Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marksman @ 24 Sep 2012, 16:12) - mai variaza relantiul cateodata, imediat dupa ce o scot din viteza (urca peste 1000 si coboara sub 1000 in 2-3 secunde) Asta nu s-o rezolva cu un pic de curatenie pe la mpp? Si amu, ii asa mare tragedie ca-i casetofon? In afara de faptul ca trebuie sa umbli cu sertarul de casete dupa tine ![]() This post has been edited by bucatzel: 24 Sep 2012, 15:17 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In portbagajul unui Focus incap 1476 de casete.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fara misto: iei un FM MP3 player, pui un card de citva gigi in el, ti se rupe de casete.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
zici de modulator FM - am avut la Supernova - prost, se aude rau, daca nu esti pretentios e o solutie de compromis.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Folosesc acum unul. Merge foarte bine. Posibil sa fie unele cu putere foarte mica de emisie. Masina ecraneaza. Antena e sus pe masina. Indiferent pe ce frecventa-l pun, taia eventuala receptie pe frecventa aia si intra el. Nu mai zic ca am luat la plezneala o chinezaraie de 2 lei.
This post has been edited by corbex: 24 Sep 2012, 15:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
niste poze ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
corbex |
![]()
|
Nu pun. O sa incepeti sa-mi faceti oferte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca se referea la Focus
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poze probabil de maine incolo, cand isi primeste numerele de TM si pot sa o duc la spalatorie.
24 Sep 2012, 15:55: QUOTE(bucatzel @ 24 Sep 2012, 15:16) Asta nu s-o rezolva cu un pic de curatenie pe la mpp? Si amu, ii asa mare tragedie ca-i casetofon? In afara de faptul ca trebuie sa umbli cu sertarul de casete dupa tine ![]() Saptamana asta sper sa ma ocup de "IACV". Din pacate toate casetele pe care le-am avut le-am dus pe undeva pe la bunica-mea la casa, si tot am amanat sa-mi cumpar un deck Technics. Totusi, cred ca mai am pe undeva o caseta adaptoare, sa ascult muzica din mp4-le nevestei. This post has been edited by marksman: 24 Sep 2012, 15:55 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Tre sa caut cand mai ajung pe acasa. Sigur mai gasesc niste casete cu queen, metallica si zz top.
A, da... Daca vrei, iti dau sa testezi un modulator FM. Am gasit unu' in Auchan cu 13 lei, si l-am luat ca vreau sa-l fac tandari intr-un viitor apropiat pentru ceva experimente. This post has been edited by bucatzel: 24 Sep 2012, 15:57 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(argon @ 24 Sep 2012, 15:32) Tocmai tu nu stii? 8 sunt pentru productia de benzina, 8 pentru consumul de benzina. 24 Sep 2012, 16:01: QUOTE(b76bgaarh @ 24 Sep 2012, 15:26) Traieste si ala, e la sora-mea. Il am pe lista de "chestii de rezolvat", cu rugina la busonul rezervorului, inlocuit rulmenti spate si revopsire aripa dreapta-fata (meseriasii Dacia nu dau cu smirghel aripa noua, vopsesc pur si simplu peste grund). Dpdv practic, e mai bun Fordul cu aia 200 si ceva de litri de portbagaj, expandabili la peste 500, si hayon in loc de gura aia de acces meschina. This post has been edited by marksman: 24 Sep 2012, 16:01 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 24 Sep 2012, 16:56) Dpdv practic, e mai bun Fordul cu aia 200 si ceva de litri de portbagaj, expandabili la peste 500, si hayon in loc de gura aia de acces meschina. Pai no, compara-te si tu cu sandelu' atunci, nu cu loganu'. Dar da, cate chestii incap fara nici un stres prin haion... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E ca la bursa, numa ca in loc de ban isi ia o bataie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(marksman @ 24 Sep 2012, 16:12) - confortul la interior mi se pare undeva la nivelul Loganului Vrei sa facem schimb? Dau Loganu'. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(marksman @ 24 Sep 2012, 16:12) Ce nu-mi place: - confortul la interior mi se pare undeva la nivelul Loganului (n-are nici macar comenzi sub volan) - n-are CD-player cu mp3 si formatul casetofonului e 1.8 DIN (Ford, sa te f**!) - servodirectia mi se pare exact ca la Logan, prea grea. (sau m-am obisnuit cu aia de la Passat) - cam suge benzina: undeva intre 9 si 10 urban, trafic de Timisoara. Comenzi sub volan nu are a ta.. ![]() si mie imi face la fel relantiul cand opresc la semafor a si nici a mea n-are scut This post has been edited by ArtVandelay: 24 Sep 2012, 18:16 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
POZE!!!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
m-am referit la motoare fara supraalimentare. consum in plus fata de logan nu cred ca are, ia mai putin de 9-10 un logan de 1.4 in oras? oricum are 125 nm fata de 112 la logan, tot are ceva
![]() This post has been edited by ArtVandelay: 24 Sep 2012, 19:27 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
El sa zica daca are, ca a avut si Logan, dar mie in Timisoara Logan de 1.4 imi ia pe la 8,2 % cu viteza medie pe la 22 km/h.
