Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta
![]() ![]() ![]() |
Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta
m3st_tce |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|||
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Va fi din decembrie/ianuarie. Care reprezentanta colegu?
This post has been edited by mihaimgm: 30 Nov 2016, 20:14 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
GT - Grandtour
This post has been edited by mars: 30 Nov 2016, 20:30 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Eu vorbeam de RO. In tari precum FR, DE, PL exista deja estate GT.
This post has been edited by mihaimgm: 30 Nov 2016, 20:45 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Probabil in Ro va fi in jur de 23000, asta dc va ajunge...si tind sa cred ca va fi si la noi
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
G-Ionel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 6 November 16 ![]() |
E foarte frumoasa aceasta masina, dar din pacate mai sunt si bizoni care o conduc. Unul este cel care are Megane-ul hatchback cu nr. B.307.ZEN (culoarea rosie), care in data de 01.12.2016, pe la pranz, fiind coloana pe Valea Prahovei inca dinainte de Comarnic, a iesit in evidenta si a depasit coloana de ,,n" ori, sfidandu-ne pe noi, ceilalti, care asteptam ca prostii sa ne deplasam regulamentar.
Dupa ce a iesit in evidenta in acest mod rusinos (pacat ca nu a fost politia pe faza, caci era in zona un echipaj) si ne-a aratat tuturos ca are masina noua, a oprit la benzinaria Lukoil intre Sinaia si Busteni, unde a stat la cafele. Deci graba lui avea o scuza! ![]() Mi-e lehamite de asemenea indivizi, nu de masina pe care o conduc! Mi-ar parea rau sa fie membru al forumului. This post has been edited by G-Ionel: 2 Dec 2016, 18:19 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2021, Tekna, 1,3 DCT
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Daca este adevarat ce zici, cu toate ca nu vad de ce ai inventa acest lucru, este mare pacat. Eu am pretentia ca "renoistii" sa fie soferi mai decenti. Si sincer sa fiu nu am prea vazut "renoisti bizonici" de-a lungul timpului. Sper sa ii vina mintea la cap, chiar daca are 5 stele ncap...nu este tanc
![]() This post has been edited by jbn: 2 Dec 2016, 20:50 |
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
QUOTE(G-Ionel @ 2 Dec 2016, 18:12) E foarte frumoasa aceasta masina, dar din pacate mai sunt si bizoni care o conduc. Unul este cel care are Megane-ul hatchback cu nr. B.307.ZEN (culoarea rosie), care in data de 01.12.2016, pe la pranz, fiind coloana pe Valea Prahovei inca dinainte de Comarnic, a iesit in evidenta si a depasit coloana de ,,n" ori, sfidandu-ne pe noi, ceilalti, care asteptam ca prostii sa ne deplasam regulamentar. Dupa ce a iesit in evidenta in acest mod rusinos (pacat ca nu a fost politia pe faza, caci era in zona un echipaj) si ne-a aratat tuturos ca are masina noua, a oprit la benzinaria Lukoil intre Sinaia si Busteni, unde a stat la cafele. Deci graba lui avea o scuza! ![]() Mi-e lehamite de asemenea indivizi, nu de masina pe care o conduc! Mi-ar parea rau sa fie membru al forumului. Trebuia sa îl filmați |
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 4 July 16 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(G-Ionel @ 2 Dec 2016, 18:12) E foarte frumoasa aceasta masina, dar din pacate mai sunt si bizoni care o conduc. Unul este cel care are Megane-ul hatchback cu nr. B.307.ZEN (culoarea rosie), care in data de 01.12.2016, pe la pranz, fiind coloana pe Valea Prahovei inca dinainte de Comarnic, a iesit in evidenta si a depasit coloana de ,,n" ori, sfidandu-ne pe noi, ceilalti, care asteptam ca prostii sa ne deplasam regulamentar. Dupa ce a iesit in evidenta in acest mod rusinos (pacat ca nu a fost politia pe faza, caci era in zona un echipaj) si ne-a aratat tuturos ca are masina noua, a oprit la benzinaria Lukoil intre Sinaia si Busteni, unde a stat la cafele. Deci graba lui avea o scuza! ![]() Mi-e lehamite de asemenea indivizi, nu de masina pe care o conduc! Mi-ar parea rau sa fie membru al forumului. Buna observatie!!!...ma bucur ca ai semnalat-o! |
--------------------
renault
Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp,
megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
|
|
G-Ionel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 6 November 16 ![]() |
Individul respectiv nu a fost singurul care a iesit din coloana. Au mai fost vreo 4,5 de teapa lui, insa am povestit doar despre el, deoarece chiar l-am urmarit, fiind atent la masina lui, ce mi se parea foarte frumoasa.
