RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
41k km. Saptamana viitoare masina merge la revizie si itp, nu mai astept pana in ianuarie.
Later edit: am uitat sa precizez, ambele telecomenzi au necesitat schimbarea bateriei dupa mesajul de low key baterry. Procedura de schimbare este foarte simpla, tipul baterie CR 2032. Totul ok dupa schimbare. Bateriile din fabrica au rezistat 3 ani si 2 luni cu keyless entry activ in permanenta. This post has been edited by ursul_bipolar: 1 Dec 2021, 18:35 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai nene, m-ati confuzat major cu trecerea aia de la R16 la R18, am si uitat daca trebuie sa banez pe cineva sau nu.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu trebuie. Am rez eu problema.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ezac, se poate inchide aici.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Cine, topicul tau?? A, am uitat, tu nu ai unul. Scuze.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
acum ca e clar ca ai topice
"fugi la scara ta" era gluma ![]() amu serios...ce aveti de va impungeti? serios...ca sunteti neseriosi This post has been edited by wolfin: 2 Dec 2021, 13:14 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Se plictisesc teribil.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Si a venit momentul schimbului de roti.
20211203_145503.jpg ( Size: 3.19mb ) Number of downloads: 447 20211203_150503.jpg ( Size: 3.8mb ) Number of downloads: 434 Cele de vara urmeaza a fi spalate, degresate, dressing si bagate in huse pana la primavara. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu sint aranjate piulitele in tavita.
On topic. Cu ce ai dat....solutia gri? |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Se jucase fiu-miu cu ele mai devreme.
![]() Eu folosesc solutie de cupru de la wurth. Cand mi-au luat rotile de iarna, aia din reprezentanta au pus acum 2 ani pasta aia. A tinut de atunci si daca am vazut ca e ok nu am inlaturat-o. Nu stiu sa iti zic de care e. Dar, sapt viit ma duc la revizie si ii intreb atunci. This post has been edited by ursul_bipolar: 3 Dec 2021, 17:17 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
Hmm..interesant ca o tinut atat.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 3 Dec 2021, 16:28) Si a venit momentul schimbului de roti. 20211203_145503.jpg ( Size: 3.19mb ) Number of downloads: 447 20211203_150503.jpg ( Size: 3.8mb ) Number of downloads: 434 Cele de vara urmeaza a fi spalate, degresate, dressing si bagate in huse pana la primavara. Eu zis sa le dai și cu parfum. Și dacă ai pomenit de dresing, n ar fi rău să le pui chiar în șifonier. Sa stea și ele bine la a la peimavara. Nexen alea sunt made in korea? Cum se comporta pe ud? This post has been edited by axabrt: 3 Dec 2021, 20:17 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
Sunt 2 tipuri de ironii.
Ca la baterie...pozitive funny si negative ca o furculita'n gelatina. Anu..eu zic ca is in prima categorie. Tu? This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2021, 20:29 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
E pt mine intrebarea sau pt personajul care a postat inaintea ta?
Daca e pt mine, am mai spus ca imi place ironia fina, facuta cu gust si haz, te incadrezi ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
Pt axa.
Te rog sterge si postarea mea..poate a citit. Fiind si off. ![]() This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2021, 00:51 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Ca sa merg pe rationamentul tau, sunt doua tipuri de offtopicuri, alea cu bun gust si alea care te enerveaza pur si simplu. ![]() De ex, nu m-a deranjat niciodata cand a postat cineva ca nu ii place masina mea, e parerea lui iar parerea mea e ca nu i-am cerut parerea cand mi-am cumparat-o. Dar mai sunt unii care vin cu sfaturi (fara sa le fi cerut nimeni) iti spun ei cum sta treaba, isi dau cu parerea ca modul cum iti intretii masina nu e ce trebuie, ca tre sa mergi x km, ca tre sa faci revizia cand zic ei, care si mai care, astea sunt in categoria posturilor care ma enerveaza, teribil. La intrebarile colegului de mai sus, normal ar fi fost sa raspund, dar pt ca are chef de mistouri ieftine nu o s-o fac, poate sa isi gaseasca informatia si singur. This post has been edited by ursul_bipolar: 4 Dec 2021, 01:04 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Adevărat, treaba lui cum își întreține mașina, dar sunt decat niște cauciucuri. Totuși sunt cam invidios pe detailingul lui.
M ar fi interesat totuși să aflu părerea lui despre cum se comporta cele de vara pe ud, fiind totuși o chestiune subiectiva și văzând că ursul e atât de perfecționist. Poate aflăm că de fapt sunt niste cauciucuri fenomenale, care chiar merita bibilite cu atâta răbdare |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Or fi "decât niște cauciucuri", dar și eu practic de doi ani spălarea roților pe care le schimb. Primul avantaj observat e că nu mă mai umplu de jeg când le duc în magazie. Nici în magazie nu se mai umple de jeg în jurul lor. Al doilea avantaj observat e că în doi ani nu am efectuat echilibrarea lor, că nu a mai fost nevoie. 5 grame de praf pe an se simt la o roată.