Ontopic, confortul pe langa Logan se simte, am condus mult Focus 1 dar sedan, si cu motor de 1.6, era cam sugativa, dar nu se compara cu Loganul la confort, bordul e ciudat, dar te-obisnuiesti. This post has been edited by argon: 24 Sep 2012, 19:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Uelcam bec,bade marksman!
![]() Sa inteleg ca te-ai cam saturat de shalopeta de tractorist si ti s-o facut dor de mirosu' de benzina? ![]() Sa fie intr-un ceas bun si sa va folositi sanatosi de masinuta. Cand ai vreme,hai pe la mine s-o scarmanam oleca. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(marksman @ 24 Sep 2012, 16:12) daca o fi avand Ford un CD cu mp3 in format 1.8 DIN, sa inlocuiesc saracia aia de radio-casetofon. Se poate monta orice model de aparat cu DIN normal si golul ramas se acopera cu o fata speciala. Daca nu gasesti fata adaptatoare.....PM ca am eu una originala Focus. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(zanzie @ 24 Sep 2012, 17:28) Mai am unul in parohie, multumesc de oferta. QUOTE(MuciX @ 24 Sep 2012, 17:41) Mi-am facut cont si acolo. Am inteles ca exista un 1.8 DIN original Ford, cu mp3. Deocamdata banii se vor duce catre niste presuri de cauciuc, ca vin ploile si ninsorile. QUOTE(ArtVandelay @ 24 Sep 2012, 18:15) Comenzi sub volan nu are a ta.. ![]() si mie imi face la fel relantiul cand opresc la semafor a si nici a mea n-are scut Comenzi sub volan se pot adauga ulterior din ce am citit pe forumul marcii. Sincer, servo mi se pare la fel ca aia de Logan. Deocamdata servo(tronicul?) de pe Passat il agreez cel mai mult. In privinta relantiului, m-am obisnuit cu el, am citit pe forumul Ford si se pare ca e o buba comuna si cu sanse mici de rezolvare, dupa noroc. Am gasit undeva pe net o firma care produce scuturi metalice de FF1, vopsite in camp electrostatic. Pret 330 de lei, plus curieratul. QUOTE(Iulikk @ 24 Sep 2012, 18:59) Azi, mai spre seara, ca am primit ieri numerele de TM. Cu alea vechi nu mai putea circula, odata depusa cererea pentru numere noi. Ca fapt divers, nevestei i-a lua 45 de minute sa inmatriculeze vineri masina, numai ca numerele le-am primit abia ieri, preferentiale fiind. QUOTE(ArtVandelay @ 24 Sep 2012, 19:27) m-am referit la motoare fara supraalimentare. consum in plus fata de logan nu cred ca are, ia mai putin de 9-10 un logan de 1.4 in oras? oricum are 125 nm fata de 112 la logan, tot are ceva ![]() Da, Loganul cu 1.4l 8v ia in oras intre 7,5 si 9 vara, cu A/C. Testat vreme de 7 ani. QUOTE(argon @ 24 Sep 2012, 19:29) El sa zica daca are, ca a avut si Logan, dar mie in Timisoara Logan de 1.4 imi ia pe la 8,2 % cu viteza medie pe la 22 km/h. Ontopic, confortul pe langa Logan se simte, am condus mult Focus 1 dar sedan, si cu motor de 1.6, era cam sugativa, dar nu se compara cu Loganul la confort, bordul e ciudat, dar te-obisnuiesti. Bordul ala nu mi-a placut deloc, dar nevestei i se pare foarte fain. Scaunul pasagerului mi se pare foarte inalt. In general scaunele sunt o idee mai confortabile decat alea de Logan. N-are rost sa introduc Passatul in comparatia asta. QUOTE(marian-j @ 24 Sep 2012, 19:32) Uelcam bec,bade marksman! ![]() Sa inteleg ca te-ai cam saturat de shalopeta de tractorist si ti s-o facut dor de mirosu' de benzina? ![]() Sa fie intr-un ceas bun si sa va folositi sanatosi de masinuta. Cand ai vreme,hai pe la mine s-o scarmanam oleca. Multumesc frumos, Marian. Musai vin intr-o zi la pranz, cu pizza si niste tuburi cu Pepsi ![]() QUOTE(espacern @ 24 Sep 2012, 19:49) Se poate monta orice model de aparat cu DIN normal si golul ramas se acopera cu o fata speciala. Daca nu gasesti fata adaptatoare.....PM ca am eu una originala Focus. @+ Multumesc de oferta, deocamdata astept sa gasesc un mp3 original Ford. Am vazut si solutii cu fete adaptoare, mi se par inestetice. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu tine. Arata oribil, date fiind liniile bordului la FF1.
In schimb, iti recomand sa urmezi sfatul colegului: QUOTE(MuciX @ 24 Sep 2012, 18:41) Gasesti cd track sau mp3 si chiar la pret decent ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
450 de lei am dat pe un player sony dreptunghiular (pre-facelift), dar cu magazie incorporata, nu empetrei. Oricum, de cand mi-am pus AUX n-a mai invartit cd-urile
![]() Intr-adevar, playerele ovale sunt mult mai scumpe. This post has been edited by MuciX: 25 Sep 2012, 20:57 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Discurile ovale sint cele cu empetrei?
This post has been edited by corbex: 25 Sep 2012, 20:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Touche!
![]() Hai ca am editat. |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:45 |