2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
![]() ![]() |
2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
kommodore_ss |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 26 July 17 ![]() |
Scuzati offtopicul: merita sa mai cumpar in 2020 un c5 similar cu cel al initiatorului?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
E greu de dat un raspuns in termeni de alb si negru, fiindca depinde foarte mult de felul in care a fost intretinuta masina respectiva.
C5-ul e o masina comoda si in niciun caz sportiva, intretinerea nu costa mult (tocmai ce i-a facut soacra-mea o revizie, schimbat toate filtrele - polen, aer, carburant, ulei si 5 litri de ulei - 420 lei), insa se simte ca e o masina de 15 ani, adica nu are gadgeturi electronice, designul interior e cam demodat iar ala exterior iti place sau nu. In schimb, fiind o masina grea, apasarea pedalei se resimte in consum. Accelereaza de la zero la 100 in doua luni, iar consumul la drum lung poate varia intre 7,7% (cat am obtinut eu cel mai putin, mergand constant cu 120) si 11% cand am mers constant cu 150-160). Electronica e punctul sensibil la masina asta si uneori apar in bord erori care nu au nimic de-a face cu realitatea. Trebuie retinut ca de fiecare data cand o duci la service sau la vulcanizare, masina trebuie ridicata la maxim, altfel exista consecinte financiare destul de serioase. Si nu in ultimul rand, daca se arde un bec de xenon, cu tot cu inlocuit e cam 400 lei bucata. This post has been edited by Bwwlan: 2 Sep 2020, 15:03 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:47 |