2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
![]() ![]() |
2005 Citroen C5 Sedan Exclusive
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Catalizatorul nu se strica, se uzeaza.
Masina habar n-are cand e stricat si cand nu. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ba stie,ca nu degeaba are sonda si inainte si dupa catalizator, daca e euro 2, intradevar nu stie. Si nu, nu poti umbla asa, chiar daca esti roman, trebuie sa respecti legile lor. Daca esti oprit in trafic cu check aprins, ai belit cariciul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
In RSR cred ca mai bine de o treime din masini au martori aprinsi pe bord; masini care, banuiesc ca ajung si prin DE. N-am auzit pana acum de nimeni sa fie tras pe dreapta pentru ca avea martori aprinsi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Laurics ramai la uleiu rodat.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
O fi din seria legendelor urbane despre auto in DE: nu poti circula cu dacia ca are trei prezoane la roti sau iti iei amenda daca ai pneuri mai vechi de x ani sau daca ai cui de remorca nefolosit la masina.
This post has been edited by Diac: 10 Feb 2016, 11:18 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu stie efectiv ca e ala stricat, stie ca are prea mult O2 in aval, atat.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Feb 2016, 12:16) In RSR cred ca mai bine de o treime din masini au martori aprinsi pe bord; masini care, banuiesc ca ajung si prin DE. N-am auzit pana acum de nimeni sa fie tras pe dreapta pentru ca avea martori aprinsi. Corect, e tras pe dreapta pentru control tehnic, gen cum e la noi, si daca e martorul check aprins, sau de airbaguri, printre altele, nu-ti ajung banii daca-ti vinzi cotetu, sa platesti amenda. Daca e aprins check, poate sa polueze, si aia sunt foarte stricti, daca-ti baga limitare provizorie la 110 pe autostrada, atunci cand sistemele de monitorizare a poluarii aerului decid, si mergi cu 130, iar iti vinzi casa sa platesti. This post has been edited by argon: 10 Feb 2016, 12:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Au fost cazuri? Ca altfel e plin de masini romanesti prin vest si nu cred ca au grija toti sa iasa din tara cu bordul fara martori aprinsi.
This post has been edited by Laurentziu83: 10 Feb 2016, 12:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 31 Jan 2016, 12:36) a mai marait de vreo doua ori ca cica sestemul de parcare ar fi "faulty", dupa care ieri pe autostrada mi s-a aprins martorul ala de "check engine" cu mesajul "antipollution system faulty" Timpul sa dai jos filtrul de particule. QUOTE(Bwwlan @ 4 Feb 2016, 20:03) Nu da banii pe prostii, se poate anula din software perfect, nu da nici check nici nimica. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ia sa ii arati tu unde e FAPu'...
|
--------------------
DS
5H
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Acum am vazut mai bine.
Sia luat c5 din 2005 in 5 viteze si benzina ![]() Poti sa o vinzi de acuma man. This post has been edited by 4x4: 10 Feb 2016, 13:20 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu mai bine trece pe la tine cand vine-n tara, poate-i sudezi una-alta? Coloana de directie, vreo planetara... ceva, orice...
![]() |
--------------------
DS
5H
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai are nevoie sa ii sudeze noul cat.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
16, nu ai nimic de sudat ... de cautat ceva piese prin dezmembrari ...?!? poate ai treaba si noi te retinem ... sau ai tras ceva la masea ?!?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Poate are nevoie MuciX de un sudor bun.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am gasit, mersi de grija.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
N-ati inteles nimic. Se da jos filtrul de particule de la un diesel oarecare si se sudeaza la C5 benzinara.
In felul asta o sa dispara si check engine si o sa miroasa si a lavanda in spatele masinii. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Bun, revenim:
n-am inteles exact de ce s-o vand, fiindca trebuie schimbat catalizatorul, doar fiindca e benzinara ![]() Legat de umblatul cu martorul aprins in bord, n-am inteles de unde pana unde, daca ma opreste vreun filtru d-al astora pe-aici (btw, io de cand umblu pe-aici de 4 ani, n-am vazut pana acum asa ceva...), sa imi dea amenda sau sa imi confiste talonul sau mai stiu eu ce balauri. Inteleg ca imaginea unora despre Germania ii ca o fi tara unde totu-i tzipla si la dunga, da' realitatea e taaaare departe de povestile nemuritoare perpetuate in Romania... Chiar daca ar fi prin absurd asa, nu ma impiedica nimic sa-i spun ca mi s-a aprins de 5 minute si habar n-am ce inseamna chestia aia... Azi am luat-o de la Citroen, mi-au facut spalatoarele de far si modulul de ABS, all in all, 250 Euro. Ne pregatim de un alt drum de Romania saptamana viitoare asa ca, Tov. Cosmin, daca doriti/sunteti disponibil, ne putem intrevedea ![]() ![]() Cu ocazia asta, vom schimba si bateria cu o d-asta, desi (m-am uitat chiar azi) la bateria din voiture ochiul magic e inca verde, iar acul din bord arata 50%, deci OK. Am luat si doua amortizoare Magnetti Marelli pentru hayon (25 Euro, ebay), ca alea existente dau semne de oboseala, si doua becuri portocalii Osram PY21W (4 Euro, ebay) pentru semnalizarea spate. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
eu nu am inteles, ei ti-au sters eroarea,si a aparut din nou?
