Daca Ati Vinde Ce Aveti Marca Ati Cumpara ?, de asta chiar sunt curios
![]() ![]() ![]() |
Daca Ati Vinde Ce Aveti Marca Ati Cumpara ?, de asta chiar sunt curios
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai as lua un Subaru Legacy sau Honda Accord sau un S2000.. sunt multe optiuni demne de luat in considerare. Nu cred ca pot sa zic ce as lua din moment ce nu stiu ce buget voi avea pentru viitoarea masina.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Vladus aici bugetul nu prea conteaza ... ci doar parerea idea si poate motivatiile.
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Inca sunt in stare de soc dupa pozele alea....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Chrysler 300M
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
MrMishu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oscilez intre Opel New Astra si Skoda Octavia II.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi place rezultatul de pana acum, cei ce n-ar mai vrea Renault se orienteaza catre Audi.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal, aia fac MASINI
![]() This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 20:01 |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
OFFTOPIC:Am ajuns la o concluzie,majoritatea posesorilor de pe acest forum si-au luat Renault pentru ca doar asta si-au permis.L-am lasat weekendu trecut pe un posesor de Audi A4 din 2004 sa-mi conduca masina si zicea,mai ce silentioasa si ce finut se conduce masina ta!!
![]() _________________ M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sorin ... esenta este DA ceea ce ai spus tu dar faptul ca majoritatea si-au luat Renault ca asta si-au permis nu cred ca este tocmai asa ... e aproape de adevar dar nu e asa dupa mine. Eu spre exemplu l-am luat ca Renault imi place si mi-a placut de cand am avut primul R18. Eu cred ca cel care are 10.000 euro sau mai mult sa dea pe o masina sau poate sa faca leasing sau rate pentru o astfel de masinuta are inca cateva sute pentru o alta ... eu asa cred ... chiar si cei care au luat un second hand (ca mine care am avut bani ficsi si nimic mai mult) au avut si alte optiuni ... dar au ales Renault ... motive cred eu mai multe decat atat si-au permis ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
Nu e buna logica asta. Daca cei care dau 10k mai pot da inca ceva bani, cei care dau 15k, 20k, samd pe o masina, prin extensie pot da si ei proportional chiar mai mult.
|
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
cmandrei |
![]()
|
Nu e neaparat sa poata da mai mult proportional ... doar ca eu ma gandesc ca atunci cand cineva isi poate lua o masina noua buna cu dotari si asa mai departe are si bani sa o intretina ... de aici vine defapt ideea de baza ... degeaba ai 15.000 euro cash si iti iei masina de atata daca nu ai cu ce sa o intreti (daca e foarte scump service-ul si asa mai departe) astfel ca au putut sa isi ia ceva la 12.000 spre exemplu si pot si sa o intretina corect.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1.loc---->
http://automobiles.honda.com/models/model_...erDetected=True 2.-lea loc---> http://www.volvocars.ro/Showroom/S60/Speci...tions/Features/ offfff...pacat ca numai baietii cu note de 9 si 10...au dreptul ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
o masina care m a impresionat cu adevarat, si la un pret relativ accesibil , ar fi noua mazda mx5.un bmw x drive pt iarna ar fi bun de asemenea.
|
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Desi sunt indragostit de confortul oferit de Renault, sunt un mare dusman al super-accesorizarii si al gadgeturilor electronice inutile. Deci din start exclud achizitionarea unui alt model Renault, desi, sincer sa fiu, imi cam curg ochii dupa un Megane II Sedan 2.0i 16v.
Daca vorbim de SH-uri, in mod cert urmatoarea masina va fi tot un Renault (Laguna sau Safrane). Daca vorbim de masini noi, mi-am jurat ca nu-mi voi mai cumpara asa ceva decit in momentul in care voi avea bani sa le platesc integral in avans, iar cind voi avea acesti bani ma voi orienta in mod cert fie catre un SAAB, fie catre o Alfa Romeo. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b06fcn |
![]() ![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(cmandrei @ Apr 25 2005, 03:01 PM) Nu e neaparat sa poata da mai mult proportional ... doar ca eu ma gandesc ca atunci cand cineva isi poate lua o masina noua buna cu dotari si asa mai departe are si bani sa o intretina ... de aici vine defapt ideea de baza ... degeaba ai 15.000 euro cash si iti iei masina de atata daca nu ai cu ce sa o intreti (daca e foarte scump service-ul si asa mai departe) astfel ca au putut sa isi ia ceva la 12.000 spre exemplu si pot si sa o intretina corect. Parerea mea. Asa este, ca toti fraierii care trec de la Dacia direct la Passat TDI cu toate literele rosii, dupa care le incalta cu Debica sau Sava si nu le fac Casco din lipsa de bani... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Am votat cu BMW,nu imi displace masina pe care o am acum dar mi-ar place un BMW ,as oscila intre M6 cand o sa apara si X5 cu motorul cel mai puternic.Daca ar fi sa ma iau dupa bani cred ca as gasi ceva mai bun calitate pret dar oricum m-as decide abia dupa ce le-as conduce pe toate,si evident in functie de costul de intretinere si consum.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
matri][xx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 January 05 From: alba iulia ![]() |
as vrea urmatoarele clio v6,bmw 760li,vw passat 1.9 tdi 4motion highline,nissan patrol,si o mv augusta..
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline |
|
raducu68 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raducu68 @ Jun 6 2005, 12:03 PM) Mi-ar place Bine macar ca esti realist |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Kenny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 May 05 From: Suceava ![]() |
Mi-a lua o Toyota Landcruiser . Au inceput sa apara pe sosele ca ciupercile dupa ploaie . Am condus una si mi-a placut la nebunie .
|
--------------------
Nissan
Navara
'05 Nissan Navara Double Cab 2,5 Di Black w/ Silver 2005
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca sunteti sinceri cand ziceti ca nu v-ati luat Renault pentru ca e mai ieftin.Eu de exemplu recunosc ca motivul pentru care am Renault e pretul scazut fata de alternative.Singurul Renault pe care l-as prefera in mod absolut,si nu pentru ca e ieftin,e Clio RS.In rest,tot timpul exista alternative mai bune...insa mai scumpe !
Iar daca banii nu conteaza,as prefera o Honda S2000.Singurul ei defect e ca e roadster,in rest e masina perfecta.Bineinteles incerc sa raman cu picioarele pe Pamant (nu ca un Porsche Carrera GT nu ar fi pamantean ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma bate gandul al un audi A4 1.8 turbo... sa vedem de ce bani dispun cand termin leasing-ul insa... dar asta as vrea...
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
http://www.gougoule.com/crash_audi/
ca tot zise vladus de audi, si vaz ca este ceva inghesuiala la marca asta.... |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
zi ma mbzeule si tu ca au supravietuit toti ! plus de asta jentile sunt intacte ! deci se pateee !
|
--------------------
a
a
a
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
dupa buget si renumeratie, coane
azi am vazut un s40 negru si m-a pus pe ganduri dar mai degraba un clio3 cu 200 sau 250 caluti si nu vad toyota in poll |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
vladus |
![]()
|
pai ala e a3 si la cum a ajuns e evident ca mergea ca nebunu'
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
|
|
IRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 23 February 05 ![]() |
Sper sa evoluez. MII este o masina frumoasa dar un audi A6 este... la fel de frumoasa. Sau poate un velsatis de generatia a doua. Apropo ceva noutati in legatura cu velsatisul?
|
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon, trapa, piele, negru - martie 2004
|
|
raducu68 |
![]()
|
Da. E scump.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 16:59 |