Daca Ati Vinde Ce Aveti Marca Ati Cumpara ?, de asta chiar sunt curios
![]() ![]() ![]() |
Daca Ati Vinde Ce Aveti Marca Ati Cumpara ?, de asta chiar sunt curios
cmandrei |
![]() ![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Alta fara discutie, probabil Toyota RAV4 sau Skoda Octavia II, asta in momentul de fata. Dar cum o sa mai tin masina asta cel putin inca 1,5 ani, nu se stie pana atunci. De ce alta? Simplu: imi place diversitatea si vreau sa cunosc cat mai multe modele de masini, e destul de rau ca trebuie sa tin o masina 3-4 ani ca sa-mi mai si cumpar de 2 ori aceiasi marca/model. Si renault-ul nu e in nici un caz masina pe care mi-as dori-o de 2 ori, desi nu-mi pare rau ca in momentul respectiv am ales-o.
Ce imi doresc acuma: o masina care sa atraga mai putin atentia, mai fiabila si cu un service (muuult) mai bun. Nu spun ca neaparat cele 2 marci de mai sus indeplinesc toate aceste deziderate, dar "votez schimbarea", sa vedem ce pot si altii... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca am putea vinde Nissanul am lua orice altceva. Dar nimic care sa aibe legatura cu tara aia de .... (japonia).
Pe restu nu le-am vinde. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu conteaza pretul?
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Alta, volvo ca am avut doua si la 200 Mkm nu aveau nici cea mai mica problema...
|
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu Cipman acum aici nu conteaza pretul, conteaza ideile/parerile ...
Mersi, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am votat "alta" pentru ca mi-as lua o alfa 147 (eventual gt daca tot nu conteaza banii
![]() ...si nu ca as avea ceva cu renault, dar am eu o fixatie pe alfa. ps: prima optiune ar fi de fapt un porsche carrera, dar incerc sa raman realist |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
AUDI A4 3.2 FSI Quattro - 188kW/255CP/3.2L Tiptronic 6 gears - 47.326 euro DDP
Imi lipsea o (mica) parte din bani ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Eu nu prea vreau sa dau bani multi pe o masina. De oricare ar fi ea. Consider ca e suficienta oricare atata timp cat se inscrie la categoria "de la decent in sus". In nici un caz nu voi da, niciodata, mai mult de 20.000 E pe un autoturism. Nici daca as primi banii cadou tot n-as face asta. Poate daca-s castiga 200.000 de E pe an sau mai mult. Sau daca job-ul mi-ar impune-o. Dara nu e cazul.
Mercedes si BMW excluse. Nu numai din cauza de pret. Nu mi se potrivesc decat daca as sta f.f.f. mult la soare. Plus ca au transmisie pe spate, devalorizare rapida, costuri de intretinere mari (per total iti iese ca poti face contract cu o firma de taxi sa stea dupa tine tot timpul, iesi mai ieftin si ai si sofer ![]() Citroen l-as lasa pe ultimul loc, dar inaintea celor italienesti (nu-s in poll, stiu). Pe cele din VAG inainte de Ford si inainte de Opel. Pe cele frantzuzesti le-as pune intre VAG si Ford. Cred. Nu fac mare diferenta intre Peugeot si Renault. Eu tocmai mi-am luat una dintre variantele din poll. Asa ca stii si ce am votat. Iar daca ar fi sa visez, lasand la o parte visele de copil de 5 ani cu ferrari si lamborghini, cred ca m-as gandi la un Aston Martin sau altceva englezesc cu blazon. Englezii sunt singurii care mai fac masini. Restul fabrica doar mijloace de transport. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Momentan, imi stralucesc ochii dupa un MII CC...
dar nu imi pun problema sa imi vand masina in urmatorii 3 ani. Daca o fi sialtceva cu atat mai bine... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Da, noul Renault Laguna 2.2 dCI sau daca va fi multumitor noul Rx4 sau cum ii va spune..
|
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, eu tot pe mana renaultului as merge.. cred ca un megane cc mi s-ar potrivi de minune..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A4 2.0 TFSI quattro tiptronic ... bineinteles ca e functie de buget
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Cu ce as lua pe masina detinuta nu cred ca as putea lua ceva din lista, din aceiasi clasa.