De asemenea, am si oprit la benzinaria respectiva, unde am alimentat si m-am dezmortit putin, ocazie cu care l-am identificat pe ,,faimosul" conducator al Megane-ului sus-mentionat. Sper sa ramana cat mai repede fara permisul de conducere, sa puna mana pe carte! This post has been edited by G-Ionel: 3 Dec 2016, 16:15 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2021, Tekna, 1,3 DCT
|
|
Catalin. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 3 November 16 ![]() |
Salut! Imi puteti spune va rog cu ce tehnologie a luminii vine noul m4 in afara de cea led de pe gt si intense?multumesc!
This post has been edited by Catalin.: 4 Dec 2016, 11:39 |
--------------------
Skoda
Fabia
2001 1,4 mpi Megane 4 Sedan Intens 1,5 110hp
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Tehnologie halogen.....adica cum ar veni tehnologic!
![]() |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Catalin. |
![]()
|
Multumesc! Sa inteleg ca tehnic vorbind s ar putea instala lupe bixenon in locul celor halogen.ce ar implica schimbarea acestora? Poate pun intrebari neinspirate insa cunostintele mele in acest domeniu nu sunt atat de vaste.
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai sunt plug and play. Doar ca posibil sa pierzi garantia si posibil sa ai probleme pentru ca este oarecum ilegal sa faci modificari la lumini. Din poze insa nu pare sa fie un singur bec si pe faza lunga si pe faza scurta. Pare sa fie lupa pe faza scurta si pe urma oglinda pe faza lunga. Pui xenon doar pe faza scurta, lupa te ajuta un pic sa tii fasciculul sub control.
This post has been edited by ssilviu: 4 Dec 2016, 11:55 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Catalin. |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 4 Dec 2016, 11:52) Pai sunt plug and play. Doar ca posibil sa pierzi garantia si posibil sa ai probleme pentru ca este oarecum ilegal sa faci modificari la lumini. Din poze insa nu pare sa fie un singur bec si pe faza lunga si pe faza scurta. Pare sa fie lupa pe faza scurta si pe urma oglinda pe faza lunga. Pui xenon doar pe faza scurta, lupa te ajuta un pic sa tii fasciculul sub control. Asa am vazut si eu...lupa ar fi pe scurta.daca s plug and play banuiesc ca riscurile de a pierde garantia sunt mici. ![]() 4 Dec 2016, 12:16: Va intreb asta deoarece sunt pe cale sa devin unul dintre putinii posesori ai unui m4 intens fara faruri led si incalzire in scaune-echipamente standard in versiunea intens- si cu asta va raspund la dileme de genu'....are led si e intens,nu are led...nu e intens. ![]() This post has been edited by Catalin.: 4 Dec 2016, 12:16 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Pai cum asa? De unde il iei?
|
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
Catalin. |
![]()
|
QUOTE(Haustrum @ 4 Dec 2016, 12:58) Din romania.....se pare ca sunt doua coduri specifice farurilor si scaunelor incalzite ca nu au fost adaugate si in consecinta este echipata intens dar fara cele doua optiuni standard in intens.in urma acestei "erori",am obtinut o reducere de pret...asa ca...atentie mare atunci cand ati rezervat masina....sa aiba toate codurile corespunzatoare echiparii. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
speedman |
![]()
|
Ce discount ai obtinut, daca ne poti spune....
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Catalin. |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Haustrum |
![]()
|
Cam aiurea, eu zic ca scaunele incalzite si farurile merita cei 500 de euro. Ca asa iei direct Zen si ai terminat povestea.
|
--------------------
Renault
|
|
speedman |
![]()
|
O intrebare pt colegii cu 1.5 dci...ati facut cumva si test cu 1.6 dci sau doar cu 1.5 (inainte de a va hotari la motorizare). Mulțumesc
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Haustrum |
![]()
|
Eu nu, am luat direct 1,5, dupa testul cu 1.2 tce. Acum mi se pare ca m-am grabit, poate ca merita macar un test-drive, desi, din punctul meu de vedere, masina se misca f bine cu batranul dci de 1.5.
