xenoane pe logan
![]() ![]() ![]() |
xenoane pe logan
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aroganta maxima ar fi sa bagi si niste becuri cu xenon in proiectoarele alea
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 18 Apr 2016, 14:41) Asta-s curios si io. Ca Dacia o avut asa ceva pe vremuri, si vreau sa-i montez inapoi, deasupra numarului. Numa' ca si daca nu le leg la curent, mi-e sa n-ajung sa ma opresc la cate-o discutie "amicala" cu fiecare echipaj existent pe drumurile patriei. Pe vremuri daca le montai sub bara de protectie metalica era ok. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sincer, ma intereseaza mai mult de aspect, slaba sansa s-o scot cand ar putea fi nevoie de ele. Si in materie de aspect, acolo arata mult mai bine decat alternativele. De aia mi se si rupe daca nu leg toate firele de alimentare.
Sub bara sigur nu le pun, ca is de-alea rotunde, le polizez de toate bordurile. Am cautat prea mult sa gasesc un set NOS exact la fel ca ala de-l avusese pe vremuri, nu vreau sa le belesc in 5 minute. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 18 Apr 2016, 14:41) Numa' ca si daca nu le leg la curent, mi-e sa n-ajung sa ma opresc la cate-o discutie "amicala" cu fiecare echipaj existent pe drumurile patriei. Am avut un timp așa ceva pe Nivă. Legate la curent, cu buton separat pe bord. Nu m-a oprit nimeni niciodată pentru ele (evident, nu le aprindeam pe șosea). Teoretic, legale nu sînt (cel puțin dacă-mi amintesc eu corect exprimarea din lege), dar în practică n-am avut probleme. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
QUOTE(marksman @ 18 Apr 2016, 14:46) se egzista ![]() http://www.myhellalights.com/index.php/pro...00i-xenon-lamp/ daca vrei aroganta maxima, o umpli de leduri ![]() lumini.jpg ( Size: 421.17k ) Number of downloads: 389 http://s1383.photobucket.com/user/gambrej/...qkxhzt.jpg.html http://s1088.photobucket.com/user/Oneezy10...8qkgpa.jpg.html |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 18 Apr 2016, 15:19) O intrebare suplimentara pentru nea' Marian: Proiectoarele suplimentare (gen cele de off-road) cum sunt vazute la noi de lege? Chiar montate pe un turism. In alte tari, ex. Norvegia, se poarta montarea lor in fata grilei radiatorului. Si baietii le folosesc din plin, daca ai sansa sa prinzi unu venind din fata dupa o curba, iti rupe retina! In principiu, este cam aceiasi poveste ca si cu xenoanele.Ce se pune in plus pe masina, trebuie sa apara si in civ. Acuma, din punct de vedere practic pot aparea niste nuante.Daca apare o masina de teren(cum spunea colegul Vlad) si are montate niste astfel de proiectoare, nu prea ma leg de ele.Daca sunt montate tzapan pe masina, instalatia nu spanzura te miri pe unde, au buton de comanda, marcaje CE, etc. nu prea am cum sa demonstrez ca respectivele proiectoare nu fac parte din echipamentul original al autovehiculului.Asa ca nu insist foarte tare. Dar daca-mi vine o Dacie cu proiectoare... ![]() Chiar daca as vrea io sa le trec cu vederea, n-as putea din cauza pozelor ce insotesc fiecare inspectie in parte.Cam o data la o luna/o luna jumate, pozele alea sunt verificate cu mare atentie de catre cei de la RAR.Sper ca am fost suficient de explicit. P.S. Azi mai vazui o treaba.Te doare mintea ce le trece unora prin cap.S-a prezentat un nene cu un Audi negru pt. inspectie.Incep sa fac identificarea masinii si ajung si in spate.Am ramas gura-casca!!! ![]() Isi pusese nenea pe stopuri folie dark black!D-aia neagra-tuci, aproape complet opaca cum avea si pe luneta, si pe geamurile laterale spate.Abia licareau becurile prin folia aia!In timp ce-i inapoiam actele, invitandul-l sa degajeze, se tot chinuia sa-mi explice ca stopurile arata mult mai bine asa, si se si asorteaza mai bine cu culoarea masinii. ![]() P.S.2 Imi cer scuze ca-s cascat! ![]() Am uitat sa va multumesc pentru lamuririle(privitoare la Osram-uri) ce mi le-ati oferit. ![]() This post has been edited by marian-j: 19 Apr 2016, 18:42 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
IRONICK |
![]()
|
Deci de fapt daca le montez la o firma si are marcajul, pot sa imi montez si 50 de proiectoare.
