caricatura buclucasa, suparare mare pe la musulmani...
![]() ![]() ![]() |
caricatura buclucasa, suparare mare pe la musulmani...
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(semit @ 6 Feb 2006, 17:14) ![]() Problema nu-i prezenta ci lipsa... lipsa de intelepciune care sa ne ajute sa coexistam. Nu doar din partea unuia ci din partea la mai multi. Trebuie sa dai sansa omului sa invete din greseala si sa nu-l persecutezi imediat... dar trebuie ca si acel om sa invete din greselile pe care le face. N-am nimic cu tine... urasc tipul de gandire "mi-ar placea sa nu existe anumiti oameni". Da... ar fi usor da' nu-i o solutie demna de fiinta umana si din moment ce nu-i o solutie demna de fiinta umana nu intra in discutie. Ce zici tu e gaz pe foc. @Alex275: urasc rasismul, urasc discreditarea pe baza de non-valori. This post has been edited by DigitalScribe: 6 Feb 2006, 17:27 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nairam @ 6 Feb 2006, 17:15) Da nu-i nimic pentru ca o sa-mi mai iau inca 3 neveste .... Sa vezi atunci nenica trai pe vatrai .... ![]() Vorbesti si tu...... Pai daca mai iei trei trebuie sa cumperi o casa la fiecare si sa le dai si bani de cheltuiala. Plus ca trebuie sa .... vorba aia..... satisface obligatiile conjugale. Asa ca mai piano cu 4 neveste, ca-i greu si cu una ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Demonstrantii aia de la Londra cred ca sunt agenti englezi, ca atata prostie n-am vazuut....
In cazul in care nu sunt agenti englezi sub acoperire (99,99% probabil ca NU sunt agenti englezi), atunci indivizii sunt mai mult ca sigur pepiniera viitorilor oameni-bomba. Nu inteleg cum de le-a permis sa faca asa o demonstratie. Despre libertatea de exprimare: una este sa jignesti sentimentele unei religii, cu totul alta este sa inciti pe fata la violenta si la crima. Jignirea poate duce la un proces de calomnie sau de insulta, sau la un protest stradal plin de demnitate. Dar un astfel de protest nu arata libertatea de exprimare, tot asa cum alegerea Hamas in Palestina nu inseamna democratie. Cat despre cine vrea sa iste un razboi.... Iranul sta pe un zacamant de petrol imens. Noii sai conducatori inteleg sa utilizeze fondurile uriase obtinute de pe urma acestor zacaminte pentru a distruge Israelul. Simultan, pentru a infiltra Europa cu razboiul sfant. Extremismul islamic isi arata muschii si coltii. Este timpul sa i-o dea cineva peste bot. Daca si acest timp va trece, va fi prea tarziu. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
tin pe aceasta cale sa mentionez ca gagica din linkul lui digitalscribe (cel de la manifestatiile londoneze) ce tine o pancarta amenintatoare cu "real holocaust" ce va sa vie, m-a vrajit cu ochii sai rapitori...si ca faptul ca e imbracata in crestet pana in talpi in negru o prinde f. sexy
