Clio Symbol vs. Logan, curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol vs. Logan, curiozitate
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
nu fiti carcotasi.
orice pas inainte e un progres. piata cere acest progres, chiar daca vorbim despre masini ieftine. sunt convins ca in ritmul asta cam in 10 ani o sa ajunga si dacia sa faca masini la nivel calitativ vestic, ceea ce e un lucru imbucurator ptr economia noastra. o dacie ca a doua masina va fi un lucru excelent ptr multi dintre romani. poate chiar ca si singura masina.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Loganul nu-i de loc o masina rea. Cam o sapatamana m-am fatait cu o asemenea masina si am ramas f placut impresionat.
In primul rand nu avea greierasi, consumul mediu undeva la 6.8-7% (motor 1.6)...chiar mi-a facut placere sa merg cu ea ![]() Exceptand calitatea mai slabuta a materialelor din habitaclu masina este OK si este pacat ca nu se recunosc si calitatile masinii. Se fabuleaza intens pe seama acestei masini uneori nedrept. PS Viitorul soscru si-a luat avensis si pe drumul B-Br a ramas fara lichid de frana. Daca masina aia era logan si s-ar fi intamplat treaba asta ce s-ar fi spus despre masina ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil s-ar fi zis ca e o "eroare". Daca s-ar fi intamplat la logan probabil ca era numita o masina cu foarte multe imperfectiuni tehnice
![]() Nu am citit prea mult topicul "Generalitati Logan", insa intreb: Exista Logan de 6000 de euro? care e cel mai ieftin Logan? |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cel mai ieftin Logan e Ambiance 1,4 MPI si costa 6230 EUR. Dotari... airbag sofer, inchidere centralizata fara telecomanda si... cam atat. Vopsea metalizata + 255 EUR, directie asistata + 405 EUR.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult de informatii.
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pentru putin
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tomycta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ May 17 2005, 09:21 AM) Clio, fara sa stau pe ginduri. Pentru ca: 1. Golanul mi se pare oribil, arata ca un dulap pe roti. 2. Plasticul din golan e mai urit, respira ideea de "ieftin" prin toti porii. 3. Nu suport ideea de a fi obligat sa scot cheia din contact de cite ori vreau sa umblu la portbagaj. Eu folosesc permanent portbagajul. 4. Golanul e prea lenes. Golanul este o masina excelenta pentru pretul ei. Este o masina buna doar daca ne raportam la pret. Asta e singurul ei avantaj. Deci, daca facem abstractie de pret, nu vad nici un motiv sa-l aleg pe el. De ce, doar pentru ca are mai mult loc in spate? Spanac! Eu il cumpar ca sa stau in fata, nu in spate. Ce masina ai vere??? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
tomycta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
Logan comparativ cu alte marci (ex: reno clio) din punct de vedere performante - pret este super altei masini... La un cost redus, cu destule optiuni, intretinerea mai ieftina ca la clio !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
hebron |
![]()
|
Colegu' (de forum) la cat ajunge un Logan diesel ala cel mai dotat ca n-am stat sa invat denumirile in fct de dotari...? Ha? Mi se pare ca e cam cat Clio Expression acum, asa ca lasa-ne sa nu luam lucruri asamblate in Romania (cel putin deocamdata)...Cat despre intretinere vad ca reclama a functionat perfect, mai vorbim noi!
Succes |
--------------------
clio
symbol
|
NetFlow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 January 06 ![]() |
Cred ca e pacat de rivalitatea asta penibila "reno" "dacia" sau "clio" "logan". Cei cu logan trebuie sa realizeze ca daca nu cumpara nimeni "reno" sau "clio" ei si acum se plimbau cu 1310. Parerea mea. Cand vedeti pe strada unul cu clio sa il salutati, ca pana la urma v-a facut un serviciu.
