Aparatori de noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori de noroi
atoma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|||
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Cum nu stiu pe cine ai intrebat...iti raspund eu!
Nu a tb sa fac nici o modificare...pur si simplu le-am potrivit ca pozitie si le-am prins.....dataorita faptului ca sunt dintr-un material moale se pot aseza bine. Succes! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
luckyguy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 February 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Influence [COLOR=blue]Renault Megane II Influence, 1.5 dci 100CP[/COLOR]
[COLOR=blue]Renault Megane II Grandtour 1.6 16V 113CP - 2004[/COLOR] |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum romanul e roman... am considerat ca aparatorile de noroi originale Reno sunt mult prea scumpe si ineficiente..si am facut o adaptare..niste aparatori de Pejo 307, care reduc destul de mult noroiul si mizeria de pe bara spate..iata si poze:
dsc021339ql.jpg dsc021302cx.jpg |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Salut,
Punctele de prindere.....nu am o poza cu asa ceva, insa ce pot spune este ca am folosit acel holtsurub care fixeaza contraaripa ca fiind unul din cele 3 puncte de fixare "No. 1"...am considerat ca acela este si cel mai eficient si cel mai important punct de fixare a aparatorii...si asta deoarece, aparatorile fiind flexibile si moi, tb intai asezate/fixate intr-o pozitie care sa fie perfect paralela cu fata anvelopei(eficienta maxima&aspect placut!) Odata prinsa aparatoarea cu acel holtsurub care exista deja(tb gasita pozitia optima de gaurire a aparatorii a.i. sa nu se distanteze... Ap. de bara masinii....) Hai ca am fugit un pic pana la masina sa fac pics...e noapte deja si nu au iesit asa grozav si masina e jegoasa ca am fost dupa peste...asa ca scuze!... Se poate vedea ca 2 sunt holtsuruburile cu care vine aparatoarea si No 1 este cel care exista deja! Sper sa fi fost destul de bine inteles..si picsurile de folos, daca nu, spune si fac unele ziua!!! Succes! This post has been edited by darem: 18 May 2006, 20:29 Attached thumbnail(s) IMGP2942.JPG ( Size: 87.46k ) Number of downloads: 1065 IMGP2944.JPG ( Size: 123.14k ) Number of downloads: 1172 |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
luckyguy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 February 06 ![]() |
Thanks
Sunt suficient de clare. Sper sa ma descurc. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Influence [COLOR=blue]Renault Megane II Influence, 1.5 dci 100CP[/COLOR]
[COLOR=blue]Renault Megane II Grandtour 1.6 16V 113CP - 2004[/COLOR] |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt dragute,dar am o intrebare astea de reno originale mai au un surug jos perpendicular pe masina cum te uiti sub ea.Vine prins cred ca de spoler spate
Astea au? |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Ia sa ma laud si eu cu ale mele.Au costat fix 50 de lei iar montajul l-a facut subsemnatul.Merg pe orice fel de Renault.
Attached thumbnail(s) P06_04_06_18.14.jpg ( Size: 121.65k ) Number of downloads: 1025 P06_04_06_18.15.jpg ( Size: 88.9k ) Number of downloads: 886 P06_04_06_18.15_1_.jpg ( Size: 70.56k ) Number of downloads: 821 P06_04_06_18.15_2_.jpg ( Size: 110.02k ) Number of downloads: 322 P06_04_06_18.16.jpg ( Size: 108.89k ) Number of downloads: 381 P06_04_06_18.16_1_.jpg ( Size: 112.69k ) Number of downloads: 361 |
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
poti sa dai mai multe amanunte despre ele? ce scrie pe cutie, pe unde se pot gasi ? eu tot caut si in afara de cele originale (scumpe) si cele universale (poloneze) nu gasesc altceva.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Pai erau ambalate intr-o cutie de carton galben.Sunt nemtesti cel putin asa scria pe cutie.Eu le-am luat din iasi de la un magazin Bardi-auto,din pacate nu au inca magazin in bucuresti dar uitate pe siteul lor si poate ei legatura cu cineva de acolo.http://www.bardiauto.ro.Bafta.
