Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@MuciX: Sony-ul ala 6-cd e 1.8 DIN sau 2 DIN?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
2 DIN. Cand ai timp, uita-te pe forum pentru ca sunt multi care au piese de focus I si preturile sunt mult sub piesele de focus II sau III.
LE: stiu ca am acasa un ghid cu sistemele audio, inclusiv cele de pe focus I, o sa ti-l trimit ca sa iti faci o idee ce este disponibil OEM. This post has been edited by MuciX: 26 Sep 2012, 14:25 |
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Colega, nu te supara, dar eu stiu ca magazia este pe mp3 nu pe track-uri. Ma refer la Sony negru oval, pentru facelift. Chiar am negociat cu cineva pentru o jucarie din asta, dar n-am cazut la intelegere. Pentru cel dreptunghiular nu cunosc.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu unul inca nu am vazut empetrei cu magazie, dar ma mai interesez. Tocmai asta e ideea, ca pe un disc plin de empetreiuri oricum intra mai multe melodii decat pe 6 cd-uri audio.
E posibil sa fi gresit si eu, sper ca nu te-ai suparat pe mine. |
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
Ai pm cu link-ul de pe forumul marcii cu un anunt pentru o jucarie din asta.
Suparare? Pentru ce? Sa fim seriosi. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
MuciX |
![]()
|
Ai avut dreptate, sincer mi se pare putin redundanta magazia la mp3.
![]() This post has been edited by MuciX: 26 Sep 2012, 21:08 |
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
Sincer, reduntant mi se pare orice nu are usb in ziua de azi
![]() Imi e dor de audio connection box-ul pe care-l aveam pe Megane (spre fericirea fratelui meu care a devenit beneficiarul jucariei dupa ce mi-am dat masinuta ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MuciX @ 26 Sep 2012, 21:43) Skoda Octavia 2 Facelift - are player cu mp3 si magazie de CD-uri (modelul cu touch screen). Are si slot de SD card. Cea mai buna varianta la momentul actual e un player cu SD card si/sau Usb. Sa pui 1 DIN + plastic sa mascheze gaura ramasa e urat. Trebuie gasit player pe masura gaurii din bord. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu m-am referit strict la cele de ford cand am zis aia andy.
Oricum greseala mea a plecat de la faptul ca am presupus ca sunt aceleasi "configuratii" la modelul oval precum la cel dreptunghiular. Se pare ca cele ovale (mai noi) sunt mai diversificate ![]() LE: Eu mi-am "scos" AUX-ul si mi se pare arhisuficient pentru pretentiile mele. Ce ma enerveaza pe mine este ca sunetul scos de playerul sony are bas mai puternic decat cel Visteon (echiparea standard) si acum rasar greierii in fetele de usi cand dau muzica mai tare. ![]() This post has been edited by MuciX: 26 Sep 2012, 21:56 |
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 26 Sep 2012, 22:07) Sincer, nu-i deloc daca-ti petreci mai mult timp in masina. Plus ca poti avea genuri diferite de muzica pe cd-uri diferite, si e mai usor sa schimbi ce vrei decat e sa navighezi pe-un card plin cu mp3-uri. Plus ca cu ~4giga de muzica trantiti pe 6 cd-uri, dureaza destul de mult pana sa simti nevoia sa schimbi muzica din masina. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pui MP3-ul sa aleaga melodiile aleatoriu. In felul asta o sa=ti defileze cu toate genurile, fara sa te plictiseasca prea tare. Poate sa faca chestia asta si de pe CD?
This post has been edited by corbex: 27 Sep 2012, 08:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Poze...
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
marksman |
![]()
|
Deocamdata doar de la exterior:
[attachmentid=1627839623] [attachmentid=1627839624] [attachmentid=1627839625] De cand am adus-o in Timisoara, a colectionat nu mai putin de 10 lovituri de usa si zgarieturi in parcare. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu stiai ca rosu atrage
![]() sa o conduci sanatos |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
marksman |
![]()
|
Multumesc
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sper ca te-ai impus cand a fost vorba de alegerea numarului sa nu te trezesti ca mine cand trebuie uneori sa merg cu masina sotiei (o mazda 2 verde) ce are lipit pe luneta fluturasi galbeni si nr GRL
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
clr |
![]()
|
Daca tot suntem la capitolul audio: in cazul in care bordul tau arata asa
Bord.JPG ( Size: 52.64k ) Number of downloads: 1172 Posibil sa ti se potriveasca o chestie de genul Radio CD + AUX |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
MuciX |
![]()
|
Nț, e 2DIN, nu intra.
marksman ai meil cu audio guide. |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Multam fain. Am sapat intre timp pe net si cica exista un 6000mp3, dar e foarte rar. Uite-l aici: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-FOCUS-PUMA-...=item19d4d65a07
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca te intereseaza, vorbeste cu cineva care se ocupa de luat comenzi de e-bay. Pe forumul marcii poti cauta userul slick99. E super de treaba, eu mi-am luat cam tot ce am schimbat de la el.
|
--------------------
-
-
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
|
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu vreau sa fiu rautacios, dar ala ar arata oribil pe bordul focosului.
|
--------------------
-
-
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
dap, e urat, dar e cam singurul, din pacate, in afara de cele originale, facut pe dimensiunea asta
This post has been edited by bradone: 27 Sep 2012, 22:20 |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 27 Sep 2012, 23:09) Da' de asta ce zici? ![]() DSC02338.JPG ( Size: 2.18mb ) Number of downloads: 1102 off topic(scuze!) Daca tot am dat peste matale p-aci,si te vad si bine dispus,hai sa-ti stric seara. ![]() Uite ce genți are unii: DSC02339.JPG ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 668 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' bara fata e mai frumos asezata si la Solenza mea...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai e Ford!Ce pretentii sa ai?
![]() Vrei sa vezi si cati km are masina? Uite: DSC02336.JPG ( Size: 2.1mb ) Number of downloads: 749 De remarcat si unde sta acul la benzina. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai asa-i la Ford? 0xxxx km, sau au fost dati inapoi?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:49 |