Captur Zen 2016 0.9TCe, Renault
![]() ![]() |
Captur Zen 2016 0.9TCe, Renault
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cam așa:
20170526_114759_01.jpeg ( Size: 4.06mb ) Number of downloads: 1035 20170526_114755_01.jpeg ( Size: 3.74mb ) Number of downloads: 1043 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
Foarte curat montata.
Ce model este camera? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
Cum ai tras cablu pe acolo?
|
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
koldun |
![]()
|
Camera este DDPai M6 +.
Cablul pleacă de la tabloul de siguranțe (cu un piggyback, alimentare continuă), în sus, prin stâlp stanga (declipsat foarte ușor pentru poziționare cablu) și apoi împins intre tavan și tabla conservei până în dreptul oglinzii. Am folosit kitul hardwire comandat odată cu camera. Timp efectiv de montare cam jumătate de oră. Cam atât. This post has been edited by koldun: 14 Jun 2017, 07:47 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Arata foarte bine!
Camera este asta: https://www.aliexpress.com/store/product/Fr...2663566697.html , pe ebay UK este cam 100 lire. intrebam cum a fost montata pentru ca ma tenteaza si pe mine tipul asta de montura si eram curios cum arata. @koldun in spatele oglinzii incape? This post has been edited by St: 14 Jun 2017, 09:38 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
koldun |
![]()
|
Nu ai cum să o montezi exact în spatele oglinzii. Nu e loc.
Da, aceea e camera cu precizarea că eu am luat la pachet și kitul hardwire + filtrul CPL care elimină reflecțiile într-o foarte mare măsură. Cam așa ceva (dar de pe ebay). |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
Să trăim. În plan o mică vacanță cu plecarea săptămâna viitoare marți. Ruta ar fi cam așa:
A - înnoptare la graniță. Ieșire din țară pe la Turnu. B - cazare lângă Viena cu vizită de rigoare C - Augsburg, câteva zile (rude) D - cazare Slovenia câteva zile , vizitat chestii. Una din zile o fugă dimineață până la E - Veneția și intors seara înapoi. G - cazare Croația câteva zile, vizitat chestii. Întoarcere spre casă cu pauză la H - înnoptare lângă Orșova. Apoi spre Constanța. Dacă aveți ceva sfaturi, tipsuri, info despre drumuri, taxe, rovignete sau orice altceva, vă mulțumesc anticipat. ![]() 20170622_220245.png ( Size: 763.96k ) Number of downloads: 832 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Iti trebuie vignieta pentru unguri, o poti cumpara de la orice benzinarie MOL din Romania. La sloveni iti trebuie iarasi vigneta, pe aia trebuie sa o lipesti in geam, si o poti lua de la benzinarii. In Italia se platesc autostrazile, in functie de distanta pe care o parcurgi pe ele. Intre Slovenia si Venetia nu e mare distanta, asa ca nu o sa coste prea mult. Oricum, de la Arad ai autostrada catre orice parte din traseul asta al tau, deci o sa mergi lejer.
