Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta
![]() ![]() ![]() |
Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta
speedman |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|||
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Dc nu mai ai rabdare sa astepti, ia dci-ul de 1,5, nu vei fi dezamagit, iti ofera un echilibru intre consum, dinamica, fiabilitate, pret de achizitie, intretinere. Singura problema ramane conul de umbra in care se pare ca va intra diesel-ul in viitorul apropiat.
|
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 4 July 16 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(speedman @ 4 Dec 2016, 19:51) Asa este, dar 1.5 cu edc este mai scump decat 1.6 si in afara de asta, nu au disponibile pe stoc dci cu edc (eu vreau ceva de pe stoc, ca sa prin si rabla). Am alergat pe la mai multi dealeri si sincer imi ajunge...nici gt nu au pe stoc (poate as fi facut un compromis in privinta spatiului interior, dar aveam 4 control si automata) Daca vrei chiar si GT, suna la FLAMICOM, Rm.Valcea...sapt trecuta aveau unul, 0 km , Gris Titanium, echipat si cu optionale! 0250717101 This post has been edited by adrianovici_2006: 5 Dec 2016, 07:04 |
--------------------
renault
Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp,
megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
|
|
freya2012 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 July 15 ![]() |
QUOTE(Catalin. @ 4 Dec 2016, 13:03) Din romania.....se pare ca sunt doua coduri specifice farurilor si scaunelor incalzite ca nu au fost adaugate si in consecinta este echipata intens dar fara cele doua optiuni standard in intens.in urma acestei "erori",am obtinut o reducere de pret...asa ca...atentie mare atunci cand ati rezervat masina....sa aiba toate codurile corespunzatoare echiparii. ![]() Asa este... Daca nu esti atent nici tu si nici reprezentantul Renault, iti poti comanda un Intense fara faruri LED si fara scaune incalzite la pret intreg! Adica le platesti dar nu le primesti. Este o cretinitate, dar acestea sunt serviciile in Romania. Eu mi-am comandat un Intense Estate cu GT Line, dar trebuie sa am rabdare ca va fi livrat in februarie 2017. Apropo de servicii, reprezentantii Renault nu stiu prea multe detalii de acest pachet GT Line pentru Estate. Doar ce este scris in configuratia pentru "GT Line". In reclama cat si in cataloage apare cu un anume tip de jante, dar cand il comanzi nu ai dreptul la acele jante, iti baga altele pe gat. Tipic romanesc, faci reclama la un produs, dar il vinzi modificat cum vrei tu! |
--------------------
Renault
Megane IV Estate GT Line 1.5dci AT
2017 Megane II Estate 1.5dci
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Adica le platesti dar nu le primesti. Nope! Sunt OPTIONALE GRATUITE - uitati-va cu atentie pe configuratorul Renault. Si mai scrie si in lista de dotari la versiunea Intens ca trebuie selectat pachetul "..." Doar la Sedan costa ceva (150 E parca) scaunele incalzite, farurile LED sunt tot optionale gratuite... Am mai discutat ceva timp in urma despre asta, cand intrebam de faruri si m-au certat unii colegi ca la Intens sunt 'musai' faruri LED. Iata ca nu sunt. Ca si scaunele incalzite... |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 4 July 16 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(meg2s @ 5 Dec 2016, 12:03) Nope! Sunt OPTIONALE GRATUITE - uitati-va cu atentie pe configuratorul Renault. Si mai scrie si in lista de dotari la versiunea Intens ca trebuie selectat pachetul "..." Doar la Sedan costa ceva (150 E parca) scaunele incalzite, farurile LED sunt tot optionale gratuite... Am mai discutat ceva timp in urma despre asta, cand intrebam de faruri si m-au certat unii colegi ca la Intens sunt 'musai' faruri LED. Iata ca nu sunt. Ca si scaunele incalzite... La Intens (hach) sunt farurile cu LED si scaune incalzite!!!!Nu sunt optionale gratuite, sunt in echiparea nivelului!...Eu am Intens..stiu ce spun! |
--------------------
renault
|
|
Catalin. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 3 November 16 ![]() |
QUOTE(adrianovici_2006 @ 5 Dec 2016, 14:32) La Intens (hach) sunt farurile cu LED si scaune incalzite!!!!Nu sunt optionale gratuite, sunt in echiparea nivelului!...Eu am Intens..stiu ce spun! Sunt in echiparea standard a intensului.De acord cu tine insa asa a fost si in cazul meu.....pana aproape de achitarea masinii,si eu cat si dealeru am fost siguri ca nu poate sa vina masina fara aceste doua optiuni...apoi.....soc...nimeni nu e ferit de aceste posibile probleme.asta este ideea.tot ce conteaza este sa fii in legatura continua cu dealeru si daca exista posibilitatea,sa verifice constant daca exista toate acele coduri introduse din franta corect pentru a nu avea surprize. |
--------------------
Skoda
Fabia
2001 1,4 mpi Megane 4 Sedan Intens 1,5 110hp
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate in cazul tau dealer-ul a bifat in configurator cele 2 optiuni gratuite. Sau le avea deja masina daca ai luat-o de pe stoc.
