2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
![]() ![]() |
2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Si la Clio la fel s-a intamplat, nu m-au discriminat pentru masina cu care am venit
![]() This post has been edited by Synyster: 11 Feb 2016, 16:04 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Acu sincer nu e rau sa vii din 6 in 6 luni, dureaza 5 minute totul. Asa esti sigur ca totul este in regula cu alternatorul tau
![]() Prima pe care am luat-o acum 5 ani a fost premier din aia verde, asta de am luat-o acum 2 luni tot premier dar are culoarea gri deschis. Nici atunci si nici acum nu mi-au zis ca daca vreau sa se mentina garantia sa trec pe la ei. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Feb 2016, 16:09 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Na hai ca schimbai si amortizoarele de la hayon si becurile de semnalizare.
Cu amortizoarele trebuia sa fie treaba simpla, ca doar nu-s decat doua clipsuri de tras si gata. Practic, a fost mai greu din cauza frigului, ca ma temeam sa nu crape ceva plastic. Pana la urma am reusit, desi azi parca am avut doua maini stangi. Becurile au fost usor de inlocuit: doua suruburi cu fluture, unul de 13 si blocul de lumini iese simplu afara. Ar fi putut fi cablurile putin mai lungi, sa nu ma chinui cu desprinderea clemelor, insa a fost OK si-asa. Aici in 5 minute am fost gata. Becurile vechi: 20160211_154753.jpg ( Size: 364.26k ) Number of downloads: 784 ...nu ma mir ca se vedea semnalizarea alba ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Aia sa fie economia, doua becuri....asa se fac averile
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Din cate tin eu minte, cele galbene au soclul diferit de cele incolore.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
nu neaparat, dar sunt 2 modele de socluri la alea galbene.
unele in care pinii aia de ghidaj stau aprox in linie, si unul in care stau in v. Noroc ca eram pe la marian-j cand o dat sa si le schimbe pe ale lui amu' vreo doi ani, si am descoperit ca amandoi cumparasem ce-i trebuia celuilalt ![]() nush' daca-i valabil si la alea albe. This post has been edited by bucatzel: 11 Feb 2016, 17:58 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Apropo de baterie, am luat de-a lungul anilor cateva Rombat din Pitesti, de noi si nu mi-au spus la garantie ca trebuie sa revin la sase luni. Recomand Premier modelul nou cu garantie trei ani!
Printr-un concurs de imprejurari am de aproape doi ani pe masina Caranda Durabila (deci nu gama de top) si se comporta exemplar. Preturi bune, calitate dovedita, nu vad de ce ar alege cineva alta marca in afara de astea doua, mai ales ca sprijinim un pic si industria proprie ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 11 Feb 2016, 15:42) Inn-am niciun stres sa iau Premier, mai ales ca e si mai ieftin. Singurele mele nelamuriri sunt: 1) cat timp iti ia pana ti-o livreaza? 2) ce faci cu bateria veche? 3) unde se monteaza si cine iti face garantia? In rest, Rombat all the way ![]() Ajungi acasa si te trimit direct la un distribuitor ... undeva in Marasti pe Dunarii,baietii vin ti-o schimba,iti masoara incarcarea si iti dau garantia. Bateria veche ramane la ei si ai discount la bateria noua pentru asta. Acu 2 luni un coleg a dat 320ron pe un Premier de 75Ah Aia vand mult si bateriile nu stau pe stoc,un mare avantaj treaba asta. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Rombat Premier de 75 Ah am si eu pe ambele masini, nimic de obiectat.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
ASTIA-s?
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, despre aia e vorba. Poza pe maps.
Am fost si eu la ei mai demult. |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dap.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 11 Feb 2016, 15:33) Chiar daca ar fi prin absurd asa, nu ma impiedica nimic sa-i spun ca mi s-a aprins de 5 minute si habar n-am ce inseamna chestia aia... Din cauza faptului ca acel bec indica faptul ca motorul tau polueaza extra, se memoreaza km parcursi de vehicul din momentul aprinderii lui. Deci, daca vor sa te prinda, pot sa o faca foarte usor. |
--------------------
-
-
-
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Da, am auzit ca-i vaneaza p-astia ca mine, din cauza carora mor ursii polari...