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Atentie cei care vor sa-si monteze aparatori de noroi:
odata montate ele freaca si matuie vopseaua din spoiler unde sunt prinse. Am constatat lucrul asta cand am fost la Ipso si mi le-au dat jos pe cele dupa fata ca sa urce masina pe elevator. Si evident ca au uitat sa mai monteze la loc una si eu bezmeticu am vazut dupa ce am ajuns acasa. Pt cine doreste asta e codul: 77 11 221 305 BAVETTES AV BC 84 fata 77 11 221 306 BAVETTES AR BC 84 spate Attached thumbnail(s) aparatori.JPG ( Size: 43.44k ) Number of downloads: 554 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
As vrea sa va povestesc micile mele experiente legate de aparatorile de noroi, pt ca am vazut ca n-a pomenit nimeni de asa ceva, in ideea ca v-ar putea fi de folos. Am avut pana acum 2 masini, o supernova + masina din semnatura si le-am achizitionat pe ambele noi. Dupa ceva timp, la ambele masini am observat urmatorul fenomen: pe aripa spate, in fata rotii spate mai exact, am observat ceva semne datorate pietrelor aruncate de rotile fata pe masina. Banuiesc ca aceste pietre erau aruncate mai cu spor de catre rotile tractoare atunci cand mergeam pe drumuri pietruite si mai ales in urcare. E drept ca la supernova semnele erau mai evidente probabil datorita vopselei mai putin rezistente decat la megane. Mai mult de atat, anul trecut, in urma unui mic accident, in care unul a fortat bine culoare rosie a semaforului si a intrat direct in mine, mai exact in aripa spate si portiera spate stanga, am fost nevoit bineinteles sa revopsesc aceste elemente. Ideea e ca vopseaua proaspat achizitionata de la un service Renault bineinteles de pe aripa spate stanga nu mai tinea la fel de bine ca cea din dreapta si drept urmare am avut semne vizibil mai mari datorita pietricelelor pe partea stanga. Atunci am avut un motiv in plus sa imi pun si la megane la fel ca si la supernova aparatori de noroi si fata si spate. Alt motiv pt care mi-am pus aparatori pe toate rotile ar fi asfaltul moale si proaspat turnat pe care ai sanse sa il regasesti pe toata masina (portiere, bara spate, aripi) sub forma unor particule mici pe care le vezi daca dai cu mana pe masina curata si te uiti cu f multa atentie....a fost cazul meu si poate al multora. Mentionez ca si masina mea la fel ca majoritatea masinilor ruleaza pe drumurile 'civilizate' din Ro si incerc sa ocolesc cat mai mult pietrele si asfaltul proaspat turnat ![]() ![]() Mi-am luat aparatori exact ca are lui Lex (se pot vedea in pozele lui de pe topicul asta), iar cele din fata sunt bineinteles ceva mai mici dar sunt flexibile si se monteaza destul de usor (mare atentie cand le centrati pe roti inainte de a da gaurile , sa fie asezate simetric stanga/dreapta). Urc borduri chiar si cu spatele si de asemenea cobor si nu au nici un fel de probleme. La iarna trebuie intradevar avut grija sa mai dati cate un picior in ele dupa ce parcati pt ca altfel ingeata zapada pe ele. Concluzie: din experieta....recomand ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
A, am uitat: Nicotine, daca sunt fixate bine aparatorile alea si nu se misca, nu mai au cum sa frece vopseaua.
In plus se poate da un strat subtire de vaselina, exact in locul unde spui tu intre aparatoare si spoiler ...si ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Da, intr-adevar, dupa aproape 1 an de zile de cand le-am motat nu am vazut sa existe nici o deteriorare a vopselei in locul unde sunt montate. Si pe aripa din spate chiar au efect foarte bun. Ma gandeam sa montez si la rotile din fata, dar nu am avut timp pana acum.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o rugaminte la cei care au aparatorile universale poloneze (gen Lex). Daca se poate o poza sa vad si eu unde se prind suruburile de fixare.
