Aparatori de noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori de noroi
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|||
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Meghitzanul @ 4 Dec 2007, 15:39) sunt eficiente pt ca nu mai iei pietrele de la roti direct pe vopseaua masinii.. asta in primul rand.. bineinteles cu conditia sa pui pe toate cele 4 roti pe de alta parte o sa-ti multumeasca cei care stau in spatele tau pe vreme ploioasa iar de murdarit tot se murdareste stai linistit iarta-ma ca te contrazic. au totusi un mic efect. ce-i drept se murdareste masina daca treci cu ea prin balti ca nimic nu te scapa de asta. dar pt o balta mica, ceva, sunt eficiente. plus ca mie m-i se pare ca arata mai bine masina... This post has been edited by dragos_alx: 5 Dec 2007, 17:32 |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
aleksanders |
![]()
|
merci dragos- probabil ca o sa imi iau si eu- tu ai originale sau din vitan de cauciuc moale?
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
alea "din vitan" cum ziceti voi sunt mult mai bune decat cele originale eu le-am luat dintrun magazin din constanta
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragos_alx @ 5 Dec 2007, 18:31) iarta-ma ca te contrazic. au totusi un mic efect. ce-i drept se murdareste masina daca treci cu ea prin balti ca nimic nu te scapa de asta. dar pt o balta mica, ceva, sunt eficiente. plus ca mie m-i se pare ca arata mai bine masina... si eu tot la balti mari si ploaie ma refeream mai devreme.. si intr-adevar arata mai bine masina, cu conditia sa fie prinse cat mai fest pe aripa.. am vazut si bavete montate total aiurea ale mele arata asa: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=409...ndpost&p=809166 ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
aleksanders |
![]()
|
sunt faine- deci imi pun si eu
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
am si eu un megane 2 hatch si ma bate gandu si pe mine sa imi pun aparatori de noroi.eu sunt din oradea.daca stiti careva unde pot gasi asa ceva si sa potriveasca sigur v-as fi recunoscator pt un exemplu...am vazut ceva in pic dar nush daka potrivesc..o sa merg sa mai vad
|
--------------------
Peugeot
407 SW
2006 2.0 HDI 136 cp
- BH-47-PJO Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
salut!
pai daca ai ceva de genu, carefour, cora, nush ce...pe langa tine, cauta model 1 si model 2 de aparatori noroi universale eu le-am luat de pe net, de pe okazii.ro e un tip care vinde. nu stiu insa daca trimite si in alte orase. ai putea sa-l intrebi. vezi ca sunt 2 care vand. dai search aparatori noroi, si il cauti pe cel care da 4 buc cu 80 ron (2 fata 2 spate) numai bine! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
e bine 80 ron 4 buc. eu am dat ceva mai mult
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
[quote=dragos_alx,9 Dec 2007, 11:29]
salut! il cauti pe cel care da 4 buc cu 80 ron (2 fata 2 spate) e bine sa cumparati modelul 1 pt fata.sunt putin mai scurte decat modelul 2 (spate) chiar si in instructiunile tiparite de producator se recomanda ca la Renault sa fie montate astfel. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am montat doar pe spate (momentan) bavetele originale reno (cadou).
caut sa-mi cumpar si pentru fata dar ma gandesc cu groaza ca trebuie sa le si montez (stiu ca pare foarte stupid dar chiar mi-e lene!!! si n-am timp, si e si ud pe jos afara!) mi se par foarte utile la balti (se vede clar pe masina unde si-au facut treaba si unde nu dupa urmele de noroi lasate pe aripa spate) si daca la megane cele originale nu schimba foarte mult aspectul (sunt destul de discrete) la symbol mi se par esentiale (si indispensabile). ![]() This post has been edited by fanu_WZI: 9 Dec 2007, 19:52 |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Confirm utilitatea acestora.De curand am pus sorturile/bavetele originale fata+spate. Masina parca se murdareste mai putin
![]() This post has been edited by cata70: 9 Dec 2007, 21:55 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
aleksanders |
![]()
|
cata si cat te-au costat cele originale?
