A murit Laura Stoica, Accident de masina
![]() ![]() ![]() |
A murit Laura Stoica, Accident de masina
dragos.avramescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|||
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut acum imaginile de la locul accidentului. Cunosc bine drumul ala, si eu cred ca soferul papucului a adormit la volan, si nu s-a inscris in curba, ajungand astfel pe contrasens. Din cate am inteles avea 19 ani si un copil de 4 luni...
Soferii nu au avut nici o sansa, impactul fiind pe partea lor. Poate ca nu murea si Laura Stoica daca Clio-ul nu s-ar fi rasturnat de cateva ori din cauza impactului. Plafonul era complet zdrobit in zona pasagerului fata:( Ce rahat! Dumnezeu sa-i ierte pe cei ce s-au dus si sa le dea putere celor care au ramas in urma lor. This post has been edited by cosmin_m: 10 Mar 2006, 19:38 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti!
Pe langa greseala soferului de Dacie, consider ca o parte din vina o au atat drumurile noastre amenajate si semnalizate asa cum stim, cat si masinile cu care ne deplasam, ieftine si fara mijloace de siguranta in dotare, adevarate cosciuge umblatoare. |
--------------------
Fiat
Punto
- DJ 10 SEC
1995
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sechi @ 10 Mar 2006, 19:43) Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti! Pe langa greseala soferului de Dacie, consider ca o parte din vina o au atat drumurile noastre amenajate si semnalizate asa cum stim, cat si masinile cu care ne deplasam, ieftine si fara mijloace de siguranta in dotare, adevarate cosciuge umblatoare. intimplator drumul ala era OK iar Clio-ului chiar i s-au deschis air-bag-urile; a fost doar o ciocnire frontala din are nu ai scapare; intotdeuna mi-a fost frica de astfel de accidente; orice ai face, nu ai nici o sansa! mi-a placut ce a spus Bodo: "poate ingerii, acolo sus, au obosit si au chemat in ajutor pe unii dintre noi"..... Si a mai fost o "zicere" in comentariul Escai:" copilul isi va cunoaste mama in ceruri" D-zei sa-i ierte ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Pacat. Odihneasca-se in pace.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E incorect cand mori din vina altuia , un papucar inconstient . E incorect !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
dumnezeu sa ne fereasca pe toti de asemenea nenorociri. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Era un pusti de 19 ani care ... neoficial ... se zice ca a adormit la volan ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
Odihneasca`se in pace....
![]() Inconstienta soferilor care apasa pedala de acceleratie mai mult decat este necesar duce la accidente....decat sa nu mai ajungi la destinatie...mai bine mergi mai incet si ai mai multe sanse sa ajungi... Si s`a vazut foamea dupa bani din Romania...soferul papucului conducea de 14 ore...mult peste cat ar fi trebuit...oboseala la volan ucide ![]() |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(hebron @ 10 Mar 2006, 15:55) Datorita foamei care sta in gat amestecata cu impresiile de "sofer profesionist", starea necorespunzatoare a autoutilitarelor si a drumurilor se intampla chestii de-astea. Am vazut ca politia se ocupa din ce in ce mai des de monitorizarea traficului si chestii de genul dar nu se vede nici o imbunatatire...Nu v-ati saturat de papucari "impresari" cu maneaua la maxim, de soferi de maxi taxi care alearga ca la ultima cursa, de taximetristi care cred ca daca au meseria asta sunt si regii soselelor. Pana cand nu vor fi luate masuri drastice si pana cand si ceilalti participanti la trafic nu vor contribui la civilizare, pe motivul castigarii unei paini vor mai muti multi oameni nevinovati iar traficul va fi o adevarata proba de strunire a nervilor impotriva nesimtirii caracteristice unor soferi. Eu cind am propus asta mi-ati sarit toti in cap! ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
TRAGIC!
Dumnezeu sa-i ierte... Odihneasca in pace... ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
mdea.... din cate se aude ala avea 2 tone de acumulatori in papuc in conditiile in care incarcarea utila e pe undeva la 1,1 tone....deci ar fi posibil sa nu mai fi putut controla masina chiar si la o usoara franare si sa intre pe contrasens....
intradevar foamea si inconstienta unora ar trebui temperata.... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Alea 2 tone de acumulatori uzati l-au "ajutat" sa piarda controlul volanului.
