xenoane pe logan
![]() ![]() ![]() |
xenoane pe logan
florin.marius78 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bine ti-a facut.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unii merg de n-au treaba si nu ii mai ia nimeni.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E un inceput, isi face si politia/RAR-ul datoria. Sa mor daca inteleg nevoia de xenon pe farurile de Logan, mai ales cu un set de becuri bune ai vizibilitate beton. N-are Passatul B6 asa faruri.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
O veste buna si pentru mine.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(marksman @ 31 Aug 2015, 20:22) Sa mor daca inteleg nevoia de xenon pe farurile de Logan, mai ales cu un set de becuri bune ai vizibilitate beton. Păi da, dar atunci nu mai moare dujmanii dă invidie, mînca-ț'-aș. ![]() Xenoanele nu-i ca să vezi mai bine, ie decît dă jmecherie. This post has been edited by VladSoare: 1 Sep 2015, 13:13 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
depinde.. daca iei un kit original de pe o masina si il pui pe acelasi model de masina dar care a venit cu halogen din fabrica, nu mai e chiar asa
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@UXE: Loganul nu a venit cu xenon din fabrica (desi ph1 colectia 1 avea in bara marcate locurile gaurilor pentru spalatorul de faruri), si un retrofit implica munca, nu gluma. Nu toti sunt dispusi sa faca atata munca (sau sa plateasca pe altul pentru asta), cand un kit e vreo 300 de lei si e aproape plug and play.
This post has been edited by marksman: 1 Sep 2015, 13:43 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
UXE |
![]()
|
Nu m-am referit stict la logan
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
marksman |
![]()
|
Cand am zis de retrofit nici eu nu m-am referit la Logan, ci in general. Poate exprimarea e cam confuza.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(florin.marius78 @ 31 Aug 2015, 19:51) nenea cu basca si cu burta imensa impreuna cu altul la fel de bortos de la RAR mi-a stricat vacanta prin tara tocmai la Gura Humorului. Vezi domnule ai lumini neomologate si mi-au retinut talonul Atitudine tipica. Ei iti pot indica unde ai gresit, ceea ce au si facut. Tu poti indica unde au gresit ei? Trebuia sa te inteleaga, ca esti si tu in concediu, stiu. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu, eu mă refeream la Logan.
Cu mașinile care vin cu xenoane din fabrică n-am nimic. Sigur, le urăsc cînd le întîlnesc pe drum, dar na, fiind legale n-am ce să comentez. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Daca pe astea cu xenon oem le urasti, de alea cu faruri LED ce sa mai zici? Am mers la un moment dat in fata unui CLS cu faruri LED, parca aveam 1000 de blitzuri in oglinzi. Or fi ele calculate astfel incat sa nu iti bata drept in ochi, dar lumina e atat de intensa incat e deranjant rau pentru ceilalti
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
VladSoare |
![]()
|
De astea nu știu, n-am întîlnit prea multe pînă acum. Sau oi fi întîlnit, dar nu mi-am dat seama că-s LED-uri, oi fi crezut că-s xenoane...
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
da pe cocalarii care isi afuma stopurile pe cand cate un nene cu basca si cu burta?
cat pe ce sa altoiesc un retard dinasta ca ii mai batea si soarele in fund si nu i-am vazut frana! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era ziua?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunteti doar individiosi pe om. Eu, daca mi-as pune xenon, mi-as pune si la plafoniera.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(florin.marius78 @ 31 Aug 2015, 18:51) Salut, Sa va spun eu cum sta treaba cu xenoanele h4 bixenon pe logan.Le am avut 3 ani pe masina pana cand nenea cu basca si cu burta imensa impreuna cu altul la fel de bortos de la RAR mi-a stricat vacanta prin tara tocmai la Gura Humorului. Vezi domnule ai lumini neomologate si mi-au retinut talonul, abia dupa 4 saptamani l-am recuperat de la politie. Schimba bec, dute la RAR , 3 drumuri la politie dupa el vezi doamne abia in a 16 zi il pun la posta ca de ei citesc cam greu, si le ia ceva timp ca de, are 4 pagini. Fratiilor daca aveti xenon pe masina neomologat, dati l jos ca astfel talon ridicat, amenda mare 315 in 48 ore, 126 taxa de verificare RAR, drumuri la politie dupa talon. Multa bafta si sa nu aveti norocul meu. Sa fie intr-un ceas bun! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Era cat se poate de ziua.
Cred ca o sa imi pun si eu dastea dar la.nr. de înmatriculare sa ii chorasc pe.aia de.iki dau blitzuri ca nu au loc de mine ... |
--------------------
OOOO
A3
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mergi mai tare si nu mai iei flash-uri........."decat" radare!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Lord Hades |
![]()
|
Da ca fapt divers era unu intro zi pe hautostrada soarelui rasare se mergea in coloana si nemernicul nu avea loc de mine. Se face putin spaaltiu si fug o tara mai tare ... i-au trebuit 5 minute sa ma ajunga si.asta pt ca am prins iar coloana. Dar no trebuia sa faca el pe interesantul ... pacat ca la noi nu sta militia un civil pe haurostrada sa ii incalte pe nemernicii astia cu blitzuri ...
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Omu vroia sa-ti spuna ca ti-ai prins bretelele de Haudiul din fata ta.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Feelgood |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 January 16 ![]() |
Xenoanele sint mai puternice, intensive ca ledurule pinä una alta La faruri. Leduruile trebuie sä lucreze la temperaturi mici si de aceea au nevoie de flanse de räcire care sint destul de mari. Nu exista ceva mai puternic decit un Xenon de 100 de Watt. Led de 100 de Watt nu poti sä pui intr-un far de masinä. Vrei sä ai luminä puternicä Xenonul nu are concurentä in intensitatea luminii. Xenonul e facut pe bazä de arc elektric intre doi electrozi intr-o atmosferä de xenon. Consumul e mai mare decit la leduri dar lumina e mai concentratä.
This post has been edited by Feelgood: 26 Jan 2016, 12:24 |
--------------------
BMW, DACIA
M5, DASTER
2007, 2015
- EUR234
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Oricum faza scurta nu trebuie sa lumineze mai mult de 30 m, asa ca poti sa iti pui si farul din alexandria in botul masinii, ca in 30 metri doar viteza si capacitatea de reactie pot face diferenta. In rest, farurile te ajuta doar sa vezi cu adevarat si in detaliu de ce te lovesti, nu vor atenua impactul.
Acuma nici sa mergi pe chioreni, da nici sa te roopi in bashini aprinzand pomul de iarna pe masina in speranta ca devii brusc mai potent. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
corbex |
![]()
|
Electrozii ascutiti emit lumina alba concentrata si neagra difuza. Cei aplatizati, invers.
This post has been edited by corbex: 26 Jan 2016, 12:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si cam cat este?
ps lumanarile mele cam atat bat, ma duc sa schimb masina. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Pai nu scrie nicaieri sa mergi cu 100 cu faza scurta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am mers eu, si n-am patit nimic (era ziua).
Verificarea luminilor oricum se face pe un panou la 10 m de masina. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:48 |