2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
![]() ![]() |
2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
Bwwlan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|||
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
De cand am luat masina ma racaie o chestie pe creier: bun, inteleg, nu-i noua, e un cotet de 11 ani cu care timpul nu a fost generos, respectiv s-au adunat diverse zgarieturi de la famelia de bosorogi care au detinut masina. Nu pricep cum dracu' poti sa ai senzori de parcare fata-spate si sa freci oglinzile si bara spate? Dupa care, nu-i suficient ca le-ai frecat, mai si "repari" zgarieturile cu lac de unghii:
IMG_20160622_WA0000.jpg ( Size: 73.53k ) Number of downloads: 886 IMG_20160622_WA0001.jpg ( Size: 83.49k ) Number of downloads: 886 IMG_20160622_WA0002.jpg ( Size: 118.11k ) Number of downloads: 889 IMG_20160622_WA0003.jpg ( Size: 105.5k ) Number of downloads: 885 Drept urmare, am dat vreo doua telefoane la niste cunostinte sa intreb unde as putea duce masina pa vopsit in Romania, ca tot merg peste o luna acasa. Ce e important, e ca vreau ca elementele sa fie revopsite folosindu-se codul de culoare original, KKQ - Rouge Profond, nu o culoare aproximativa pe principiul "merge si-asa". Sa intreb si aici: cat merita? De la un tip care lucreaza la Willy & Co., care mi-a fost recomandat drept un tip care se pricepe la ce face si cica, ar presta cu bun simt, ar costa 700 lei. La Compexit, un alt loc care mi-a fost recomandat cu incredere, 1.200. As merge pe varianta de 700, insa nu stiu, e mult, e putin, merita? Habar n-am, intreb... This post has been edited by Bwwlan: 23 Jun 2016, 10:23 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Vopsit total sau doar locurile afectate?
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ce vrei sa vopsesti, bara si oglinzile? E cam mult 700.
Vezi ca si atelierul unde si-a vopsit Sorin masina e frecventabil, chiar rezonabil. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Daca or sa foloseasca codul original, o sa se vada o diferenta de culoare intre ce vopsesti si restul masinii. Vopseaua nu mai e noua, e afectata de trecerea timpului. S-ar rezolva cu un polish integral, dar mai costa si ala.
Poate ar fi mai bine la un service unde au aparat care scaneaza culoarea de pe masina, habar n-am cum se cheama, si apoi ii pui sa iti faca o mostra pe un material plastic (fiindca arata diferit pe metal si pe plastic), daca vopsesti bara si oglinzi. Altfel, 700 de ron pentru oglinzi si bara mi se pare decent, daca iese treaba buna, 1200 mi se pare cam mult, tinand cont ca 4500 de RON costa o revopsire integrala in alta culoare, inclusiv cu interior de usi, capota portbagaj etc ![]() This post has been edited by AndreiMR: 23 Jun 2016, 10:30 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bwwlan - cam 200 ron/element se ia la vopsit, bine oglinda nu intra ca si element ..
Iti trimit datele unui tip care mie personal imi place cum lucreaza pe PM |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Pai da, normal ca vorbesc despre vopsirea integrala a elementelor
![]() ...si da, mi-e clar ca odata cu trecerea timpului, vopseaua e afectata de razele UV si isi pierde din stralucirea originala, insa oricum am vorbit cu cineva sa imi faca un detailing exterior de calitate, asa ca, that takes care of that ![]() Intrebare de 2 lei: polishul se face dupa vopsire, nu? Ma gandesc ca da, ca eventual mai indeparteaza din efectul de "coaja de portocala" (daca acesta apare). Nu vreau sa o duc la tovarasul ala de pe Campina unde si-a facut Sorin Bora (pe care, apropo, tot eu i l-am recomandat, ca acolo a facut Vento-ul alor mei) fiindca la nici doi ani dupa ce i-a vopsit aripile fata (piese NOI), i-au aparut puncte de rugina... Iar la detailing n-o duc la Razvan, fiindca am senzatia ca incepe sa nu mai fie atat de atent la detalii precum era inainte. In plus, omul s-a orientat acum mai mult spre PDR din care ii ies bani mai multi, mai repede decat din detailing, care e munca migaloasa... |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa revopsire se face.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(Bwwlan @ 23 Jun 2016, 11:41) Pai da, normal ca vorbesc despre vopsirea integrala a elementelor ![]() ...si da, mi-e clar ca odata cu trecerea timpului, vopseaua e afectata de razele UV si isi pierde din stralucirea originala, insa oricum am vorbit cu cineva sa imi faca un detailing exterior de calitate, asa ca, that takes care of that ![]() Intrebare de 2 lei: polishul se face dupa vopsire, nu? Ma gandesc ca da, ca eventual mai indeparteaza din efectul de "coaja de portocala" (daca acesta apare). 700 lei pentru 2 oglinzi si o bara e ralativ decent dar sa se faca treaba buna. Dupa vopsire se aplica un polish care sa aduca oarecum noua vopsea la acelasi "nivel" cu cea existenta. O intrebare, vb de acelasi Razvan din B (Clinica Auto) sau altul? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu, vorbim de Razvan Balaie din Cluj (www.polish.ro). Un om de treaba, pana acum am avut doar experiente pozitive cu el, insa mai trebuie sa traiasca si altii pe langa el
