Accord 2008 2.4 i
![]() ![]() |
Accord 2008 2.4 i
alexme24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) WP_20150331_18_28_27_Raw.jpg ( Size: 2.86mb ) Number of downloads: 685 |
||
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum isi face careva un jurnal, cum sariti pe el...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Frumoasa. Daca nu-i secret sunt curios cat a costat (eventual pe pm). Am un coleg care vrea sa-si ia masina zilele astea si chiar m-am uitat impreuna cu el la diverse modele.
E o masina faina, dar cam costisitoare la impozite si asigurari. Cred ca impozitul e aproape 200e. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
alexme24 |
![]()
|
Nu e niciun secret. A costat 7400 euro, taxa fiind deja platita si nerecuperata.
Asigurarea nu m-a costat mult, 700 lei pe an , e pe numele mamei, la mine era undeva la 2400 ron. Impozitul pe an e undeva la 800 de lei,dar daca platesc pana pe 31 martie mai primesc 10% bonificatie. Daca colegul tau vrea, e cienva pe forum la honda care vinde un type s din 2008,dar nu stiu sa iti dau detalii mai multe. Iti pot trimite un link eventual si sa il intrebe mai multe detalii direct pe proprietar. This post has been edited by alexme24: 31 Mar 2015, 19:11 |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, f frumoasa japonezoaica!
Multi km fara nicio pb! |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca sigla au pastrat-o.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(alexme24 @ 31 Mar 2015, 09:02) Ca probleme nu sunt majore: inlocuire baterie(am inlocuit astazi cu o varta blue 45 Ah, 330 mA), urmeaza discuri fata + placute. Totodata am schimbat si uleiul din cutia de viteze automata la honda si acum urmeaza sa imi vine piesele din anglia sa schimb si antigelul, lichidul de frana si servodirectie. Fii atent sa-ti aeriseasca bine instalatia de racire, astea-s motoare care merg turate si le trebuie racire buna. Daca tot te apuci, parerea mea e sa-i schimbi si bujiile, sau cel putin uita-te prin facturi si vezi cand au fost schimbate ultima data. Le poti schimba singur, e foarte usor, treaba de 20 minute in care e inclusa si berea de dupa.Despre consum nu-ti fa probleme, prea jos nu o sa o duci decat in afara orasului. Benzinara automata, suge bine. Din toate japonezele si coreenele automate cu motoare de 2.4 si mai mari, media e 12-13, cam la fel cu V6 Alloytec din vaporul meu (unde, btw, termostatul e bagat in p*&^ prin spatele motorului iar ca sa umbli la bujii dai jos galeria de admisie ![]() This post has been edited by adip: 1 Apr 2015, 00:03 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
alexme24 |
![]()
|
Da stiu de bujii, au fost schimbate anul trecut cu NGK. O sa fac toate schimbarile ori la reprezentanta ori la service mare autorizat la care sa primesc si factura.
Ca tot zici de motoare de turatie, cu pedala la fund e un sunet mirific, cel putin cand intra in vtec dupa 5000 pana in 7000 si te infinge mai tare in scaun sunetul este superb. Maine sper sa reusesc sa ii schimb si cauciucurile si sa o scot la o autostrada nitel. Intre timp trebuie sa ii comand si placute+discuri si nu sunt decis intre ATE sau brembo, dar tind totusi spre ATE. |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba da, cu reflash.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Nu stiu ce sa zic si cu reflashu', parca nu m-as baga peste ce a facut japonezul, mai ales sa desfac ECU-ul... Tu ai facut prin mufa OBD, parca. La 2.4 o fi meritand, ca are potential, la mine la 2.0 motorul este stors la maxim din fabrica si are VTEC pt economie
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
La frâne recomand Brembo PVT și Ferodo, minim Premier.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(alexme24 @ 1 Apr 2015, 00:13) 1. Io stiam ca vtecu' se trezeste la viata ceva mai iute (~4000) dar mno, poate difera in functie de motor 2. Uita-te la vreo curba de cuplu, Vtecu' are darul sa pastreze cuplul la nivel decent si dupa ce creste turatia, dar ma indoiesc ca e semnificativ mai mare decat la turatii mai mici. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Wolfman |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 1 Apr 2015, 10:30) Au am pe spate discuri Ferodo Premier cu placute Textar, combinatie pe care o s-o aplic si pe fata, cand i-o veni timpul. In doi ani discurile pe spate nu au nici un rid circular, suprafata de franare este oglinda. Testul de frane la ITP a iesit OK, iar pe strada masina franeaza cum trebuie. Lichid pun doar DOT 5.1, ceva de firma (Ferodo, Motul, Bosch). |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Too little too late.
