Clio Symbol vs. Logan, curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol vs. Logan, curiozitate
![]()
|
|||
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|||
NetFlow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 January 06 ![]() |
Offtopic. Vad ca ai si polo 1.4tdi si dci 1.5, poti sa iti spui parerea despre cele 2 pe forum aici?
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=43740&view=getnewpost Scuze.. am vazut acum ca ai postat ![]() PS Mi se parea mie nickul cunoscut de undeva... acu mi-am dat seama de unde ![]() This post has been edited by NetFlow: 29 Jan 2006, 14:16 |
--------------------
Dacia
1310 logan 1.4 cel mai ieftin
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
[QUOTE] SI SA COSTE LA FEL NU AS CUMPARA O MASHINA MAI MICA SI MAI SCUMPA
Pentru tine conteaza marimea? ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
probabil face parte din categoria (numeroasa, dealtfel) romanilor care isi iau cea mai "multa" masina ptr o anumita suma de bani.
nu isi iau masina ptr destinatia ei (mica ptr oras, medie-mare ptr extraurban, vacante, etc.) ci ptr a se simti boier si a pali vecinul de invidie. nu stiu reno cat de bine stau acuma la capitolul facut masini, insa la capitolul marketing sunt geniali: au reusit sa convinga romanii sa dea pe o DACIE conceputa ptr pietele emergente cat pe o straineza care se vinde in toata europa. adica au facut o masina la care primul cuvant care s'a auzit la inceperea proiectarii a fost cuvantul "IEFTIN", la care exista reduceri de costuri fata de clio in fiecare domeniu (frane, directie, etc.) si, cu strategii de marketing destepte, reusesc s'o vanda in draci la pretul unui clio aproape. laser frate. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
"@cristib
in logan incap si aia de 180+. de scumpa e scumpa dar comparativ... gandeste-te si la revizii, asigurare, etc. 15k la lgn e 1.5 milioane cu tot cu consumabile." am 1,90 si 105 kile. si incap in clio destul de bine ![]() ![]() ![]() ![]() cat despre revizia de 1,5 mil dupa 15k km....hmmm. am mai scris p-aci c-am fost cu-n pretenar cu loganu la revizia de 15k si l-au usurat baietii de la meridian de 2,3 mil . isi dadea amicu' meu palme de oftica....el care avea o masina asa mijto si asa ieftin de intretinut ![]() si...loganu nu mi se pare deloc ieftin. cu tot cu abs-u' si airbagurile lui. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
NetFlow |
![]()
|
QUOTE(strumfuadi @ Jan 29 2006, 06:45 PM) probabil face parte din categoria (numeroasa, dealtfel) romanilor care isi iau cea mai "multa" masina ptr o anumita suma de bani. nu isi iau masina ptr destinatia ei (mica ptr oras, medie-mare ptr extraurban, vacante, etc.) ci ptr a se simti boier si a pali vecinul de invidie. Imi pare rau sa te dezamasc insa chiar nu fac parte din acea categorie descrisa de tine. Mashina mea actuala e chiar micutza, desi cu banii dati pe ea sigur luam un reno f mare ![]() Ce zici tu insa e corect, romanu crede daca e mai mare e mai bine mereu.... eu ziceam ca nu vad nici un motiv sa cumpar o mashina mai mica si mai scumpa in rest mashinile fiind aproape "la fel", nu ca as cumpara loganu. Tu vezi vreun motiv pt care clio e mai bun? ( in afara de orgoliul propriu si personal ca ai "reno" si nu "dacia"?) |
--------------------
Dacia
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(NetFlow @ Jan 30 2006, 02:21 AM) Tu vezi vreun motiv pt care clio e mai bun? ( in afara de orgoliul propriu si personal ca ai "reno" si nu "dacia"?) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Symbolu' e un compromis, bazat pe bicorp, i-au pus un portbagaj...bla bla. Da' macar a avut o baza de plecare.Da' tot compromis e. Loganu e un compromis mult mai mare, bazat pe...nimic...e un experiment care ramane de vazut cum va fi. Si intre 2 compromisuri, io unu il aleg p-al mai mic. P.S Zi-mi si mie atunci, daca tu vezi vreun motiv pt care logan e mai bun decat solenza. Tot piese renault si-n una si-n alta, motoare renault....aaaaa uitasem...loganu are portbagaj mai mare ![]() ![]() P.P.S ma intreb in loganu dci ce filtre de motorina or sa puna. sper sa nu fie magari si sa puna filtrele alea care au avut probleme.desi din partea renault ma astept la orice ca sa-si vanda masinile. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
hebron |
![]()
|
Filtrele ca filtrele dar eu am auzit ca au bagat vechea pompa de motorina...