Eu am acele aparatori la Loganul parintilor si sunt prinse in suruburi in aripa, pe margine, acolo unde pare tabla, nu plastic. La Meganul meu nu se poate insuruba in tabla ca nu e loc. Ramane doar varianta in partea de plastic. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
Aparatorile pe care le am eu sunt prinse de pasajul rotii (partea care este pe interiorul locului rotii) care este din plastic. In masura posibilitatilor o sa fac si poze.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
bonzai |
![]()
|
Eu am vazut ca este o diferenta de adancime de cca 1 cm intre tabla si pasajul de plastic. Diferenta asta nu am vazut-o la logan, asta ma deruteaza pe mine.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
Nu este chiar 1 cm. Sunt cca. 5mm. Si aparatoarea este foarte flexibila. Se lipeste foarte bine crede-ma. Singurul loc unde apare un spatiu este pe interior, in partea de sus a ei. Acolo fie o lasi asa, fie ii bagi ceva de umplutura (si o bucatica mica de plastic sau cauciuc merge). dar in principiu poti sa o lasi asa. Nu se intampla nimic. totul este de plastic pe acolo. Nu rugineste nimic.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
darem |
![]()
|
hmmmm!!!!!!!!! unde este tabla aceea???? ca este tot numai plastic......si nu este nici o pb daca le fixezi chiar pe cantul aripii.
Succes! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
bonzai |
![]()
|
Mi-am cumparat si eu aparatori din cele universale. Voi cum ati procedat in spate? Nu pot sa folosesc surubelnita la infiletare caci incurca roata. Pe fata cat de cat ai posibilitatea sa intorci roata.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
scoate roata......
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am pus si io azi aparatori "de origine". 2.700.000 toate 4, montaj gratuit. Poze nu mai pun, sunt exact ca ale lui make: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=409...ndpost&p=586875
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
@ manuel
de unde ? |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De la dealerul Renault local, Motor Grup Vaslui
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
mersi frumos
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Salut,
Sfatuiesc pe cat mai multi dintre dintre cei care ne citesc sa-si monteze aparatori de noroi. Nu neaparat pentru apa sau mizeria care este pe strazi ci in special pentru bitumul care aruncat de roti se lipeste pe lacul masinii. Intr-adevar sunt scumpe (cele originale) dar in timp isi merita banii. Cu conditia sa aveti grija de ele .... la borduri ... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
@manuel
nu sunt cam mici? rotile par mai in exterior decat aparatorile, nu trece noroiul pe langa ele? |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Manuel |
![]()
|
Inca nu stiu, abia le-am pus. Sunt foarte incantat de ele, cel putin din punct de vedere estetic.
octav, n-ai pentru ce... ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Am pus si eu aparatorile alea poloneze, mb95 model 2. M-am chinuit ca un timpit prima oara, ca nu erau centrate bine. Se pun foarte usor. Sfat pentru alti amatori: se pune una provizoriu (nu se infileteaza suruburile pina la capat), se pune roata la loc provizoriu (strinsa cu un prezon in partea inferioara, sa stea fest), se merge in spatele masinii si se observa pozitia aparatorii fata de roata. Nu faceti ca mine, care am dat jos roata de doua ori pina mi-am dat seama ce simplu se centreaza. Pentru cei din Iasi: aparatori model 1 (pentru fata, sunt mai scurte) se gasesc la Autocenter, 25 ron perechea. Model 2 nu sunt momentan, eu am comandat pe internet.
Ca distantiere intre aparatoare si plasticul contraaripii se pot folosi bucati din furtun de benzina dacia berlina (cel ce face legatura dintre pompa de benzina si carburator). E 2 ron. This post has been edited by collinro2: 23 Dec 2006, 13:59 |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
cristian24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 January 07 ![]() |
salutare
Eu am 2 aparatori de noroi pt renault megane bicorp. Mi-au fost facute cadou. Le ofer la schimb cu unele de sedan. Sunt originale si sunt pt spate. Astept raspuns pe mail |
--------------------
Renault
Megane sedan 1.6 16v
2005 Confort Privilege, xenon, trapa
- B 72 YCM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 02:36 |