![]() apropo evenimentele recente m-au facut sa ma aplec asupra acestei religii (desi traiesc intre musulmani de 5 ani si am avut si am colegi cu care ma intep, ii tratam cu toleranta noastra care considera oameni orice fiinta care merge biped, se exprima articulat si face legaturi logice). Am gasit videouri cu lapidari si transari de brate...f. instructiv. Va vine sa credeti ca se pot gasi 10 calai voluntari care sa formeze un cerc si sa traga la tinta cu bolovani in capul cuiva ingropat in nisip pana la gat...pana cand nu mai stiga? Nu va dau linkul ca inca nu mi-am revenit...din cele cateva snapshoturi care avertizeaza incarcarea. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 6 Feb 2006, 17:10) Eu judec musulmanii dupa : - atentate - ce zice presedintele Iranului, ca Israel trebuie mutat - voturile pe care le-au acordat palestinienii gruparii Hamas Nu e de ajuns ca sa iti dai seama ca sunt dusi cu capu ? Sa nu uit de Sadam.. ![]() Acum intre noi fie vorba...Daca aveau musulmanii armamentul pe care il au americanii... era Israelul pe la Polu Nord ![]() This post has been edited by andu911: 6 Feb 2006, 17:44 |
--------------------
-
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andu911 @ 6 Feb 2006, 17:37) Eu judec musulmanii dupa : - atentate - ce zice presedintele Iranului, ca Israel trebuie mutat - voturile pe care le-au acordat palestinienii gruparii Hamas Nu e de ajuns ca sa iti dai seama ca sunt dusi cu capu ? Sa nu uit de Sadam.. ![]() 1. Atentate: E un proverb. Un prost arunca o piatra in lac si 1000 de destepti se invart in jurul lacului si nu stiu cum sa scoata piatra din lac. 2. Presedintele Iranului din cate stiu eu n-are prea mare putere. E acolo un Lider Suprem care decide cand sa fie si cand sa nu fie razboi. Plus ca pot face referire la punctul 1 de mai sus. Uitati-va in SUA... cat de mare si tare (prost) guvernul SUA tot n-a putut stapani o mana de oameni sa faca o chestie. Crezi ca 1 om poate fi responsabil de tot ce poate face fiecare individ ? 3. Hamas ? No comment. 4. Un punct de vedere: http://www.infonews.ro/article27126.html Dificila tare optiunea fiecaruia... Totusi... eu n-am auzit de caricaturile alea pana cand nu s-au suparat aia si au inceput sa dea foc. Daca se ignora a 2-a zi sunt sigur ca uita lumea si nici nu se ajungea la asemenea impas. Cineva a urnit un bolovan din loc de pe varful muntelui si acum nu-l mai poate opri nimeni si n-a fost desenatorul caricaturilor (nu e prima data cand e desenat chipul profetului, vezi SouthPark si alte bazaconii, atunci de ce n-au reactionat asa ?) cred ci o lipsa acuta de intelepciune din partea unui om sau a mai multor oameni... ori rea vointa. Cred ca exista o doza de manipulare si interes in toata chestia asta. Ar fi bine sa nu ne pierdem in judecarea celor care stau sub umbra unei religii sau a alteia ci sa vedem cine are de castigat din toata chestia asta ! This post has been edited by DigitalScribe: 6 Feb 2006, 17:53 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mil, da-ne linkul.
Ca sa nu mai aud opinii ca "sa nu-i jignim" pe acesti indivizi asa tandri la suflet... Repet, un om normal reactioneaza normal la o jignire - se supara, da in judecata, protesteaza pasnic.... Dar un individ care atunci cand este jignit agita pancarte cu "macelariti-i, injunghiati-i, exterminati-i, decapitati-i, etc-i", ei bine acela este un psihopat. Si cand alaturi de el are jdemii de psihopati... Deci vreau linkul. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Extremistii din Irak au anutat ieri represalii. „Proclamam ca interesele statelor ale caror ziare au publicat acele imagini umilitoare vor fi tintele noastre“, a comunicat Armata Islamica din Irak. Gruparea enumera Danemarca, Norvegia, Germania, Franta, Olanda si Spania.