![]() Sper sa nu fie asa macar de mila miilor de entuziasti care cred ca au facut afacerea secolului. |
--------------------
clio
symbol
|
NetFlow |
![]()
|
@cristib
Desi suntem offtopic putin tot n-am inteles de e mai bun clio, da in fine, am inteles unde vrei sa "bati". Nu mi-am luat logan ca e dacie. Dupa parerea mea logan e mai bun ca, clio pt ca: - e produs in romania, ma mandresc cu asta + dam de munca la niste amarati ( de ce sa exporte mashini turcia cand putem exporta noi?) - e o mashina relativ mare si incapatoare, spre deosebire de clio sedan care e super mica. - e mai ieftina ca, clio, atat la cumparare cat si la intretzinere, avand in vedere ca piesele sunt absolut identice. ( de dacia dci vs clio dci vorbesc ). Si daca vrei sunt cateva si subiective: - clio e urat cu draci ( am mai zis? ) ![]() - clio sedan e o aberatie, hachbacku e mult mai "ok" - cand ma gandesc la clio symbol ma gandesc la "turcisme" PS nu stiu la ce filtru te referi.. habar nu am.. insa din ce am intrebat cele 2 motoare care echipeaza clio si logan sunt "la fel" sau mai bine zis au aceleasi coduri, au aceleasi repere. Dealtfel si putea fatza e la fel, si restul mashinii e la fel. din pacate mi se pare vopseaua cam "subtzire" la logan.. insa de aia ai garantie... Nu sustin aici ca logan ar fi cine stie ce mashina, nu as cumpara logan decat la firma la carat chestii, sustin doar ca e mai bun ca clio ![]() This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 11:06 |
--------------------
Dacia
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Sincer, mie mi se par TOATE argumentele tale ABSOLUT SUBIECTIVE.
@NetFlow: "Dupa parerea mea logan e mai bun ca, clio pt ca: - e produs in romania, ma mandresc cu asta + dam de munca la niste amarati ( de ce sa exporte mashini turcia cand putem exporta noi?) - e o mashina relativ mare si incapatoare, spre deosebire de clio sedan care e super mica. - e mai ieftina ca, clio, atat la cumparare cat si la intretzinere, avand in vedere ca piesele sunt absolut identice. ( de dacia dci vs clio dci vorbesc )." Asta cu mandria de roman si cu datul de munca la "niste amarati" (ce mare mandrie sa fii amarat) e de-a dreptul pur si simplu... nici nu comentez! Ce legatura are asta cu Logan sau Clio??? ![]() ![]() ![]() Get serious man! |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
NetFlow |
![]()
|
Ma refeream la faptul ca un om fara munca e un om amarat, sau cel putin asa vad eu situtia. Nu am zis ca loganu are calitate mai buna, nu imi pune vorbe in "gura", chiar am zis ca sun SIMILARE ca si calitate, chiar nu se vede ca am zis asta de cateva ori?
