zis cum ca pe clio nu are cum sa mearga k nu sunt conectate firele la iesirea pt boxe ca functia care apare in meniu este practic de forma.Nu i-am mai zis nimik ca ma enervasem rau si am plecat akasa.Am luat 2 cleme ca sa scot playeru si am conectat mufa la player, am dat pe functia aux, am conectat mp3-ul la acel fir si merge perfect.Asa ca nu va mai luati dupa geniile astea de la renault.Primul post al lui cipman este foarte explicit.Multa bafta la montare.Daca aveti intrebari va ajut cu placere. de unde ai luat mufa aia?mini iso era gata facut sau ai facuto tu pe unde a scos cablu ?niste poze ar fi bune |
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
Mufa am luat-o de la un service audio din Bucuresti de pe Bd. Timisoara.Cum iesi din pasaj de la Lujerului si mergi spre Ghencea, faci dreapta pe Bd. Timisoara si primul service audio pe dreapta(mergi circa 50-100m).Ceri o mufa auxiliara pentru blaupunkt mini-iso=>jack, dar o sa trebuiasca sa macelaresti putin mufa, cel putin la mine nu a intrat acolo.Am spart plasticul respectiv, am izolat papucii si i-am pus pur si simplu pe conectorii respectivi.Am activat functia de aux din aparat si merge perfect.Pentru poze uitate pe primul post al lui cipman pt k exact k el am facut si eu.Daca mai ai nelamuriri da-mi un PM.Bafta
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
astazi "m-am conectat" si eu la Aux-iliarul rcd-ului.Atasez cateva poze...poate folosesc cuiva la ceva...
L.E. poate mai tarziu poze ca am conexiune "foarte buna" la net ![]() This post has been edited by adrian mgn: 8 Jul 2008, 23:10 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
![]() This post has been edited by adrian mgn: 10 Jul 2008, 15:08 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
QUOTE(Wolverine @ 14 May 2008, 08:54) Am pus si eu Audio Connection Box, e meserie rau jucaria, am avut pus pe stick 2GB de muzica si cand am comutat pe AUX aproape instantaneu a inceput sa redea(obisnuit cu modulator am ramas surprins. de obicei la modulator stateam un pic pana sa inceapa sa cante). De redat reda frumos, zici ca e pe CD, numai ca la gropi nu sare CD-ul. ![]() @Wolverine, ce adaptor ai folosit pentru conectarea stick-ului? Comenzile de la volan functioneza? Ms! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat la be-loud sa cumpar mufa si nu avea, de fapt ei traiau pe alta lume, da pentru ce va trebuie ...., la ce vreti sa o conectati ... ??????
WTF ce te intereseaza la ce o conectez? ai sau nu. In consecinta nu avem mi s-a raspuns si mai mult nu stiu daca aduc si cand aduc. Sa le #$^#$^$%^#$^$#^#$^#$^$#^#$^$#^ ca au site degeaba. In concluzie le-am trimis si pe mail codul produsului si intrebarea Aveti sau nu asa ceva in stoc. Daca ne strangem mai multi sa luam de la metrafo sa ma treceti si pe mine pe lista. Ieri ma batea gandul sa ma inscriu pe site-ul lor sa comand ca ma dispera sa fac cd-uri. Daca ma inscriu si comand o sa comand mai multe si dau anunt la bursa cu mufele respective. Cine doreste sa cumpere asa ceva o sa dau adresa de la munca sa se prezinte sa cumpere. |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni, mai am si eu o mana de mufe dinastea. Le donez, numai veniti sa le luati. Insa atentie, nu au si pinii. Sunt numai plasticele verzi.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
salut
folosind sfaturile de pe site mi-am confectionat si eu cablul pentru conectare auxiliare Am facut comanda pe metarfo insa am gresit un pic comandanda comandand mufa galbena si defapt trebuia cea verde, dar pilita un pic a incaput perfect, am comandat deasemenea clemele de extractie, cablul cu mufa jack de 3,5 mm de 2 m, +pentru suma minima de 50 ron mi-am comandat si un aparat de masura ca oricum aveam nevoie l-am testat avand ca si semnal iesirea de la un laptop, sunetul fiind super Multumesc tuturor care au ajutat la acest topic o zi buna |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Poti detalia mai mult ca eu pe site-ul lor nu am vazut mufele verzi,eventual un scan dupa factura cu codurile produselor? tks
Am facut singur cablul de AUX dupa schema lui cipman caruia îi raman indatorat cu o bere cand vine pe la mare, pini de la calculator vechi,mufa cu cablu de la boxe de calulator se leaga,se scoate jackul de 3,5 pe langa mufa de diagnoza de sub consola si gataaaaa. This post has been edited by RamboX: 14 Jul 2008, 11:23 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
Mufa verde de care vorbeam are codul ''428247'' pe siteul lui metrafo
Attached thumbnail(s) 428247.jpg ( Size: 20.85k ) Number of downloads: 903 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
Philip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 August 08 From: Bucharest ![]() |
salut eu am un music...are mp3...dar as fi vrut sa ii pun o statie pt woofer.....aveti vreo idee? ar merge cumvA?
|
--------------------
Renault
Clio
Symbol/2008
- B07WFP
|
|
-Rayden- |
![]()
|
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
QUOTE(ovidiu_id @ 11 Jul 2008, 17:06) salut folosind sfaturile de pe site mi-am confectionat si eu cablul pentru conectare auxiliare Am facut comanda pe metarfo insa am gresit un pic comandanda comandand mufa galbena si defapt trebuia cea verde, dar pilita un pic a incaput perfect, am comandat deasemenea clemele de extractie, cablul cu mufa jack de 3,5 mm de 2 m, +pentru suma minima de 50 ron mi-am comandat si un aparat de masura ca oricum aveam nevoie l-am testat avand ca si semnal iesirea de la un laptop, sunetul fiind super Multumesc tuturor care au ajutat la acest topic o zi buna Poți spune exact exact ce-ai comandat pe lângă mufa verde care trebuie luată? Ce cleme de extracție? Am văzut că e un set mai jcs cu toate cele 3 mufe ISO plus mufele alea metalice care fac legătura între cabluri și mufe. În plus, nu am găsit decât cablu mufă jack de 3 metri, mult prea mare. Ce aparat de măsură ai luat? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Trebuie sa comanzi 702792 Adaptor AUX IN Renault + 702793 Adaptor 3.5mm Stereo RCA.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
-Rayden- |
![]()
|
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
Ba tocmai că nu e așa. Trebuie asta 428247 și cu un cablu ceva. Sau... 430088 asta e tot setul.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|
Manuel |
![]()
|
Eu pe astea le-am comandat si pe astea le am pe masina; iti pot face copie dupa factura. Daca tu zici ca nu-i asa... probabil ai dreptate...
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:42 |