Clio 5; Sfaturi cumparare
![]() ![]() ![]() |
Clio 5; Sfaturi cumparare
traffictours |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
-
-
|
|||
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Ai ridicat masina cam in acelasi timp cu mine, ar trebui sa ai AEBS, eu am.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pt mine e ceva neclar: exista livrari fara aebs dar cu radarul montat?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
edward_zone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 31 March 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Am explicat mai sus ca un agent de vanzari mi-a spus ca radarul cica exista si ca avertizeaza in regim de simulare doar. Altu cica la ce sa mai puna radar daca o livreaza fara aebs, deci nu sunt lamurit. Ori s-a montat radarul la unele modele in vederea montarii ulterioare a echipamentului de control al franarii efective si ulterior au renuntat la a mai monta radarul, ori sunt povesti pt realizarea vanzarii. Primu vanzator cica daca se aprovizioneaza intre timp vor monta si aebs-ul, durata de livrare fiind cica intre 4-6 luni, si desi e greu de crezut asa ceva, cand te afli in incertitudine(el ca vanzator, eu nu vreau sa acuz deoarece nu cunosc adevarul) e posibil orice.
In configuratorul francez se precizeaza clar faptul ca nu are avertizor distanta de securitate si nici AEBS contra unei reduceri de 300 euro. La noi ti le spune verbal, mie mi le-au spus si m-au asigurat ca se trec in bonul de comanda, deci si in contract. download.png ( Size: 48.49k ) Number of downloads: 512 This post has been edited by traffictours: 2 Mar 2022, 14:51 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
edward_zone |
![]()
|
Agentul meu a spus ca nu are radar deci nici AEBS si nici DW adica acea avertizare la distanta.
|
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Asta se intelege si din configuratorul francez, mai bine il updatau si pe al nostru si stia omu de la bun inceput care e treaba. Eu personal nu am o problema cu aceste lipsuri, desi sunt foarte utile in cazuri extreme, insa vazand ca nici in restul europei nu le furnizeaza nu prea mai e de facut altceva decat sa astepti. Nu se poate astepta pt ca nu se stie cat dureaza. Sau sa comanzi altceva. Mai e si reversul medaliei, acest aebs mai da si erori, erori false, adica semnalizeaza si nu franeaza ca urmare a unei erori, a unui bug de soft, sau efectiv franeaza aiurea daca senzorul, radarul e murdar. Am patit ambele situatii la golf 8. Nu inseamna insa ca nu mi le-as dori, e putin 300 euro reducere pt aceasta lipsa, insa na, asta e situatia.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 06 ![]() |
Un articol pe aceasta tema:
https://acemind.net/renault-clio-captur-and...afety-equipment |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Informatia pe care o am direct de la renault commercial, ptr cei care vor comanda in perioada asta: aebs este doar pe varianta rs line. Pe celelalte ciuciu, se scad 300 euro. Oglinzile rabatabile electric se rezolva dupa livrarea masinii. In prima jumatate a anului o sa aiba piesa care lipseste si va fi montata in service autorizat uletrior livrarii masinii. Scaune incalzite ciuciu pe rs line. Pe alelalte variante exista, daca se doreste.
Cam asta deocamdata. This post has been edited by CGB: 3 Mar 2022, 08:02 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 3 Mar 2022, 06:02) Informatia pe care o am direct de la renault commercial, ptr cei care vor comanda in perioada asta: aebs este doar pe varianta rs line. Pe celelalte ciuciu, se scad 300 euro. Oglinzile rabatabile electric se rezolva dupa livrarea masinii. In prima jumatate a anului o sa aiba piesa care lipseste si va fi montata in service autorizat uletrior livrarii masinii. Scaune incalzite ciuciu pe rs line. Pe alelalte variante exista, daca se doreste. Cam asta deocamdata. Pe comanda mea apare acel RET09 deci nu o sa o pot monta ulterior decat contra cost, cred. Cost pe care eu nu pot sa il deduc acum prin discount. Iar in Romania nu exista pe E-tech variant RS Line. Paguba! |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Are cineva de pe aici interior gris vision? Exista si in varianta cu plafonul deschis la culoare? Manerele portierelor sunt mereu gri? Configuratorul si unele poze de pe net arata manere negre. Cat de gri e defapt deoarece in poze arata ca un fel de alb...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
mannick |
![]()
|
Am eu. Plafon deschis la culoare nu aparea ca optiune. Manerele portierelor sunt negre. E un gri foarte deschis, aproape alb. Textura este moale si are un model in relief. Vine la pachet cu iluminare interioara led si "parasolare" care din ce am vazut inseamna montanti si planseu inchise la culoare.
|
--------------------
Renault
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
|
traffictours |
![]()
|
Te rog sa-mi spui despre luminile interioare led, optiune care la Intens e 70 de euro, in afara de interiorul manerelor portierelor fata, mai sunt pe undeva? Parasolarele sunt probabil cele pt luneta si geamurile spate? Configuratorul nu da detalii, nici despre luminile interioare led nici despre aceste parasolare.