This post has been edited by cmandrei: 30 Jan 2006, 13:02 |
--------------------
Dacia
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
NetFlow, sa nu exageram. N-au cum sa fie similare. Loganul are bubele lui, Symbolul pe ale sale. In nici un caz nu este NET superior, dar nici nu putem sa le punem pe picior de egalitate. Pe de alta parte, Symbolul este mai mic...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
NetFlow |
![]()
|
Normal ca nu sunt identice... si fiecare are probleme specifice.. insa eu unul nu va diferentze mari de calitate, cel putin din ce am citit/vazut/auzit. E drept ca nu am nici logan nici clio, doar m-am plimbat ele pe la prieteni.
|
--------------------
Dacia
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Pai daca n-ai nici Logan si nici Clio, atunci nu pot decat sa-ti repet ca parerile tale sunt FOARTE SUBIECTIVE si bazate pe orice altceva decat realitate.
Nici eu nu am Megane/Skoda/VW/Audi/Mercedes, etc., etc., si nu imi dau deloc cu parerea despre ele fara sa stiu... This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 11:06 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Floppy, nu fi rautacios. Poti sa-ti formezi o opinie despre o masina si fara s-o detii. Ce ar fi daca toti si-ar da seama pe ce dau banii abia dupa cumparare? Pentru asta exista drive-testele, revistele de specialitate, emisiunile de profil, forumurile, etc.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Floppy |
![]()
|
Nu sunt deloc rautacios. E opinia mea. Eu pana sa imi cumpar primul Clio, nici macar nu imi placea cum arata. Si nici dupa aceea nu mi-a placut in mod deosebit cum arata, dar i-am descoperit alte calitati.
Ia zi tu ce parere ti-ai format despre Logan, inainte sa-l iei? Dar fii serios! Si dupa ce l-ai luat? In plus, una e sa-ti faci "o parere", doar din ce cistesti pe ici pe colo, si alta e sa mergi cateva zeci de mii de kilometrii cu o masina. Scuza-ma, dar nu are nici o relevanta "parerea" insusita din emisiunile/revistele despre masini sau din povestile prietenilor care se dau cu 180 km/h cu Logan sau Clio. Povesti vanatoresti ![]() ![]() ![]() Asa ca, sa comentezi ca e mai bun Logan decat Clio, fara sa ai macar vreuna din ele... e pentru emisiunea de duminica dimineata ("Buna dimineata copii!" sau "Abaramburica", etc.) Ca sa nu mai zic ca nu am vazut/auzit in vreo revista/emisiune cum ca Loganul ar fi mai bun decat Clio. Doar niste visatori care au trecut de la Dacia 1300 la Logan si care se cred, acum, in racheta. Povesti vanatoresti din nou ![]() ![]() ![]() Maine-poimaine o sa aflam ca Loganul e si mai bun decat Megane. Mai ales ales daca apare vreo varianta break, o sa spuna unii ca PRECIS e mai bun decat Megane Estate. P.S. Si despre vreo femeie pe care o vezi la televizor poti sa zici ca e mai tare ca pritena/nevasta, dar cand o vezi mai de aproape, sau stai mai mult cu ea la masa/in pat, etc. iti cam piere impresia idilica... This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 11:06 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai, conform teoriei tale, ar trebui sa mergi cateva zeci de km cu Loganul ca sa spui ca-i mai prost decat Clio. Ceea ce nu cred ca ai facut. Corect?