![]() Si daca tot am ajuns sa comparam mere cu pere.. parerea mea e ca loganu e "imoral" de "mare" pe un shasiu asa mic. Eu cred ca au exagerat. Cred ca platforma megane 1 era mult mai buna pt logan decat micra. Pe de alta parte mie interiorul la clio mi se pare oribil. ( asta comparand cu loganu). Mie personal imi place mai mult logan la interior. Si daca logan e prea mare pt un shasiu asa mic... clio sedan mi se pare o gluma de mashina ( sorry pt propietari). Versiunea hachback e "asa si asa" la spatiu interior, dar sedanu e criminal. Pt un om de 180 si 120kg ca mine e o adevarata "placere" sa mergi cu unul ( in fatza, in spate nu poate fi vorba) |
--------------------
Dacia
1310 logan 1.4 cel mai ieftin
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ambele sunt compromisuri foarte bune! Loganul este o evolutie excelenta pentru Dacia, Clio este proiectul Reno pentru o masina cat mai accesibila estului (si nu numai).
polemica asta e puerila ... |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
NetFlow |
![]()
|
Loganul este o "in"evolutie de la clio. Nu e o evolutie de la 1310... Din ce am vazut eu e un clio cu caroserie mai mare si "dezechipat" de tot ce se putea pt al face ieftin.
Clio este un compromis "acceptabil" insa nu versiunea sedan. |
--------------------
Dacia
|
|
hebron |
![]()
|
Ce ai tu cu portbagaju?
![]() |
--------------------
clio
symbol
|
NetFlow |
![]()
|
Pai eu nu am nimic. Chiar imi plac mashinile sedan, dar din cauza lui "in spate" e loc doar pt copii mici, eventual.
|
--------------------
Dacia
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
e urat
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
hebron |
![]()
|
![]() ![]() De ce nu vad si eu un posesor de Logan sa zica : DAAA am o masina urata cu spume, asamblata in Romania si cu costuri de Renault...astia nu stiu sa recunoasca.... ![]() ![]() ![]() (Nu va suparati posesori de Logan e o gluma dar e adevarat ca nici in ruptul capului nu va criticati masina) |
--------------------
clio
symbol
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si apropo de cei care tot spun ca logan e o masina foarte ieftina ptr ceea ce ofera:
- un clio symbol expression dci 65 cai - 10886 eur cu toate taxele incluse - logan ambition dci 65 cai - 10090 eur cu toate taxele incluse clio are in plus : volan reglabil pe inaltime, bancheta spate rabatabila,faruri dublu-optice, si buton la portbagaj ca sa nu mai deschizi cu cheia mereu ![]() ![]() logan are in plus fata de clio - jenti aliaj, vopsea metalizata. intrebare: vi se mai pare loganu' o masina ieftina? ![]() ca sa nu mai zic ca un symbol expression cu motor 1.4 si 16V (98CP) e 10.228 eur cu toate taxele incluse. repet : tot vi se mai pare ieftin loganu'? ![]() mie mi se pare extrem de scump la ora actuala. taica-miu vrea sa-si ia un logan, dar dupa ce-a vazut preturile s-a potolit. vorba lui "mah da-o dracu....10 mii p-o dacie....da' ce face....zboara??" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eminescu0 |
![]()
|
si daca tot a aparut Clio 3. oare preturile spuse de tine se vor mai mentine?
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
@cristib
in logan incap si aia de 180+. de scumpa e scumpa dar comparativ... gandeste-te si la revizii, asigurare, etc. 15k la lgn e 1.5 milioane cu tot cu consumabile. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
hebron |
![]()
|
Stiti cum se numeste tehnica de promovare a Loganului conform psihologiei sociale? Raspuns: Tehnica piciorului in usa, adica ti se spune un pret (masina de 5000 de euro, intretinere mica pana la 100 mii km etc) si se ajunge la....preturile actuale, romanu nu mai vede diferenta de 4000 de euro intre ce a zis Dacia (Renault) si realitate...Asa ca terminati cu prostiile, daca dati 10 000 pe un LOGAN puteti da si 12 000 (rate, leasing) pe un diesel strain, iar cu casco, lasati o mai moale ca nu e asa mult...
![]() Mai bine treziti-va si nu mai faceti jocul celor de la Renault care castiga pariul pe banii vostrii...daca va placea atat de mult spatiul trebuia sa va luati un ARO ceva sau o duba... |
--------------------
clio
symbol
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Vreau sa atrag si eu atentia asupra unui aspect, pe care unii poate il stiu, altii il banuiesc, calitatea produsului finit Logan scade incet si foarte sigur. Si pot sa afirm lucrul asta deoarece sunt "alaturi" de masina asta, inca de la aparitia ei.