Nu cred ca a adormit la volan ci a fost efectul inertiei celor 2 tone care nu l-au lasat sa se inscrie corect in curba, iar daca a avut si viteza (~100km/h) cum se spune atunci soferul (21ani) si tatal lui (43) chiar au fost inconstienti (primul din lipsa de experienta si al doilea din ignoranta) cind au incarcat acea masina si mai ales cind au gonit nebuneste. Oricum e tragic, si se intimpla tot mai des din pacate. |
--------------------
dacia
logan , duster
- xx-xx-xxx
2005, 2017
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Soferul facea parte din categoria celor cu palarie mare si mustata pana sub barbie? Cei care au trecut de la caruta la papuc si alearga dupa fier vechi si alte deseuri? Astia nu pot fi educati decat cu pusca! Trist este ca din cauza lor mor alti oameni nevinovati.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 11 Mar 2006, 12:17) Soferul facea parte din categoria celor cu palarie mare si mustata pana sub barbie? Cei care au trecut de la caruta la papuc si alearga dupa fier vechi si alte deseuri? DA! Si din ce am auzit la TV se pare ca au venit FOARTE MULTI de-ai lor nemultumiti ca de ce se da vina pe soferul papucului. |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa nu-i impusti pe imbecili? Cica are lumea ceva cu ei!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
D-zeu sa-i odihneasca-n pace pe toti
A fost un caz tipic de inconstienta la volan din partea celui cu papucul... Soferul papucului era plecat cu masina de la 3 dimineata(cand conduci mult timp, si mai ales foarte mult noaptea, e bine fie sa faci cu schimbul, fie sa iei pauze cat mai dese- Eu personal conduc in combinatie cu tata:150-200km eu si 150-200 de km el, alternam, ca sa nu periclitam nici viata altora si nici viata noastra... la drum conteaza foarte mult ca la 2-3 ore sa mai iei si o pauza, mai ales cand faci drumuri lungi de genul 1000-1500km dintr-o bucata)... Sotul Laurei probabil ca era si el obosit, si nu a mai reactionat cum trebuie intr-o astfel de situatie... adica i-a luat mai mult timp pina sa constientizeze ce se-ntampla... probabil ca si-a dat seama in ultima fractiune de secunda... dar a fost prea tarziu... Eu am patit o faza din asta (soferul era beat probabil) in sensul ca m-am trezit cu unu cu un Audi A6 care-l uitase D-zeu pe contrasens... El avea vreo 140-150, eu aveam cam 100, si am reusit sa franez pina la 20 si sa ies cu jumatate de masina din sosea, ca sa-i fac loc desteptului... Norocul meu a fost ca am reactionat la timp si ca am avut super-frane si masina a fost stabila... am tras serios de volan ca sa-l evit din scurt... eu ieseam dintr-o curba, si el venea in depasire... (faza s-a intamplat pe drumul Deva-Arad) This post has been edited by MAS: 11 Mar 2006, 11:29 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Fratilor , intreba cineva de cate stele are Clio ! Nu conteaza ! Testele de impact se fac la 50 km la ora ! Ciocnirea s-a produs undeva pe la 160-180 km la ora frontal ! La viteza asta si intr-un Tir esti in pericol , forta impactului poate rasturna un ditamai camionul , darmite un Renault.
Sper ca Politia Rutiera sa devina mai activa , si campania care se desfasoara acum sa aiba roade . Accidente au fost si vor mai fi , singura nadejde e sa fie mai rare . Parca tot acolo si-au gasit sfarsitul si sotii Teodorovici din Basarabia , asa e ? |
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Testele se fac la 65Km/h, din câte știam eu...
Iar afirmația că ciocnirea s-a produs la 160/180Km/h nu știu de unde ai luat-o... Sper că nu crezi că respectivele 2 mașini aveau fiecare 160Km/h iar vitezele a 2 corpuri în mișcare, în lumea reală nu se adună când se întâlnesc! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca o completare la cele spuse de DFA, hint: m1xv1 = m2xv2
![]() Păcat de orice viață care se irosește din cauza prostiei, inconștienței etc |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(DFA @ 11 Mar 2006, 12:16) Iar afirmația că ciocnirea s-a produs la 160/180Km/h nu știu de unde ai luat-o... Sper că nu crezi că respectivele 2 mașini aveau fiecare 160Km/h iar vitezele a 2 corpuri în mișcare, în lumea reală nu se adună când se întâlnesc! Nu aveau fiecare 160-180km/h, dar viteza relativa dintre cele doua vehicule e suma vitezelor, deci e ca si cind unul ar sta pe loc si ar fi lovit da celalat cu 160-180km/h (in cazul dat). |
--------------------
dacia
logan , duster
- xx-xx-xxx
2005, 2017
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
1.Masinile fiind noapte nu cred ca aveau mai mult de 90-100km/h(baniuesc).
