Aparatori de noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori de noroi
alexutzu77 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane II 2.2
2007 sedan Privilege
|
|||
nkusor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 January 07 ![]() |
Mi-am montat si eu azi aparatori noroi originale pe spate la un megan sedan 2.
Cu ceva timp in urma ma declaram nemultumit de aspectul si utilitatea pe care le ofera masinii, acum insa mi se pare ca ofera un aspect placut. De cumparat le-am cumparat ieri pe 30.09.09 cu 111.27 lei, de la ipso otopeni. Iar de montat le-am montat singur. Se prind in trei suruburi fara sa fie nevoie sa dai roata jos. Codul lor este 77 11 223 823. Am sa atasej si instructiunile de montaj. ![]() Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Luxe Privilege 1.5 dCI
- B ** * * * Clima, scaune, trapa, xenon, tuxedo, parktr., etc.
|
|
leonardodavinci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 January 11 ![]() |
As vrea sa imi cumpar si eu aparatori de noroi....unde as putea gasi ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 - 1.4 16V/100CP
2009 PRIMA
|
|
cornelygy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 16 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Salut ,ma poate ajuta cineva ,de unde pot cumpara BAVETE NOROI acele aparatori care se manteaza pe aripi fata spate ca sa nu se mai stropeasca masina atunci cind destepti astia spala straziile-. pt clio simboldin 2008 va multumesc
|
--------------------
Renault
megan 2
2005
- BBBBBB
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Stie cineva daca aparatorile/bavetele de noroi OEM se potrivesc de la Megane Estate la Sedan? Intreb pt cele din spate, pt ca cele din fata sigur se potrivesc. Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
Gasiti aparatori de noroi in targ in Vitan sunt la 25 ron perechea pentru fata/spate si sunt din cele de cauciuc moale care nu se rup; se monteaza f usor si arata f bine pe masina; o sa urc si niste poze
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v combi
- B513CMG
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
D-alea am si eu, dar au inceput sa ma deranjeze vizual.. Are cineva habar daca merg montate pe sedan niste aparatori OEM care provin de pe un megane estate?? Multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
RoBerT_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 April 12 ![]() |
daca tot sunteti asa de " disperati " dupa naspetele alea de aparatori . parerea mea ca arata Oribil, si da sunt practice dar optic sunt urate rau de tot . nu stiu ce vedeti voi ca parca e masina neterminata fara
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v 115 cp. estate
|
|
alyquattro05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 August 12 ![]() |
Va salut! Mi-am cumparat si eu acele aparatoare de noroi universale Elegance(made in Polonia), modelul 1 pentru fata. Tin sa precizez ca cele originale nu imi plac pt ca sunt foarte mici, dar nici acestea universale nu imi plac ca sunt prea mari. As vrea sa le tai pana la dunga acea(acei 2,3 cm). Ce spuneti? Ar fi ok? S-ar vedea urat? nu ar iesi taietura buna? Dati-mi un sfat! Multumesc.
|
--------------------
renault
megane 2 estate
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sfat ... aparatorile alea nu te ajuta dar nici nu te incurca .. las-o asa cum a venit de la mama ei ... adica fara ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Le am lasat asa fara sa le tai si nu incurca deloc.Vara nu mai gasesc bitum pe masina si iarna nu mai sare criblura si nu se mai pune gheata pe praguri,insa le scutur cu varful bocancului cand stationez.Sunt utile,recomand.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
alyquattro05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 August 12 ![]() |
Am sa le las asa si am sa vad pe urma daca ating cu ele la denivelari. Va multumesc pentru sfaturi!
|
--------------------
renault
megane 2 estate
2004
|
|
al3xtd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 November 12 ![]() |
mi-am luat universale ptr bicorp de la auch - an ... pe spate nu merg ... recomandari ceva ... pe umezeala asta cu sare bromuri, nisip si ce dracu mai baga astia de la drumuri curat luneta la 2 secunde si bag lichid de curatare mai ceva ca motorina
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2006 1.5 dci
- ser Renault Megane: 2006 1.5 - dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 03:26 |