![]() In plus, am mai cumparat un volan de C5 de pe ebay cu 5 Euro, cu tot cu airbag (cu care acum nu am ce face...) si vreau sa il dau la imbracat in piele la Andrei la Arad. Pe om il stiu de pe vwforum si face treaba competenta. Deja volanul e imbracat in piele, insa i-am zis ca o poate jupui sa-si faca matrita/tipar pentru ce are de inlocuit. 170 lei exclusiv transport nu mi se pare mult deloc. 20160620_155709.jpg ( Size: 439.65k ) Number of downloads: 857 20160620_155718.jpg ( Size: 354.03k ) Number of downloads: 139 20160620_155755.jpg ( Size: 397.69k ) Number of downloads: 116 20160620_155813.jpg ( Size: 416.66k ) Number of downloads: 116 20160620_155817.jpg ( Size: 414.4k ) Number of downloads: 99 20160620_155802.jpg ( Size: 347.22k ) Number of downloads: 86 20160620_155822.jpg ( Size: 388.91k ) Number of downloads: 95 20160620_155827.jpg ( Size: 326.09k ) Number of downloads: 97 20160620_160028.jpg ( Size: 237.17k ) Number of downloads: 91 This post has been edited by Bwwlan: 23 Jun 2016, 11:06 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Ok
![]() Pe tipul din Arad il stiu si eu, chiar face treaba buna iar 170lei e un pret mai mult decat decent la cata migaleala e. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Un PM cu datele de contact,pliz?
Sanchiu. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu stiu unde-i topicul cu matrimoniale pe forum, da' asta sigur nu-i.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Campina e solutia in cazul tau, pe spoiler si oglinzi sigur nu iese rugina.
![]() Razvan nu mai lucreaza cu mana lui, cum facea pe vremuri. Acum are angajati, baieti cam la nivel de spalator de masini, care fac toata treaba. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Am o problema cu masina> de ieri, insa de azi dimineata mai rau si acuma seara a devenit insuportabil, de fiecare data cand calc ambreiajul se aude un scunet foarte ascutit care ajunge la maxim cand pedala de ambreiaj e la fund, dupa care cand ridic piciorul, dispare aproape de tot (oricum, nu e la fel de a dracului de tare).
Ce e? Bun, ceva la ambreiaj, da' ce? |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Rulmentu de presiune
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bogdane, as zice ca-i rulmentul de presiune. Dar cred ca iesi mai ol sa schimbi tot kit-ul de abmreiaj decat doar rulmentul.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Mda... oricum, la astia nu piesa-n sine e problema, ci manopera. Estimez ca un kit complet e vreo 100-110 Euro, plus inca vreo 400 manopera.
@Remus & bogdan: multumesc pentru lamurire ![]() This post has been edited by Bwwlan: 25 Jun 2016, 12:15 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Bwwlan |
![]()
|
Mno,deci am estimat bine, numa' ca-i mai scump, baga-mi-as... deci:
Kit ambreiaje+rulment de presiune SACHS: 192 Euro 2 l. Ulei cutie viteze MOTUL: 22,12 Euro Diverse piese (astea s-ar putea sa le scada la final: 42,02 Euro Manopera: 392,73 Euro TVA: 123,29 Euro _____________ Total: 772 Euro. Fain ![]() Daca s-ar fi intamplat treaba asta undeva prin 10 Iulie, as fi zis mno hai ca mai stau asa si o fac in Romania (desi, nu stiu daca acasa as fi iesit cu mult mai ieftin). Asa insa... macar imi dau aia masina la schimb gratis. 27 Jun 2016, 23:16: Dupa ce am rumegat oferta de mai sus a celor de la Bosch Car Service, am zis "ia hai sa-mi iau eu inima-n dinti si sa sun la Citroen, sa vad aia cat or vrea pe toata daravela asta". 670 Euroi! si mi-au si lasat-o la 650. Si mi-o tin doar de miercuri dimineata pana dupa-masa, nu "de miercuri dimineata pana vineri, posibil pana joi daca terminam mai repede" ![]() No, sa mai zica cineva ca reprezentantele-s scumpe... This post has been edited by Bwwlan: 27 Jun 2016, 23:16 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
sunt si exceptii, intradevar la citroen/peugeot cel mai ieftin kit ambreiaj e cel de fabrica, cred ca si la distributie e la fel
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Ca norocu' ca distributia a fost facuta la 109.000.