Fapt, pe care in cazul Symbol-ului, nu-l pot semnala. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Scade in ce sens?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
NetFlow |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Jan 28 2006, 03:49 PM) - un clio symbol expression dci 65 cai - 10886 eur cu toate taxele incluse - logan ambition dci 65 cai - 10090 eur cu toate taxele incluse Esti sigur de cele 2 pretzuri? Adica ai pus vopsea metalizata la logan si 3 ani garantie extinsa nu? Pai atunci un clio cu aceste optiuni costa fix: 11.461 Euro SI NU AI URMATOARELE: Pack siguranta (ABS + airbag pasager) Jante aluminiu Radio CD Daca adaugam si alea de mai sus Clio costa: 12.446 Euro. Pe langa asta clio e mult mai mic. Cat despre faptul ca ar fi mai prost Loganu.. e greu de zis. Una e facuta in romania alta in turcia. Piesele sunt ABSOLUT identice. Pana si suspensia fatza e acum, de la dci, indentica intre cele 2. Acum ti se pare loganu mai ieftin? |
--------------------
Dacia
|
|
hebron |
![]()
|
[QUOTE]Daca adaugam si alea de mai sus Clio costa: 12.446 Euro.
GRESIT!!! Eu am dat in iunie 2004 pe masina 11 000 de euro cu toate taxele, si cu tot ce zici tu acolo (full la ora aia), acum s-ar putea sa fie mai putin, mi se pare ca si ala de 80 CP e cam tot atat, asa ca diferenta nu e mare ![]() |
--------------------
clio
symbol
|
NetFlow |
![]()
|
Nu stiu ce ai dat tu. Eu am configurat mashina pe www.renault.ro unde te invit sa testezi.
|
--------------------
Dacia
|
|
hebron |
![]()
|
Io inteleg ca le stii pe toate dar nu ma invita sa testez...eu iti spun cat costa un Clio Symbol te-ai uitat bine???? Sau vrei sa scanez factura si sa o postez?
Am vrut sa copiez o oferta dar nu am putut...uite-te de exemplu pe site-ul cu forumul ala nou (nu-ti dau link ca n-am voie) si vezi la oferta lunii clio symbol expression sau Fidji. Daca nu, mai cauta cu Google, oferte sunt destule si vad ca mai bune decat pe site-ul oficial. PS Cand ai gasit sa scrii pretul final pe site sa vedem si noi Gata...hai sa vin cu ceva concret.... sper sa-ti placa dotarile http://www.serus.ro/configurator.htm This post has been edited by cmandrei: 30 Jan 2006, 09:43 |
--------------------
clio
symbol
|
NetFlow |
![]()
|
QUOTE(hebron @ Jan 29 2006, 02:06 AM) Am configurat cun Clio fidji acolo si pretzul a iesit 11700DDP ( cu 3 ani garantie si vopsea metalizata si jenti din aliaj). Tot mi se pare scump avand in vedere ca Fidji e o promotie, pt ca a aparut clio3. Adica dau cam 1700E in plus pt o mashina care e mai mica produsa in turcia si urata cu draci? ![]() This post has been edited by NetFlow: 29 Jan 2006, 13:24 |
--------------------
Dacia
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
1. Faptul ca e promotie la Clio Fidji nu are nici o legatura cu Clio III (ala e bicorp) si nu va afecta modelul Clio Symbol, nu s-a anuntat nici o varianta care sa-l inlocuiasca pe acesta.
2. Ai configurat Clio Fidji si ti-a iesit 11700 Euro DDP dar n-ai observat ca pagina are un mic (dar important) bug. Pleaca, in configurare, de la 9041 Euro CIP si ajunge la 9744 Euro CIP, respectiv 10866 Euro DDP si ajunge la 11712 Euro DDP fara sa aplice oferta de 400Euro CIP respectiv 481 Euro DDP. Refacand calculele ai un pret de 9344 Euro CIP si 11231 DDP. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
NetFlow |
![]()
|
La renault mereu sunt promotzii.. numai cel de sus le stie cauza, pana si megane 2 era la "promotie" la 1 an dupa ce a aparut. Proabil cei de la marketing au o strategie ascunsa. Nu conteaza oricum, am spus mai sus. SI SA COSTE LA FEL NU AS CUMPARA O MASHINA MAI MICA SI MAI SCUMPA, in conditziile in care in rest sunt aproape identice.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:54 |