Chiar daca as avea in mana banii care i-am dat pe masina, nu cred ca ar fi alta varianta care sa se incadreze. In lista sunt marci mai bine cotate decat Renault, dar mult mai scumpe. This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 20:00 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca mi-am adus aminte... mi-ar placea si o civic type r
flash.jpg |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
shu |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
De Mazda nu zice nimeni nimik? Mai ales de uratenia aia de Mazda 6???
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ai zis tu suficient....
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Hubertus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 March 05 From: Brasov ![]() |
La mine intra in discutie doar 2 variante: Megane 2 Estate 1,9 dCi sau Seat Altea 2.0 TDI. Mai am aprox 2 luni sa ajung la o concluzie...
![]() |
-------------------- SEAT Altea Stylance 2.0TDI
|
|
cmandrei |
![]()
|
Sincer eu as vrea sa iti spune Megane, dar imi place atat de mult Altea ... ca nu stiu ce sa iti spun ... oricum tu stii cel mai bine costurile si asa mai departe ... esenta era ca imi place foarte mult Seat Altea - dar nu mai mult decat Espace.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
Hubertus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 March 05 From: Brasov ![]() |
Pai Altea si Megane sunt aceeasi clasa, insa Espace este altundeva.... Si oricum nu am nevoie de microbuz
![]() Atat Megane, cat si Altea sun masini frumoase, si interior si exterior. Sunt anumite lucruri care lipsesc din Megane. De exemplu tempomatul, care in RO nu e disponibil nici macar la optionale, si eu am nevoie de asa ceva, fiindca am o problema la genunchi... De asemenea, nu pot ignora nici faptul ca la nivelul de echipare dorit de mine, Megane Estate e mai ieftin. Insa Altea are 20 CP in plus...si lista ar mai putea continua. This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 20:00 |
-------------------- SEAT Altea Stylance 2.0TDI
|
|
xexe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
saab 93 aero
![]() |
-------------------- -------------------------------------
Scenic II 1.5 dCi, 2005, 101 CP |
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Am vazut la un salon auto, aici in Iasi, noul Hyundai Sonata... arata intr-un alt fel decat ce oferea pana acum coreeanul, iar asta parca mi-a placut mai mult.
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
Dar oare e fiabil un hyundai sonata ? costuri intretinere ? piese de origine ? si cred ca si pretul e mare ... ca sunt taxe ... sau au fabrica in europa ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
itharangus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 24 December 04 From: tm ![]() |
Eu tot Renault as alege: Megane Sedane 1.5 dCI de 80 CP, pentru ca e o masina de familie si are gramada de optionale la preturi extra (de comparat cu Peugeot, VW etc).
Raportul calitate/pret e imbatabil. Asta chiar daca acest model e facut in Turcia... |
-------------------- CLIO SYMBOL dCI 65CP 45kkm VERDE 2003
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Un BMW M3 !!!! Imi place foarte mult masinuta !!!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
E musai sa vind Meganul?
Eu fiind multumit (cel putin deocamdata) de RMII ma cam gindesc sa-i iau sotioarei un Clio (nu vrea sahke-it pentru ca e la fel de lata ca si Sedanul) pentru oras.Probabil va fi un Clio 1,5dCi Extreme. Renault bate concutenta la dotari ... |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
As lua aceeasi masina,acelasi motor,aceeasi culoare,cu un pic de dichis(tuning usor) ici,colo este una dintre cele mai frumoase masini de pe piata,am votat Renault.
Vise am si eu,e normal dar nu sa sar din sant in put cu VW,Alfa si alte skode. Nu as refuza un BMW 330 d sau un A6 3.0TDI sau chiar BMW 530d. _________________ M II Estate 1.9dci Clio 1.5Dci |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Noua laguna 2.2dCI 150CP sport sau clio V6
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
|
-------------------- |
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
As merge pe acel VW dar nu stiu exact ce este.
![]() Daca nu, as lua un VW... deh... dupa buget... Passat daca s-ar putea, daca nu si un GV 2.0 FSI. Alles Gute! |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:16 |