Mi-o trecut glontu' ala pe langa ureche ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Zgomotul de rulment de presiune nu este o defectiune alarmanta....se poate circula inca mult timp asa si daca comanda ambreiajului este corecta poti amana pana ajungi in RO.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Bwwlan |
![]()
|
@espacern: bre, nu mai pot sa stau asa, mie mi-e jena de jena mea
![]() In plus, n-am idee daca as iesi substantial mai ieftin daca as astepta pana in Romania. M-am tot uitat pe net cat costa un schimb de kit de ambreiaj+rulment la diverse modele si am gasit sume ce variaza de la 300 Euro (aici pe forum, pt un Megane 2, benzina, ceva marca de care nu am auzit), la 2.800 lei (620 Euro pentru o Skoda Octavia 2.0 TDI). Vorbim de preturi cu manopera inclusa. In conditiile astea, nu cred ca 700 Euro e iesit din comun de scump; singurul lucru care ma nemultumeste e faptul ca trebuie sa ii dau, as fi preferat sa imi stea in buzunar, mai ales ca urmeaza nunta si mno, suma asta nu era bugetata. Insa asta e ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Incearca sa speli/cureti prin spatiul "clopot" unde se afla rulmentul.....cu un spray de curatat frane/ambreiaj cu tevusca lunga.
Mizeria rezultata din frecarea elementelor de uzura se depune peste tot.....o curatare e benefica cateodata. Cu siguranta in RO costurile de schimb ambreiaj sunt mult mai reduse fata de D.....acum tu singur decizi cat mai poti sa suporti zgomotul. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exista posibilitatea ca zgomotul sa nu fie produs de rulmentul de presiune? Acum o luna am schimbat si eu kit-ul de ambreaj la Megane 2 1.5 dci care pe langa ca patina scotea un fel de tacanit la relanti, in special cand motorul era rece. In momentul in care apasai pedala acesta disparea. Totusi se pare ca nu rulmentul era de vina ( mecanicul a spus ca e hidraulic si inca mai tine) ci arcurile de pe discul de ambreaj. Probabil sa fie asta si la tine.
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Eu am dus masina la verificat la Bosch. Aia mi-au zis ca e asta (eu doar banuiam, ei mi-au confirmat banuielile). Pe baza constatarii am cerut oferta de la Citroen.
29 Jun 2016, 10:20: Azi am predat masina la service-ul Citroen. In orasul in care locuiesc nu exista dealer Citroen, ci doar unul de Skoda si Hyundai (ciudata combinatie) care are dreptul sa faca reparatii la Citroame. Mie chestia asta nu mi-a inspirat incredere, asa ca am ales o reprezentanta la vreo 25 km departare. Patronul (cu care vorbisem in prealabil la telefon si cu care am negociat pretul) parea un batranel de-ala care lucreaza intr-o cizmarie, usor adus de spate, foarte politicos si uman. Cica repara si vinde Citroenuri de 43 de ani ![]() Omul m-a intrebat daca vreau o cafea cat face o mica proba de drum cu masina sa vada daca e intr-adevar ambreiajul. Pana mi-a pus fiica-sa cafeaua in ceasca, omu' era inapoi: "da, aia e" Am primit o masinuta la schimb pana e gata Citroama si cand l-am intrebat cat ma costa, a zis "un multumesc" ![]() Cam asa arata gaoacea. Mi se pare ca daca as fi putin mai atent cu parcarea, as putea baga doua de-astea in garaj ![]() 20160629_091131_HDR.jpg ( Size: 532.78k ) Number of downloads: 139 This post has been edited by Bwwlan: 29 Jun 2016, 10:20 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Frumos, civilizat, uman...normal?? Astea mici sunt f misto iar la parcare sunt bestiale. Nu glumesc,daca te chinui putin bagi doo pe un loc.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Taman ce m-au sunat de la service. Cica nu-stiu-ce furca de ghidaj e roasa rau si trebuie schimbata si aia. Aparent nu costa mult, 26 de euro in plus. Am zis OK, asta inseamna ca pana maine ma dau cu broscuta asta mica. Nu stiu daca intr-adevar trebuia sau nu, insa fcuk it, unde se duc 700, mai merg inca 30... in plus, oamenii nu pareau genul de jnapani.
De la service pana acasa, in 24 km (primii 5 oras, urmatorii 12 autostrada, urmatorii 5 DN si ultimii 2 oras) consumul a fost de 4,1% ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu, cred ca Bwwlan voia sa spuna de acel psd-ist Rus, cel cu baiatul golan si mama............
Probabil o fi dealer MB. This post has been edited by bogdanbiciusca: 29 Jun 2016, 15:19 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 02:29 |