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
N-ai inteles ..... n-am spus ca te vaneaza in mod special pe tine. Plecand de la ideea ca ai putea minti, am specificat ca poti fi prins daca vor, prin acea memorare a km rulati cu becul de poluare aprins.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(centurion @ 11 Feb 2016, 23:45) Din cauza faptului ca acel bec indica faptul ca motorul tau polueaza extra, se memoreaza km parcursi de vehicul din momentul aprinderii lui. Deci, daca vor sa te prinda, pot sa o faca foarte usor. Asta daca e suficient de inteligent ECU incat sa memoreze data si kilometrii la care s-a aprins. ![]() Doar pe la VW-urile noi am intalnit asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Este. Citronel stia asta de f multa vreme.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
Orice eroare la Citroen/Peugeot care se memoreaza se face cu data si ora + numar de km ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lillejhon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 December 13 ![]() |
QUOTE(centurion @ 12 Feb 2016, 06:08) N-ai inteles ..... n-am spus ca te vaneaza in mod special pe tine. Plecand de la ideea ca ai putea minti, am specificat ca poti fi prins daca vor, prin acea memorare a km rulati cu becul de poluare aprins. In aproape 5 ani de cand sunt aici (DE) nu am vazut pe nimeni sa verifice masinilie ca la noi (cum este rar-ul mobil). O singura data am fost urmarit/oprit de politie pentru ca aveam numere de Ro si li se parea lor ca sunt suspect, dar dupa 15 min si-au vazut de drum. This post has been edited by lillejhon: 12 Feb 2016, 10:43 |
--------------------
Renault
Megane
2007 sedan
- HL-KQ 265
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mda, am avut nevoie la un Volvo nou sa stiu cand s-a aprins martorul de presiune ulei (si ignorat apoi, evident) si nici macar nu se stoca eroarea...
|
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Sincer nu cred ca nu se vedea ... poate nu stia ala pe care l-ai intrebat sa puna testerul ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
In orice caz, acum sunt convins 99,9% ca erorile din bord sunt cauzate de bateria slaba.
In Romania am fost la Citroen printre altele, semnalandu-le problema cu senzorii de parcare care emiteau avertizari de nefunctionalitate, aia mi-au confirmat ca nu merge primul din fata de la dreapta spre stanga si al doilea din spate tot de la dreapta spre stanga, iar cand am ajuns aici la Citroen pentru un diagnostic diferential, am stat eu langa ala cat a facut testarea cu Lexia si la senzorii de parcare a aparut "fehlerfrei" (fara eroare). O sa vad acum cand ajung acasa. Sterg eroarea din bord, ii mai fac o citire, iau aditiv de benzina si ii fac un plin cu MOL Top Evo 100 sau cum dracu' s-o numi. Daca reapare, cand revin in vara mi-oi lua un catalizator de la Bosal si il montez in Romania. Asa macar ies sub 500 Euro (f'o 300 piesa si mai mult de 900 lei montajul nu cred sa-mi ia...) |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
MOL EVO 99, de când pun d-asta eu nu mai am nici o problemă
![]() Parol ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La 2.0 16v de la Renault sau Citroenul din cazul de fata, e o risipa si inutilitate sa pui benzina mai mare de 95, nu are absolut nici un avantaj. Acum ca unii fac o varza intre injectia directa si motoarele sus mentionate...e alta discutie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Depinde. Pierzi din vedere multe chestii.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Folosirea unei benzine cu CO prea mare, unde motorul nu cere acest lucru, duce la micsorarea randamentului motorului respectiv, si o risipa inutila. Totusi nu e periculos ca situatia inversa, adica sa folosesti o cifra octanica prea mica la un motor ce necesita mare.
This post has been edited by argon: 14 Feb 2016, 20:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Este chiar mega naspa !
CO mare permite o curba de avans agresiva, la circulatie urbana consum marit, in regim de croaziera ceva mai economic. Trebuie incercata si benzina cu CO mare, altfel vorbim aiurea. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:43 |