Asta cu optionalele gratuite e o porcarie. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
QUOTE(adrianovici_2006 @ 5 Dec 2016, 14:32) La Intens (hach) sunt farurile cu LED si scaune incalzite!!!!Nu sunt optionale gratuite, sunt in echiparea nivelului!...Eu am Intens..stiu ce spun! Conform cu bonul de comanda chiar sunt "optionale gratuite" (a se vedea in poza atasata). Tin minte ca am intrebat cand am facut bonul de comanda ce rost mai are sa le puna, atata timp cat sunt gratuite si mai mult, in catalog se precizeaza ca la Intense acestea sunt standard. Raspunsul a fost destul de neclar...ceva de genul "Nu stiu de ce...aveti dreptate....dar trebuie sa le punem...ca nu stiu cum e in Franta...asa ne cere...". Balbaieli care denota faptul ca nici ei nu stiu exact cum functioneaza treaba. Oricum se pare ca eu am avut noroc cu dealer-ul ca a fost instiintat de acest lucru. @ Catalin: avand in vedere ca pretul total al acestor "optionale" este 0 euro, parerea mea este ca dealer-ul ar fi avut acoperire legala sa nu iti faca discount de 500 euro. Totusi au fost foarte fair-play ca au facut-o! Asadar, din partea mea au o bila neagra pentru ca nu au stiut ca trebuie adaugate cele 2 coduri si o bila alba pentru ca ti-au facut discount. Attached thumbnail(s) bon_comanda.jpg ( Size: 159.47k ) Number of downloads: 812 |
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Conform cu bonul de comanda chiar sunt "optionale gratuite" In sfarsit o dovada scrisa de la dealer! Multam' jbn! Inca odata - am mai facut trimiterea asta cand am discutat de faruri... Daca mergeti aici: https://www.renault.ro/gama-renault/autotur...MB4-2|equipment adica in sectiunea "preturi si versiuni" de la "Noul Megane", mergeti pana la nivelul de echipare "Intens" si acolo click pe butonul galben "Motorizari disponibile (3)". Mergeti la al treilea tab "Echipamente" si in sectiunea "Siguranta", la "Optionale" sunt 3 itemuri: - Faruri cu tehnologie Full LED Pure Vision +€0 - Kit de reparare pneuri +€0 - Pack "Drive Safely" (franare activa de urgenta, alerta viteza, banda rulare, cruise control adaptiv) +€700 Tot la "Echipamente" in sectiunea "Confort", la "Optionale" apar: - Scaune fata incalzite +€0 - Scaune sofer si pasager reglabile pe inaltime, cu reglaj lombar si functie masaj pentru sofer +€200 Apropos, asta indreptateste orice cumparator de hatch sa solicite si kitul de reparatie roata (gratuit), pe langa roata de dimensiuni normale mentionata la "Siguranta". Pentru ca nu este specificat ca va fi furnizat doar pentru masinile configurate cu BOSE sound system... |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
old_jhon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 430 Joined: 19 February 15 From: Bucuresti ![]() |
Asa arata si la mine bonul de comanda, scaunele si farurile cu led sunt optionale dar gratis pentru Intens.