O sa detaliez putin despre Venetia, fiindca acolo am fost anul trecut si e mai proaspata in minte. Masina o lasi intr-unul din parkingurile mari de la intrarea in oras...eu am platit 30 de euro parcarea. Era pentru o zi, daca nu ma insel, dar nu am stat decat vreo 6 ore. Inarmeaza-te cu multa rabdare pe acolo, aglomeratia e absolut infernala, efectiv stai la coada ca sa mergi pe strada. Si eu am fost tot la final de iunie...deci ma indoiesc ca va fi altfel acum. Prin oras clar te plimbi pe jos, dar merita sa iei un vaporas care face curse pe Canal Grande, numai sa se tina italienii de cuvant si sa respecte traseul. Pe noi ne-au dat jos la un moment dat si s-au intors, desi teoretic mai avea vreo 4 statii de mers ![]() In Croatia, de neratat e parcul Plitvice, si foarte frumoase sunt si Dubrovnik, Trogir, Rijeka...de fapt toata zona de coasta. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Cred ca e mai ieftin sa lasi masina intr-o parcare in Mestre si sa iei trenul pana in Venezia. Acum cativa ani, venind dinspre Solvenia, am incercat sa evit autostrada pana la Venezia, pe motiv ca nu platesti si mai vezi cate ceva, dar fara succes. E foarte aglomerat si destul de haotic. Am rezistat vreo 20 km si m-am intors spre autostrada, care costa pe Km mai mult decat benzina
![]() In Slovenia sa nu ratezi Postojna iar in Croatia, daca vrei ceva adrenalina, poti urca la Sveti Jure. svetijure04.jpg |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 22 Jun 2017, 20:50) Iti trebuie vignieta pentru unguri, o poti cumpara de la orice benzinarie MOL din Romania. La sloveni iti trebuie iarasi vigneta, pe aia trebuie sa o lipesti in geam, si o poti lua de la benzinarii. In Italia se platesc autostrazile, in functie de distanta pe care o parcurgi pe ele. Vigneta care se lipeste in geam iti trebuie si in Austria pe autostrada. Sa nu o cumperi din Ungaria cumvam ca platesti mai mult decit face. Cumpar-o cind intri in Austria, la prima benzinarie |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Speedy @ 22 Jun 2017, 23:52) Cred ca e mai ieftin sa lasi masina intr-o parcare in Mestre si sa iei trenul pana in Venezia. Acum cativa ani, venind dinspre Solvenia, am incercat sa evit autostrada pana la Venezia, pe motiv ca nu platesti si mai vezi cate ceva, dar fara succes. E foarte aglomerat si destul de haotic. Am rezistat vreo 20 km si m-am intors spre autostrada, care costa pe Km mai mult decat benzina ![]() In Slovenia sa nu ratezi Postojna iar in Croatia, daca vrei ceva adrenalina, poti urca la Sveti Jure. svetijure04.jpg Da, nu ai oricum ce vedea pe drumurile nationale in zona aia. Eu am facut acelasi lucru venind de la Verona la Venezia, la dus am evitat autostrazile...am pierdut timp si cam atat. In schimb, in Toscana, pe drumurile nationale ![]() This post has been edited by AndreiMR: 23 Jun 2017, 07:08 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
koldun |
![]()
|
Domnilor, multumiri tuturor pentru sfaturi.
Foarte folositoare. Despre Venezia: eu am fost acu' vre-o 13 ani parca dar nu cu automobilul. Acum merg mai mult pentru consoarta. Cam stiu ce ma asteapta dar... asta e. Trebuie sa ma interesez de o parcare si apoi de tren sau autobuz, sa vad cum le corelez mai bine. Despre Croatia: am fost impreuna in 2015 (? parca). Plitvice si Dubrovnik: bifat. Acum vrem sa vedem Parcul Krka si Zadar (sau Split). Slovacia: prima data. Am citit diverse articole despre tarisoara asta si am decis sa o vizitam. Deutschland: cu rudele, om vedea... Eu am un singur item de bifat: Neuschwanstein Castle. Viena: in drum, cateva ore, deci nu am timp de aproape nimic. Un pranz, o plimbare prin centru si cine stie ce om vedea pe acolo. Cam atat. Din nou, cu plecaciune pentru toate sfaturile. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parcul Krka dupa ce ai vazut Plitvice ti se va parea mic, dar are farmecul lui. (singurul avantaj e ca poti sa faci baie).
In Slovenia recomand cu caldura pestera Postojna si eventual Lacul Bled(acolo a aparut cremesul si dupa mine e cel mai bun care l-am mancat pana acum). In Venetia este parcare la intrarea in oras, sunt 2 parcari foarte mari. Noi tot timpul am prins loc acolo, la etajul 10. This post has been edited by bogdan_dsn: 25 Jun 2017, 21:07 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
koldun |
![]()
|
Mulțumesc pentru informații.