Despre Logan aveam o parere destul de obiectiva, zic eu. Venam de pe Solenza, stiam la ce sa ma astept. Ca design nu mi-a placut de prima data (am si zis ca-i frigider pe-un topic de-al nostru) - cum zici si tu - nici acum nu ma omor dupa el, dar asta e... Designul e cam ultimul criteriu dupa care imi permit eu sa aleg o masina. Stiam ca e o masina mai spatioasa decat Solenza, observasem o oarecare imbunatatire a finisajelor precum si o mai mare varietate a dotarilor... mi-am facut cruce cu limba si am comandat-o! Si nu-mi pare rau. Dar in nici un caz nu am luat-o cu ochii inchisi. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(hebron @ Jan 30 2006, 10:57 AM) Asta ca să-şi facă de lucru meseriaşii din reprezentanţele Dacia, să schimbe şi ei câteva mii de instalaţii complete de injecţie..., Renault să mai piardă o groază de bani, nu numai cu înlocuirea dar şi cu foarte probabilul proces în instanţă care ar urma - vânzare de produse cu defecte cunoscute, Lucas/Delphi să mai câştige şi ei nişte bani că tot au instalaţii pe stoc..., şi astfel toată lumea e fericită şi au trăit până la adânci bătrâneţi... 1. Logan-urile diesel se defectează pe capete. 2. Scandal în presă, service-urile nu mai prididesc să măsoare cu magneţii câtă pilitură e în instalaţia de injecţie. 3. Renault dă banu' şi schimbă instalaţiile cu totul. 4. Lucas/Delphi dă în judecată Renault că nu a respectat notele tehnice şi nu a returnat pompele defecte - i-a afectat imaginea. 5. Clienţii/ANPC dau în judecată Renault -------------------- Renault pierde procesele sau ajunge la înţelegere - toate oalele i se sparg în cap şi pierde bani pe toate părţile. Chiar trebuie să credeţi orice zvonuri apar???? This post has been edited by DFA: 30 Jan 2006, 15:03 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Floppy |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ Jan 30 2006, 02:53 PM) Pai, conform teoriei tale, ar trebui sa mergi cateva zeci de km cu Loganul ca sa spui ca-i mai prost decat Clio. Ceea ce nu cred ca ai facut. Corect? Corect, doar ca eu nu am zis ca unul din ele e mai bun sau mai prost doar ca sa zic ceva. Am spus ca in nici un caz nu il cred pe unul care nu a mers cu nici una din ele... Apropos, am mai scris la alte topicuri, fratele meu are Logan. Inainte sa-l ia, a mers cu Clio-ul meu vechi, o bucata de vreme cat eram eu plecat din tara. Are Logan din noiembrie 2004 si vrea sa-l vanda. A zis ca vrea sa cumpere Clio Symbol de la mine (din pacate intre timp l-am vandut). Pe el il cred, ca a mers cu amandoua masinile. Tu ce zici de asta? Cat despre cum arata sau cum mi se par mie finisajele, etc. asta chiar nu poate sa fie criteriu de declarare ca unul e mai bun sau altul. |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
hebron |
![]()
|
DFA,
Pai ce, cand au fost probleme la Clio ai vazut tu proces???? Eu am vazut o emisiune cu un tip care-si luase si el CLio si dupa ce masina a iesit din garantie i s-a dus naibii injectoarele&ce se mai schimba...asa ca astia aratau cum isi tine omul in curte masina ca n-avea bani sa o faca, zicea el ceva de OPC dar nu s-a mai auzit nimic, asa ca om trai si om vedea.... |
--------------------
clio
symbol
|
Manuel |
![]()
|
@Floppy Daca poti, spune-mi si mie motivele pentru care fratele tau vrea sa-l vanda. Chiar sunt curios.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu prea cred asta cu cineva care vrea sa treaca de la Logan la Clio.. pur si simplu mi se pare imoral. De la o masina asa relativ mare.. sa treci la una mult mai stramta . Eu deja ma gandesc la renault laguna .. sa simt upgrade-ul si dpdv al spatiului interior!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Floppy |
![]()
|
Depinde la ce-ti trebuie masina. Eu am avut Clio Symbol. Am luat-o la vremea ei (2001) pentru ca era relativ ieftina (comparabila cu Cielo, ca pret, in august 2001, cand am comandat-o) si nu aveam mai multi bani.