ps. cu placere This post has been edited by IRONICK: 19 Apr 2016, 19:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 19 Apr 2016, 19:21) Azi mai vazui o treaba.Te doare mintea ce le trece unora prin cap.S-a prezentat un nene cu un Audi negru pt. inspectie.Incep sa fac identificarea masinii si ajung si in spate.Am ramas gura-casca!!! ![]() Isi pusese nenea pe stopuri folie dark black!D-aia neagra-tuci, aproape complet opaca cum avea si pe luneta, si pe geamurile laterale spate.Abia licareau becurile prin folia aia!In timp ce-i inapoiam actele, invitandul-l sa degajeze, se tot chinuia sa-mi explice ca stopurile arata mult mai bine asa, si se si asorteaza mai bine cu culoarea masinii. ![]() Loooooooooool. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
N-ar fi prima data cand unul din asta arata ca nici macar nu intelege cum si de ce e gresit ce face.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Coane, nu l-ai respins?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ca isi face de lucru singur ... daca esti respins trebuie sa te intorci obligatoriu tot la statia ITP unde ai fost respins ... deci tot la el ... este mai usor sa ii spui sa se care ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai ala-i jobu'! Sa-ti faci de lucru cu d-astia...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
bucatzel |
![]()
|
Ia-i tu banii inainte sa-l respingi pentru de-astea, si vezi dupa aia ce iese.
Bine, io as paria pe Marian-j, ca se mentine in forma, plus ca-i si ordonat, si stie ca levierele-s unde le-o lasat, dar daca s-ar lega la cap cu berbecii astia... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
R19/16v |
![]()
|
Eu n-am probleme d-astea
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
Asa stiam si eu, ca revenirea se face la RAR, dar poate o fi informatia veche.
|
--------------------
DS
5H
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
IRONICK |
![]()
|
Dedicatie pentru arhi. Daca producatorii de faruri auto ar monta leduri cu temperatura de culoare ca a unui bec cu halogen (lumina calda), are avea aceesi calitate a luminii. Daca ar ridica si pata de lumina, ar bate si mai mult.
Dar pe urma tot aceesi categorie de personaje ar zice ... ce bah, tu imi pui leduri galbene la faruri???!!! Bah ce proaste este ledurile astea, ma orbeste!!! This post has been edited by IRONICK: 20 Apr 2016, 11:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
decat daca te oprea in trafic si/sau itp expirat la rar.
ps. am inteles, e decat mai proaste. This post has been edited by b76bgaarh: 20 Apr 2016, 11:39 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 19 Apr 2016, 20:23) Deci de fapt daca le montez la o firma si are marcajul, pot sa imi montez si 50 de proiectoare. ps. cu placere Din partea mea, poti sa-ti montezi si o suta!Dar in portbagaj. ![]() QUOTE(MuciX @ 20 Apr 2016, 10:53) N-ar fi prima data cand unul din asta arata ca nici macar nu intelege cum si de ce e gresit ce face. Bine punctat! ![]() QUOTE(R19/16v @ 20 Apr 2016, 11:17) Coane, din '92 ma tot cert cu lumea.Am 2 old for dis shit. ![]() Daca resping masina, si are inca itp valabil, sunt obligat sa anulez pe loc acel itp.Automat, si baza de date comuna(RAR, Politie, etc) va indexa masina ca fiind fara itp.Raportul itp de respingere nu-l acopera pe om in fata legii.Stiu, este incorect, dar nu va certati cu mine, ci cu aceia care au dat aceasta reglementare tembela! Colegii MuciX si bucatzel au atins doua puncte foarte importante.Poate omul este de buna-credinta, dar habar nu are ca face tampenii.Pe de alta parte, daca ii iau banii, il voi impiedica si mai tare.Cu acei bani poate isi mai rezolva din neajunsuri. Asadar, daca vad pe masina un parbriz pleznit inadmisibil, xenoane, gume deteriorate sau neconforme, coroziuni ce nu pot fi trecute la capitolul "permise", folii neomologate, gpl netrecut in civ sau cu butelia expirata, etc&etc, mai bine ii spun la om din start ca masina nu va trece inspectia.Da, stiu, conform regulamentului procedez incorect!Imi asum orice critica in acest sens. ![]() Bine, si "omenia" are o limita.Io am doua troace vechi.Incerc sa le mentin in parametri optimi "pe bune", astfel incat sa nu-mi fie frica de itp sau de vre-un control RAR, cu toate ca as putea sa-mi "aranjez ploile".Apai daca io pot sa imi intretin cazanele, poata si altii!! Acestea fiind zise, vreau sa va atrag atentia ca am denaturat grav natura topicului de fata.Exista un topic dedicat, unde va stau, bucuros, la dispozitie. ![]() Pe viitor, ma voi mai amesteca in discutie doar strict la subiect. Over&out. This post has been edited by marian-j: 20 Apr 2016, 22:14 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
R19/16v |
![]()
|
Considera-te criticat!