Gruparea cere „tuturor mujahedinilor sa captureze cetateni danezi si sa-i taie in bucati, sa vizeze toate societatile care trateaza cu aceste state si orice punct de desfacere a produselor acestor tari, mai ales ale Danemarcei si Norvegiei“. http://www.infonews.ro/article27316.html DigitalScribe : ce o sa zici daca publica si vreun ziar din Romania, vine un arab si da o bomba, iar din gresala esti si tu pe acolo...si ramai cu probleme pe viata... |
--------------------
-
-
-
|
|
mil |
![]()
|
si mai e si un film care se lasa cu taiat de maini si picioare ... brrr
deci eu nu am inima sa download filmele alea...daca voi vreti mereti la: http://www.apostatesofislam.com/media.htm dar ma dat download pe niste marturii de iranieni rezidenti UK care au fost in vacanta in iran...e o tanti care face haz de necaz f. misto (vreo 40 de minute) de la ea am aflat ca: - femeile si barbatii nu pot innota in acelasi bazin decat daca sunt rude - femeile si barbatii intra pe usi diferite in autobuz si stau la cozi diferite...asa barbatul pleaca impreuna cu nevasta la Mall si ajung separat ca nu au prins loc in acelasi autobuz Ca sa nu zic ce povesteste despre Mahomed tot asa satiric...concluzie, John Smith ... cele mai adanci scuze. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
nairam |
![]() ![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 6 Feb 2006, 18:51) No comment, Parerea mea este ca trebuie sa protestam si noi la randul nostru pentru ca trebuie sa ne sustinem si noi libertatea de exprimare asa ca .... daca considetati inoportun ...... stergeti .... dar va rog fiti toleranti NU ma banati dati doar warn ... ![]() Poate sare in aer serveru daciaclub.... Edit: Cum naiba atasez o poza? Stiti voi ce poza.... aia cu muhhaaaaaaa..... This post has been edited by nairam: 6 Feb 2006, 18:36 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
mil |
![]()
|
Pana ne-o zice cineva cum se scrie corect, eu zic:
Ich bin ein Danisch! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 6 Feb 2006, 17:50) Bine spus! Parerea mea e ca nu trebuie sa ne jucam cu arabii. Mie nu prea-mi vine sa rad cand vad ce se intampla in jurul nostru! Nu e simplu sa fii diplomat in asemenea situatii! Eu am trecut prin multe, dar de teroristi arabi care ameninta Europa chiar mi-e frica! Mi-e frica de integritatea fetei si a copiilor mei! Eu stiu sa ma apar (sper) Dar ei? Ce vina au ei, ca anumiti fanatici isi fac legea pe placul lor? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mil @ 6 Feb 2006, 17:35) apropo evenimentele recente m-au facut sa ma aplec asupra acestei religii (desi traiesc intre musulmani de 5 ani si am avut si am colegi cu care ma intep, ii tratam cu toleranta noastra care considera oameni orice fiinta care merge biped, se exprima articulat si face legaturi logice). Am gasit videouri cu lapidari si transari de brate...f. instructiv. Va vine sa credeti ca se pot gasi 10 calai voluntari care sa formeze un cerc si sa traga la tinta cu bolovani in capul cuiva ingropat in nisip pana la gat...pana cand nu mai stiga? Nu va dau linkul ca inca nu mi-am revenit...din cele cateva snapshoturi care avertizeaza incarcarea. Of mai mil, cand va tot ziceam io in anii trecuti de filmele alea, cand ne mai certam pe subiectul arabii vs america, nu m-ati crezut ca sunt monstruoase si ca dupa ce le vezi, percepi altfel islamul (adica mai maron). Da, am vazut filme cu decapitari, cu taieri de membre, cu omorare cu pietre a unei femei infidele, nu cred ca mi-a scapat vreo atrocitate de-a lor. Si dupa ce le-am vazut, bine ca n-am avut butonul rosu pe langa mine, ca apasam pe el cu putere. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
1. vad ca pomeniti si de evrei. Buuun, strict la fondul problemei astea: dati-mi un exemplu de manifestari violente ale astora daca publici niste caricaturi pe teme religioase. None! Chiar ei fac si bancuri pe seama lor, a ultraortodocsilor, pe tema zgarceniei proverbiale, etc.