|
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 1 Apr 2015, 10:41) 1. Io stiam ca vtecu' se trezeste la viata ceva mai iute (~4000) dar mno, poate difera in functie de motor 2. Uita-te la vreo curba de cuplu, Vtecu' are darul sa pastreze cuplul la nivel decent si dupa ce creste turatia, dar ma indoiesc ca e semnificativ mai mare decat la turatii mai mici. 4000-4250 de ture acolo se vede afectul. cam acelasi principiu si la mitsu doar ca numeste mivec. la mine de la 4000 de ture pana la aprox 6500 cand intra pe rosu trage de rupe, o singura data pe dealu negru am intrat in limitare la 7000 unde iti taie gazul, treapta 3 in depasire, ajunsesem cam la 125 km/ora. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu prea, la dizel.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E mai "scurta", dar tot e.
|
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
Babaieti, ursu aici de fata se lauda ca trage de rupe in intervalul ala. E valabil cam la orice motor pe benzina. Nu a zis nimeni nimic de diesele. Chiar si asa, si un diesel are o rezerva de putere, doar ca nu e in acelasi interval de turatie.
Nu am zis nimic de turatie in sine, doar ca orice motor are rezerva de putere. Poate e accentuata de vitec, dar orice motor trage "de rupe" in intervalul rezervei de putere (proportional cu valorile de cuplu si putere maxima). This post has been edited by MuciX: 2 Apr 2015, 12:16 |
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 2 Apr 2015, 13:13) Babaieti, ursu aici de fata se lauda ca trage de rupe in intervalul ala. E valabil cam la orice motor pe benzina. Nu a zis nimeni nimic de diesele. Chiar si asa, si un diesel are o rezerva de putere, doar ca nu e in acelasi interval de turatie. Nu am zis nimic de turatie in sine, doar ca orice motor are rezerva de putere. Poate e accentuata de vitec, dar orice motor trage "de rupe" in intervalul rezervei de putere (proportional cu valorile de cuplu si putere maxima). Perfect de acord cu tine. Discutam doar ca faptul ca la benzinarele astea japoneze au mai facut niste artificii sa pastreze cuplul pe o plaja de turatie mai mare si consumul sa fie cat de cat decenet, japonezii neefind chiar adeptii turbinelor pe motoarele benzinare (exceptie facand modelele cu multi cai). |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
Valvetronicul de la pamfeu ce face si cat de japonez este? Orice benzinar aspirat trage bine peste 4000, pastrand proportia puterii maxime. Nu o sa traga un matiz ca mitsu tau, de acord, dar dupa standardele lui, se simte clar un plus de putere.
|
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 2 Apr 2015, 13:22) Valvetronicul de la pamfeu ce face si cat de japonez este? Orice benzinar aspirat trage bine peste 4000, pastrand proportia puterii maxime. Nu o sa traga un matiz ca mitsu tau, de acord, dar dupa standardele lui, se simte clar un plus de putere. face cam acelasi lucru, nu stiu cat de japonez e (nu cred ca e!). nu te lua de matiz ca vreau sa-mi cumpar unul tot rosu!!! caut de 2 luni un matiz in mintile lui ![]() This post has been edited by ursul_bipolar: 2 Apr 2015, 12:27 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
trasu nu e dat de cuplu? ca de aia un cr e liniar pe aproape toata plaja de turatie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 2 Apr 2015, 12:26) Nu ma iau, eu am fost foarte multumit de al meu, tot rosu si cu Sunroof. Dupa ce i-am pus GPL mergeam mai ieftin decat cu trenul acasa. ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 2 Apr 2015, 12:27) Liniaritatea aia e data de supraalimentare. Si un benzinar turbo trage de mai jos, sa nu mai vorbim de compresoare. Daca vrei sa stea argumentul tau, putem vorbi de benzinar aspirat vs diesel aspirat, dar o dam intr-un versus deja discutat pe forum. This post has been edited by MuciX: 2 Apr 2015, 12:30 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:42 |