2.Din cate am inteles papucul a intrat cu botu in usa dreapta Clio. 3.Daca Laura S purta centura poate scapa... 4.Poti sa fii si in Volvo daca intra o masina in tine din lateral tot cu picioarele inainte iesi. 5.Nu sunt eu in masura sa imi dau cu parerea in privinta vinovatului accidentului dar daca din Dacie a scapat un om nu pot sa bag mana in foc dar si Clio cred ca circula cu viteza mai mare decat cea legala(partea lui de vina)dat fiind faptul ca nu a avut timp sa reactioneze in nici un fel...acu ce sa inteleg ca tabla romaneasca si sudurile lu nea gica sunt mai bune decat sudurile roboteilor francezi si ale airbagurilor acestora??? D-zeu sa ii odihneasca pe ei si pe cei ce vor urma...RIP ![]() Asta e realitatea din RO...nimeni nu tine cont de LEGE. |
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
AlezzDWC
Departe idea ca Dacia ar avea tabla mai buna (adica mai desteapta la indoiri controlate) decat Clio. Ar fi dur sa negam progresul de 30 de ani al Reno. In schimb eu zic ca arata destul de bine ca si din Dacie se poate scapa, si chiar daca e masina veche si proasta, nu e chiar asa proasta cum se trambiteaza. Intradevar Daciile vechi mancate de rugina la impact frontal cedeaza lonjeroanele si tot pedalierul se ridica cu tot cu scaune strinvind ocupantii din fata. De bord/volan nu mai zic. Bine, totodata poate sa fie si chestie de noroc ca un ocupant al Daciei a scapat. O intrebare buna ar fi: in ce stare e tatal mortului din Dacie? Ca daca e carne tocata, dar cu inima functionala ca sa il putem declara viu, iarasi Dacia ... nu are nici un merit. Deci...sa nu negam progresul sau sa gasim acuma nus ce calitati ale Daciei. Intradevar Reno 12 este printre primele masini europene la care exista notiunea de deformare controlata la impact frontal, dar pana la Clio e cale luuuuuunga. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anpop @ 11 Mar 2006, 07:52) mdea.... din cate se aude ala avea 2 tone de acumulatori in papuc in conditiile in care incarcarea utila e pe undeva la 1,1 tone....deci ar fi posibil sa nu mai fi putut controla masina chiar si la o usoara franare si sa intre pe contrasens.... intradevar foamea si inconstienta unora ar trebui temperata.... Mai mult decat atat, in cartea tehnica a papucului scrie ca puntea spate nu rezista la mai mult de 1,5 tone. Ca sa nu mai zicem ca si gol papucul are o frana deficitara, iar stabilitatea la viteze mai mari este foarte proasta ... deci inconstienta e putin spus. In alta ordine de idei am vazut ca familia Laurei Stoica are probleme financiare. S-au oferit cei de la Holograf sa suporte cheltuielile de inmormantare. Trist in conditiile in care altii care mimeaza muzica se scalda in bani! Ca sa nu mai zic ca abia acum televiziunile si posturile de radio s-au gasit sa-i promoveze muzica...ca pana acum erau ocupati cu de-al de gutza ![]() Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
- B-yy-XXX
Dynamique 2009
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 11 Mar 2006, 15:58) AlezzDWC O intrebare buna ar fi: in ce stare e tatal mortului din Dacie? Ca daca e carne tocata, dar cu inima functionala ca sa il putem declara viu, iarasi Dacia ... nu are nici un merit. Cica a iesit singur din masina. Nu prea are nimic grav, a stat in spital doar de frica sa nu sara pe el cei din familia celor care au murit nevinovati. Probabil asa se procedeaza in etnia lor... |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
- B-yy-XXX
Dynamique 2009
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Mar 2006, 12:21) oare?! ![]() exemplu: m1=60kg (bicicleta+chinez biciclist) v1=25km/h m2=2 tone (volvo lu' bunicu') v2=160km/h (mai poate inca! ![]() deci cum kilu' meu ai ajuns la concluzia de mai sus?! daca vrei sa afli impulsul, numai pe PM si pe bani ![]() zau ma'?! nu se aduna nici o viteza, nici o masa?! deci de acuma pot sa circul cu rolele numa in fata tirurilor! la 12 km/h si 70 kg ce pot pati?! ![]() hint: clasa a 7-a! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Gutenberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 April 05 From: Oradea ![]() |
Pe posturile de radio (astea care repeta la infinit aceleasi playlisturi) de cate ori ati auzit difuzate in ultimii ani piese ale Laurei Stoica? Eu unu', niciodata. E si mai trist ca trebuie sa mori ca sa ti se acorde atentia pe care o meriti... Uneori ipocrizia atinge cote inimaginabile... Acum s-au trezit si radiourile... Pe mine asta m-a deranjat cel mai mult zilele astea.