2. cum vad eu problema: i-am prea acceptat in Europa, in vest sunt prea corecti dpdv legislativ, englezoii sunt prea "britanici"...daca un babuin d-esta ii agita un banner d-ela intre ochi, asta baga "Excuse me, Sir"...Astia, chiar si-n ignoranta lor,din subconstient, au mirosit ca legea si firea europenilor le da nas sa se desfasoare fara consecinte prea-prea. Io de la inceput puneam problema ceva de genul "ce tie nu-ti place, mie nu-mi face"...ca-ti fac si io, idiotu' naibii! ![]() ![]() Io ma uit siderat la politaii aia englezi, total depasiti de situatie... Te duci intr-o tara de-a lor ca turist, etc. Invariabil incep sa faca glume ba pe seama nevestei, prietenei, a ta, de multe ori la limita bunului simt, cu indulgenta! Incearca sa faci la fel. Cand vin aici, cu treaba sau studenti, la fel. Mi-am amintit iar de exemplul ala de la americani, cu bursierii musulmani care erau ofensati ca pe frontonul unui corp de cladire din campus scria "In God we trust" si au facut manifestatii, petitii etc sa-l dea jos ![]() Nu am cu islamul problema, e cu idiotii de fundamentalisti, extremisti. Problema e de educatie si informare, zic eu. Materia prima pentru sinucigasi, manifestanti e tot in patura de jos, cu acces low la informatie, educatie. Astia sunt cel mai usor de manipulat si de canalizat nemultumirile lor care bau-baul occidenta, cruciat, etc. Ca exemplu, tunisienii, dintre nord africani, sunt cei mai toleranti, amabili, etc. Asta datorita primului lor presedinte, Burguiba, ca a fost om destupat si a pus din start un accent mare pe educatie. Scoala e obligatorie si gratis lana la 16 ani si pentru fete. Si a mai scos si tampenia aia de divort islamic, cand ala se duce in moschee, behaie de 3 ori ca divorteaza de ea si gata, free as a bird! Si totusi, in Iraq, mare parte din teroristi sunt de aici, din Algeria, etc...mai ales sinucigasii. Si la stiri prea putin pomeneste de localnici. So, io cred ca o expulzare in masa din Europa ar fi cool, da' mai sunt muuulte interese economice, robinetul de petrol, etc. |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A incercat cineva ... hai sa nu spun sa converteasca ci sa poarte o discutie pe tema de religie cu un musulman de nivel mediu ? In momentul in care ii spuneam ca la noi Exista Dumnezeu si Fiul sau nu mai apucam sa spun ceva de duhul sfant ... ca respectivul incepea sa urle ALAHHHH BiiiRRRR........ (alah e unul iar respectivul era turc).... si cred ca incepea sa ma injure in turca desi cazusem de acord sa vorbim in engleza ...pur si simplu nu poti sa discuti pe teme de religie cu ei ... Daca eu sunt tolerant ei de ce nu sunt ? Daca eu nu ma supar atunci cand cineva ma injura pe strada atunci acel cineva de ce se supara cand este injurat la randul sau ?
Am vazut si eu acum filmuletele alea cu "Islam in action" ramai fara cuvinte.. auzisem eu dar parca nu-mi venea sa cred .... parca incepe sa tremure scaunul sub mine ... Nu imi mai trebe 4 neveste ...... mai bine una da buna .... |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
dacicuss, evreii sint tot popor semit adica la urma-urmei tot arabi. sint capabili si ei de fanatism, ohohooo, sa fi vazut niste filmari de la o evacuare de kibbutz sau sa fi auzit ce povesteau niste fosti luptatori cu maciuca prin taberele de refugiati din liban. dar per ansamblu, evreii reprezinta un popor cu ten masliniu si nas coroiat care a evoluat de la epoca bronzului incoace in timp ce "arabii" actuali sint un exemplu de involutie. de la astronomi, matematicieni si medici au ajuns la niste bile grase proaste si pline de bani in cel mai bun caz si niste bete uscate tolomacie si fanatice in cel mai comun caz. cu niste exceptii care confirma regula. parerea mea e ca e de la asiaticii aia care au trecut si peste ei, prin europa n-au prea avut ce face praf ca era jale si fara ei, dar la arabi au distrus o civilizatie. si io cred ca nici in ziua de azi nu si-au revenit.
|
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
628 nu hraniti moderatorii
|
|
maddan |
![]()
|
mil, multumesc pentru filme.