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cata70 |
![]()
|
350 RON fata+spate dar nu de la reprezentanta ...Depinde si de magazin (adaosul comercial)
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Salut! Vreau sa-mi montez aparatori si am fost in cateva magazine azi din oras si am gasit modelul acesta:aa.jpg ( Size: 70.08k )
Number of downloads: 931
. Zicea cineva in acest topic ca s-ar potrivi bine si pe fata si pe spate, e acelasi model cu acesta din foto. ? Vanzatorul mi-a spus ca pe spate se potrivesc bine, dar pe fata nu prea, e adevarat? Multumesc. |
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
aleksanders |
![]()
|
sunt bune cele din imagine- le-am vazut la cineva care si-a montat - dar vezi ca sunt tipul 1 si tipul 2- cele mai scurte se pun pe fata - de unde le-ai luat si cat te-au costat? ca 350 pe undel originale nu dau
10 Dec 2007, 21:26: vad ca cele din poza au pretul de 17 lei setu- ma tenteaza din ce in ce mai mult sa imi iau si eu - la baniia stia chiar ca merita efortul sa ma deplasez pana in vitan ![]() This post has been edited by aleksanders: 10 Dec 2007, 21:26 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
In Iasi, pretul difera in functie de magazin. Eu am cautat modelul MB'95 am vazut o poza in acest topic dar nu am gasit modelu ala. Maine ma duc sa-mi cumpar, dar vazatorul a zis ca tipul 1 (fata) nu prea se potrivesc, eram curios sa stiu daca e adevarat.
Pretul lor este intre 17Ron si max. am gasit cu 24Ron super convenabil, cu pretul celor originale (350Ron) , imi i-au o cotiera SH, sper sa gasesc ![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
mi=am luat si eu aparatori de noroi.am gasit pana la urma.cu 25 ron setul.dar am facut o mare mare si repet MARE prostie.pe ele scriau clar si mare front si rear.akuma nu ca io nu as sti engleza ca doar am terminat liceu cu profil limbi straine.da in bezna mintii mele am analizat situatia cam asa:
cele pt fata erau mai lungi si cele pt spate erau m,ai scurte.am zis ca le inversez si astfel le pun pe cele lungi pe spate si pe cele scurte pe fata.toate bine si frumoase pana le-am terminat.am inceput cu fata si am terminat cu spatele.din lateral apareau super.dar cand merg sa ma uit din spate...aoleu imi venea sa ma trag de cap.....cele pt fata erau mai inguste ca sa nu arate tare departat de la aripa.si eu le-am pus pe spate si acuma pe fata sunt super dar pe spate sunt mai inguste.inca nu am spalat masina sa apuc sa o murdaresc ca sa vad daca tre sa le inlocuiesc...sa nu faceti prostia asta.o spun din experienta.....in rest toate cele bune....... |
--------------------
Peugeot
407 SW
2006 2.0 HDI 136 cp
- BH-47-PJO Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
mafia imi spui si mie unde ai gasit aparatorile??? multumesc!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
"prise" - pe soseaua Nationala, (Podul de Piatra spre Cantemir) sunt 2 vulcanizari si 2 magazine de piese auto. La unul dintre ele are modelul 2 la 17 Ron ( de aici am luat si eu). Langa Renault IASI, este un magazin BRAS, gasesti si aici ambele modele (1)fata si 2 (spate), pretul era 23Ron setul. Eu nu le-am montat inca sa vad cum se aseaza, la frigul de afara
![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
ok, mersi mult ... da ma mir cum de este diferenta asa mare la pret???