Așa, ca idee: tu când treci la bocancii de iarnă și îți pui adidașii la păstrare, îi pui plini de praf, sau îi cureți un pic? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
Asta cu echilibrarea am observat o și eu
Totuși cat sa conteze praful ăla ? Mă gândesc că totuși se depune uniform. Eu am niste saci de plastic, le pun acolo și gata. Cat despre bocanci nu mai folosesc de vreo 20 ani. Umblu cu all season cum a ar zice ... E ok la ce ierni avem Poate mai fac comentarii aiurea pa la cate unul pe aici, dar doar din invidie cred. Niciodată n am avut timp sau placerea sa fac detailing la mașină așa până la perfecțiune. Nici eu nu bag cauciucurle la depozitare cu pământ pe ele, dar până a le face cinșpe tratamente, ei bine nu pot. Mai bine le echilibrez de fiecare dată când le pun pe mașina și o geometrie in fiecare an și aia e. Oricum mai dau in gropi și aia e This post has been edited by axabrt: 4 Dec 2021, 08:28 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MuciX |
![]()
|
Mi se pare mie sau un anume coleg s-a scuzat chiar recent că va fi cuminte și că nu mai face, doar, doar o fi primit din nou între sânii forumului?
![]() Revenind, vulpeo nu spun că e cazul acum, dar uneori e posibil să mai înveți care ceva din criticile altora. De acord, fierul tau, faci ce crezi, dar nu ești tocmai cel mai receptiv cercetaș și nu cred că e mereu in avantajul tău. Și na, daca tot știm noi mai bine, normal că te mai tragem de codițe din când în când. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
Eu anul trecut am spalat pt prima oara jantele (apa la furtun, perie si spray de geamuri) dupa ce @dandobre mi-a batut obrazul cum bag in casa mizeriile astea.
Anul asta am repetat.cand am vaut ca e misto sa nu te murdaresti ca un porc... La bloc e mai greu chiar imposibil...dar sunt service cu masina de spalat. QUOTE(axabrt @ 4 Dec 2021, 08:24) Asta cu echilibrarea am observat o și eu Nici eu nu bag cauciucurle la depozitare cu pământ pe ele, dar până a le face cinșpe tratamente, ei bine nu pot. Mai bine le echilibrez de fiecare dată când le pun pe mașina și o geometrie in fiecare an și aia e. Oricum mai dau in gropi și aia e In 5 ani nu am echilibrat rotile..sa nu zic de geometrie. Inca intre 100..170 nu vibrraza volanul si anvelopele sunt uzate uniform. Plus ca eu nu le schimb pozitia pe axe This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2021, 11:09 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Axa daca a fost reprimit trebe sa stea cu capul in cenusa?
Exagerati. Asta i parerea lui, si daca si baga chilotii murdari in dulapul cu haine curate, bun asa....... In alta ordine de idei, cele 5 grame de praf sunt "floc in calea pulwii" si citez cel mai bun "echilibrator" de anvelope din oras. Evident ca i bine pe 0. Am avut mare polemica cu el pe tema asta. Dar cu 5 grame diferenta nu imi vibra nimic. Cand ai pamant pe ele si alti contaminanti depasesti 5 grame. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Normal ca nu...trebe sa bage capul in cenusa....departe ar fi aceasta idee..dar se poate abtine de la a isca flame. Zic si eu. Adica e prea devreme...si mai ales in locul nepotrivit ...la momentul nepotrivit
Postarea meu, bucatel sau mucix la asta se referea. Prieteneste pot zice. |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu as zice altceva, ca daca vulpea isi respecta sotia cat isi respecta masina, apoi are o happy wife
![]() Zic ca axa a fost ironick, dar nu deranjeaza. Pe mine ma ironizeaza sotia cand ma vede cu chestii de genul, desi ei ii acord mult mai multa atentie decat masinii. ![]() Ironick fumeaza narghilea cu einstein prin Turcia? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Ma pui pe ganduri...cu aceasta analogie.
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Tratamentul cauciucurilor cum face ursul poate parea exagerat, dar de fapt prelungeste viata cauciucului si mentine aderenta lor. Nu mai vorbesc ca te mentii si tu curat cand le muti de colo-colo. Eu nu le spal, recunosc, dar am alta boala - le scot pietricelele cu o surubelnita subtire, abia apoi le bag in husa si le depozitez in magazie, la intuneric si temperatura relativ constanta.
Deci up de la mine pt procedura. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
![]()
|
Abia petricele acelea influenteaza echilibrarea
Functie de model poti aduna grame serioase. Pe la SUV uri se aduna si cateva zeci de grame, parca, era unul pe vw forum care le cantarise Asta cu mentinerea aderentei nu i de bula? Ca dressingul nu l face pe flancuri? Sau pentru iarna il face total? Ia sa merg in urma-bine mentine si flancurile moi, deci tot bine ![]() This post has been edited by bgdrenault: 4 Dec 2021, 12:01 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:50 |