A murit Laura Stoica, Accident de masina
![]() ![]() ![]() |
A murit Laura Stoica, Accident de masina
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Sa se odihneasca in pace...Mare pacat ,chiar imi placea!
|
--------------------
Renault
Megane
- Bucuresti
1.6 16v 2002 Lipsa de idei.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte !
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dzeu sa ii odihneasca in pace.....
MEMBRI DACIA CLUB va invit sa respectati legea.... |
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
2008 "Greierii" ma innebunesc!
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Mai intai Teo Peter acum si Laura Stoica!Ce mai urmeaza?
Dumnezeu sa-i ierte! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte ...
Nu prea este nimic de comentat ... soferul papucului este vinovat daca a intrat pe contrasens... A scapat cineva din accident? |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
(masina era cielo) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
dumnezeu sa-i ierte!
se pare ca cineva care mai era in dacie ar fi scapat dar nu se stie starea in care e. soferul daciei a murit si el! era un renault clio masina in care era laura stoica! This post has been edited by marius-gabriel: 10 Mar 2006, 00:18 |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"Un actor grabit
care-si spune replica si apoi a plecat grabit bucuros ca rolul a fost usor pleaca acum spre un alt decor un actor grabit ...." ![]() mai departe nu mai stiu ... continuati voi.. This post has been edited by nairam: 10 Mar 2006, 00:23 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, a scapat tatal soferului de pe papuc. Am trecut eu pe acolo la ceva timp.....GROAZNIC, SUNT SPERIAT SI ACUM....soferi ca astia nu au ce cauta pe sosele...ar trebui sa afie mai atenta politia cui da permisul, cred ca ei dau la toti prostii permis doar sa aibe de unde sa scota si ei niste bani de un vin.
|
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte
![]() Pacat .. era o voce, o valoare ... ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- 3 - IS - 4817
Fosta Europa
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Curba aia, naspa. In afara localitatii, la 100 (sau mai mult), dinspre Bucuresti esti la vale... poate nici ei nu erau prea pe banda lor (nu ca ar fi iesit pe contrasens, nu zic asta, insa daca papucul a iesit pe contrasens nu au avut spatiu de miscare). Ce pot sa zic, au murit 4 oameni (inclusiv copilul nenascut). RIP
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Cantareata Laura Stoica e gravida cu logodnicul ei Cristian Margescu , baterist in trupa interpretei. "Sunt fericita. Copilul se va naste in septembrie, iar pana la venirea lui pe lume sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Este felul in care vreau sa-i urez bun venit primului meu copil", a declarat viitoarea mamica. O, CE VESTE MINUNATA! Laura a aflat ca este insarcinata de Craciun, dar atat ea cat si iubitul ei au preferat sa faca acest anunt cand au avut certitudinea ca totul decurge normal. Cantareata a ales tocmai ziua de 1 Martie pentru a marturisi ca va fi mama "in semn de schimbare pentru toate acele femei care isi doresc un copil, dar si-au pierdut speranta ca l-ar putea avea." Dumnezeu sa-i ierte.. ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Joi, 07.03.2006, la ora 21 ... Laura Stoica, acea voce inconfundabila a muzicii rock romanesti a trecut in nefiinta ... in urma unui tragic eveniment rutier ....
Dumnezeu sa o odihneasca in pace .... Nu te vom uita niciodata Laura ... ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
JeRRy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 October 05 ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte..
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
trist.. sper sa nu vad ca se va intampla in continuare ca si la Teo Peter
am auzit ceva de genul.. ca a intrat un papuc in ei de pe contrasens, la vreo 40km de bucuresti. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Soferul vinovat am auzit ca a murit si el in accident ....
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Dreamer |
![]()
|
O veste tragica care ne-a lovit pe multi ... de necrezut .... parca ... nu poate sa fie adevarat ...
Odihneasca-se in pace .... Condoaleante familiei si prietenilor ... ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
V-am zis eu ca papucarii sunt pericole sociale. Ei marii soferi...fac sute de km zilnic. Voi nu vedeti...cine face accidente ? Papucurile, microbuzele...adica soferii kamikaze....ei care sunt jemkeri. Bazati. Intodeauna sunt cei mai destepti, apreciaza distantele la milimetri, se baga pe rosu, intra in depasiri aiurea, taie linii continue..adevarati soferi.
Pacat ca mor oameni nevinovati din cauza lor. Iar cand ii opreste Garcea, incep sa jeleasca ca niste prostituate....haide sefu ca nu mai faaac....plang copiii acasa de foame, nu imi lua permisuuuu |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(jaf @ 10 Mar 2006, 00:36) Dumnezeu sa le ia si permisele la papucarii kamikaze. ![]() Numai eu stiu cate gafe fac ei pe sosea.... Chiar sambata am fost pana la Arad...iar daca era cineva care se baga in depasire unde era interzis, erau soferii de pe dubite si papucuri.... In tara asta chiar e nevoie de victime ca sa se ia masuri ???? Pana n-au murit oamenii aia in microbuze....nu s-a facut nimic. Asa si acum... This post has been edited by andu911: 10 Mar 2006, 01:34 |
--------------------
-
-
-
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte! Nu mai fiti rai cu soferul kamikaze care se pare ca a provocat accidentul...nici eu nu ii am la suflet pe astia, dar acum a murit si unul dintre ei...poate se vor gandi si ei de acum inainte mai bine inainte de a se apuca sa faca vreo depasire pe linia continua...
Dumnezeu sa-i ierte! |
--------------------
Audi
A 4
- BV-59-CAD
2005 far' car-car, ca fac car-poc
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
@vis-a-vis: era Clio Symbol, au sarit si air-bag-urile, Cielo nu are air-bag-uri... Masinile s-au facut praf... La stiri (ProSTV) reporterita, dupa ce afla ca Laura Stoica si logodnicul sau au suferit multiple fracturi, printre care si fractura de baza de craniu, intreaba: "Credeti ca mai aveau vreo sansa? Au murit pe loc sau la spital?" ![]() Imi pare foarte rau de Laura Stoica. Chiar intamplator am vazut-o la Teo si am ascultat melodia cantata in cadrul emisiunii (eu ma jucam la calculator) si mi-a placut foarte mult. Era atat de fericita... Mare pacat de ce s-a intamplat. ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mare pacat..mare,mare pacat!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate la noi trebuie sa moara cineva ca sa se intample ceva. Numai asa se pot lua masuri. A trebuit sa explodeze camionul sau cisterna aia la Mihailesti ca sa dea si ei o lege klumea; la fel si in cazul nicrobuzului aluia criminal.
Acum sa imi fie iertat ca incerc sa indrept discutia catre directia asta dar soferul masinii in care se afla Laura Stoica (viitorul sot am inteles) nu a putut scoate masina de pe sosea???. Eu asa as fi facut ieseam in camp. Probabil ca viteza cu care s-au desfasurat evenimentele a fost mult prea mare iar milisecundele avute la dispozitie pentru a lua o decizie nu au fost suficiente. Mare pacat si Dumnezeu sa-i odihneasca. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA !!! Mare pacat .....
Ar trebui sa facem ceva (cat de putin) noi, membrii forumurilor de acest gen sa-i mai temperam pe nebunii din cauza carora mor oameni nevinovati......unde e POLITIA ROMANA???? Se stie ca acolo majoritatea accidentelor sunt mortale si nu vezi echipaje decat cand trebuie sa-si faca banii de spritz......in rest se fac ca nu vad. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 10:42 |