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Poate sa-mi spuna si mie cineva daca dupa dupa ce a montat aparatori de noroi la Megane Sedan, se mai murdareste tot asa de tare spatele portbagajului? Ma deranjeaza ca tot timpul trebuie sa ai un servetel daca vrei sa deschizi portbagajul.
15 Mar 2008, 19:59: Si daca a gasit cineva aparatori din acelea profilate care se muleaza dupa aripa si au un pic de relief This post has been edited by RADU__: 15 Mar 2008, 18:59 |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
salut , am si eu o intrebare, am skimbat zilele trecute un bec p partea stanga la faza scurta si am vazut ca mi s a rupt(crapat) aparatoarea din plastic din spate de la roata, (probabil de la pietre) stie cineva daca se o skimba pe garantie sau daca nu cat ar costa sa o skimb ...va salut sper k d data asta am fst mai explicit
This post has been edited by chitsro: 17 Mar 2008, 16:57 Attached File(s) |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
aia nu e aparatoarea de care vorbesc colegii de forum mai sus. Ce arati tu acolo este mai degraba carenajul rotii... este din plastic si cred ca gasesti numai la reprezentanta sau magazine de piese de schimb. oricum trebuie sa aflii codul.
Daca e spart sigur nu il schimba nimeni pe garantei, Dar daca este scump, si ai casco.. ar fi o varianta. Eu am schimbat asa ceva la un audi a4, si m-a costat cam 90 ron bucata This post has been edited by aditasse: 17 Mar 2008, 21:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Salut!
Pentru Radu: Se reduce semnificativ stropirea pe partea spate. Aparatori profilate se gasesc cele de tip "universal" la 20-25 RON/perechea, separat fata (mai lungi in fusta) si spate. Ideea este sa fie puse si in fata tot din cele spate. Cele fata sunt prea lungi (distanta fata de sol este de 2-4 cm si la denivelari cu masina lasata freaca cu un zgomot enervant pe drum). Pentru chitsro:Am schimbat carenaj roata fata (urmare accident) la 100 RON+manopera la reprezentanta Renault. |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RADU__ @ 15 Mar 2008, 14:33) Poate sa-mi spuna si mie cineva daca dupa dupa ce a montat aparatori de noroi la Megane Sedan, se mai murdareste tot asa de tare spatele portbagajului? Ma deranjeaza ca tot timpul trebuie sa ai un servetel daca vrei sa deschizi portbagajul. se murdareste la fel de tare. |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
tr-viorel
Se reduce semnificativ stropirea pe partea spate Meghitanul se murdareste la fel de tare. ????????????????????????? O s ava rog sa nuantati daca se poate ca din cele doua raspunsuri nu prea inteleg mare lucru. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
nkusor |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 January 07 ![]() |
Am vazut pe un megan sedan 2 aparatori fata si spate originale, adica cele miniaturale si foarte scumpe.
Parerea mea este ca nu ajuta nici la stropire nici la estetica. Sunt scumpe si proaste, cum sunt dealtfel si paravanturile originale. |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Luxe Privilege 1.5 dCI
- B ** * * * Clima, scaune, trapa, xenon, tuxedo, parktr., etc.
|
|
cata70 |
![]()
|
Asa cum am mai spus,am originale si sunt multumit de ele.Ca sunt mai scumpe decat cele universale,este adevarat insa vin exact pe caroseria masinii,nemafiind nevoie de alte gauri.
Din punct de vedere estetic...tine de gusturile fiecaruia ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu le-am primit cadou pe cele originale la livrarea masinii (numai cele din spate, pe fata oricum nu mi-as fi pus ca nu imi plac din punct de vedere estetic), si mi se par cele mai frumoase, perfect adaptate caroseriei. Pot sa spun ca am mers o perioada cu ele nemontate (le-am primit in cutia lor originala) si parbrizul spate mi se stropea simtitor mai tare fara ele... deci eu unul votez pentru cele originale...
This post has been edited by Vio: 18 Apr 2008, 19:43 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:00 |