Si acum ceva ce tine de subiectivism personal: nu cumva montantii si plafonul pe negru sau gri foarte inchis face masina si mai mica decat e? Bine, albul de pe bord si panouri usa o mareste, dar ma refer la impresia generala, poate mi se pare mie, vad ca in Franta la modelele superioare de Clio, mai putin RS-Line, varianta asta gris vision e default, nu e optiune ca la noi. Multumesc pt raspunsuri. Pe Clio Intens optiunea Personalizare interioara accente rosii floride se refera doar la grila din bord sau si la conturul bazei schimbatorului de viteza? Configuratorul arata rosu doar la grila, poza optiunii arata si la baza schimbatorului de viteza, ei au mai multe variante si nu e precizat clar ce si cum in cazu Intens. This post has been edited by traffictours: 6 Mar 2022, 08:12 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
mannick |
![]()
|
Cred ca sunt doar pe usi si pe banda de pe baza schimbatorului de viteze, iar intensitatea se poate seta din tableta. Parasolar, dupa cum am spus, inseamna plastic cu o culoare mai inchisa pentru montantii din fata si un anumit model texturat acolo, probabil ajuta cu reducerea reflectiei luminii + planseul mai inchis la culoare, eu altceva nu am vazut in plus. Senzatia de spatiu interior creste cu gris vision, in ciuda plafonului si montantilor inchisi la culoare, cel putin asta este parerea mea, am intrat si intr-unul fara optiunea asta si parea mai inghesuit si mai neterminat. Pana ala urma tine de fiecare. Nu am vazut Clio cu optiunea despre care vorbesti, cre ca trebuie sa iei de bune modificarile care apar efectiv in configurator dupa selectarea optiunii.
|
--------------------
Renault
|
traffictours |
![]()
|
Configuratorul arata panouri gri-alb doar pe usile fata, pe cele spate panourile sunt negre. La lansare manerele erau albe si ele, acum probabil s-a renuntat si le fac negre, ca sa mai atenueze din acest contrast. Clio e o masina relativ ieftina si nu s-au fortat prea tare, dupa parerea mea mergea mai bine un gri mai inchis, precum si alte culori, la lansare a mai fost si rosu, la care probabil s-a renuntat.
This post has been edited by traffictours: 6 Mar 2022, 13:38 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(traffictours @ 6 Mar 2022, 05:33) Pe Clio Intens optiunea Personalizare interioara accente rosii floride se refera doar la grila din bord sau si la conturul bazei schimbatorului de viteza? Configuratorul arata rosu doar la grila, poza optiunii arata si la baza schimbatorului de viteza, ei au mai multe variante si nu e precizat clar ce si cum in cazu Intens. Din spusele agentului unde am facut comanda Clio Intens optiunea Personalizare interioara accente rosii floride se refera la grila din bord si la conturul bazei schimbatorului de viteze. Am si eu optiunea respectiva si sunt curios ce modificari mai face Renault de la sine putere. This post has been edited by edward_zone: 7 Mar 2022, 11:19 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
kenzo103 |
![]()
|
QUOTE(traffictours @ 6 Mar 2022, 08:33) Te rog sa-mi spui despre luminile interioare led, optiune care la Intens e 70 de euro, in afara de interiorul manerelor portierelor fata, mai sunt pe undeva? La versiunea Intenes iluminarea interioara a manelor de usi este standard si nu are legatura cu optiunea de lumini interioare LED, din cate stiu la acesta optiune ai doua plafoniere laterale pentru locurile spate si (nu sunt sigur lumini pt oglinzile de la parasolare). Attached thumbnail(s) Plafoniera_spate_clio_Etech.png ( Size: 289.43k ) Number of downloads: 344 |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(kenzo103 @ 7 Mar 2022, 11:57) La versiunea Intenes iluminarea interioara a manelor de usi este standard si nu are legatura cu optiunea de lumini interioare LED, din cate stiu la acesta optiune ai doua plafoniere laterale pentru locurile spate si (nu sunt sigur lumini pt oglinzile de la parasolare). Esti sigur ca "La versiunea Intenes iluminarea interioara a manelor de usi este standard si nu are legatura cu optiunea de lumini interioare LED, din cate stiu la acesta optiune ai doua plafoniere laterale pentru locurile spate"? |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Toate configuratoarele Renault sunt varza. Parca ar vinde tractoare agricole, nene... Nu sunt explicatii clare, complete ale optiunilor. Nici la noi, nici in Franta, nici in Germania, nici in Italia... Trebuie sa intrebi mereu consilieru de vanzari, ala trebuie sa intrebe la Renault Commercial, etc... Practic ei pierd, clientu trebuie bine informat, nu sa stea pe forumuri sa intrebe, nu sa vrea un test drive si ei sa nu aibe masina respectiva, ma rog, nu ma bag eu in bucataria lor, probabil si vanzarile la noi sunt mici, dar nu e in regula cum procedeaza. Pacat da marca, Renault mereu a fabricat masini frumoase, cel putin pe placul meu, nu prea fiabile la partile electronice, insa acum s-a echilibrat situatia, ce-am vazut eu la golf 8 pe parte de infotainment e de nepovestit...