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- BH-XX-MAG O carte se poate lovi de un cap si sa sune a gol , fara ca sa fie de vina... cartea.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu...niciodata
![]() ![]() ![]() Au aratat acum la TV, satul de unde era soferul papucului. Fiecare rrom avea in curte cate o dacie papuc , asa ca ....ATENTIE! |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Sa le fie tarana usoara! Condoaleante familiilor.
citind postul am si eu cate ceva de comentat: @ionutctn: te inseli amarnic cu privinta la masurile luate de Oficialitatile Romane in urma tragediilor de acest gen (tu ai mentionat de Mihailesti...) Atunci a fost luata hotararea de a nu se mai permite circulatia noaptea a transporturilor periculoase (ex: cisterne). In acelasi timp, datorita caldurilor de peste vara si faptului ca matusile Tamara nu toarna asfaltul sa reziste la temperaturile normale de vara (ca doar noi suntem pinguini si traim la pol...), paradozal, a fost interzisa circulatia camioanelor si pe periada zilei... ![]() ![]() Concluzie: adoptam legi aberante peste legi care oricum nu se aplica pt ca sunt aberante!!! dar dau bine in ochii alegatorilor naivi. Legile simple gen taierea copacilor criminali de pe marginea soselelor nu se aplica... @pedrovl: unde e Politia Romana??? in birourile cu AC de pe DN1, cu ochii in internet si pe LCD-urile de "monitorizare trafic" rugandu-se sa-si mai rotunjeasca si ei veniturile la buget... Poate ar fi fost mai bine sa mai faca o iesire secundara din Buc. catre Ploiesti (proiectul prin spatele Aeroportului Otopeni deja a prins paianjeni prin arhive...) sau sa angajeze constructori care pun osu' si costruiesc o pasarela in 3 luni nu in 3 ani (a se vedea pasarela Otopeni). Oricum, Bucurestiul in partea de nord, a se intelege: Baneasa-Otopeni, Pipera-Centura, si centura intre DN1 si Tunari sunt deja sufocate. A...si ca tot aram pa capitolul Politia Romana:mai zilele trecute, un echipaj a incercat sa descongestioneze traficul la intersectia Tunari-Pipera cu Centura si dupa 30 min au plecat frumusel cu Solenta ca mai rau incurcau si incepusera sa-si ia injuraturi... meritate dealtfel... "Politia este in slujba cetateanului" @kukuruz: total deacord cu tine! AUTOSTRADA este cea care avita impacturile frontale! dar noi costruim strazile doar cu firme de familie, cei mai mari costructori nu-si permit deplasarea zecilor si sutelor de utilaje pana in Romania ca nu au nici o garantie ca un cotract incheiat se duce pana la finalizare...totodata constructorii adevarati de autostrazi nu prea cunosc termenul de "comision"(folosit la nivel inalt) sau spaga, pe romaneste, si daca vin macar, din intamplare, sa se intereseze de astfel de constructii, pleaca asa cum au venit... off topic: parca Behtel-ul a dat in judecata Statul Roman! Tare as vrea sa castige procesul, desi platim tot noi, fiecare cate putin, dar vreau sa vad niste capete picate...taiate. (unde esti tu Tepes doamne???) @mircea visan: cum adica astfel de soferi? stii ce inseamna sa fii sofer profesionist angajat la o firma de transport? Primesti ordin de la sef sa te prezinti la ora x de la locul y si la ora x+3 la locul z (distanta de 250 Km de locul y). Nu ajungi la timp la locul z atunci ajungi sigur pe listele de someri ale statului "care ne apara interesele". Sunt mii de alti soferi care vor un loc de munca. De obicei, omul ala nu vrea decat sa aiba ce sa puna pe masa copiilor... @driverx: tot respectul pentru evoluitia tehnologiilor din domeniul auto, dar o consider inutila in conditiile nedezvoltarii simultane si a retelei de drumuri din Romania. Oare nu ar trebui marcate si semnalizate drumurile corespunzator? Oare nu ar fi trebuit ca pana in 2006!!! sa avem deja o autoastrada ce intra in tara prin vest si paraseste tara pe undeva prin sud? Cum se face ca din Germania se ajunge in granita vestica a Romaniei in acelasi timp cat de la aceeasi granita pana la Buc, desi distanta este la jumatate? De curiozitate macar, luati o harta rutiera a Europei si aruncati un ochi scurt. Veti vedea, prin lipsa autostrazilor, unde se termina Europa si unde incepe Romania. Suntem la ani lumina de UE, si totusi asa de aproape... Cu perere de rau pentru evenimentul tragic de la Movilita, cu parere de rau pentru orice eveniment rutier cu victime omenesti, cu sincerele condoleante aduse familiilor indoliate va rog sa acceptati dejamagirea mea profunda vazand incapacitatea acestei tari de a gasi drumul cel mai scurt catre adevarata civilizatie. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:48 |