Capture.JPG ( Size: 147.78k ) Number of downloads: 830 QUOTE(jbn @ 5 Dec 2016, 15:42) @ Catalin: avand in vedere ca pretul total al acestor "optionale" este 0 euro, parerea mea este ca dealer-ul ar fi avut acoperire legala sa nu iti faca discount de 500 euro. Totusi au fost foarte fair-play ca au facut-o! Asadar, din partea mea au o bila neagra pentru ca nu au stiut ca trebuie adaugate cele 2 coduri si o bila alba pentru ca ti-au facut discount. Nu cred ca are acoperire legala ca lipsesc dotari standard pentru versinea selectata. Farurile in configurator costa 1000 euro si scaunele 150 parca. Atat trebuia sa fie discountul 1150. Eu nu luam masina asa. In mod normal trebuiau puse aceste dotari la dealer pe cheltuiala Renault. Dealerul a comandat o versiune Intens, nu e vina lui ca Renault nu a pus farurile si scaunele incalize. Se comandau si se montau. This post has been edited by old_jhon: 5 Dec 2016, 16:34 |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
nici eu nu as ridica masina. doar fraier sa fii sa iti iei Intens si sa nu pui faruri led si scaune incalzite care sunt la valoare 0. Eu cred ca dealerul care face asemenea greseala trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul. Pentru mine aceste dotari de exemplu sunt de maxima trebuinta: vin seara de la serviciu iar scaunele incalzite aici la noi in nord iti fac diminetile mai usoare.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
2069 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 13 October 08 From: bucuresti ![]() |
in acele facturi apare o trusa securitate de 42 euro. Este trusa de prim ajutor ? este inclusa obligatoriu ?
This post has been edited by 2069: 5 Dec 2016, 18:50 |
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
- b01xxx Renault Talisman dci Intens 2017
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
Trusa este obligatorie. Tot 42 au trecut si la mine.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
QUOTE(2069 @ 5 Dec 2016, 18:48) in acele facturi apare o trusa securitate de 42 euro. Este trusa de prim ajutor ? este inclusa obligatoriu ? Da, este obligatorie. Contine trusa de prim ajutor, un extinctor si 2 triunghiuri reflectorizante (daca gresesc si este un singur triunghi, va rog sa ma corectati). |
--------------------
Ex. Renault
|
|
2069 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 13 October 08 From: bucuresti ![]() |
cand se aloca cuponul de la Rabla , in momentul in care lanseszi comanda sau cand iti vine masina ? in calculul bugetului am inclus si acel cupon. Intentionez sa lansez comanda in februarie, pana atunci sigur nu va demara programul Rabla.
|
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
- b01xxx Renault Talisman dci Intens 2017
|
|
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
QUOTE(Catalin. @ 5 Dec 2016, 15:53) Sunt in echiparea standard a intensului.De acord cu tine insa asa a fost si in cazul meu.....pana aproape de achitarea masinii,si eu cat si dealeru am fost siguri ca nu poate sa vina masina fara aceste doua optiuni...apoi.....soc...nimeni nu e ferit de aceste posibile probleme.asta este ideea.tot ce conteaza este sa fii in legatura continua cu dealeru si daca exista posibilitatea,sa verifice constant daca exista toate acele coduri introduse din franta corect pentru a nu avea surprize. Sincer, să nu vă supărați, dar nici tu, nici dealer-ul și nici Adrianovici nu prea ați prins care e faza cu opționalele la diferite modele. Acele două opționale (LED + încălzire scaune) nu sunt standard, ci sunt opțiuni gratis pe care trebuie să le bifezi pentru a le avea. Sunt de acord cu tine, e cam prostie toată ideea asta și nu e deloc normal. Haide, la LED-uri să zicem că poate nu preferi tu LED-uri, ok, dar să nu pui încălzirea în scaune doar așa, e stupid. Mă mir că dealer-ul nu a avut habar de toată chestia asta și mă mir că Renault a acceptat să îți ofere o reducere. În sensul că nu e vina firmei, ci a persoanei cu care ai ținut legătura, deci mă aștept să fie el taxat pentru întâmplare. Asta dacă cumva el nu s-a interesat. În cazul în care a avut informații proaste de la Renault, atunci e clar vina firmei. Pe de altă parte, mă mir că nu știai de chestia asta, nu ai configurat niciodată mașina pe site? Oricum, e trist că se poate întâmpla așa ceva, dar nici voi nu ați fost prea pe fază, căci uite că alții știau de problemă. Sunt surprins și de Adrianovici, care, pe un alt topic, unde era un Zen din străinătate și el susținea că poți pune opționale de Intens, de fapt. Acum susține cu tărie că astea sunt standard. ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
Catalin. |
![]()
|
Am configurat de n ori masina pe site.nu asta a fost.dupa plata rezervarii am fost informat de catre agentul de vanzari ce se ocupa de masina ca a observat intr un final ca acele coduri lipsesc din bonul de comanda.in concluzie.....masina care era in drum spre romania si pentru care am avut si reducere de stoc,nu este echipata cu led si scaune incalzite,desi este un intens....