Everybody - haideti sa nu generalizam. Sunt arabi si arabi, noi aici nu vorbim de etnii, vorbim de religie, si mai precis de partea extremista a Islamului. Iata cum o reprezinta Terente, cel mai mare caricaturist roman in viata, dupa parerea mea... ![]() images.jpg ( Size: 9.8k ) Number of downloads: 79 Caricatura este luata din EVZ de astazi, alaturi de acest text: http://www.expres.ro/comentarii/?news_id=210969 |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ati putut citi in mesaj ca e deleted dar a aparut acelasi virus cand am vrut sa deschid ieri un subiect si azi la fel.si pe PC acasa si la servici(intre orele 19-21).Azi nu am putut deschide pana la ora 23.45 nici un subiect imi aparea un mesaj cu... error ....sorry for inconvinience... .Am scanat de cteva ori azi cu AV si totul era oK. Virusul era blocat si deleted instantaneu de componenta AMON a NOD32.Acum vad ca brusc am din nou acces.Parca am vazut ca se mai plangea cineva asta seara ca nu are acces si credea ca e ban(din pacate nu ii mai gasec mesajul
![]() PS Astept datele care le-am promis(sunt pe teava ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Scuze pentru postul (consecutiv) aparut aiurea aici .Initial plecase in alta parte dar se pare ca un virusel aviar de la Al Qaida vrea sa imi termine PC asta seara
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Edit: Cum naiba atasez o poza? Stiti voi ce poza.... aia cu muhhaaaaaaa.....>>
Poate ca totusi ar fi mai indicat sa comentam doar caricaturile. Nu cred ca afisarea lor aici ajuta cu ceva. Sunt destule surse pentru cei care chiar vor sa le vada. Cred ca totusi nu avem nici un drept sa comentam si sa batjocorim ceea ce nu cunoastem, si mai grav, ceea ce nu intelegem. Deci atasarea celebrelor caricaturi mi se pare de prost gust. Nu stiu cum ar reactiona catolicii si ortodoxii la un gest asemanator din partea musulmanilor .. dar sincer nu vreau sa aflu prea curand ![]() Cred ca cel mai indicat este sa se rezolve cat mai repede comflictul cu arabii prin orice mijloace: scuze publice si toate siretlicurile de genul asta pentru a se evita varsari de sange in continuare. Nu cred ca mandria unor tari este mai importanta ca securitatea lor. This post has been edited by TheSaiLor: 7 Feb 2006, 01:08 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
«RAZBOIUL CARICATURILOR» AR PUTEA IMPLINI PROFETIILE LUI NOSTRADAMUS
"Amploarea pe care a luat-o "scandalul caricaturilor" nu este o surpriza, in masura in care se incrie in paradigma teoriei "ciocnirii civilizatiilor", a lui Samuel Huntington, si in contextul semnalelor tot mai dese ca sistemul laic al musulmanilor si cel laic al occidentalilor nu pot coexista in liniste. Nelamurirea apare cand se pune intrebarea "ce va urma?". Specialistii in geo-strategie anticipeaza ca zona de contact a celor doua civilizatii va fi una fierbinte in urmatoarele zeci de ani, insa nimeni nu poate da un verdict clar. Daca tot discursul orientalilor se bazeaza pe argumente mistice apartinand religiei Islamului, "Gardianul" isi indreapta privirea catre vizionarul mistic al civilizatiei europene – Nostradamus." Nostradamus (Michel de Nostredame) s-a nascut pe 14 decembrie 1503, in St. Remi, Franta. Primul fiu al unor parinti evrei, el a devenit cunoscut drept "cel care vede viitorul". In 1555, la varsta de 52 de ani, Nostradamus a scris prima colectie de "Secole" – un set de 100 de catrene. De-a lungul anilor, el a scris 10 "Secole". La 1 iulie 1566, cand preotul sau i-a spus "pe maine", Nostradamus i-a raspuns: "Nu ma vei gasi viu la rasaritul soarelui"; el a murit in acea noapte. Majoritatea interpretilor lui Nostradamus au desprins din scrierile acestuia ca al treilea razboi mondial este inevitabil. Jean-Claude Bernard extrage profetiile lui Nostradamus despre cel de-al treilea razboi mondial din "Scrisoare catre Regele Henry al Doilea". Nostradamus scrie: "Persecutarea oamenilor Bisericii isi va avea originea in puterea liderilor rusi uniti cu cei Orientali, iar aceasta persecutie