Da, știu că e puțin mai mic parcul dar o să îl bifăm și pe aceasta. În Slovenia sper să avem timp și vreme bună pentru tot ce ne-am propus căci sunt o groaza de chestii interesante. Dacă poți să îmi dai un link, ceva, cu parcarea despre care vorbești ar fi excelent. Să nu mai caut prea mult. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://europeforvisitors.com/venice/articl...azzale_roma.htm
Noi aici am parcat, la pizzale roma. Nu mai tin minte exact cat a costat, parca 15 euro, dar nu sunt sigur. De aici daca treci strada si mergi inca vreo 50 metri ajungi direct in statia de vaporetto de unde poti ajunge usor la obiectivele turistice. Nu mai tin minte exact...sunt doua vaporase care duc in piata san marco, dar unul te duce prin canalele acelea frumoase si altul prin larg. Poti sa il iei pe cel ce merge pe canale ca e spectaculos. Noi din gresala l-am luat pe cel ce ne-a dus prin larg si nu am vazut nimic. |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
koldun |
![]()
|
Mulțumesc mult. Well noted.
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
ca mai peste tot, este discutabila povestea dar eu as merge pe principiul paza buna https://www.tourenfahrer.de/artikel/artikel...ion-cam-verbot/
http://helpv2.orf.at/stories/1717004/index.html |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Am studiat si eu problema aceasta cu dash cam, ca si concluzie eu ma inteles ca esti pasibil de amenda daca faci publice filmarile, fara a blura numere auto, nume de strazi , etc,Daca imaginile sunt folosite in scop personal treaba ar fi ok. Chiar si in instantele din Austria au fost permise asemenea inregistrari, fara a fi sanctionat posesorul.
Prostia acesta cu protectia datelor se refera si la simplul fapt ca filmezi la Louvru si ai prins in cadru personalul de paza, politisti si alte asemenea personaje. O chestie ciudata, se poate discuta la infinit. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mie mi-a atras atentia personalul hotelului dupa ce au vazut camera in parbriz. Au spus ca e interzis sa filmezi fara permis. I-am intrebat daca si filmatul si fotografiatul cu telefonul sau aparatul foto sunt interzise. Au zis ca filmarea continua e interzisa fara permis, si camera de bord filmeaza continuu, iar amenda e pana la 10.000 E. Am dat jos camera, ca nu facea masina cat amenda si nu-s expert in legislatia austriaca.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
koldun |
![]()
|
Wtf. Mulțam de atenționare. La asta nu m-am gândit. De dat jos nu e o problemă căci doar trag de ea și gata. E cuplată magnetic.
LE: nici Gogu nu are street view acolo.... ![]() Capture.JPG ( Size: 263.14k ) Number of downloads: 575 Si despre legalitate am gasit ceva si pe Wiki: ".... - they are forbidden by law in Austria, where they carry heavy fines. ...." This post has been edited by koldun: 26 Jun 2017, 20:39 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Mda, ca de obicei austriecii sint mai imbecili decit restul lumii
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
koldun |
![]()
|
Verificat lichide, solide, gazoase, toate par în regulă. Încărcat bagaje, luat stick cu muzică, deci să purcedem.
![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Drumuri bune!
![]() Eu m-am minunat cate chestii incarc inainte de plecare: - doua telefoane - tableta (Waze) - laptop - baterie externa (ca nu se stie niciodata) - camera foto |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Drum bun!
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
koldun |
![]()
|
Mulțumesc domnilor. Pauză de cafea. La OMV.
27 Jun 2017, 13:23: Pauză de masă/Pârâul Rece 20170627_132234.jpg ( Size: 5.72mb ) Number of downloads: 469 28 Jun 2017, 07:51: Dupa prima zi, pana langa Arad. 20170628_081002.jpg ( Size: 4.16mb ) Number of downloads: 210 Incepa ziua 2 This post has been edited by koldun: 28 Jun 2017, 07:51 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Ca sa faci o iesire in vest cu masina tu ai nevoie de 2 zile de concediu in plus
![]() Drum bun pe mai departe |
--------------------
Lexus
ES300H
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Din păcate da, asta-i realitatea din Banania. Mă plîng eu din București, dar pentru bieții constănțeni e și mai rău.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:03 |