greierasi
![]() ![]() ![]() |
greierasi
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
Tianu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 April 07 ![]() |
caseta de directie nu a fost platita in final. dar a trebuit sa se mearga cu avocat. avocat care a fost platit si nervi tocati si timp pierdut
![]() |
--------------------
Renault
21
1990/GTS
|
|
meganesedan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 April 07 ![]() |
am un reno meg.mod.2007 si am avut ceva greierasi pe spate la usi am mers la reno le-am spus gr. dar sa rezolvat cu sprei de vasilina sa dat pe iala si gata
AM AVUT 6800KM CIND AM AVUT PROBLEMA , DAR ACUM SUNT FOARTE MULTUMIT DE MASINA |
--------------------
renault
megane sedan
an 2007, varianta confort lux privillege
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Am incercat si eu WD-40. Este foarte bun pt eliminatul scartieturilor din usi. Am dat in clante si pe balamale. Problema cred ca apare de la praful depus.
Multumesc celor cu ideea! ![]() Oare este bun si pt plastic? Ma gandeam daca se poate da la imbinarile consolei centrale, eventual dupa ce se desface capacul de sus, de la afisajul radio-cd !? Sau pt asta trebuie neaparat un spray cu silicon? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu magia WD-40.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Pt. tine magicianul a fost ssilviu, nu?
![]() Incerc sa imi fac curaj sa elimin si scartaitul, care apare doar cand si cand , din consola centrala. Daca iese si asta, atunci Megane poate fi numita chiar masina silentioasa. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Sa imi spuneti si mie cum le scoateti pe cele de acolo ca am si eu. Ce e drept, am cam mult praf si nu am dat cu nimic pe bord. Voi cu ce dati/ati dat ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(mefmef @ 8 May 2007, 17:42) Pt. tine magicianul a fost ssilviu, nu? ![]() The one and only. ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Dupa un drum la tara, pe frumoasele si intretinutele poteci din satele noastre, mi-au aparut si mie cativa pui de greieri in stalpul si usa spate stanga. Am incercat cu o substanta vascoasa speciala de ungere pentru mecanisme/echipamente STILL. Am dat pe la portiere, portbagaj, etc.. Pot spune ca am eliminat greierii. E forte silentioasa acum. Sper sa tina.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|
chocapic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 May 06 ![]() |
Masina are 50400 km si de 2 saptamani bazaie toata masina la relanti (pe sub bord si sub masina partea din fata.)
Am rezolvat partial problema - in sensul ca daca pun AC creste putin turatia motorului si este ok , nu se mai aude nimic. dar nu-mi dau seama p unde-s greierasii astia ca- s tare sprinteni ![]() Va spun in rest masina buna- mai putin flansele si manerele usilor fata care-s cojite. |
--------------------
renault
megane 2
2004 1,5 dci
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Desi nu e topicul aici, relatez urmatoarea problema: am gasit cazut sub bord, de partea soferului, un cub din burete, cu adeziv pe o fata. De unde o fi?!
Independent de cubul asta, am greieri asa cum ii sta bine unui megane: la incuietori, la capacul radio cd, la cochilia ce acopera tabloul de bord si mai nou, a aparut unul foarte interesant: cind dau drumul la A/C, apare o vibratie in tabloul de bord, dar numai intre 1500 si 2000 rpm. Foarte interesant. Si masina are doar 3700km. |
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
2006 1,5dCi 80CP We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am rapus ultimul greiere din masina! Am dat cu WD-40 pe balamalele de la usa dreapta spate si nu se mai aude nimic!
![]() IUPIII! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu te bucura ca nu tine mult, or sa se nasca altii din pacate.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai e nitel si se face saptamana.Dupa aia dau din nou!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
De unde va-ti cumparat "WD-40"?
Cum se numeste mai exact? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
In primul rand "v-ati".