va dura 11 luni/ani, chiar cateva luni mai putin pentru ca, atunci, principalul sef rus va fi in declin. Dupa acele luni/ani, va avea loc uniunea meridionala, care va persecuta si mai mult, pentru trei luni/ani, oamenii Bisericii, prin seductia sa apostatica, prin care va obtine puterea absoluta asupra Credintei Militante (Integrismul). Si Sfantul Popor al lui Dumnezeu, stabil in credinta sa, si toate ordinele religioase vor fi grav persecutate." Bernard constata ca aceste conflicte si surghiunuri nu s-au petrecut inca si, prin urmare, urmeaza a avea loc. "De fapt este foarte putin probabil ca indicatiile de timp mentionate sa fie luate ca atare. De altfel, ar fi o contradictie cu cei sapte ani ai «Triumviratului» nefast din prima prima parte a profetiei. In orice caz, apare destul de clar ca este vorba despre trei lideri – rus, oriental (asiatic) si Meridional (musulman) – care vor aprinde lumea pentru a treia oara. Probabil este vorba de aceiasi trei lideri, mentionati de Nostradamus in catrenul 8-99, care vor prelua toata puterea la Roma si care, in mod paradoxal, prin actiunea lor, vor da o noua forta religiei", scrie Bernard. Datele avansate plaseaza declansarea acestei conflagratii intre 1999 si 2020, amanunt consemnat si in profetiile de la Fatima. Francezul Pierre-Yves Syfuss crede ca va fi vorba de un razboi la scara mondiala, dar care va afecta intr-un mod foarte violent Franta. "Atatea orori pe teritoriul nostru nu trebuie sa ne descurajeze, ci, dimpotriva, trebuie sa fie un izvor de speranta: Lumea actuala este condusa spre disparitie si va fi inlocuita de o lume noua - toate aceste profetii se potrivesc cu textele sacre (Biblia) si anunta revenirea Domnului nostru Isus Cristos", scrie Syfuss. Salvatorul cruciat Tot Nostradamus ofera si solutia salvarii lumii occidentale, care va fi adusa de un "rege" nascut in preajma eclipsei totale de soare din august 1999. Au existat interpretari potrivit carora acest "rege" ar putea fi o bomba atomica, un extraterestru sau un alt fenomen. Potrivit lui Bernard, va fi vorba despre un om, expresia "va veni din ceruri" fiind doar o metafora. Vlaicu Ionescu scrie ca acest viitor rege al Frantei va domni in jurul anului 2022 si va deveni spaima invadatorilor asiatici. ... gardianul.ro |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Now the king told the boogie men
You have to let that raga drop The oil down the desert way Has been shakin' to the top They shake it for his Cadalac He went a' cruisin' down the ville The muezzin was a' standing On the radiator grille CHORUS Saudi don't matter Rockin' the Casbah Rock the Casbah Saudi don't matter Rockin' the Casbah Rock the Casbah By order of the prophet We ban that boogie sound Degenerate the faithful With that crazy Casbah sound But the Bedouin they brought out The electric kettle drum The local guitar picker Got his guitar picking thumb As soon as the sherif Had cleared the square They began to wail CHORUS Now over at the temple Oh! They really pack 'em in The in crowd say it's cool To dig this chanting thing But as the wind changed direction The temple band took five The crowd caught a wiff Of that crazy Casbah jive CHORUS The king called up his jet fighters He said you better earn your pay Drop your bombs between the minarets Down the Casbah way As soon as Shereef was Chauffeured outta there The jet pilots tuned to The cockpit radio blare As soon as Shereef was Outta their hair The jet pilots wailed CHORUS He thinks it's not kosher Fundamentally he can't take it. You know he really hates it. This post has been edited by brunner: 7 Feb 2006, 03:01 |
--------------------
M
M
1
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Eu zic ca astia ne provoaca cat de bine pot ei. Nu au dreptul sa ne impuna ce sa scriem in ziare , ce sa facem sa publicam versuri din Coran?! Nu e vina lor ca atunci cand vedem un arab ne uitam mai atent la geaca sau cureaua sau rucsacul lui(in Romania nu e vb de asa ceva, dar in alte tari)....sau la turban...