Dupa Symbol, am luat Bicrop, care e mai mica, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc. Dimpotriva, in Bucuresti e foarte bine sa fie mica. In plus, suntem doar 2, eu si sotia, nu avem inca un copilas, asa ca nu imi trebuie o masina mare/spatioasa care sa stea goala si degeaba 80% din timp. Cand am fost in concediu, am rabatat o bucata din bancheta spate si au avut loc bagajele foarte bine. Am fost chiar si 4 insi cu ea, pentru o perioada scurta (vreo 3 zile) afara din tara si ne-am descurcat cu bagajele. Asa ca, daca nu am nevoie de o masina mare, de ce sa o cumpar? Asta mi s-ar parea mie imoral sau ilogic. Si daca tie ti se pare imoral, asta inseamna ca e mai bun Loganul? La ce? Doar pentru ca ai mai mult spatiu? Fii serios. Apropos, de ce nu te gandesti sa-ti iei o vila cu 20 de camere in loc de apartament la bloc sau o casa cu 4 camere? Inteleg sa renunti la apartament si sa-ti iei casa, pentru ca ai nevoie de ea, de confort, de camera pentru copil... dar sa-ti iei o vila cu 20 de camere doar asa ca sa stea goala... This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 11:07 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
Floppy |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ Jan 30 2006, 03:20 PM) @Floppy Daca poti, spune-mi si mie motivele pentru care fratele tau vrea sa-l vanda. Chiar sunt curios. Pai, daca nu gasesti in celelate topicuri (nu mai stiu exact unde am povestit), iti fac un rezumat: - nu e multumit de consum (motor 1,4) - a pus instalatie de gaz si tot nu e multumit - vopseaua a sarit de pe capota - cauciucurile din dotare vraiste - portbagajul se deschide doar cu cheia - nu are servodirectie - i-a placut mai mult cum se conducea Symbol Daca vrei il mai intreb ![]() P.S. 1. A facut greseala sa o comande fara macar sa mearga cu ea (a comandat-o in septembrie 2004, cand s-a lansat). 2. Eu nu mi-as lua o masina care abia a aparut si care, in general, chiar si la "case mai mari", vine cu o gramada de probleme care se rezolva abia dupa 2-3 ani de la lansare. Ce sa mai zic de Logan care are abia un an si un pic, iar dCi-ul doar cateva luni (chiar daca motorul dCi a trecut deja de problemele pe care le-a avut cu pilitura, restul masinii mai are de dovedit in timp fiabilitatea). |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(hebron @ Jan 30 2006, 03:12 PM) Nici nu avea cum să se ajungă la proces, atâta timp cât defectul ascuns al pompei a apărut pentru prima oară. Una este să se constate că pompa are un defect (necunoscut până atunci - defect ascuns atât clientului cât şi producătorului) - ca urmare se înlocuieşte şi alta este să fabrici în continuare un produs (maşină) la care să foloseşti subansamble având defecte cunoscute. Adică vei fabrica un produs cu defecte din fabricaţie. Aşa ceva nici o legislaţie, din nici o ţară nu permite. Nu se permit decât defecte ascunse (necunoscute). Subansamblul cu defecte cunoscute se scoate din producţie şi se reface proiectul lui, astfel încât acel defect să nu se mai producă. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
ex Logan I 1.5 |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
1. consumul e comparabil sau identic cu symbol cu aceeasi motorizare.
2. arivederci garantie (pret revanzare mic) 3. vopseaua este defect! se rezolva pe garantie. 4. portbagajul este defect de proiectare (se rezolva cu 500k) 5. servodirectia putea sa o cumpere - nu e vina masinii... 6. chestie de gusturi. Fratele tau are o gramada de bani daca schimba o masina doar pt ca nu ii place cum se conduce si ca i-a sarit vopseaua asta dupa ce a bagat in ea 800 de euro pe instalatie de gaz. In cazul asta, sunt sigur ca nu o sa-i placa nici symbolul. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Floppy |
![]()
|
Aici te inseli, nu are deloc bani multi, tocmai de aia ii pare rau ca i-a dat pe ceea ce nu merita, cand putea, la aceeasi bani, sa ia Clio de la mine (daca mai avea un pic de rabdare). Stia foarte bine masina, stia cum a fost ingrijita si ii si placea... Deh, mintea romanului de pe urma...
P.S. Oricum am vandut Symbolul si mi-am luat Bicorp dCi. El vrea sa-si ia SH de afara (nu neaparat Renault)... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Si NU are bani... O decizie inteleapta
![]() Nu pot decat sa-i urez muuuuuulta bafta ca are nevoie muuulta de ea. Cu cat vinde loganul? Amanunte despre instalatia de gaz: pret, consum, garantie cine a montat-o? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:42 |