Se numeste WD-40 este albastru cu galben si se gaseste prin hipermarketuri.In benzinarii nu prea l-am mai vazut desi eu de acolo l-am luat dar in urma cu cativa ani. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@Solon
off: pedantule ![]() on: esti sigur ca la balamale trebuie dat?! nu la broasca?! ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
WD-40 in Cora, am vazut aseara, tubul mic costa 9 roni, iar cel mare 18 roni.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
eu am dat la broasca ...mai exact cei din service renault mi-au dat si au zis are efect ... si am zis ca il cumpar numai daca functionaza ... ca atare a avut efect si maine ma duc sa il iau ... dar e 28 ron ...
LE ... chiar il putem numi BUG KILLER ![]() This post has been edited by prise: 10 May 2007, 22:01 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
|
|
Solon |
![]()
|
@uncle
Am uitat, scuze! Si la balamale si la broasca bineinteles!Doar ca in momentul in care am postat am avut un lapsus asupra terminologiei. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu aplic metoda asta de cam un an si jumatate. problema e ca daca nu dati la maxim 2 luni de zile, greierasii revin
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Am un Megane de nici 2 luni si am 5500 Km primu greierash a aparut in cochilia de deasupra cesurilor pe care l-am nimicit imediat prin presarea ei si cativa prin bord pe la ceasuri .. de care nu stiu daca am sa scap. Da' de vre-o 2 saptamani troncane ceva in spate pe la usa din stanga, ma innebuneste se aude foarte urat .. daca merg cu radio-cd-u oprit inebunesc ! la fiecare denivelare trebuie sa se auda si nu pot sa-mi dau seama de la ce e. Azi plec la tara si-l voi pune pe tata sa conduca si eu sa stau in spate sa-l pandesc si poate sa si-l "omor" !
![]() In rest sunt foarte multumit de masina ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca citeai prin topic iti raspundeai singur...putin spray WD40 la sistemul de inchidere al usilor si ai rezolvat problema....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mikey_VS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 22 January 07 ![]() |
Stimabililor, al meu megan a mers 100 mii km prin Franta; apoi, mi-a revenit mie, sa-l conduc pe meleaguri mioritice... cam doua luni dupa ce l-am luat, nici un greieras, nimic...Chiar ma gandeam ce norocos sunt eu, dupa toate cele citite pe forum: singurul megan fara greieri, la 100 mii! Ei, dar toate trec, si mi-a trecut urgent si mie! Dupa amintita "luna de miere", au inceput si la mine...Cred ca am cate unul in fiecare usa, se manifesta pe drumurile proaste - adica cele normale, la noi in judet, prin scartiituri, scrasnete, tremurat de geamuri, etc. Deja e de groaza!
![]() O sa incerc si eu solutia amintita de voi WD40... sper sa mearga |
--------------------
Ford
Focus
- xx 07 yyy
2010 "... ex-Megane Bicorp 2004, diesel, sorry!"
|
|
FLORIAN2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 22 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dat la broastele usilor si toate balamalele ( si la cele din casa) cu "insecticidul" WD40! Alungat greierii total! Sa vedem pe cand "campania urmatoare"! Multumim celor cu sfaturile bune de pe forum! Succes!
|
--------------------
Toyota
Corolla
2004
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasiti WD-40 si la Mr. Bricolage pe Calea Vitan. Pretul 9 RON. O sa le vedeti chiar casele de marcat. Au stive de WD-40.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
dmc |
![]()
|
Confirm ca si eu am vazut in Mr. Bricolage si in Cora Lujerului. Se cam gaseste peste tot
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am unul in stalpul central din dreapta si devine enervat, merge si asta scos cu WD ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De la usa e. Se scoate.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
claus: cu ajutorul lui ssilviu avem la dispozitie Ghidul complet al vanatorului de greieri amator. Toate solutiile cunoscute pt eliminarea greierilor
mii de multumiri lui silviu |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:18 |