![]() Eu cred ca ne-au calcat pe coada pe toti(Europeni) de data asta, in mare parte crestini, pt ca astia suntem mai libertini in gandire. Ma bucur ca tarile in cauza au dovedit curaj si nu s-au inclinat in fata furiei islamiste. Cred ca ar cam fi vremea sa se reduca "importul" de arabi si un picut de presiune pe coada lor, oricum nu sunt oameni prea placuti cu care sa fi vecin sau prieten. Un singur roman, arab la origine merita respectul nostru, nu il mentionez aici ca sa nu se asocieze gresit persoana lui cu fanaticii aia. Mi-e greata ce de vor oamenii aia, si de ce fac ei ca sa impuna rigorile religiei lor. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
multe pagini de citit. am citit asa printre ele si printre randuri, deci imi cer scuze daca ce spun eu a mai spus si altcineva.
mi se pare o jignire adusa unui popor sa faci bascalie de ce are el mai drag si mai scump. indiferent daca are haz sau nu? are cineva mai cu dare de mana in ale desenului sa faca o caricatura cu un evreu si s-o publice? sa vezi atunci antisemitisme (cu toate ca semiti sunt si altii nu doar ei). izul de ev mediu emanat de arabi e si nu e. intr-o discutie televizata cu un lider de-al lor spunea despre civilizatia europeana: droguri, prostitutie, homosexualitate, crime, scandaluri despre spalari de bani, ori in lumea araba nu o sa vezi asa, cu ce sunt europenii mai sus decat noi? ca stau in blocuri si noi in corturi, ca noi producem petrol si ei il cumpara. (ati vazut poze cu avionul nu stiu cui si resedinta nu stiu carui sultan, parca au si ei parte de civilizatie insa nu se lasa inglobati in ea ci isi pastreaza traditiile si profita de civilizatie) acum stau eu si ma gandesc ca toate acestea de la ei ne vin si drogurile(nu ca ei le-ar produce) si prostitutia s.a.m.d. hai sa ne punem in locur lor noi cum am reactiona? |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
- B43VCI / B26MFF
2005/2008
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
apropo de lincuri, aveți decapitări din belșug aici: http://www.ogrish.com/archives/execution/beheading/
dacă îmi amintesc bine, că nu am mai vizionat de mult o decapitare..., în timp ce le taie ălora capul călăii strigă alah acbar! sau ceva de genul ăsta... oricum dacă asta este reacția lumii arabe, corectă din punctul lor de vedere, atunci ei au problemă. nici măcar nu mă mai interesează să încerc să îi înțeleg... |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
maddan |
![]()
|
alphred, cand vorbim de "civilizatie" vorbim de drepturile omului. Aceste drepturi sunt inalienabile, adica nu pot fi rapite, sub nici o forma, pe nici o cale, de nimeni.