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
QUOTE(Catalin. @ 5 Dec 2016, 22:54) Am configurat de n ori masina pe site.nu asta a fost.dupa plata rezervarii am fost informat de catre agentul de vanzari ce se ocupa de masina ca a observat intr un final ca acele coduri lipsesc din bonul de comanda.in concluzie.....masina care era in drum spre romania si pentru care am avut si reducere de stoc,nu este echipata cu led si scaune incalzite,desi este un intens.... Dap, asta spuneam și eu mai sus, că un asemenea lucru se poate întâmpla. |
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
jbn |
![]()
|
Faptul ca majoritatea covarsitoare a clientilor, printre care ma numar si eu, au avut intiparit in minte ca farurile full led si incalzirea in scaune sunt standard la Intense, provine din ceea ce scrie in fisa de produs (vezi pozele atasate).
Intr-adevar, in configurator trebuie sa le bifezi pe amandoua pentru a aparea pe masina de prezentare. Dar, la fel cum mi se pare absurd ca trebuie sa iti faci cont pe MyRenault pentru a avea acces la cartea de service, la fel de absurd mi se pare si faptul ca trebuie sa intri in configurator ca sa observi manevra cu farurile si scaunele. Poate ca un doritor/posesor de Megane 4 are 70 de ani si nu a folosit in viata lui internetul sau chiar calculatorul, el bazandu-se pe hartii. Asadar, nu cred ca sunt deloc de invinuit cei care sunt de parere ca farurile full led si scaunele incalzite sunt standard pe Intense, atat timp cat in fisa de produs scrie negru pe alb ca sunt standard. Chiar daca in fisa de produs se precizeaza in paranteza codul fiecarei din aceste 2 "optiuni", nu cred ca este suficient pentru a te face sa intelegi ca sunt "optionale gratuite". Attached thumbnail(s) brosura1.jpg ( Size: 97.29k ) Number of downloads: 642 brosura1.jpg ( Size: 157.65k ) Number of downloads: 614 |
--------------------
Ex. Renault
|
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
QUOTE(Flatron @ 5 Dec 2016, 21:12) Sincer, să nu vă supărați, dar nici tu, nici dealer-ul și nici Adrianovici nu prea ați prins care e faza cu opționalele la diferite modele. Acele două opționale (LED + încălzire scaune) nu sunt standard, ci sunt opțiuni gratis pe care trebuie să le bifezi pentru a le avea. Sunt de acord cu tine, e cam prostie toată ideea asta și nu e deloc normal. Haide, la LED-uri să zicem că poate nu preferi tu LED-uri, ok, dar să nu pui încălzirea în scaune doar așa, e stupid. Mă mir că dealer-ul nu a avut habar de toată chestia asta și mă mir că Renault a acceptat să îți ofere o reducere. În sensul că nu e vina firmei, ci a persoanei cu care ai ținut legătura, deci mă aștept să fie el taxat pentru întâmplare. Asta dacă cumva el nu s-a interesat. În cazul în care a avut informații proaste de la Renault, atunci e clar vina firmei. Pe de altă parte, mă mir că nu știai de chestia asta, nu ai configurat niciodată mașina pe site? Oricum, e trist că se poate întâmpla așa ceva, dar nici voi nu ați fost prea pe fază, căci uite că alții știau de problemă. Sunt surprins și de Adrianovici, care, pe un alt topic, unde era un Zen din străinătate și el susținea că poți pune opționale de Intens, de fapt. Acum susține cu tărie că astea sunt standard. ![]() Iata fisa de produs in sprijinul afirmatiilor mele pentru a demonta cele afirmate de tine! Ca o precizare, atunci cand eu am comandat masina, dealer nu a bifat 'scaune incalzite', 'faruri LED'..etc...pur si simplu versiunea INTENS la care s-au adaugat codurile pentru optionalele puse de mine in plus: BOSE si tableta, Easy parking, Head-up dislay, culoare metalizat!...si masina a venit dupa configurarea fisei de produs+optionalele mele....dar fara roata de rezerva...cu toate ca nu se precizeaza nicaieiri ca la BOSE, nu mai ai roata rezerva...in schimb am primit Kit reparatie....ca o curiozitate, masina de la Dealer de test, are BOSE dar are si roata de rezerva...in fine!!! This post has been edited by adrianovici_2006: 6 Dec 2016, 08:31 Attached thumbnail(s) 20161128_110442.jpg ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 615 20161206_080854.jpg ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 96 |
--------------------
renault
|
|
jbn |
![]()
|
@adrianovici_2006