|
--------------------
Renault
|
|
Catalin. |
![]()
|
QUOTE(Haustrum @ 4 Dec 2016, 14:17) Cam aiurea, eu zic ca scaunele incalzite si farurile merita cei 500 de euro. Ca asa iei direct Zen si ai terminat povestea. Merita,insa cu timpul de asteptare care se prelungea si o posibia varianta zen fara multisense cu un pret apropiat,am ales sa continui cu alegerea facuta.asta era si ideea de baza...sa aleg mai degraba un intens standard in detrimentul unu zen cu optiuni care avea cam acelasi pret.daca nu se punea problema unei reduceri,probabil ca lucrurile stateau altfel si as mai fi asteptat...plus ca si pierderea rematului m ar fi afectat. |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Haustrum |
![]()
|
Am inteles, era chestie de bani mai multi pierduti. Asta e, ramai totusi cu tapiteria, multisens-ul, oglinda heliomata, keykess entry si geamurile fumurii. E ok masina, nu-ti face griji.
|
--------------------
Renault
|
|
speedman |
![]()
|
Am inteles, eu am condus 1.5 cu manuala si edc pe hatch si edc pe sedan (zen). Hatch ul cu edc era intens si mi a placut foarte mult, comparativ cu celalalt hatch dci cu manuala (echipare zen). Acum de curiozitate vreau sa conduc o versiune cu motorul 1.6 dci, iar dc o sa mi placa o voi lua cu motorul asta, desi mi ar fi suficient si 1.5 ul
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Catalin. |
![]()
|
QUOTE(Haustrum @ 4 Dec 2016, 14:28) Am inteles, era chestie de bani mai multi pierduti. Asta e, ramai totusi cu tapiteria, multisens-ul, oglinda heliomata, keykess entry si geamurile fumurii. E ok masina, nu-ti face griji. Asa m am gandit si eu.e superba masina....multumesc pentru informatii si incurajare! <span class='edit'>4 Dec 2016, 14:46:</span> QUOTE(speedman @ 4 Dec 2016, 14:34) Am inteles, eu am condus 1.5 cu manuala si edc pe hatch si edc pe sedan (zen). Hatch ul cu edc era intens si mi a placut foarte mult, comparativ cu celalalt hatch dci cu manuala (echipare zen). Acum de curiozitate vreau sa conduc o versiune cu motorul 1.6 dci, iar dc o sa mi placa o voi lua cu motorul asta, desi mi ar fi suficient si 1.5 ul Eu am condus initial benzinarul care mi s a parut cam puturos ce i drept si apoi am revenit la diesel ocazie cu care am condus si am ramas la 1,5 dci 110 hp manual..e un motor care personal mi se pare cea mai buna alegere ca raport calitate-pret-performante.mi se pare mult mai cursiv decat dci ul anterior de 85 hp,plus ca era nevoie de cea de a sasea treapta. This post has been edited by Catalin.: 4 Dec 2016, 14:47 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
QUOTE(speedman @ 4 Dec 2016, 14:21) O intrebare pt colegii cu 1.5 dci...ati facut cumva si test cu 1.6 dci sau doar cu 1.5 (inainte de a va hotari la motorizare). Mulțumesc Eu am facut drive test cu 1.5 dci pe hatch si cu 1.6 dci atat pe hatch cat si pe sedan. In toate cazurile testele au fost in oras, deci nu am avut ocazia sa imi dau seama exact de diferente pe reprize. Adica nu este o diferenta foarte mare. Sunt sigur insa ca pe autostrada la peste 100 120 km/h are mai multa vlaga. Pertotal eu am considerat ca nu merita diferenta de bani. La 1.5 distributia se schimba la 120k sau 5 ani, deci nu poti spune ca recuperezi repede cei 1200 euro. Plus ca am auzit ca la 1.6 intra mai mult ulei si trebuie schimbat si mai des. |
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
speedman |
![]()
|
Prin testele auto am vazut ca este apreciat, spuneau ca trage fulminant (autobild revista vag), la fel si Robert Adam (turatii.ro). O sa vad cum se misca, dc trage substantial mai bine, voi lua 1.6 dci, dar dc diferenta nu este foarte mare, voi merge si eu pe 1.5.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Haustrum |
![]()
|
Robert Adam lauda si 1.5-ul in combinatie cu edc. Cred ca e o varianta buna dc nu ai mari asteptari dinamice si vrei sa faci si o usoara economie - nu foarte mare totusi, diferenta la achizitie nu e mare, mai ai si distributia pe curea care tb schimbata...
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:03 |