![]() Ceva mai multa duritate si am avea mai putine neplaceri in trafic... This post has been edited by R19/16v: 20 Apr 2016, 22:11 |
--------------------
DS
5H
|
marian-j |
![]()
|
Mnoah, am zis ca tac, dar am fost interpelat de un moderator.Nu vreau sa ma pun rau cu "stapanirea".
![]() Coane, R19, sa zicem ca vii la mine la itp, ai masina conforma din toate punctele de vedere si, la finalul inspectiei, te gasesc cu stingatorul de incendiu expirat.Ai uitat, n-ai stiut, ti s-a parut ca nu conteaza, egal!!Este "Defectiune Majora" si te resping, iti anulez restul de itp pe care il mai aveai, si-ti percep si un tarif suplimentar la reinspectie, ca sunt io intransigent de moare lumea.Te duci, faci rost de alt stingator conform, revii pt reinspectie, mai pierzi o gramada de vreme, mai dai si niste bani in plus,dar vei fi maxim de multumit ca am fost io dur ca si cremenea.Asa-i ca as participa extraordinar de tare la limitarea neplacerilor de care pomenesti matale? ![]() Sa nu-ti mai spun ca cer stingator la autospecialale de pompieri care au in tanc cca 5k de litri de spuma, sau trusa medicala la autospecializatele ambulantze ce au in duba adevarate sali de operatie complet echipate. Hai sa nu fim mai catolici ca Francisc. ![]() This post has been edited by marian-j: 20 Apr 2016, 23:20 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da se plateste tarif pt reinspectie? Pe mine acum un an si ceva nu m-o taxat cu nimic in plus, mi-o zis care ii baiu, am rezolvat problema si am mers am doua zi din nou, o verificat daca am rezolvat problemele, mi-o dat hartiile si gata, nimic in plus de plata.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
R19/16v |
![]()
|
Coane, vorbim de stopuri vopsite, slickuri, xenoane pe matizuri si alte lucruri asemanatoare, nu stingatoare expirate
![]() Stingatoru' in general e pe barba mea, restu' ii afecteaza pe ceilalti. Oricum, da, asa mi s-ar parea normal... This post has been edited by R19/16v: 21 Apr 2016, 06:00 |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stingatorul ala este un mare bullshit ... ala de este obligatoriu ... face 2 fass-uri si este gata .. nu te ajuta la nimic ... am avut ocazia sa testez ... si nu unul 2 ... ambele nu au ajutat cu nimic ... la fel si cenzuratul ala de trusa ..
Alea sunt singurele care habar nu am in ce stare sunt ... expirate sau nu ... sunt acolo in masini ... dar recunosc ca nu m-a intrebat in veci nimeni de ele nici la ITP, nici cand am inmatriculat vagonul la RAR nici control in trafic ... This post has been edited by cj98czh: 21 Apr 2016, 08:12 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
Eu umblu cu unu' mai sanatos dupa mine
![]() Oricum sunt convins ca Marian poate face diferenta intre folie pe stopuri si stingator expirat. Oricum nu stiu ce poate expira la stingator, poate sa se depresurizeze, intr-adevar, dar nu cred ca poti pune termen pe asta, daca are manometru. |
--------------------
DS
5H
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 20 Apr 2016, 22:46) Eu ma refeream la tine, ca nu vrei sa-i arzi. Eu apreciez modul in care incerci sa fii dragut, dar daca tu ii lasi in pace se vor duce la altul care ia spaga si tot pe strazi ramane cotetul. Practic eliminam orice mod de a combate neregulile astea. Unde-i lege nu-i tocmeala. Imi place ca R.A.R. anunta mereu cate taloane au retinut in trafic la controalele tehnice ad-hoc, dar as vrea sa vad si eu o statistica in care pot vedea cate accidente au fost provocate de probleme tehnice, sau puteau fi evitate in cazul in care masinile erau conforme tehnic. |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:55 |