Atat tu, cat si ceilalti participanti la forum, trebuie sa fiti constienti ca este o discrepanta intre fisa de produs si realitate. Demonstratia afirmatiei mele: 1. Fisa de produs spune negru pe alb ca cele 2 dotari sunt standard pe Intense. 2. Experienta din viata reala a lui Catalin dovedeste ca daca dealer-ul nu este atent sa adauge cele doua coduri pe bonul de comanda, asa cum s-a facut la mine si la adrianovici_2006, atunci masina vine fara ele. Totul pleaca de la proasta organizare a Renault Romania. |
--------------------
Ex. Renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
plus ca scrie cu litere mici la disclaimer: fisa de produs nu are valoare contractuala, dotarile pot varia in funtie de ......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
old_jhon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 430 Joined: 19 February 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Catalin. @ 5 Dec 2016, 21:54) Am configurat de n ori masina pe site.nu asta a fost.dupa plata rezervarii am fost informat de catre agentul de vanzari ce se ocupa de masina ca a observat intr un final ca acele coduri lipsesc din bonul de comanda.in concluzie.....masina care era in drum spre romania si pentru care am avut si reducere de stoc,nu este echipata cu led si scaune incalzite,desi este un intens.... Da si tu un mail la vocea clientului, vezi ce zic si ei. Poate iti fac cadou de craciun farurile si incalzirea in scaune. QUOTE(b76bgaarh @ 6 Dec 2016, 10:08) plus ca scrie cu litere mici la disclaimer: fisa de produs nu are valoare contractuala, dotarile pot varia in funtie de ...... In functie de ce? This post has been edited by old_jhon: 6 Dec 2016, 10:16 |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am vazut scris: zona, campanie, oferta etc.
ps depinde ce a semnat colegul la comanda, daca erau pe comanda e motiv de refuz/negociere, daca nu erau atunci e cam nasol pentru el. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Catalin. |
![]()
|
Eram sigur ca acest subiect va aduce cu el o gramada de comentarii de tot felul si ca in mod sigur altii o sa invete din ce mi s a intamplat.ideea este ca:eu voi depinde in demersurile viitoare de faptul ca masina a fost deja pe stoc si urma sa fie livrata in romania...in acest caz..atunci cand eu m am hotarat sa achizitionez masina si agentul de vanzari a intrat in contact cu bonul de comanda,a constatat ca masina vine fara aceste doua optiuni.m a intrebat daca e ok acea reducere de pret,i am spus ca da(oricum exista cai legale de rambursare in mai multe situatii) si am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea.am sunat si la vocea clientului si mi s a confirmat ca nu este vina agentului cu care am luat eu legatura si ca urmeaza sa primesc un raspuns in urma sesizarii.in cazul meu a fost o conjunctura in care m am gasit de genul:sa dau bani mai multi in cazul in care mai asteptam deoarece am prins si rematul,timp de asteptare mult mai mare in cazul unei comenzi nou-lansate,nevoia de masina in aceasta perioada si nu numai, etc.ca si o incheiere...din punct de vedere al celui patit..fiecare in functie de imprejurarile in care se gaseste in momentul achizitiei,este singurulul care poate lua o decizie in ceea ce l priveste pentru ca stie ce i mai bine pentru el.va multumesc pentru raspunsuri inca o data!
![]() This post has been edited by Catalin.: 6 Dec 2016, 13:04 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
e prima data cand zici ca stiai de lipsuri inainte sa accepti comanda. atunci sa te bucuri de masina.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Catalin. |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 6 Dec 2016, 13:13) e prima data cand zici ca stiai de lipsuri inainte sa accepti comanda. atunci sa te bucuri de masina. Multumesc!poate nu am reusit sa redau intocmai cursul evenimentelor...asta nu inseamna ca nu as vrea led si scaune incalzite...sau nu ar trebui sa le am atata timp cat cumpar un intens.tocmai de aceea astept sa vad ce se rezolva cu vocea clientului.postarile mele trebuie sa fie in primul rand un semnal de alarma,ca si altii sa stie ce cumpara. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
1.5 ul cu edc este rezervat, asa ca voi merge pe 1.6 dci sedan (intense)
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Misto motorul, cred ca se misca f bine pe Megane.
Iei diesel pt ca iti place sau pentru Intense? |
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:43 |