Nu vorbim de moralitatea sau imoralitatea unei natiuni sau vreunei culturi. Ar fi chiar absurd, de vreme ce este imoral pentru un musulman poate fi moral sau tolerabil pentru un crestin sau pentru un budist sau pentru un ateu. Ba inca si intre sectele fiecarei mari religii sunt diferente crunte de opinii. Nu stiu de ce fiecare musulman cu care stau de vorba imi arata cu degetul imoralitatea lumii "crestine", ca argument suprem al superioritatii sistemului islamic. Haidade! Eu pot arata oricand cu degetul catre coruptia lumii islamice, catre mizeria in care isi tin femeile si catre multe altele. Fiecare dintre cele doua tabere are plusurile si marile sale minusuri, sub raportul moralitatii. Dar nu despre asta vorbim noi aici. Mi se rupe de moralitatea sau imoralitatea unei civilizatii, eu vorbesc despre drepturile omului! Unul dintre drepturile fundamentale este acela de libera exprimare. Libera exprimare are intr-adevar si normele ei, limitele ei. Nu poti jigni un om sau o religie prin libera exprimare, fara sa te astepti la un protest. Este normal sa protestezi. Este normal sa te simti jignit. Insa nici o lege din lumea civilizata nu va accepta ca un om sa fie omorit sau amenintat cu moartea, decapitarea, exterminarea, macelarirea, etc, pentru o amarata de caricatura!!!. Te intreb: te-ai uitat pe pozele de la manifestatia din Londra? Esti de acord cu ele? Ce pedeapsa crezi ca ar trebui sa primeasca cineva care l-a reprezentat pe Profet cu bomba-n turban? Dar libera exprimare mai are o limita: cea care interzice incitarea la ura rasiala, religioasa, etnica, etc. Nu vad cum luarea la misto a unor indivizi care ameninta cu moartea incita la ura de acest tip. Adica daca tot ce gasesc eu bun de facut pentru a protesta la amenintarile si la starea de teama indusa de o minoritate vehementa imigrata in tara mea, care ia gatul unui scenarist renumit doar pentru ca a indraznit sa prezinte conditia femeii in lumea islamica, este o caricatura, pentru asta trebuie sa-mi cer scuze?!? Io zic ca ar trebui sa-mi cer scuze daca i-as sparge capul alora care ies pe strada sa demonstreze cu pancarte gen "Freedom go to hell", sa le tai in bucati familiile si sa le violez nevestele, asa cum au si indicat onor liderii religiosi din tarile islamice! Lucrurile sunt foarte simple: da, este de prost gust sa publici caricaturi care iau la misto simbolurile religioase ale unuia sau altuia. Dar in acelasi timp: DA, este ingrozitor sa distrugi cladiri publice, sa ameninti cu moartea si sa ucizi ca urmare a incapacitatii tale de a accepta misto-ul, ba inca in propria lui tara in care ai imigrat si de libertatea careia te bucuri! Cele doua talere ale balantei nu sunt deloc egale. In unul atarna prostia unui om, in celalalt atarna insasi viata sa. Imi pare rau, dar pentru mine minoritatea musulmana din Europa si-a aratat adevarata fata. Eu ma rog lui Dumnezeu sa ne dea tuturor minte si mai ales liderilor vostri religiosi, ca sa nu mai incite la violenta. Si sunt demni de lauda aceia care indeamna la calm si la toleranta. Tare ma tem ca acestia din urma sunt si cei mai putini. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ha! Un ziar iranian (Hamshari - cel mai bine vandut ziar din Iran) a anuntat lansarea unui concurs international de caricaturi despre Holocaust. Prin definitie, caricatura satirizeaza.
Sursa: The Guardian, UK, 07.02.2006, Aljazeera.Net Devine palpitant! Sunt curios cati caricaturisti din west (in numele libertatii de expresie, nu-i asa) isi vor trimite desenele (eventual semnate cu pseudonim ![]() Si, sunt si mai curios, ce reactie va veni din partea unei tari(soare) aflata nu la mare distanta, care, din intamplare, are 400 de bomb(it)e nucleare in stoc (si stand-by). This post has been edited by kukuruz: 7 Feb 2006, 14:00 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 15:16 |