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
O scurta delegatie pe la Oradea marti si miercuri in rest sunt acasa.
Da un semn ![]() Il ai la Cluj pe turbojack ... iti dau numarul si te lamureste el cu tot ce o doare fara nici o problema ![]() This post has been edited by cj98czh: 11 Feb 2016, 14:45 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu as alege alta firma la baterie dar poate ai tu mai mult noroc
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 11 Feb 2016, 14:33) Legat de umblatul cu martorul aprins in bord, n-am inteles de unde pana unde, daca ma opreste vreun filtru d-al astora pe-aici (btw, io de cand umblu pe-aici de 4 ani, n-am vazut pana acum asa ceva...), sa imi dea amenda sau sa imi confiste talonul sau mai stiu eu ce balauri. Inteleg ca imaginea unora despre Germania ii ca o fi tara unde totu-i tzipla si la dunga, da' realitatea e taaaare departe de povestile nemuritoare perpetuate in Romania... In doi ani si zeci de mii de kilometri pe autobahn am vazut masini de politie doar in mers, filtru doar la intrare in Germania dinspre Austria de 2 ori, mi-a venit o amenda pentru depasirea vitezei de la 60 la 72 km/h de 20 de euro, dar era insotita de poza si era un coleg la volan ![]() Un alt coleg dupa 2 paharele de tuica si 3 beri a fost lasat sa plece mai departe pentru ca nu dadea semne de ebrietate. Daca produci insa un accident, devine groasa. Nemtii sunt prin natura lor corecti, nu trebuie sa stea cineva cu paru' pe ei. Limitarile de viteza sunt unde trebuie sa fie si sunt mai mult orientative. Oricum nu se respecta la fix, dar nici nu se depaseste cu mult. Chiar si daca iti expira TUVul, ai o luna la dispozitie sa il faci, dar nici daca depasesti nu te baga nimeni la puscarie. Practic, soferul isi vede de condus, nu e stresat ca-n Romania... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
In principiu nu am niciun fel de prejudecati sau pareri despre Rombat, voiam Caranda fiindca e romaneasca si fiindca auzisem pareri bune despre marca asta. Daca e, n-am niciun stres sa iau Premier, mai ales ca e si mai ieftin. Singurele mele nelamuriri sunt:
1) cat timp iti ia pana ti-o livreaza? 2) ce faci cu bateria veche? 3) unde se monteaza si cine iti face garantia? In rest, Rombat all the way ![]() A, m-am lamurit. Ei (eMAG) iti retin 10% (practic, bateria ar costa 329 lei - 10% = 296 lei), iar daca vrei sa primesti inapoi cei 32,9 lei, trebuie sa le trimiti inapoi bateria veche pe banii tai, practic, iesi 0 pe 0; sau ii anunti la momentul confirmarii, o ia curierul cand iti aduce bateria si atunci cred ca primesti si banii. Intrebarile 1) si 3) raman valabile in continuare. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Si Rombat este tot romanesca, se fac la Bistrita
![]() Cum se procedeaza: mergi la un centru Rombat in Cluj cu bateria, ei ti-o monteaza, iti fac masuratorile si daca totul este ok (consum 0 in idle si intre 14,1 si 14.4 in load) iti dau garantia de 3 ani. La ei ramane si bateria veche. PS: daca iti e mai comod o poti cumpara direct de la cei din Cluj, vad ca o au la 347 lei. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Feb 2016, 15:53 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Ca sa se mentina garantia, trebuie la 6 luni sa mai treci pe la ei sa verifice cum incarca alternatorul, cel putin asa a fost ultima data cand am luat baterie de la un centru Rombat.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Eu am luat acum 2 luni si nu mi-au spus asta. Garantia a fost de 3 ani.
Am luat de la distribuitorul oficial pe Bucuresti. Am mai luat una acum 5 ani (pt solenza) tot de la acelasi distribuitor si la fel, nu s-a pus problema sa trec pe la ei din 6 in 6 luni. Merge bine mersi si azi. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Feb 2016, 16:00 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:56 |