This post has been edited by traffictours: 7 Mar 2022, 16:56 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
kenzo103 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 7 Mar 2022, 17:29) Esti sigur ca "La versiunea Intenes iluminarea interioara a manelor de usi este standard si nu are legatura cu optiunea de lumini interioare LED, din cate stiu la acesta optiune ai doua plafoniere laterale pentru locurile spate"? Eu am Intens fara optiunea de lumini interioare LED si am manerele din fata iluminate + o dunga led in jurul selectorului de directie. O sa incerc sa fac cateva poze. Din ce stiu optiunea de lumini interioare LED vine cu ambianta inchisa, adica plafon interior negru. |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
traffictours |
![]()
|
Pai atunci pt ce taxeaza 70 de euro optiunea lumini interioare led? Eu am crezut ca e vorba de luminile led din manere usi si dunga de pe consola. Ciudat, prezinta optiune lumini interioare led contra 70 euro da nu zice ce cum unde sunt aceste leduri.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(kenzo103 @ 7 Mar 2022, 18:08) Eu am Intens fara optiunea de lumini interioare LED si am manerele din fata iluminate + o dunga led in jurul selectorului de directie. O sa incerc sa fac cateva poze. Din ce stiu optiunea de lumini interioare LED vine cu ambianta inchisa, adica plafon interior negru. Chiar așa. Ce este aceasta opțiune de ambianță închisă? Doar plafon interior negru? Eu mai întrebam dacă există lumini la locurile din spate, in afara celor din ușile fata și din zona schimbătorului de viteze (Intens). Știu că sunt cele de sus din față dar lateral spate sunt (ca intr-o poza de mai sus adăugată de un coleg)? |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Asa cum am scris mai sus, aceasta optiune inseamna 2 lampi laterale pe plafon pentru locurile spate + lampi ilumimare oglinzi parasolar, de ultima nu sunt sigur.
|
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Lumini LED interior manere usi fata si lumina banda LED consola selector directie.20220308_195806.jpg ( Size: 3.29mb )
Number of downloads: 302
20220308_195814.jpg ( Size: 2.81mb ) Number of downloads: 272 This post has been edited by kenzo103: 9 Mar 2022, 19:11 |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(kenzo103 @ 9 Mar 2022, 13:18) Lumini LED interior manere usi fata si lumina bamda LED consola selector viteza.20220308_195806.jpg ( Size: 3.29mb )
Number of downloads: 302 20220308_195814.jpg ( Size: 2.81mb ) Number of downloads: 272 O foto cu plafonierele laterale din spate poti? Ai dunga aceea pe bord (rosu sau portocaliu)? Ai configuratia Intense? Ai ambianta inchisa? Cati km ai? Pareri generale despre E-tech? Calitate, optiuni, tinuta drum. Multumesc. This post has been edited by edward_zone: 9 Mar 2022, 17:07 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Nu am optiunea cu plafoniere spate pentru ca venea la pachet cu plafon negru, ar fi inchis prea mult interiorul.
Nu am niciun fel de dunga, bordul este simplu negru. Configuratia este Intens cu ambianta deschisa. Aprox. 4500 km, recomand E-tech ul pentru utilizare preponderenta in oras. Eu o folosesc cam 80% in oras. In general sunt multumit. Alternativa hibrida in acelasi buget este toyota yaris, eu am ales Clio. Gasesti o gramada de prezentari si teste pe youtube. |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 12 March 22 ![]() |
A ridicat cineva mașina în martie 2022? Când a fost dată comanda?
|
--------------------
Renault
Clio
5 TCe 90 2022 varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Aripile tot de plastic sint? Iar capota am auzit ca ar fi aluminiu. Poate careva sa confirme?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
edward_zone |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 12 March 22 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
5 TCe 90 2022 varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:45 |